GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem kezdd elõlrõl,jó buli 😊)))

Mindig tanul vmit az ember fiacskája,ráérõsen nyomni a dolgokat,bóklászni,küldetéseket kicsit(!) hanyagolva tapasztalat/pénz/skill szerzési célzattal...
Szerintem jobb buli folyamatosan felderíteni,mert a küldik után már nem olyan érdekes...

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

arpad vezer
Van egyszerûbb:

Oda megyek a kocsival a kapu elé, megállok, kiszállok, nekimegyek CJ-vel a kapunak, beszállok a kocsiba és tádááááám... Kinyílik a kapu magától! <#vigyor2><#vigyor2><#eljen>Játékhiba...

Három gépen próbáltam, úgyhogy mûködnie kell!

Bye!

Árpádvezér

Narancs
#54104 -re valaki?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

cicai
ez ugyan az mint a gtainside.com

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Lehet sértegetni???<#vigyor2><#vigyor2>

A reptérre bejutás legegyszerûbb módja:

kocsival odaállok a portásfülke mellé,felmászok atetejére,utána az fülke tetejére,oszt benn is vagyok...<#eplus2><#eplus2>

Mit nekem motor,meg egyéb hülyeségek....

Repülõre meg van egy 3000 Ft-os kormányom,meg advance progi (nem tom már, honnan,valami magyar oldalról),azóta olyan lágyan repülök,mint a szél.
Autót is lehet vele vezetni,de szvsz jobb a billenytyûzet a kocsikhoz.
Szóval repülõt (helit),joy-jal,a többi meg nyomkodós....<#vigyor4><#vigyor4>

Hogy áll a suzuki swift project???Csinálja valaki?????

Akos 001
vagy esetleg gta.gamigo.de

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Kössz.
cicai
nekem se
gtainside.com

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
nem csak jobbak hozzá a kocsik

Nem tud valaki valami jó oldalt?Egy olyat ahol sok modell van.Mert nekem a codename.hu nem megy.A gtaonline-on pedig kevés a cucc.
hispan2
Kisöcsém még hadilábon áll a miniatürizált képekkel.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Aquir
késõ <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Akos 001
Nem kell meghülyülni!! OK?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
szivesensegitek
<#falbav><#boxer><#action><#bdead>

Honvágyad van??? puding???

szivesensegitek
Ez azért mégis durva. Nagyon rosszul farol, de mindegy.

szivesensegitek
Vice cityhez még most is adnak ki módolt kocsikat??

szivesensegitek
cicai te vice city-zel???

szivesensegitek
Szerintem ugyanúgy, mint gta sa-ban. Vagy hogyha nem, akkor csak egyszerûbb a dolog<#email>

cicai
please

ngcsnet
<#lookaround>

cicai
sziasztok
ti tudjátok hogyan lehet a vice city-be betenni autókat

cicai
ja de csak vice cityhez van

szivesensegitek
Fõleg az a nitro a durva!!

szivesensegitek
Hát ez a bucs nagyon brutál!!<#taps>

Aquir
nyugi, a hangtompítósat én is felszedtem. 😊 De annyi pénzem volt már, töksimán vettem velõle vissza a régi pisztolyt meg a töltényeit 😊

asszem nem fejlõdik a repülési készség 😊
és ne egérrel irányíts, szerintem, én mindent profin el tudtam a billentyûzettel intézni (kerék, hajtómû, 2 féle oldalra döntés, elõre-hátradöntés, gépfegyver, rakéta, elterelõ, lassítás gyorsítás 😊)

várd szerintem ki a repülõiskolát, mert ott eleget fogsz foglalkozni a repüléssel (talán többet is mint szeretnéd 😊) én annak örülök hogy mind arany lett😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

cicai

valaki át tudja konvertálni a san andreasba ezt a buszt

szivesensegitek
<#mf2><#mf1>

szivesensegitek
Igen, fejlõdik a tudás az iskolák meg ilyenek után. nem nagyon észrevehetõ. de például repterekre annélkül rendesen nem enged be!!

DJ Skyline
nincs mit
én úgy emlékszem az egér tûzgombja nyitja...próba aztán meglátjuk!😊

Yeahh.Szóval egérre gerjed a fucking ernyõ.
Eddig minden gombot kiírt de ezt nem közölte.
Gondolom betojt a narrátor a magasságtól.

Thanx Homie!
Feltétlen kipróbálom.

Gondolom oldják vele a feszültséget.

DJ Skyline
kivéve a tûz gombot az egeren!😄

Mégis hogyan nyílik ez a fos.Mert én már minden gombot végignyomtam a billentyûzeten.

Akos 001
Áz!!
Lesz ilyen az 1-ik küldiben is.
Biztos a zsaruk használják.

http://www.sg.hu/galeria/11290400551130580940.JPG

Nos.
Ez tényleg egy kétirányú zselés lila mûbroky?
S ha igen akkor 8))))) miért pont a rendõrségi zuhanyzóban?

Narancs
igen igen!

hispan2
Repülõssuli a harmadik szigeten a porfészekben?

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Narancs
Srácok!
Nagy segítség kellene...1 hete elszállt a vinyóm, és vele együtt a mentéseim is...épp a Repülõsuli után voltam. Nincs valaki akinek van egy ilyen mentése? Nagyon megköszönném, nem akarom elölrõl kezdeni az egészet...

De! Elkeféltem a TAB ot mostmár megy.
Mondjuk a pofám leszakad ,hogy felvettem egy hangtompítos pisztolyt erre a sima pisztolyomat ami tele volt egy valag skulóval azt meg szó nélkül elvette.
Mutterfucker! Legalább jelezhetné hogy mit mire akar lecserélni az ízléstelen.

Repülõiskola? Még az elsõ városrészben vagyok.Ott osztom az észt várva a magyarítást. 8) Na most ahogy fickándoztam a dokkok környékén találtam egy repteret ahová nem enged be a portás.Asztmondja magasabb repülési tudás kell.
Erre kerestem egy kamiont aminek szép nagy rámpája van.Odaállítottam a reptér falához.Leszedtem egy rendõrt a motorjáról s a kamionos rámpámról bemutattam egy motoros ugratást a portásnak hadlássa milyen szépen tudok repülni. 8)
Most bent vagyok a reptéren 2 repülõt tudok elkötni.
Hát igen szép szép csak egérrel a fel meg a le nem valami direkt.

A kérdés a repült órák után fejlõdik a repülõ vezetési képesség? Mint a fegyverhasználat után a fegyverhasználat tudás?

Valaki be tudna linkelni egy térképrészletet, hogy hol van az az épület amejyiknek a tetejérõl ejtõernyövel le lehet ugrani?

Köszi!
szivesensegitek
A kocsi textúrájának megváltoztatásához??Nem jó, a textúra megváltoztatásához txdeditor kell.<#ejnye1>

szivesensegitek
Las Venturas ban van egy sivatagi reptér, ahol vannak küldetések,mentõhely és REPÜLÕSISKOLA.Hozzáteszem elsõre valamelyik nagyon nehéz!!

Dead
Csak mission közben lehet lemmeni oda, méghozzá a Black Project missionban.

Valaki meg tudná mondai hogy milyen progival vagy hogyan lehet bejutni a restricted area "pincéjébe" ?

C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G

Z modeler jó hozzá?

Köszi.

Akos 001
Didier Sach-DS-a Rodeónál keresd!

Hol van ez a bolt ahol öltönyt lehet venni? Az elõbb végigjártam Los Santos összes ruhaboltját, de nem találtam. A bolton belül milyen kategórián belül van?