GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig tanul vmit az ember fiacskája,ráérõsen nyomni a dolgokat,bóklászni,küldetéseket kicsit(!) hanyagolva tapasztalat/pénz/skill szerzési célzattal...
Szerintem jobb buli folyamatosan felderíteni,mert a küldik után már nem olyan érdekes...
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Oda megyek a kocsival a kapu elé, megállok, kiszállok, nekimegyek CJ-vel a kapunak, beszállok a kocsiba és tádááááám... Kinyílik a kapu magától! <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>Játékhiba...
Három gépen próbáltam, úgyhogy mûködnie kell!
Bye!
Árpádvezér
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A reptérre bejutás legegyszerûbb módja:
kocsival odaállok a portásfülke mellé,felmászok atetejére,utána az fülke tetejére,oszt benn is vagyok...<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Mit nekem motor,meg egyéb hülyeségek....
Repülõre meg van egy 3000 Ft-os kormányom,meg advance progi (nem tom már, honnan,valami magyar oldalról),azóta olyan lágyan repülök,mint a szél.
Autót is lehet vele vezetni,de szvsz jobb a billenytyûzet a kocsikhoz.
Szóval repülõt (helit),joy-jal,a többi meg nyomkodós....<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
Hogy áll a suzuki swift project???Csinálja valaki?????
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
gtainside.com
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Honvágyad van??? puding???
ti tudjátok hogyan lehet a vice city-be betenni autókat
asszem nem fejlõdik a repülési készség 😊
és ne egérrel irányíts, szerintem, én mindent profin el tudtam a billentyûzettel intézni (kerék, hajtómû, 2 féle oldalra döntés, elõre-hátradöntés, gépfegyver, rakéta, elterelõ, lassítás gyorsítás 😊)
várd szerintem ki a repülõiskolát, mert ott eleget fogsz foglalkozni a repüléssel (talán többet is mint szeretnéd 😊) én annak örülök hogy mind arany lett😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
valaki át tudja konvertálni a san andreasba ezt a buszt
Eddig minden gombot kiírt de ezt nem közölte.
Gondolom betojt a narrátor a magasságtól.
Thanx Homie!
Feltétlen kipróbálom.
Mégis hogyan nyílik ez a fos.Mert én már minden gombot végignyomtam a billentyûzeten.
Lesz ilyen az 1-ik küldiben is.
Biztos a zsaruk használják.
Nos.
Ez tényleg egy kétirányú zselés lila mûbroky?
S ha igen akkor 8))))) miért pont a rendõrségi zuhanyzóban?
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Nagy segítség kellene...1 hete elszállt a vinyóm, és vele együtt a mentéseim is...épp a Repülõsuli után voltam. Nincs valaki akinek van egy ilyen mentése? Nagyon megköszönném, nem akarom elölrõl kezdeni az egészet...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Mondjuk a pofám leszakad ,hogy felvettem egy hangtompítos pisztolyt erre a sima pisztolyomat ami tele volt egy valag skulóval azt meg szó nélkül elvette.
Mutterfucker! Legalább jelezhetné hogy mit mire akar lecserélni az ízléstelen.
Repülõiskola? Még az elsõ városrészben vagyok.Ott osztom az észt várva a magyarítást. 8) Na most ahogy fickándoztam a dokkok környékén találtam egy repteret ahová nem enged be a portás.Asztmondja magasabb repülési tudás kell.
Erre kerestem egy kamiont aminek szép nagy rámpája van.Odaállítottam a reptér falához.Leszedtem egy rendõrt a motorjáról s a kamionos rámpámról bemutattam egy motoros ugratást a portásnak hadlássa milyen szépen tudok repülni. 8)
Most bent vagyok a reptéren 2 repülõt tudok elkötni.
Hát igen szép szép csak egérrel a fel meg a le nem valami direkt.
A kérdés a repült órák után fejlõdik a repülõ vezetési képesség? Mint a fegyverhasználat után a fegyverhasználat tudás?
Köszi!
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G