GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neogan
Ezért is akartam leljebb venni a grafot de ezt írja ki.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Akos 001
Akkor ne nagyon számíts nagy játékra....😞

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Neogan
1 GHZ 384Mb Ram GeForce 2

Akos 001
Reinstall.
Milyen a géped?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Neogan
Megvan a gém de amikor be akarok lépni a Display résznél az Advance pontra az írja ki hogy hibát észlel ezért leáll. Ezmiez? 😄

hispan2
thx

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

DJ Skyline
nincs mit
spoiler---> beállsz egy tuning mûhelybe,aztán tehetsz rá spoilert!😄
van mind3 városban

Keem1
Hálás köszönet a járgányért <#worship>
Remek lett, bár a spoilert hiányoltam róla, volt egy kép a spoileres megoldásról is.
Az irányítás is szuper, csak mintha kissé billegõs lenne.
De tényleg nagyon frankó <#smile>

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)

DJ Skyline
hú hát erre még nem jöttem rá,igaz régebben texzúráztam valahogy a maxban de nem emlékszem már rá!😄 itt van egy leírás igaz nem a san andreashoz,de ez is max...lehet így kell,nem tudom

KG21
látom a letöltött anyagban van 3 króm kép. Hogy lehet rávarázsolni a modellekre õket?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
inkább az izgatna, a krómozást hogy lehet megoldani?

DJ Skyline
igen SPC-s!<#eljen>

DJ Skyline
DFF Import Export plugin...MagicArizona készítette...ez megoldja a kerékbelógásokat...kicsomagolod és beteszed a max script mappájába...GTA_Helper_v31 script egy olyan script mint a GTA_DFF_IO...de majd ha eljutsz addig majd elmagyarázom!😊

KG21
nekem is megvan az a wheelpack, SPC-s ha nem tévedek. Elég zsír<#eljen>

KG21
Kösz, szerencsére ez elsõre sikerült.
Belógó kerékrõl tudok, majd utánanézek, mintha tegnap a sok visszaolvasás során találkoztam volna valami megoldással

DJ Skyline
lehet,hogy még akadályokba fogsz ütközni...belógó kerék az aszfaltba meg egyebek...ha nem megy valami szólj,megpróbálok segíteni!😊

DJ Skyline
na innen letudod/letudjátok szedni
irtam egy kissebb readmet,amiben benne vannak a lecserélendõ adatok,meg mellékeltem a custom kerekeket,ha kell tedd fel,elég jó minõségüek...
használd egészséggel!😊

DJ Skyline
grat az elsõ autóhoz!😊 <#eljen>

DJ Skyline
ok mindjárt összeszedem a cuccot,aztán felteszem a netre...

szivesensegitek
kg21, ez nagyon szép kocsi!!

Honvágyad van??? puding???

szivesensegitek
Bocsika, de ha meg akarjátok nézni a képet másoljátok be a címhez. Ebbe én még nem vagyok mester.Azaz alapból nem tudtok rámenni a képre

szivesensegitek
Az nem szokatlan, ha egy 3. szigeti rendõr mászkál a 2.szigeten??http://www.kepfeltoltes.hu/view/051116/gallery112_(kepfeltoltes.hu).jpg

KG21
Sikerült a konvertálás, ezt az E Typot választottam elsõ áldozatnak, de sajnos nem mûxik a króm rajta 😞 Ezzel együtt azért nem lett rossz, ha kell vkinek szóljon, és felteszem valahova.

12346
el tudnám viselni a popóm alatt^^

Keem1
ÓÓ, nagyooon rendi vagyol 😊))))
Akkor azt a tuning sedant kérném 😊
Belinkeled, vagy elküldöd mailben?
Hálás köszönet 😊

KG21
én is pont ma csináltam meg azt a küldit, nem volt gázos annyira

Akos 001
Ok,ne is.
De ha mörötted jön akkor lassíts. 1szer sikerül.

Próbálom-próbálom. De vagy késõn fordulok és már nem érem el, vagy túl korán és mögöttem jön a gép végig. De még nem adom fel!

Akos 001
Csak most látom hogy Sky a Most Wanted topikban is házigazda......

Akos 001
Akkor nincs fenn!
Egyébként a küldi könnyû.Az a titka hogy magasan kell repülni,és nem a másik gér felé,hanem kicsit oldalra.És ha látod a gépet akkor lassam megfordulsz és simán átmehetsz a karikán.

Hi! A freefall küldetéssel kínlódok. Visszaolvastam, ott láttam, hogy csináltál róla egy vidót, a 36364-es hozzászólásban van a hivatkozás. De ott, nincs semmi, illetve azt írja ki "404-es HTTP-hiba - A fájl nem található".
Lehet, hogy már nincs fent? Hol tudnám megnézni?

DJ Skyline
elfelejtettem szólni sorry!😄
-a fraps movies fülénél állítsd 30fps-re,így a minõsége jó,lesz igaz nagy lesz a mérete,de errõl majd késõbb
-elõszõr kikell tesztelni mit bír a játék,meg a gép...ha nem bírja nagyon,akkor a videó felvétel alatt kicsit vedd lejjebb a graf beállításokat...élsimítás,felbontás,textúrák minõsége(ha van),látótávolság...ha bírja a beállításodat amivel játszol akkor mehet úgy is...ez minden játénál más...
-a játék lehet kicsit belassul,de a videó olyan gyors lesz mint ahogy a videó felvétel nélkül játszol
-ha kész a videó,akkor oda menti ahova a fraps-et feltetted
-ne ilyedj meg a méretén ha ilyen GB-os méreteket látsz majd!😄

-indítsd el a winfos movie makert ha van (start menü/futtatás éd írd be,hogy moviemk.exe
-ha bejön a muvi maker akkor így tudod tömöríteni a videót:
_file/importálás/videó kitallóz,majd megnyit...várd meg amíg megnyitja...
_videó hosszúságától függõen kis Klippekre bontja fel (Klip 1,Klip 2 stb)...mindet kijelölöd majd az alsó sávba húzod
_az alsó sávban is mindet kijelölöd,hogy fehér legyen,majd Klip(fent a menüben),és ott az Összekapcsolás...így most a kis klippekbõl csinált egy videót
_File/Mozgókép mentése(Ctrl+M),és olyanra mented amilyenre akarod...én ebbe szoktam:
Videó szélessávú NTSC-kapcsolatokhoz(összesen 1500 kbps)
_aztán megadod amiket szeretnél,majd OK,és aztán elmented ahova akarod...
kész!😊

hispan2
Közben felmerült egy másik probléma is: letettem a felbontást 640-esbe, hátha nem akad majd a frap alatt. Ez eddig renben. De mikor a vonalsimítást ebben a 640-es felbontásban kikapcsoltam (2-n volt), akkor lefagyott és azóta minden indítási kísérlet közben lefagy és nem akar elindulni a game. Na hogyan tovább?

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

A freefall küldetéssel kínlódok. Visszaolvastam, ott láttam, hogy Skyline csinált róla egy vidót, a 36364-es hozzászólásban van a hivatkozás. De ott, nincs semmi, illetve azt írja ki "404-es HTTP-hiba - A fájl nem található".
Lehet, hogy már nincs fent? Hol tudnám megnézni?

hispan2
Na jó ez a fraps de amikor elindítom, akkor a játék beszaggat (benne vagyok a játékben, megnyomom az F9-et és akkor szaggat mint állat). Mit kéne módosítani a beállításokon?

hispan2
thx

DJ Skyline
Fraps

hispan2
Hát hiába, nekem a KITT marad a máiám csak kár, hogy mindössze 2 változatom van belõle (+1 KARR), annyi velük a baj, hogy igénytelenek. Valaki nem akarna egy igényeset szerezni?
Ja és mág valami: olyan progi kéne, ami tûrhetõ, mondjuk 640-es videót csinál rel time-ba, tehát ami látszik a képernyõn. Van már egy ilyen progim de az akkora memóriaigénnyel fut, hogy aligha mehet mellette a GTA, pedig ugye abból akarok felvenni. Szóval lécci valami programnevet valaki mondjon nekem. Köszi.

DJ Skyline
ja!😄 nem tudom már miért linkeltem!<#nemtudom>

KG21
nem is azért mondtam, te linkelted be wanadoo-t, nemtom mér. Amúgy torrenttel szedem a maxot

DJ Skyline
wanadoon nincsen Max!

KG21
ahha, keresõ segítségével visszaolvastam, és megtaláltam a tutorialját
ha leszedtem 3DSmaxot meglátom, hátha összejön. Amúgy a wanadoo link véletlen? mert ott nem nagyon találok ehhez kapcsolódóan semmit.

DJ Skyline
én 3D Studio Max 7-et használok!
itt van egy leírás,hogy hogyan kell...itt fórumozott MagicArizona aki még konvertálgatott sok jó mindent,csak már nem láttam vagy 1-2 hónapja!:S

KG21
jó lenne megtanulni ezt az átkonvertálást. Mi kell hozzá? 3D smax, Zmodeller, TXD workshop? Taníts meg hogy kell<#vigyor5><#wave>

DJ Skyline
well...5bõl kettõ le van zárva...2-t átkonvertáltam,mert a v1.1 ugyanolyan mint a v2.0

1998 Honda Civic Sedan Tuned és a Honda_Civic_2_0 lett átkonvertálva...

1998 Honda Civic Sedan Tuned
"gyárilag"

és egy kicsit megbuheráltam,tuningolhatóvá tettem:
-tetõbeömlõ
-hátsó szárny
és hozzátettem egy plusz fényszórót,így mind a 4 lámpa világít elöl(eredetileg csak kettõ világítana)
a szín az egyedi,a kerék meg egy wheel pack

itt van a másik Honda
ez gagyibb valamivel...kidolgozás terén leginkább...meg a kerék is valamiért belelóg az aszfatlba

melyik kell?<#gonosz1>
én az elsõt ajánlom,az jobb,szebb

szivesensegitek
Nem mondom skyline, vannak közöttük egészen brutál hondák!!<#wow1><#guluszem1>

Csori
"Kicsit" érdekes probléma állt ma elém, és bár sejtem mi okozta, nem értem, h a biztonsági másolatokkal miért nem lehetett helyre állítani.
IMG Tool 2.0-al cserélgettem az autókat, mint sokan mások. Minden berakás után teszt következett ... gond 1 szál se 😊 Következtek a motorok a már megszokott módon. Az elsõ a PCJ600 -> Yamaha R6 csere volt, teszt és siker. Következõ a BF400 -> Ducati 1000, teszt és semmi .. az egyébként nem ritka motorral kb 30 perc keresgélés után sem találkoztam. Kiléptem és visszaállítottam a BF400 biztonsági másolatát a helyére, de a játékban a motor nem került elõ 😞
Ismét kilépés és a Ducati 1000 DS csomagban a két fájlt BF400-ról FCR900-ra kereszteltem (a .dff és a .txd-t is) majd beraktam a gta3.img-be (sejtem, h ez az átkeresztelés nem tetszett a játéknak, de nem vagyok már ebben sem biztos). Elindításkor az összes FCR900-ból Ducati lett, de a BF400 még mindig nem került elõ. Jött a visszafordíthatatlan ... gta3.img biztonsági másolat helyreállítása, még akkor is ha mnden berakott lomot bebukok. És itt a bibi : Az összes motor eltûnt az utcákról, csak a garázsokban maradtak meg, de teljesen lecsupaszítva, spoiler és kipufogó nélkül. Következett a játék uninstall, és újratelepítés. Betöltöttem az utolsó mentésem, és a garázsokból ismét a "csupasz békák" néztek vissza rám (az összes garázst végigjártam).
Gondoltam nem bízok mostmár a véletlenben : uninstall ; mentési helyzetek törlése ; telepítés ; 2 nappal ezelõtti mentési helyzetekrõl készített másolat betöltése, és most van rendbe minden (csak a TAXI küldetést buktam így el).
Amit nem értek az az, h : A biztonsági másolatok miért nem állították helyre a dolgokat !? Pl. ezért is vannak ... ELVILEG !

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Keem1
Okés, mindenesetre hálás köszönet már csak a próbáért is <#worship>

Keem1
Annak is örülnék, ha idõvel készítenéd el, és mondjuk mailben eljuttatnád.
Tehát a lehetõségeket rádbízom😊