GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
kattintottam tegnap is,meg ma is!😄

DJ Skyline
Enterable Tram final

letöltés

Nem tudja valaki van már trabant a gta-hoz?
tobias88
Milyen sebességû net kell neki, s milyen kiegészítés?
DJ Skyline
én mindíg ping alapján elrendezem,aztán az elsõ 10-15-s látszámú szerverre felmegyek,de thx lecsekkolom majd ezeket a szervereket

Venom, nem jött mail.
Akos 001
kell hagyni a gyerekeket játszani😊

Egyébkén egy-két jó szerver(ahova én járok):
GTACrime NL-100mbit....
SV-Hungary
GTA-Action MTA:SA Server....
Hungary....-nem tom a pontos címét😊
Bossy B.S...
Thoy's GTA:SA Server-keresd "bro"-t(CONSOLE).Övé a szerver,fasza tag,elég jó versenyek vannak itt is.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
köszi!
nem tom nálam ritka az amikor jó társaságot fogok ki...ma is olyan fostalicska szerveren voltam:\ olyan népek voltak akik nem tudtak vezetni...pl a mai helyzet...az volt a lényeg,hogy egy ember játszotta OG-t,és õt üldöztük,tehát egy mindenki ellen!😄 a többiek rendõrök voltak...fék az luxus,útközepén megy mindenki,a 40.es pingû' is ugrál szinte annyira laggzik,nekem jönnek,felborítanak,és csak agyfelb@szás lett az egészbõl!😄
akkor 20x-ra megy már ugyanez az üldözõs map,beírom a szavazást,erre meg minden okos leszavazza,mert tetszik nekik ez az üldözõsdi...

Akos 001
Jó,de ez:

"Melyik a legjobb szerver? Az a legjobb, amelyiknek a legalacsonyabb a pingje, tehát érdemes ping szerint csoportosítani õket! Minél nagyobb a ping értéke, annál rosszabb a szerver!"-ez nem egészen igaz.Attól lehetnek jó versenyek,és jó társaság egy szerveren hogy 1500-a pingje.Ez nem attól függ.Ez a gyorsaságot mutatja.Szal pl.:én nem tudnák felmenni egy ilyen szerverre (max.600😊
Ping a szerver üzemeltetõjének a netjétõl függ valójában.

Egyébként jól megírtad.Grat<#eljen><#smile><#smile>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
Mek' elolvasom.Aztán kritizálok<#zavart1><#smile>

Ok köszi

DJ Skyline
fent van a codenamegta.hu-n a cikkem!😊)

Akos 001
Rámutatsz a stukkeral,és G(vagy H)-nem tom😊

Sziasztok!
Hogy lehet bandatagokat toborozni?

KILLER2
gta3.net asszem

Töltsük le az internetet!

bazs1
CSõ! Hol találok stunt videókat a codenameGTA-n kívül?

DJ Skyline
Venom
holis lesszaza cikk? 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Harly18
BMW 507 Roadster

Letöltés

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

DJ Skyline
most tölti fölfelé a cikkeket

Akos 001
észrevettem:o

DJ Skyline
még nincs kint

Akos 001
ehh,megyek elolvasom😄

DJ Skyline
már elküldtem másnap,mikor megkért lamase!😊

Akos 001
Sky,a cikkel hogy haladsz (MTA)?

KILLER2
Amúgy xboxra én láttam magyarul! PS2-re szerintem lehetlen, hogy legyen! Ha mindenáron magyarul akarsz játszan vegyél 1 csippelt XBOXot magyarosítsad a játékot és örülj! Vagy szerezd meg pcre!

John Cena
Killer nek igaza van! én nem is erõlködök hogy MAgyar legyen 1 játék vagy ha gazdag vagy szerezz magadnak 1 fordító emberkét😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
Killer nek igaza van! én nem is erõlködök hogy MAgyar legyen 1 játék vagy ha gazdag vagy szerezz magadnak 1 fordító emberkét😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

KILLER2
Tudtommal ps2-es gémeket nem lehet magarosítani, amúgy a kódokkal való hálálkodás nem feltétlen jó. ötlet, mivel ha valakinek kellenek kódok akkor az kb. 2 prec alatt tud szerezni 1-2 oldalt. És mint jótanács: ezt a kérdést a konzolos fórumban kéne feltenned, mivel szerintem ott többen tudnának sgíteni

SHADOWEYES7
Fõleg hogy hogy lehet, magyarosítani??
Annak nagyon megköszönném.
Megköszönném egy csomó (nagyon-nagyon sok) kóddal.<#vigyor3><#nezze><#eljen>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Hali!<#smile>
Ki tudna nékem, magyarosítást szerezni ps2-re, a gta sa.-hoz???<#wave><#wink>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mintha még nem lett volna:
Agora L

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Akos 001
Nem

Ez engem is érdekelne...

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

KILLER2
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz kész a WTC (World Trade Center) mod?

KILLER2
Kb. fél éve van.

DJ Skyline
kattints a fönti linkre

attiGT
A SA-hoz még nincs magyarítás? Mikorra lesz? Lesz-e egyáltalán?

Web mester
<#idiota><#smile><#vigyor>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

A német technika azért alulmarad az amerikaival szemben <#hehe><#eplus2>
http://www.sg.hu/galeria/11171144251140802155.jpg

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Akos 001
de,miért?

Amikor az a video megy, hogy a pali tántorog a tetõn, akkor még tudod a kisteherautót elõre-hátra mozgatni!

na senki nem akar hétvégén MTA-t tolni?
semmi modot nem használok(tam), és új játék kezdve azt elmenve sem tölti be a mentéseket.😞
Akos 001
Itt,mi kell?

Akos 001
keress rá az MTA szóra...

www.gtaonline.hu vagy a codenamegta.hu/sa
gta.gamigo.de ...sok van,keress

SHADOWEYES7
Na itt vagytok???

honnan lehet szerezni a GTA SA-hoz Multit,Modokat?