GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hova kell másolni a mentéseket?<#conf><#conf>

Katun
lámpák ki be kapocslás már benne van a modban 😊 Amúgy kössz

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Ramires
Az igazság az, hogy sok jó ötleted van! Amiket lent olvastam (pl a lámpák ki-be kapcsolása), vagy amiket az elõbb írtál, mind csupa olyan dolog, aminek már benne kellett volna lenni alapból. Jó munkát és sok sikert

Katun
Én nem gyengén szeretem ezt a gámét 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Ramires
Imádlak! Végre valaki, akin látszik hogy valóban szereti ezt a játékot, és tesz valamit a közésségért 😊 +Respect

Katun
Monduk úgy ,hogy semennyivel eddig nekem egyszer nem fagyott bár most hogy rakok bele pár ÚJDONSáGOT:
autóbolt
piálni lehet CJvel 😊
ezektõl néha fagy azért nem jelenítem meg akkor adom ki ha nem fagy

Ramires
"New San Andreas 2006" mennyire bugos, mennyivel fagy le többször mint az eredeti?

KILLER2
Ezzel én is így voltam, csak nekem kb. 300 millám van és azt sok idõ elveszteni. (szóval maradtam milliomos)<#nyes>

Töltsük le az internetet!

Ramires
Köszönöm 😊 Csak mert tudod, új életet akarok kezdeni..

DJ Skyline
bemész egy kaszinóba,felteszed minden vagyonod,és máris leamortizálódsz anyagilag!😄

Ramires
Számos pénz kód létezik, de hogy a francba lehet a leggyorsabban és legegyszerûbben pénzt veszíteni?

DJ Skyline
tessék!😊
leszed,kicsomagol,bemásol,eredményt közöl!^.^

Atti12
na valaki tud segíteni?

Akos 001
well<#gonosz1>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
a .dff és .txd fileok nem nagyon okozhatnak fagyást,kivéve ha valamit rosszul tettél be...pl felcserélted a kettõt,és a dff-re tetted be a txd-t!😄
elõször csináld azt,hogy csak a dff,txd fileokat teszed be,nem írogatod át a handlig,stb fileokat,majd ha klaffol a dolog,akkor firkáld át

DJ Skyline
a-a
minden rendõrnek különbözõ .dff-je van:
copcarla /los santos/
copcarsf /san fierro/
copcarvg /las venturas/
copcarru /police rancher/

Kata
IMG Toolban nevezem vissza a backup fileokat eredetire, a feltöltötteket pedig törlöm. Jobban mondva csak törölném, mert nem törli a program. Bezárom az IMG toolt, újra megnyitom és megint ott vannak a file-ok, amit elõzõleg kitöröltem elvileg. Ez normális?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ez a teszt dolog oké, de most elõtte még meg kéne találnom azt, amelyik hibát okoz, és amelyik miatt nem fut. Ezért kérdeztem, hogy a dff és txd file-ok okozzák a hibákat, vagy a handling és vehicles adatai is okozhatnak-e kifagyást. Ugyanis kicsit megkönnyítené a visszafejtést a dolog. Az eredeti dff és txd file-ok mind megvannak backupban, azokkal nem lenne gond. Viszont a handling és vehicles fileokat csak átírtam, nem feltételeztem, hogy azok okozhatnak kifagyást.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ja hogy a link alatti sorod a megoldás. Közben rájöttem. <#idiota><#lama>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ezen a linken belül mit keressek? Mert nem találtam trainer vagy control center feliratot.

[/cserf][/fülünyúl]

Legelõször készíts biztonsági másolatot, minden
eredeti fájlról.
Csak egy kocsit rakj be, aztán teszteld le,
hogy nem fagy-e le, vagy nem okoz-e valami hibát.
Vannak TRAINER programok, amelyekkel azonnal az utcára
rakhatod az eredeti nevûk szerint, a berakott jármûvet.
Például ez egy remek program, teszteléshez :
innen letöltheted.

GTA játékok / GTA San Andreas / Letöltések / 113 csítes program

Azt töltsd le.

Remek a GTA SA Control Center - program is.

Többször egymás után nyomkodd a billentyûkombinációt a
jármû berakásához (például : Ctrl + 6),
Akkor a kinézete is változik és ha jó a jármû,
akkor az elõzõ helyére rakja be.
Ha nem igazán jó, akkor egymásra rakja a jármûveket...

A jármûveket lelkes rajongók készítik, vannak köztük hibát okozók is..<#wilting>
<#smile>

Kata
Affene. Felraktam egy rakat kocsit, most meg mikor be akarom tölteni a mentésem, kifagy a játék. Ez sux. Kérdésem annyi lenne, hogy csak a .dff és .txd file-ok okozhatják ezt, vagy esetleg a handling, vehicle adatok is?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A mezei rendõrautóknak egyetlen dff file-ja van (copcarla.dff), jól látom? Csak a textúrafile különbözik? Csak mert találtam los angelesi meg san franciscoi rendõrkocsit is, de a második felrakása elõtt tapasztaltam a bibit, hogy bizony ugyanazt a dff file-t tartalmazza. Csak azért kérdem, mert szeretném, ha mindhárom városban továbbra is megmaradnának különbözõnek a rendõrkocsik, ha másban nem hát feliratban.

[/cserf][/fülünyúl]

Köszi az infót.
Most már ot tartok hogyha elmegy az efektek hangja ,csak újrinítás után jön vissza 😞 Valami más ötlet ?
Eltudná küldeni nekem valaki az eax.dll file -t akinek hibátlanul mûködik.... plz...
redmail(kukac)freemail.hu -ra.
Thx

Az új fiókom: DevLupius

Hello!

Már nagyon várom a javitását a modern modnak.Addig nemakarok játszani mert tönkreteszi az élményt a fagyogatás.
Tudsz már valami biztatót mondani?Illetve hogy mikora várhatjuk?
Köszi

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Atti12
b

Atti12
nocs a nagy képért 😊

Atti12
itt van
kép pedig:

Katun
linkeld be ahonna leszedted talán tudunk úgy segíteni de látatlanban soha

Atti12
valaki segitenei?
az lenen a gondom hogy leötltöttem egy teherautót amivel elméletileg lehet szállitani kocsit de nem nagyon akar siekrülni megcsinálni?
valaki elmondja hogy kell? <#pardon1>

Katun
New San andreas 2 új fícsörlist: egyenlõre béta
-autóbolt
-piálás

bodesz
rusnya 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Katun
csak a textúrák ocsmány undorítóan rondák azon kell kicsit piszkálni oszt jó

Harly18
Nekem kifejezetten az kellene, amit belinkeltem, mivel az a legszebb bogár ami van a VC-hez és az hasonlit a legjobban az igazi bogárra, mert a többi az nem annyira hasonlit

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

John Cena
nem nem kell köcc!! de jól néz kiI!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Katun

Ez nem jó?
Letöltés
Vagykifejezetten az kell?

John Cena
Tutti jó a Bogár Hátúú

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
ez az autóbotl nagyon komoyl lenne <#worship>

Gyovai
Ok azt is nyomom de semmit nem cyinál ez annál van amikor a black projectes cucc és beszélni kell a csajjal. nemtom hogy kéne

bodesz
jeg:JobbEgérGomb
beg:BalEgérGomb
nemérthetõ még mindig? 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

KILLER2
Mí?? (ha az a billentyû neve akkor a jobb egér gomb=jeg menõ mi?)

Gyovai
Császtok melyik az a jeg billentyû???

bodesz
csináld már meg.mások is szóltak már ezért.nemde? 😊

Harly18
Tudom, hogy van 2 Bogár már a játékhoz, de van egy harmadik is ami, anno a VC-hez készült. Ez itt a képen. Valaki megpróbálná átkonvertálni, aki ért hozzá?

VW Bug

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

KILLER2
Ja csak nem tudom összekötni a gépemmel és ez idegesít.

Katun
XBox imádom annyira jó kütyü hogy nagyon 😄

KILLER2
Ja! Már kb. átlátom. Csak most vettem egy xboxot aztán azzal elvagyok és pár napja nem olvastam a fórumot ezért most nem vágtam, hogy mi van. Sok mnden változott 2005 óta.

Katun
0.9béta az a béta 1.0 az az 1.0 1.01 meg a legújabb Newsandreas mod

KILLER2
Most ami itt van link, hogy 1.01 letöltése az a modern mod új verziója? És amúgy ez a New San Andreas 2006 v.1.0 ez most pontosan mi is? Meg azt is megkérdezniém, hogy ven-e valami köze a Mod v.0.9 Bétához.

ngcsnet
kerestem de csak 1-2 lezárt szart találtam.kösz