GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megtaláltam a fáljokat jhericurl.txd,player_feet.txd player_legs.txd player_torso.txd ezek vannk ezekkel mit csináljak????
tuttommal ha CJ-n cserélsz skint akkor a plyaer.img-t kell megnyitni, amúgy asszem az F2 a keresõ
Töltsük le az internetet!
kibaszott sok fálj van a gta 3.img fáljban nincs valami egyszerübb hogy megtaláljam azt a két fáljt benne????
Recseg a hang....de a faq-os megoldás nem jó....plz help
jó de melyik két fált válasszam ki ha ember skint akarok cserélni???
mit csináljak??? meg nyitom a player.img és ott hogyan tovább
Fogod az IMG tool-t megnyitod vele a plyer.img-t és lecseréled az új fájlokat a régiekre (a régieket törlöd aztán berakod az újakat)
Töltsük le az internetet!
hellosztok lenne egy kérdésem letöltöttem egy paul walker-es skin-t és azt hogy kell betenni a játékba??? köszi
hi all!!!!
kérdés...elolvastam azt a faq-t és abban az volt h ha recseg a hang akkor tegyem fel azt za izét....de még így is recseg...és a vice city-ben is recsegett de ha kivettem valami izét akkor nem recsegett..nos itt is kivettem de még mindíg recseg....mi a baj??
PLZ HELP
kérdés...elolvastam azt a faq-t és abban az volt h ha recseg a hang akkor tegyem fel azt za izét....de még így is recseg...és a vice city-ben is recsegett de ha kivettem valami izét akkor nem recsegett..nos itt is kivettem de még mindíg recseg....mi a baj??
PLZ HELP
Szevasztok jó reggelt 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Hi
azt szeretném kérdezni,hogy vki eltudná-e küldeni nekem azokat a fájlokat amelyikeket le kell cserélni a New San Andreas 2006-al, mert nem készítettem bizti másolatot és most folytatnám az elõzõt, mert a benzin túl gyorsan akar elfogyni.
MSN: [email protected]
emil: ugyanez
azt szeretném kérdezni,hogy vki eltudná-e küldeni nekem azokat a fájlokat amelyikeket le kell cserélni a New San Andreas 2006-al, mert nem készítettem bizti másolatot és most folytatnám az elõzõt, mert a benzin túl gyorsan akar elfogyni.
MSN: [email protected]
emil: ugyanez
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
tpm & Gyovai:Logómühely
Én vaok az eggyik a sok közül aki készit másoknak,na de nem cseszem szét logóval kapcsolatos "cuccal" ezt a topikot 😊)))
Én vaok az eggyik a sok közül aki készit másoknak,na de nem cseszem szét logóval kapcsolatos "cuccal" ezt a topikot 😊)))
Srácok most tettem fel a modern modot és kibaxot jó verdák vannak benne! Csak gratulálni tudok KG21-nek és DJ Skyline-nak, valamint a többi emberkének aki részt vett a mod elkészítésében, fiúk nektek egy szponzor kéne aki adja a lét ti meg csináljatok ilyen modokat és akár új játékokat is, mert ahogy látom nagyon értetek hozzá!!! <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship> Viszont a tegnapi problémám még mindig fenn áll, újra kezdtem ugyebár a mod felrakása után a játékot, megcsináltam a lowrider-es küldit , utána az állomás kerítése mellett megálltam a szerelõ csávó elõtt hogy bejelentkezzek a versenyre, de ugyanúgy mint tegnap kilépett a játékból hibaüzenettel, pedig egyszer már megcsináltam azt a küldit még amikor megszereztem a játékot egy hónappal ezelõtt, csak az a mentés kitölõdött! Akkor most már tuti hogy csak reinstallal lehet tovább menni és a mentést felejthetem el??? Igaz?
hellosztok lenne egy problémám feltettem a modern mod-ot és azt a másikat hogy tankolni kelljen és nem tudok küldetést csinálni új játékot kezdek és nem tudom megcsinálni mert nincs kint a piros kör <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Logomûhely??????<#conf>#conf>
Szal logo kell.Rajzolj paintba,vagy Logomûhelyben kérj (Általánosban van😊
ON
ON
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
és az mi?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
melyik az a kód amelyik feloldja a városok közötti lezárást???
A mentés megmarad.
mé lenne használhatatlan? reinstall után meglesed megint azt a missünt. aztán ha kilép, felejtõs az a mentés.
Ha reinstallálok akkor a mentés is használhatatlan lesz, tehát újra kell kezdenem igaz??? Talán vasárnap megint nálam lesz a dvd és akkor megcsinálom! Ezzel nem lehet semmi mást kezdeni csak újra telepítést???
Köszi.
Ezzel mûködik, csak néha berecsege a hang, de nem már némul el.
Thx.
Ezzel mûködik, csak néha berecsege a hang, de nem már némul el.
Thx.
Az új fiókom: DevLupius
Az a baj hogy nem az enyém a játék csak a haver elhozta, gyorsan feldobtuk a gépemre és vitte is vissza a dvd-t, és még nem másolta le nekem hiába kértem! Így nincs lehetõségem a reinstallra! 😞
Reinstall?
nem hiszem, én is addig jutottam el mikor kipróbáltam, kicsivel tovább, de nem produkált ilyet, és az alapjáték volt fennt. bár lehet neked egy másik verzió van meg.már nem tudom az enyém melyik
Semmi nincs fent, csak a csupasz játék, még patch sincs! Talán pont ez(patch) a baj?
Eszembe jutott hogy ott ahol volt az az auto ugráltatós játék ott is van még vmi küldetés és azt próbáltam elindítani de attól is hibajelentéssel kilépett! Vmi ilyesmit ír ki:
AppName:gta_sa.exe AppVer:0.0.0.0 ModName:gta_sa.exe ModVer:0.0.0.0 Offset:00086ddf ezek mit jelentenek! Kérlek vki segítsen mert jó lenne játszani tovább de így nem tudom!
AppName:gta_sa.exe AppVer:0.0.0.0 ModName:gta_sa.exe ModVer:0.0.0.0 Offset:00086ddf ezek mit jelentenek! Kérlek vki segítsen mert jó lenne játszani tovább de így nem tudom!
igen, rányomtam a "mehet"-re és utána láttam . bocs
"a másik hogy jelent meg e már olyan nagy mod hozzá amit csak installálni kell, mint a vc-hez?"
banner alatt?
banner alatt?
most akarom telepíteni ismét hgoy van jó gépem hozzá, a régin csak kipróbáltam, nem ment rendesen rajta. az lenne a kérdésem hogy mit javít az 1.1-es peccs, és análkül is végig lehet e játszani, mert a hot coffee modot szeretném felrakni és azzal játszani végig
a másik hogy jelent meg e már olyan nagy mod hozzá amit csak installálni kell, mint a vc-hez?
a másik hogy jelent meg e már olyan nagy mod hozzá amit csak installálni kell, mint a vc-hez?
Tettél fel valamilyen modot (hot coffee stb.),vagy van bent valami autó,ruha...ilyenek?
nemtom csak annyit mondhatok,hogy a furgont el kell lopni,és utána mindenki löni fog rád,még követni is fognak,ezután a radaron kijelölt helyre el kell vinned!
Srácok kéne egy kis segítség! Mitõl van az hogy eljutottam az OG LOC-os küldetésekig és amikor az elsõt elkezdem csinálni, a zenei cuccal teli furgont kell ellopni, oda megyek csaj dj-hez beszélünk, mennyünk táncolni, oké majd mondja a csaj hogy mutasd mit tutsz abban a pillanatban a játék kilép hibaüzenettel!!! Mit tehetek ellene??? Valaki please help!!!