82991
-
Szabi1991 #80988 ám ha emlékeim nem csalnak akkor 520 :D -
Szabi1991 #80987 max id szám, de az bennevan a vehicles.ide fájlban ;) -
USAMEN POWER #80986 Multihoz tudnál adni cheateket, meg egy két jármű, pl. vadászgép id címét ? -
#80985 milyen kód? serial number nincs a játékhoz, ha meg mondjuk x+1 tömörített filet kell kicsomagolni, és az van jelszóval védve, akkor azt meg itt nem tudjuk megmondani neked. ha meg cheat kell, akkor meg itt van pár. -
Ricsi 120 #80984 Sziasztok nem az a gondom hogy leszedtem torrenten a san andreas pc re!
És nem nincs meg a kód hozzá!
Valaki nem tudná leirni nekem?
Köszi! -
lewis95 #80983 Ha valaki megtudja csinálni a repülőiskolát az irjon már legyen szives egy privit és elküldöm a mentésemet!Kössz
-
#80982 jajj közben megtaláltam végre...* gombbal lövöm ki :| -
lewis95 #80981 Valaki végig vinné nekem a repülőiskolát?,mert nem tudom és nagyon felidegesít.Megköszönném -
#80980 hali van egy olyan problémám,h feltettem pár modot a játékra pl a sebességet mutató modot meg ilyenek...viszont a gond az h akármelyik kocsiba ülök be,csak 29-30km/h val megy o.o nyomogattam minden gombot,de az istenért se megy többel..vkinek van tippje mi a gebasz ? :\ -
#80979 a játék szavatossága is nő a modokkal. képzeld el ha nem lennének modok a SA-hoz. szerintem nem lenne közel 81 ezer komment, vagy hogyha nem lenne multi a SA-hoz. ezek ugye nem gyári dolgok, ha ezek nem lennének, akkor senki nem írna ide szerintem. igen a GTA IV-ben már egész korrekt autók vannak, de igazából miért ne lehetne lecserélni egy valós autóra. :) ami mondjuk még jobb, mint a gyári GTA autó (minőségre értem hogy jobb, részletesebb modell, nagyobb felbontású textúrák, stb) én még nem kezdtem el csereberélni az autókat, még eléggé az elején jár a dolog, de ahogy elnézem nagyon beindult a dolog, szinte minden nap jön 1-2 új autó. pár hónap múlva Dunát lehet majd rekeszteni az autókkal -
Szabi1991 #80978 GTA4 be a kamu Bmw e46 helyére betettem egy igazit, hű de nagy bűn.. -.-" -
#80977 Szerintem ez csak azért van mert átjön 1 haver és elmondhatod hogy te egy Aston Martin DB9 essel mászkálsz a gettóba :) -
USAMEN POWER #80976 San Andreasban tényleg jó verdák vannak, eszembe se jutott hogy modoljak. Még anno a Vice Cityben módoltam sokat mert ott valahogy jópár verda kula volt...
Olvasgatom a GTA IV topikot, van aki ott is modol, pedig abban alapból gizda verdák vannak, szal nem tudok megérteni egyes embereket... -
#80975 Amúgy szerintem alapból jó kocsik vannak benne.
Mert ha módol az ember akkor 2000+ autókat rak bele általában és elég hülyén néz ki szerintem hogy az összes kocsi 1980+ te meg PL egy Hammer H3 feszítesz. -
#80974 Ért itt vki a SA-Mp szkripteléshez?
Van egy problémám, amit nem tudok megoldani. -
lewis95 #80973 Valaki linkelne egy egy olyan modot amiben van kb. 90 db kocsi?
Kösszi
-
BBencze #80972 Crackelt exet nem tudsz patchelni... Tedd vissza az alap exet. -
#80971 Úgy látom kicsit útban van a kurzor XD amúgy contents van odaírva. -
#80970 Hát természetesen nem sikerült átkonvertálni mert csak regisztrált zmodeler 2.2.0 vagy 2.2.1-es kéne de az meg nincs XD na mindegy. Amúgy nem tudjátok hogy ez miért van?
problem: -
USAMEN POWER #80969 Meg szerintem méretbeli különbségek is lennének xD -
#80968 aha értem hát akkor ez van :D. Csak jó lett volna modolgatni a kocsikat na mindeegy. Azért köszi a segítséget. Na most megpróbálok modelleket konvertálni egy játékból egy másik játékba (pl san andreas valamilyen modolt autója->tdu) hátha sikerül bár kétlem XD. -
#80967 Amúgy ezeknek a járműveknek van valami hatása a játékra?
Csak mert a küldetéseket már kivittem már csak mellék küldetések vannak.
De lehet beraknék 1-2 autót de ha ebből bármi szövődmény lenne akkor inkább kihagyom.
Az is zavarna ha a mentésem nem működne egy olyan gépen ahol nincsenek módok.
-
Szabi1991 #80966 alapból egy autó kb. 1mega, egy módolt autónál általában csak a textúrák 2-3 megásak.. így a gép többet kell számolgasson.. :-)
a packokba, pedig "low" autókat tesznek általában, ami nem "eszi annyira a gépet".. -
#80965 Egyébként amikor rárakok egy modot amiben mondjuk 90 jármű le van cserélve akkor nem csinálja ezt csak ha én cserélem a kocsikat. -
#80964 Hát nem tudom a báttyámnál is ezt csinálja. Amúgy ma már tényleg nem számít valami erősnek a gépem sajna de nincs pénz jobbra. Azért leírom az adatait: intel pentium 4 3.06GHz, 1gb ram, nvidia geforce 7600gs, 160gb. Na nagyjából ennyi. Amúgy le kellett cserélnem az exe-t mert az eredetivel nem lehet modolni mert lefagy. Ilyen problémaja volt/van valakinek? -
Szabi1991 #80963 gyenge a géped :-) -
#80962 Sziasztok! Az a gondom, hogy miután lecserélek pár autót a játékban folyton eltűnnek a textúrák és nem látok semmit csak azt hogy megyek egy láthatatlan úton, meg a házakat is rosszul dolgozza ki de néha meg visszajön a textúra és jó, aztán megint elromlik. Nem tudjátok mitől van ez? A segítséget előre is köszönöm. -
Szabi1991 #80961 lol, rendesek voltak hogy dobtak egy levelet róla hogy kitették.. :DD -
USAMEN POWER #80960 Amúgy nekem is lenne egy problémám :D Ez ügyben nem is írtam még ide. Szal ha új játékot kezdek van egy bejátszás hogy Tempeni köcsögék elkapnak és visznek egy darabig. A rendőrató meg az összes mozgó verda, vonat, stb... remegve közlekedik az úton. Játék közben amúgy is ez a helyzet.
Már kitoltam a gamet, egy jóideje és most csak annyi a változás hogy az autók elkezdtek az égből teleportálni, állok a pirosban a verdám tetejére esnek, és fogalmam sincs hogy miért van ez. Igaz hogy mióta kitoltam inkább csak multizok, nincs is sok kedvem előlről kezdeni, de érdekelne hogy mindez miért van... -
#80959 De jó!
Köszönöm majd megpróbálom.
Bár sajna volt már hogy azt hittem az lesz sőt az is folt de ahogy beraktam a garázsba eltönt róla a védelem.
Kár hogy már kivittem a játékot :S -
Seten #80958
A golyóálló autók, különböző küldetésekben vannak elrejtve.
Pl EBBEN
Itt azt kell tenned, hogy mikor a temetőhöz értek,
akkor nem mászol át a falon a többiekkel, hanem mész és keresel egy vontatót vagy egy traktort. Ezzel menj be a temető bejáratán (a másik, párhuzamos utca felől), ott fog állni egy (akkor még lezárt) Mercedes (legalábbis arra hasonlít).
Rontsd el a küldetést (pl lőj rá a sírnál állókra),
vontatsd el az autót valamelyik garázsodba és mentsd a játékot.
Így lesz egy (vagy ahányat akarsz) fasza, szétlőhetetlen/törhetetlen kocsid.
Csak arra vigyázz, hogy ne borulj fel vele. :)
Egyéb küldetésekben is vannak.
Pl "Tank Commander", mikor Catalina-val a benzinkutat raboljátok ki.
Itt a kútnál áll egy Ford Mustang-szerű autó, az kell neked. Eljárás: ugyanaz mint írtam: vontatás, mentés.
-
#80957 Én passzolnám a kérdést.
Ezek szerint nekem se tökéletes az arányom -
#80956 Ha gondolod, akkor küldd át a mentésed, és megcsinálom. XD
Amúgy, van nekem is egy gondom:
Úgy döntöttem, hogy végigviszem a játékot, úgy, hogy egy küldetést se rontok el. De van egy kis gond az egyik OG-s küldetésnél (Házibuli – House Party).
Amikor először megyünk oda OG-hez, akkor azt mondja, hogy vegyünk új ruhákat, és csináljunk új frizurát. De mikor ezt mondja, akkor úgy veszi a játék, mintha elkezdtem volna egy küldetést, és elrontottam volna, ezért a statisztikámnál egyel több az elkezdett küldetés, mint a befejezetett.
Nem tudjátok, hogy hogyan kell kiküszöbölni ezt a hibát? -
#80955 Ismerős probléma -
#80954 Lehet, hogy túl sok ideig tartott megcsinálnod, vagy nem a piros körben szálltál le.
Próbálj meg minnél gyorsabb lenni, akkor szerintem jobb lesz az időd. -
Tripod #80953 Lenne hozzátok egy kérdésem. A repülős iskolát csinálom most és van az a feladat, hogy helikopterrel kell kilőni három álló kamiont meg két mozgó autót. Ez meg is van, kilövöm őket, aztán mikor leszállok sosem sikerül a feladat. Mindig ilyen 66-68%-ra sikerül. Azt hogy kell megcsinálni, hogy 70% fölött legyen? -
#80952 énekel:D meg riszálja magát:D:D -
#80951 El is kezd táncolni vagy dumálni is asszem. -
#80950 hát jobb mintha csak állna egyhelyben. -
USAMEN POWER #80949 Én tudtam, a női seggekre, meg a mozgó tárgyakra közvetít.