82991
-
#80948 tudtátok ha sokáig nem mozgatjátok az egeret, elkezd ide-oda mászkálni a kép? -
#80947 A golyóálló kocsi az melyik?
Vagy ezt hogy érted?
Amúgy én a bandaháborúkat minigunnal csináltam.
Beszereztem 3-4000 lőszert oda mentem a területre felmásztam egy tetőre és onnan osztottam az olmot.
Nálam is elég hamar vége volt :D -
USAMEN POWER #80946 A bandaháborúk első szakaszát, lopott Ak-kal szoptam végig. Sokszor kellett meghátrálnom és elhagynom a helyszínt xD
A második szakasz az meg a visszatérésem volt Los Santosba picit izmos anyagi háttérrel, tankal legyaláztam őket... (egy bandaháború max 1 percig tartott xD) -
#80945 Szerintem azért este felé többen lesznek.
Amúgy most mehetnénk valahova ha van kedvetek. -
#80944 fölmentem, regeltem, bejelentkeztem, spawnoltam, crasholtam. mondjuk sztem a név volt a baj (Ryd) -
#80943 See RPG a neve, föl sem tudok rá menni,crash azonnnal. Szinte senki sincs rajta. 3/100 xD -
Seten #80942
Egyébként a helikopter csak a rendőr-küldetésekhez jó, bár az a tankkal is meg lehet csinálni.
Vagy még a küldetésekben vannak golyóálló autók, azokkal is jó vadulni. :)
-
jpwadkan #80941 nem kell egyhuzamban -
#80940 Köszönöm! :)
Ki akarom pörgetni 100% ra :D -
#80939 Sajnos az egyik reptéri géppel ütközik, és ezért a kettő közül csak az egyik jelenik meg a reptéren. (Pont, mint a motoros iskolánál.)
Szerintem menny el, várj egy kicsit és menny vissza a reptérre, talán akkor a Hunter lesz ott. (És ha már az van ott, akkor szerintem rakd be a hangárba. :D)
Van még a stricis küldetés is. Ha megcsinálod a 10 szintet, akkor a kur... örömlányok fizetnek neked a sze... akció után. -
#80938 Hello!
A reptér mindegyik küldetése 100% én van és sehol a helikopter :S -
#80937 majdnem ránéztem, olyan Fay RPG-s. alulvonalas név kell a játékhoz. kb ennyit tudok róla 2 perc után.:D -
#80936 Kamion tudnál még infót mondani a szerverről? most éppen nincs fent a san andreas de ha jónak hangzik a szerver amit ajánlasz akkor felrakom. -
#80935 a tűzoltóknál - ott is 12 szint asszem - pedig tűzálló leszel. -
kamion #80934 Szevasztok!,én azért írok most h ugye ismeritek a SA:MP-ot, nos mi nem rég indítottunk egy Role Play(RP) szervert, Egész San Andrea-ba játszódik, nagyon jó kis szerver, jó a társaság, elösszőr megkell venni a jogosítványokat, aztán a házat esetleg autót stb. gondolom ismeritek az ilyen tipusú szervereket, nos örülnék ha minnél többen jönnétek!
itt az IP addig is: 92.52.255.7:7777
Köszönettel: B.F. -
Seten #80933
Ha a mentős küldetéseket csinálod (12) akkor a health csíkod megnövekszik.
Ha a rendőrségit akkor az armor lesz plusszos.
A Hunter (Apache) pedig a Las Venturas-i reptéri küldetéseknél is lesz de ha a repülős-iskolát aranyra csinálod (az összeset) akkor a sivatagi bázison is mindig lesz egy.
De van még gépágyúval ellátott könnyű helikopter a sivatagi bázistól északra a tengerparton is.
Én nemrég vettem elő a single-playert, jó volt megint banda-háborúzni (persze golyóálló kocsival :) )
-
#80932 Köszönöm.
Bizonytalan voltam mert a VC ben 100 kellet és itt még sose csináltam meg kiváncsi voltam mennyit kell mert az az 50 fuvar az nem kis idő :)
Amúgy a többinél mik vannak?
Rendőr?
Mentő?
Ezeknél mit kapok?
Ja és még 1 :D Harci helikoptert mikor jelenik meg? -
USAMEN POWER #80931 50 kell, am is ki bírná a 100 at egyhuzamban ? :D -
#80930 50? én úgy tudtam, hogy 100-at kell. de lehet hogy én vagyok eltévedve. azt tom h GTA3-ban 100 kell asszem VC-ben is. -
#80929 Annyira igazad van. Én a fay rpgről ban-t kaptam mert admin haverja szegte a szabályokat én meg szóvá tettem. Az összes magyar SAMP szervert a 13 év (v alatti) adminok ronják, semmit nem tudnak. -
#80928 Meg ha megnyomod a dudát a taxinál, akkor ugrik egyet. :D
Meg persze ott a pénz, ami 50 fuvar után összejön. (Azt már nem tudom, hogy 50 után jár-e még valami extra pénz.) -
#80927 minden taxiban lesz nitro -
#80926 És van valami jutalom utána? -
#80925 Egyhuzamban kell 50-et. -
#80924 Hello!
Taxis küldetésből mennyit kell csinálni hogy kapjak valamit?
Ja és egyhuzamba vagy lehet külön külön is? -
#80923 Túl vagyok egy kicsi SA-MP-ozáson, és úgy döntöttem, hogy ezentúl minden szerver után írok egy rövid értékelést a tapasztaltakról.
Ma a LDJ klán szerveréről írok.
Direkt egy DM szervert kerestem. Ez egy SFTDM, szóval nagyon megtetszett első látársa. Amikor felmentem egyből a lényegre tértem, odamentem v.kihez azt legyilkoltam. Több se kellett, fegyver hiányában megölt, majd (mivel admin volt) magához getelt és újra megölt egy "xd"-vel kísérve. Utánna barátommal megöltük, mire ő rögtön rázendített, hogy "lowok". (Nemtom, TDM-nél miért számít ez low-ságnak.)
Utánna hívott DM-re, megmondta hogy lehet fegyvert venni paranccsal. Odamentem, azt megvertem egymás után legalább 3x, melyet sok szitkozódás követett. Persze én higgadtan meg se szólaltam. Aztán jöttek kb 3-an, és úgy támadtak rám, minek az lett a hatása, hogy 1 túlélte, a többit megöltem. Erre elkezdte verni a mellét, hogy ő milyen pro. Azt odamentem haverommal, és meg is öltük volna őket, de érdekes módon felment a HP-juk az utolsó lövés előtt. Miután ezt szóvátettem kick-et kaptam.
Lehet hosszúra sikerült a játék leírása, annyira azért nem volt hosszú a játék.
Az véleményem: az LDJ klán egy kupac egérkaki, harci tudásuk egyszerűen nevetséges, a glitch se segít rajta. Emberszámba nem venném őket, korukat 10-re saccolom. A szerver jó, ha egyikük sincs rajta.
-
#80922 Régen sikerült megcsinálnom, de az tényleg régen volt. De ha gondolod vegyél fel MSN-re, küldd át a mentést, és akkor megpróbálom. :) -
#80921 lenne egy jelentekező aki megcsinálna nekem egy repülőtéri küldetést 100%?
3 kamiont meg 2 autót kell szétlőni de nem sikerül 100% és nagyon zavar :S -
USAMEN POWER #80920 Én egy külföldit tudok: Hosted -> San Fierro Riot -
Seten #80919 Tényleg! Kösz! -
#80918 #80914 -
#80917 MiniMissions -
MREGO #80916 PLS HELP ME -
MREGO #80915 nem értem megvettem a játékot és telepíteni szeretném de nem hadja mert hibát ír ki. ... nem hiszem el hogy ha 1 ember megvesz 1 játékot nem lehet telepíteni -
Seten #80914
Tudtok mostanában olyan szerver-címeket ahol nem csak eszemet death-match-ek vannak, hanem mint régen ahol csapatok harcoltak pl kamion/hajó/repülőgéplopások vagy reptér-támadás/védelem stb?!
-
sz4bee #80913 Igazán értelmes válasz volt... -
#80912 nem kiegészítőkre van szükséged hanem egy reinstallra -
#80911 Sziasztok valki tudna jo kiegészitéseket adni amivel nem fagy le a multiplayer és fel is lehet telepíteni köszi előre is légyszi Privi be kössz!!!!!!!!!!!!! -
tomi319 #80910 Sziasztok szeretném nektek bemutatni a szerveremet ip címe: 80.249.169.1:7784
Hamarosan kész lesz a mód és akkor mind 3 város részben lehet száguldozni harcolni vagy csak mutatványozni jelenleg csak san fierroban nem található semmi de 1-2 hét és az is kész lesz gyertek feljátszani. -
USAMEN POWER #80909 Itt egy jó szám a gamehez :P