82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Ryder7

kb 5 perces munka volt:)
  • Béla9248
    Sziasztok!

Vki tudna dobni 1 linket a modern modról mert esküszöm sehol sem találom! Esetleg V3 ha létezik!

Előre is köszi!
  • tormaimi
    hy
    multizni akarunk haverommal san andreasban, és most csináltam egy szervert, de mikor be akarok lépni csak azt írja h connecting to <ip>
    és nem csinálsemmit
    ez mért lehet? vagy vmit risszul adtam meg?
  • Ryder7
    Classic Mod készül.

zsoberpapa ha tudsz gyere MSN-re... beszéljünk róla:D
  • EK1TEP
    Szevasztok!

Classic Mod-al mi a helyzet?Most teszem fel a játékot kéne valami újítás hozzá!
    Van már valami béta verzió?Szívesen kipróbálnám, még akkor is ha nincs benne minden autó!ENB mód lesz benne?
  • marko952
    Nekem is volt ilyen.Amikor esőbe verekedek akkor!
  • nyecsi
    Sziasztok!Találkozott már valaki olyan problémával h a hang halk?szinte a saját zenét nem is lehet hallani,és egy picit fura hangja van mindennek :S nemrég lett újra telepitve a gépem....elötte semmi gondom nem volt a san andreaa-szal...ez beállitási probléma vagy vmi más?köszi a segitséget
  • USAMEN POWER
    Előfordulhat hogy alacson a pingje, kapcsoljon be egy torrentprogit pár le-fel töltéssel azt szvsz.
  • zeli
    Ezért ne álljon be ő is csíternek. Aki multiban csal, az büdös paraszt.
    Van 1-2 bug, amivel ki lehet nyírni Godos csítert, csak meg kell valósítani.
  • Ryder7
    nem csal mindenki mindenütt, csak sokan laggolnak.
  • USAMEN POWER
    Szerintem ne csaljon !
  • tigeroo
    hi! haverom multizik és kéne neki "hekk"

tudtok adni linket hozzá? nemnagyon vagyok képben, de ő csalni szeretne mert vergődik hogy mindenki csal mindenütt :S hát passz

aki segít annak megköszönném
  • Ryder7
    ööö... a TXD Workshopban valahol lehet kompresszálni a textúrákat. nézelődj.
  • tormaimi
    ryder7 ha google-ben megtaláltam volna akkor nem írtam vna ide xD
    txd worshopban megnyitottam a hud.txd-t, be is raktam az ikont, csak nincs odaírva mellé hogy compressed dxt1 (vagy dxt3) és így nem jelenik meg a térképen. ha tudsz segítani többet akkor majd ha nem leszel fáradt segíthetsz pár dolgot xD
    thx
  • Szabi1991
  • Ryder7
    na látom eltüntek a segitő emberkék (Sky, Szabi stb.)
    szal... sorrendbe:

Dante73: ENBseries szépit rajta rendensen, vagy keress vmi textúra packot.

tormaimi: TXDWorkshop és esetleg IMG Tool kell a berakáshoz, googlezz rá, hogy hogy kell, túlságosan ki vagyok ahoz h leirjam. sry de táborból vagyok... fárasztó ez a szar...

tdeejay: frame limiter-t kapcsold be, akkor lassulni fog sztem.

marko952: kussmár... attól mert beirod 2X h válaszoljatok, még nem fognak válaszolni max kapsz egy leszidást. nem kell naponta irogatni h segitsetek. ha nem válaszolnak vagy nem tudnak vagy nem akarnak. a modokat IMG Toolal kell betenni vagy kocsikat GGMM-el is lehet.
  • tdeejay
    Annyira szerintem nem erős a gépem.
    AMD X2 4400+
    4GB RAM
    Geforce 8600GT 512MB
    és ezt a hibát nem is lehet kiküszöbölni valahogy?
  • jackcsabi
    Ez régebbi játékokkal volt nekem, ha túl jó a gép hozzá. Lehet ez van nálad is, hogy már túl erös a géped hozzá, ezért felgyorsul az egész...
  • tdeejay
    sziasztok! Nem tudjátok miért van az hogy, feltelepítettem a játékot, és mikor elkezdek játszani, olyan a játék, mintha fel lenne gyorsítva. Egyszerűen irányítani nem lehet az autókat, és a gyaloglás közben, is mintha sprintelne.
    Remélem tud valaki segíteni!
    Előre is köszönöm!
  • tormaimi
    hellosztok
    beraktam a játékba egy lidl áruházat, és szeretnék egy ikont neki a térképen. Ha valaki ért hozzá hogyan lehet ilyet csinálni, az válaszoljon már (a 16*16-os bmp kép megvan) előre is THX
  • ik0N
    CLEO-bol van ilyen mod, bár sz.v.sz. nem valami jó.
    Túl hirtelen jelennek meg a járművek, bár lehet egy erősebb gép hamarabb generálja le a 2* annyi modellt.
    http://zazmahall.de/ZAZGTASANATORIUM/zazmoddat00100/T_Trail_xxl.htm
  • marko952
    Légyszi válaszoljatok!
  • Tominho94
    Már próbáltam eredeti lemezzel is.
    Am pedig minden követelmény megvan.
  • farkasjos
    Sztem tölsd le megen és ha ujra ezt írja akk a géppel van gond!
  • Tominho94
    Hello All!
    Felszeretném rakni a játékot, kiválasztom a nyelvet, és mielőtt elindulna a telepítés, ezt a hibaüzenetet kapom:
    An error (-5003 : 0x8004ace8) has occured while running setup.
    SetupDLL\SetupDLL.cpp(1001)
    Hogyan lehet orvosolni ezt a hibát?
    Kösz!
  • marko952
    Légyszi válaszoljatok!
  • marko952
    A módokat hova kell másolni?Mert nem értem.Sok jó mód közül nincs semmi.Minden alap.Megnéztem a FAQ-t.
  • farkasjos
    Mondom nem jelenik meg úgy kamion h megy az úton és vezeti pl 1 öreg mami!

Cheat-al igen meg küldikbe is! Deh mondom keresel 1kamiont és pl olajszálító potos van szinte minden benzinkútnál! meg ien gyáraknál is szokott lenni vmien!
  • Dante73
    Hali!

Újra elővettem a San Andreast, de mára már a grafika kissé elavult. Létezik ehhez valami komplett mod, mondjuk real mod, vagy hasonló?
    Ha igen, merre fellelhető?
  • Zsoberpapa
    Kicsit fáradt voltam, ezért a furcsa fogalmazás. Na szóval: arra gondoltam, hogy az AI kamion úgy jelenjen meg, hogy a pótkocsi rá van kapcsolva. Valószínűleg a SA tudja értelmezni ezt a funkciót, mert ha cheat kóddal behívom a tankert, az is pótkocsistól jelenik meg, meg a kamionos küldetések során is úgy kell elvezetni a kamiont, hogy a pótkocsi rá van kapcsolva. Azt hiszem, régebben írtak erről, hogy valóban megoldható, de sajnos sehol sem találom a leírást. :S

• farkasjos
    Hát nem tom h érted ezt zsoberpapa a kamionok a game-be pótkocsi nélkül szaladgálnak deh 1csomó helyen találhatsz pótkocsit hozzá!!!

Amúgy nem a multitheftauto-ra gondolok mer azt leszedtem deh nem az!:D

Nem is 1gépen akarunk!

Hanem úgy h 2en nyomjuk úgy h közbe bármit lehet csinálni!!!
    Szal h egymás mellett kocsikázni xD meg ienek...
  • Zsoberpapa
    Sziasztok Ismét!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e valahogy, hogy a játékban a kamion és a pótkocsi együtt jelenjen meg? Ezalatt azt értem, hogy ha AI-ként jelenik meg egy kamion, az úgy jelenjen meg, hogy a pótkocsi rá van kapcsolva.

Előre is köszönöm.

Zsoberpapa
  • Ryder7
    San Andreas MutiPlayer?
    Multi Theft Auto?
    vagy úgy gondolod, hogy 1 gépen?
  • farkasjos
    akk az van h szarul raktad be vagy próbáld meg carspawner-al h berakod a greenwood-ot és ha alap skin van akk má tuti szarul basztad be! Nekem viszont oan kérdésem van h haverral multizni akarunk sa-ba ! Úgy h egymás melledt tudunk menni kocsikkal stb... szal alap mapon meg minden !
    Szedtem má le több multis progit deh abba csak öldökölni lehet mint vmi call of duty mp-be xD Meg teli volt ien gyökér küldikkel nah mind1!
    Nem tudjátok van-e ien progi és h mi a neve meg minden?! Me naon kéne !
    Előre is köx
  • zyppy
    de
  • krisz1299
    Hello.
    IMG tool -al beraktam kocsikat de nem találom őket hol vannak ?? pl a greenwood hejjet ladát raktam de sehol se látok ladát pláne a groove területén pedig ott szoktak greenwood-ok lenni?
  • zeli
    tárgytalan.
  • zeli
    Lenne egy kérdésem: Hogy a rákba kell checkcoordzst csinálni?
    Olyasmi, mint a gangzone, vmi 4 koordinátát kell megadni egy checkpoint miatt, de fogalmam sincs honnan szüljem...hogy kéne ? (minx, miny, maxx, maxy)
  • Ryder7
    Nekem egeres problémám Vista alatt laptopról fordurt elő (laptopon végülis 2 egér volt) lehet h ez a gond, vagy nem tom.
  • kabel15
    Én azt nem használom úgyhogy ebben nem tudok segíteni :S