GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akos 001

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
Olvass vissza.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Letöltötem az egyiket és vmit dll fájl hiányos hibát írt ki!

megnéztem az oldalt amit beírtál délelõtt, és ott van egy pár lehetõség, melyiket válasszam?

Akos 001

KG21
faq ban van az autó lecseréléshez részletes leírás, ott nézd meg.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

szivesensegitek
na végre megvan a rendõrruha!!tök jó!!

http://www.kepfeltoltes.hu

Honvágyad van??? puding???

Akos 001
<#worship>

Firerock
sorátírás??
oylat nem is csináltammmmmmmm
pfffffffffffffffffff akkor ez a gond?
azt meg hogy kelll

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

KG21
nem fagy le, ha mindent jól csinálsz. Valószínûleg elkúrtad a sorátírást a vehicles.ide-ben, vagy a handling.cfg-ben.

Neogan
Nem tud senki segíteni??? #54674 #54661

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Firerock
és ha nem fagyna le akkor biztos beraknák naon sokat
(mer ugye be tudom rakni😛 =))

Firerock
annyira szép modellek vannak a codenamegta.hu-n

Firerock
Ha berakok pár autót mindig kifagy a game
ezellen mit lehet tenni
avgy ez az autóberkás ÁTKA??
plz help

lamase

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

KG21
láma 😄DD

Figyu már egy kicsit! Miért neveziktek lámának azokat akik esetleg nem tudnak vmit, vagy nem értenek hozzá? Lehet hogy ti olyan okosak vagytok és ügyesek, de nem lehet mindenki olyan mint te!!! Jah és még egy apró hozzászólásom van az elõzõ leveledhez, ha még egyszer lámának nevezel megkereslek és szét baszom a fejedet! Megértetted te nagyokos??? Amúgy kösz a segítséget!

KG21
ja, meg van keresõ is, meg kb 5 hsz el ezelõtt írtam vmi hasonló lámának, hogy www.gamecopyworld.com

KG21
lényegtelen mostmár, a konvertálást ezzel be is fejeztem, tök fölösleges, mert szinte már mindent lehet találni SA hoz, és a jó verdákat amúgyis mind lezárták 😞

Skacok tudom van egy FAQ, de az az igazság hogy nem találom sehol azt a két feltört fajtáját, vagyis az egyiket megtaláltam de nem tudom letöltni pedig még regisztráltam is magam arra az oldalra. Légyszi segítsetek , nagyon szeretném megszerezni ezt a játékot de nincs arra pénzem hogy 12000-et kiperkáljak érte.

Mit nem ertek?! Nem az a gondod,hogy az az auto miert olyan sotet? Nekem akkor volt ilyen sotet a verda, ha TXD workshop valamiert rosszul konvertalta at a texturat...
Az autószalont csak akkor lehet megvenni, ha
San Fierro-ban az AUTÓS ISKOLA mind a 12 feladata
teljesítve lett, legalább BRONZ fokozatúra.
Akkor jön egy telefon és meg lehet venni az
autószalont.
Utána utcai autóversenyeken is részt lehet venni,
amelyet a térkép mutat.
Valamint San Fierro-ban a másik autótuningoló garázst
is használni lehet, a város nyugati részében.

Az összes játékhelyzet
innen letölthetõ.
<#smile>

DJ Skyline
nálam megoldódott a probléma,ha valami nem kellõ dolgot kitöröltem a modellrõl...pl a chassis_vlo (asszem ez a neve)...ez csak annyi hogyha az autót távolról látod akkor ilyen homályos kockát látsz...ha kitörlöd nem lesz ott semmi csak 4 kerék,de jobbat nem tudtam!😄 vagy az engine-t nevezd át motorra,vagy ha van ilyen hogy rearlights azt is lehet törölni,vagy átnevezni taillightsra...

KG21
igen, azt lentebb írtam, hogy én is megcsináltam. Látom nem érted a gondom, hiába magyarázom, na mindegy akkor...

Mondom hogy a jatekban nem volt ilyen, de mindegy! Egyebkent a chromot csereltem ki a TXD Workshop-al a txd file-ban es akkor nem volt olyan csillogo a fenyezes!
KG21
http://www.gamecopyworld.com itt találsz

Sheva
szasztok

honnan tudom leszedni a szükséges cracket a játékhoz?

nem nekem kell hanem haveromnak de sehol sem találom, a FAQ meg nem nyílik meg mielõtt leugatást kapok

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

KG21
ez azért nem valószínû, mert a képen a kocsin kívül minden más világos. Ilyen képet csak úgy lehetne csinálni, ha kijelölnéd a verdát mondjuk photoshopban és külön besötétítenéd, de ezt véletlenül nem lehet csak úgy összehozni. Amúgy mindegy, hogy jó e nálad ez a Honda vagy nem, mert csak a bug okára volnék kíváncsi, hogy rendes fehér legyen a Jaguárom.

hispan2
Melyik a lehetõ leges lagnagyobb betehetõ, földön közlekedõ jármû? Jelenleg van ugyan egy 3 tengelyes dömperem, ami nagy, de a textúrái nem mûködnek. Viszont ha van nagyobb, az érdekelne.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Kozben eszembe jutott, hogy a jatekban nem volt ilyen sotet a Honda NSX, csak a kep lett ilyen!
Igy hirtelen nem tudom mitol ilyen sotet,de talan kerdezd meg Sky-t!)
KG21
csak azért kérdem, mert nekem is kissé sötét lett a Jaguar E type. A képeken színnek tiszta fehér volt beállítva garázs editorban, mégis szürkés lett.
Ha csak a játék fényereje lenne a gond azzal az NSX-el, akkor a kép többi része nem ütne el annyira. Meg találtam erre a sötétség bugra egy korábbi képet. Ezt DJ Skyline-nak sikerült:

szóval érdekelne, hátha tudod ezt mi okozza

A program volt ilyen sotet!)Akkor meg nem allitottam be a fenyerot.
KG21
és neked miért lett ilyen sötét?

A Honda NSX-et en is atkonvertaltam meg anno! #51046

Neogan
Nem tud nekem segíteni valaki? #54674

hispan2
Eredtiben jobban nézett ki bár tény, hogy valótlanabb is volt.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Hello az lenne a kérdésem ,hogy lehet megvenni a Wong autókereskedést mert én nem tudom megvenni már az összes végigjátszásban leírt küldetést megcsináltam azokot kívül amit itt adnak még és már a sivatagban missziózok de az autókereskedést ahol a végigjátszás szierint jó sok küldetés van nem tudom megvenni + Zéró küldetéseit muszály megcsinálni a végigjátszás nem is emliti Hello
TruenoAE86
szewa ! nincs gépem, de nézelõdök ide még néha asuliból! Lassan kihal a topik! 😞 ez van...csász

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

van már hozzá olyan mod mint a régebbiekhez hogy csak installálni kell és lecseréli az autókat meg egyebek?

a hot coffee mod 2.1 érdekes dolgot csinál, nemcsak pucéron lehet kúrni a csajokat,hanem rögtön az elején lesz egy bigénk egy saroknyira a kezdeti tanyánktól a híd után balra. elég klassz a dolog hogy alig érkezünk meg máris lehet nyomulni

KG21
sikerült megoldani a túlfényes krómozás hibát, tényleg használ a króm sötétítése.
Ez a Honda NSX kezdetben ilyen volt:

és ilyen lett:

kellett ez a sikerélmény, mert a Golf sajnos azóta sem akar sikerülni 😞

Kit--Kat
<#worship>Ehh Lee tábornok, ezt még talán én is kipróbálom, mennyire lett jó???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Neogan
Nem lehet beállítani valahol a vizuális beállításokat manuálisan. Tehát valamilyen fájlt megnyitva?

KG21
visszatettem minden eredeti fájlt, sõt mikor még ez sem segített újrainstalláltam az egész gémet, de akkor sem nyílik az a kurva garázsajtó. Amúgy teljesen rendben volt ez a golf, kár hogy már nem tom belerakni. Club helyére kiváló lenne.

Neogan
Megpróbáltam a reinstallt de semmi változás 😞
kipróbálom a patchet

DJ Skyline
tedd vissza az eredeti fileokat... dff,txd egyaránt...lehet,hogy a modell a hibás...elõfordul...én nekem is nem egy autóról kellett lemondani!😊
pl volt egy VW Bogár,de nem lehetett beszállni...hiába volt meg minden ami kell,nem volt hajlandó beszállni

KG21
direkt néztem, csak az az egy krómfájlja volt, addig szarakodtam vele, amíg mostmár be sem tölti az autót. Teljesen értetlenül állok a dolog elõtt, eddig mûködött, mostmeg hiába állok a garázs elõtt nem is nyílik ki. De még csak le sem fagy hibaüzenettel a játék, egyszerûen nem nyitja ki. Ez azóta van, hogy totál feketére vettem azt a króm képet. Addig csak egyre jobban sötétítgettem, ami nem használt. Visszatettem az eredeti TXD-t is, de már azzal sem jelenik meg a verda. Nem értem ez hogy lehetséges...

Inkább színezd át sötétre, vagy a felnit is csillogósra 😛

DJ Skyline
pedig ez lenne a megoldás elvileg...próbáld ki mit szól ahoz,h a chrome textúrára bedobsz egy totál fekete képet...de az is lehet,hogy több chrome textúrája van...Például itt 2 db chrome textúra van

KG21
egy új próbálkozásom egy Golf2 -vel így végzõdött. Hogy lehet a brutálfényes krómozást lejjebb venni? A TXD-ben lévõ chrome képet teljesen elsötétítettem, de az nem használt sajnos, ugyanilyen fényes maradt a játékban.

Akos 001
Reinstall és talán akkor.