GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Bocs azért amit a VÉGIGJÁTSZÁSOK fórumba írtam aza csak azért, mert nem tudtam, hogy ide is írtál.

Töltsük le az internetet!

SHADOWEYES7
A lényeg egyenesben tartod és párszor nyomod a féket mint eggy õrült!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
A madd dog rész hogy kell megcsinálni? Midig amikor kezdõdik a küldetés rögtön leesik a koma, de tudom hogy a kocsit kell alávinni hogy puhára essen.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Goruck
jóvanna énis tudom, csak nemsikerül és már nagyon ideges vagyok, ez volt a végsõ próbám h valaki segíítene

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

SHADOWEYES7
Nekem pont ez a küldetés tetszik a legjobban!!

SHADOWEYES7
A kis DODO-val belerepülsz a kis piros körbe!! És lelövös az õröket!!

SHADOWEYES7
óóóóóóó hát ez nagyon egyszerû mikor megtaláltad a magán gépet felette van egy piros kör abba kell beleszálni egy jól irányzott manõverrel aztán mutat egy rövid videót hogy CJ-belemegy a gépbe aztán az a teendõ hogy lelövöd az õröket bent azt án elviszed a gépet leszállítod és vége a küldetésnek!!!!!!!!!!!!

Goruck
helló emberek nagy gondba vagyok, énis elakadtam egy helyen és már kb november óta ott tartok mert nem tudom megcsinálni...😞 Az a küldi a maffiától, hogy repcsivel érjem utol a bérgyilkost mielõtt leszál LasVenturasba.Ha valakinek elküldhetném e-mailbe a mentésemet és megcsinálná utána visszaküldené, annak nagyon hálás lennék, jaaa ez PCre van nem ps2 😊
Goruck

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

SHADOWEYES7
Nagyon szépen köszi.<#worship>

SHADOWEYES7
Calások:
soha nincs körözöttségi szint:kör, jobb, kör, jobb, bal, négyzed, háromszög, felCJ autója nem sérül de ha nekimegy egy másik autónak felrobban. l1, l2, l2, fel, le, le, fel, r1, r2, r2,

SHADOWEYES7
Na ide figyelj öcsi te vagy A LEGJOBB EMBER A VILÁGON ÉRTEDDDDDDDDDD???????????? Ez egy san andreas menyország!!!!!!!!!!!!!!!

Harly18
Renault Megane 2 2005

Letöltés

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Web mester
Itt egy csomo:
PS2

Öngyilkosság: Jobbra, L2, Le, R1, Balra, Balra, R1, L1, L2, L1
Max életerõ és páncélzat + pénz: R1, R2, L1, X, Balra, Le, Jobbra, Fel, Balra, Le, Jobbra, Fel
Összes fegyver elsõ kategória: R1, R2, L1, R2, Balra, Le, Jobbra, Fel, Balra, Le, Jobbra, Fel
Összes fegyver második kategória: R1, R2, L1, R2, Balra, Le, Jobbra, Fel, Balra, Le, Le, Le
Összes fegyver harmadik kategória: R1, R2, L1, R2, Balra, Le, Jobbra, Fel, Balra, Le, Le, Balra
Magasabb körözöttségi szint: R1, R1, Kör, R2, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra
Alacsonyabb körözöttségi szint: R1, R1, Kör, R2, Fel, Le, Fel, Le, Fel, Le

Jármû csalások:

Összes autó felrobban: R2, L2, R1, L1, L2, R2, Négyzet, Háromszög, Kör, Háromszög, L2, L1
Vízen járás: Jobbra, R2, Kör, R1, L2, Négyzet, R1, R2
Vicces autó irányítás és L3-mal való ugrás: Háromszög, R1, R1, Balra, R1, L1, R2, L1
Gyors autók: Jobbra, R1, Fel, L2, L2, Balra, R1, L1, R1, R1
Rózsaszín forgalom: Kör, L1, Le, L2, Balra, X, R1, L1, Jobbra, Kör
Fekete forgalom: Kör, L2, Fel, R1, Balra, X, R1, L1, Balra, Kör
Két éltû DODO: R2, Kör, Fel, L1, Jobbra, R1, Jobbra, Fel, Négyzet, Háromszög

Gyalogos csalások:

Õrült gyalogosok: Le, Balra, Fel, Balra, X, R2, R1, L2, L1
Minden gyalogosnál fegyver van: R2, R1, X, Háromszög, X, Háromszög, Fel, Le
Jutalomat kapsz (de mit?): Le, Fel, Fel, Fel, X, R2, R1, L2, L2
Agresszív sofõrök: R2, Kör, R1, L2, Balra, R1, L1, R2, L2

Idõ csalások:

Gyorsabban telik az idõ: Kör, Kör, L1, Négyzet, L1, Négyzet, Négyzet, Négyzet, L1, Háromszög, Kör, Háromszög
Gyors akció: Háromszög, Fel, Jobbra, Le, L2, L1, Négyzet
Lassú akció: Háromszög, Fel, Jobbra, Le, Négyzet, R2, R1

Autók behozása:

Rhino Tank: Kör, Kör, L1, Kör, Kör, Kör, L1, L2, R1, Háromszög, Kör, Háromszög
Bloodring Banger: Le, R1, Kör, L2, L2, X, R1, L1, Balra, Balra
Ranger: Fel, Jobbra, Jobbra, L1, Jobbra, Fel, Négyzet, L2
Hotring Racer #1: R1, Kör, R2, Jobbra, L1, L2, X, X, Négyzet, R1
Hotring Racer #2: R2, L1, Kör, Jobbra, L1, R1, Jobbra, Fel, Kör, R2
Romero: Le, R2, Le, R1, L2, Balra, R1, L1, Balra, Jobbra
Stretch: R2, Fel, L2, Balra, Balra, R1, L1, Kör, Jobbra
Trashmaster: Kör, R1, kör, R1, Balra, Balra, R1, L1, Kör, Jobbra
Caddy: Kör, L1, Fel, R1, L2, X, R1, L1, Kör, X

Környezetett befolyásoló csalások:

Reggel: R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Négyzet
Dél: R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Le
Este: R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Háromszög
Vihar: R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Kör
Köd: R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, X

További csalások:

Candy Suxxx Vice Citybõl: Nagyon egyszerû a dolgunk, tegyük be a memória kártyánkat a PS2-be ami tartalmaz egy Vice City mentést, majd a San Andreasban töltsük be.
Minden fegyver: R1, R2, L1, R2, Balra, Le, Jobbra, Fel, Balra, Le, Jobbra, Fel
Vízen úszó autó: R2, L1, Le, Balra, Fel, Le
$250,000 dollár & teljes páncélzat: R2, R2, L1, L1, Balra, Le, Jobbra, Fel, Balra, Le, Jobbra, Fel
Elveszik a körözöttségi szint: R2, R2, L1, R2, Fel, Le, Fel, Le, Fel, Le
Tiszta idõjárás: L1, L2, R1, R2, R2, R1, L2, Háromszög
Full élet: R2, R2, L1, R1, Balra, Le, Jobbra, Fel, Balra, Le, Jobbra, Fel
Örök élet: L2, L1, R1, R2, Fel, Jobbra, Le, Balra, Kör, X, Négyzet, Háromszög
Több pénz: R1, R1, R2, L1, L1, Fel, Le, Fel, Le, Fel
Más emberre cserél: Jobbra, Jobbra, Balra, Fel, L1, L2, Balra, Fel, Le, Jobbra, Jobbra
A nõk szeretik C.J.-t: Kör, X, L1, L1, R2, X, X, Kör, Kör
Összes rajtett csomag megszerzése: L1, L1, Kör, Kör, X, Négyzet, Háromszög, R2, R1, Fel, Le, Le
Tökéletes kezelés: Háromszög, R1, R1, Balra, R1, L1, R2, L1

SHADOWEYES7
És ha van itt vki adjon életjelet!!! :-D

SHADOWEYES7
Kinek van meg ps2-õn gta san andreas tok pár csetkódot??? És seten legyél egy kicsit megértõbb, én meg a madd dog küldetést nem tom megcsinálni mindig amikor vége a videónak rögtön lezuhan a pasas
!!!!!!!!!!!! : - D

SHADOWEYES7
Nagyon szépen kérlek titket hol lehet ilyen fain repülõket mint pl:redbull repcsit belerakni???

Akkor miért nem mondod mi a gond? Inkább átugrod és nem csinálod meg?
Elég lúzer dolog. 😊

De ha ez kell:
http://huntuti.uw.hu/index99-1.html

SHADOWEYES7
Melyik nél??

trackmaniac
Hali! Segítsetek! Elakadtam az egyik küldetésnél! Hol találok mentéseket?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

DJ Skyline
lamase kész a cikk,és el is küldtem!

DJ Skyline
valószínû feltettél egy modot,vagy a mentés egy bizonyos modnál lett elmentve...pl fent van a mittomén milyen mod,mentesz,majd felteszed újból a játékot,mnetést bemásolod,de nem megy,mert nincs fent a mod

DJ Skyline
ok meglesz,nem tudom mikorra

Helló! Tudja valaki a megoldást arra, hogy miért nem tölti be a mentéseket a sa?
Próbáltam ujra rakni de nem lett jó<#shakehead>
lamase
hát kicsit hosszabb, képekkel bõvítve
😊

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

KG21
amúgy rálehet tenni a modern modra az eredeti handling.cfg-t, csak akkor itt ott rosszak lehetnek a felfüggesztések.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Venom
ezt korábban már irtam. dedikált szerverre nem enged fel moddolt gamevel pl modern mod a handling.cfg miatt.
nem dedikált szerverekre felenged de dedikáltra nem nekem nincs mod felpakolva és gond nélkül tudok menni minden szerverre.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Akos 001
Ja,ezt általában olyan szervereknél csinálja amelyiknek jó magas a 'PING'-je.
Bár én örülök,ha 2-3szerverre be tudok mostanában lépni😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
te neked is vannak olyan szerverek ahova nem tud felcsatlakozni? azt írja,hogy Verifying client és ennyi...aztán kiírja,hogy client mittomén mi

DJ Skyline
én próbáltam már...írok róla szívesen,de kb annyit lehet róla írni mint Akos,csak kicsit kibõvítve!😄 mekkora legyen a terjedelme?

Akos 001
Igen,naponta játszok vele.

Cikket nem írok:o)
Röviden:Gyors internet kell hozzá,jó videókártya,és sok türelem.
Egész jó.A versenyek jók.A társaság remek!Kicsit bugos-de pályától függ.Olykor-olyakor nagyon be tud lassulni,és olyankor általában ki is dob a játékból.Lenne mit rajta tökéletesíteni-pl.:sokszor kidob azzal az indokkal,hogy cheatet használtál,közben nem is lehet😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
spam miadt

DjViolin! Sikerült ma elinditanom a gamét!

A megoldás: legújabb videókártya- meg hangkártya-drivert felraktam, ÉS UNINSTALLÁLTAM Ace mega Codec packot, így végre elindult...

Próbáld ki, hátha neked is müxik igy...

DJ Skyline
én arra tippelek,hogy nem állítod át a fúvókát..num8,num2-vel állítod...ha meg mégis állítod a fúvókát,akkor meg adjál gázt,azzal a gombbal,amelyikkel az autóban is adsz

Lethys
Nem tudjátok rá a választ?

Kit--Kat
jaja, min3ban lehet

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nemcsak Los Santosban lehet betörni, nekem San Fierro-ban is ment, és úgy rémlik h Las Venturasban is láttam vhol a fekete Boxville-t
DJ Skyline
íme legújabb szerzeményem...Red Bull Corsair

és az eredeti

Lethys
a vadászgéppel h, lehet gyorsan menni! nekem elég lassú! már nagyon idegesító nem jövök ráé!!! plz help!

John Cena
jóó nagyon Kösz VENOM!!! óriásit segítettél!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Csak Los Santosban tudsz rabolni, és a házak elõtt ott egy nyíl ahova be tudsz törni. És csak bemész.
Venom
MTA:SA legyen 😊 ventril szervert megpróbállok intézni.

lamase
egyszerûen besétálsz.
Ha valakinek van kedve egy rövid cikket írni tegye meg, küldje el a [email protected] -ra és kirakom. Ha valaki szeretne hír szerkesztõ, esetleg cikk író lenni, az is jelentkezzen.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

betörés alatt hogy a fenébe kell házakba bemenni? nem tudok sehova
felõlem jó a ventri, de akkor a szervert intézd. a game szerver futtatása ígyis mehéz lesz. MTA helyett akkor mi legyen?
Venom
jaés MTA:SA ban ami nagyon nemtetszik hogy nemlehet kamerát váltani sokszor elég zavaró amikor úgykell a kocsi mögé könyörögni a kamerát hogy lássak valamit amikor megfordulok.

Venom
Nekem van kedvem 😊 majd irok mailt. jaés Team Speak hejett nem lehetne ventril? kissé vacak netem van és ventrilt jobban csipi nemtommé 😄

Lamase: én kipróbáltam már elég fun versenyek vannak benne van map editorja is csak kocsikból nemlehet kiszálni pedig nemvolna rossz 😊

van kedve valakinek egy MTA partyhoz a hétvégén?
akinek van, az jelezzea [email protected], és mondjon egy idõpontot.
Ja és mellékelje, hogy van-e TeamSpeak-je, és mikrofonja. Nomeg a kor sem ártana
lamase
elõfordul az ilyen, nekem egyszer volt vice citynél

más: valaki kipróbálta az mta: sa-t? én még nem és kellene egy cikk róla, képekkel véleménnyel, ha van vállakozó szellemû írjon.

Helló ! Lenne egy problémám: a sa nem tölti be a mentéseket.<#shakehead>Arra hivatkozik, hogy hibás fájl. Nem tudjátok mi lehet a gond?
lamase
mind1, de a gettóban ne számíts nagy zsákmányra