82991
-
#81108 -
#81107 igen eredeti a game, és akkor se tudod hogy ezt miért csinálja? -
#81106 más cracket használj, ha pedig eredeti nem szóltam. -
USAMEN POWER #81105 ... Nagy hülyeség hogy egy játékhoz vannak cheatek is ! Én cheat nélkül vittem végig, de nem is nagyon éreztem szükségét. Ha pénz kellett akk dolgoztam érte, vagy drukkoltam magamnak a kaszinóban, ha fegyver kellett a megszerzett pénzből elmentem és megvettem, ezek cheattel mind mind fölöslegessé váltak volna, egyszóval a játék több funkciója értelmét veszti...
Még anno a vice City-t toltam végig cheattel, majd rájöttem hogy kb. semmit nem élveztem az egészből, és végigtoltam még 2x cheat nélkül ! -
sonnyr #81104 ujra raktam és végülis most jó igaz most nem hazsnáltam még cheat tet de most már jönnek a telefonok is, tudok kondizni stb... jah meg a latin csávoka is kereset versenyre lehet ha kodok miatt volt az egész?:O vagy mert telepakoltam minden cuccal? -
#81103 hello...van egy kis problémám...nem tudok semmit berkani az IMG tool 2.0-val...de miért?ami játékot most megkaptam abba egy csomo uj cucc meg egy csomo uj verda van benne...de nekem nem megy...pedig ahogy a FAQ-ban van leirva ugy csináltam az egészet:S:S -
#81102 egyetlen kocsit se raktam bele, csak az orig játék van fent -
sonnyr #81101 nem hanem az utána lévö amikkor megkell védeni a groov street tet a ellenséges bandátol! huztam már a játékba eltelt vagy egy hét de semmi:S -
#81100 ha véletlenszerűen játék közben fagy be és tettél be új kocsit akkor valószinüleg az lehet a gond.
sonnyr: a bulis küldetés alatt azt érted, hogy elkell lopni a furgont kis tánc után igaz? sztem járj egyet LS-ben, hátha felhivnak. csak úgy húzd az időt. -
sonnyr #81099 oké de az a baj h nem jutottam el még addig a küldetésig h bandaháboruzhasak :S nem tudom mi lehet a gond h nem keresnek a zsaruk :S mert most annak a molotovos küldetésnek kellene következni de nem keresnek semmi telefon :S..igy nem tudok tovább menni -
#81098 megkell ölni három banda tagot -
sonnyr #81097 lehet h hülye kérdés csak nem tudom h kezdjek el egy banda háborut ha a térképse jelöli a területeket különböző szinekel :S? -
USAMEN POWER #81096 Jaja sztem ott basszák el a legtöbben... Első bandaháborúnál rövidgatya, leopárdmintás cowboy kalap fel, és félmesztelenül ami csak a kezembe akadt írtottam a népet, míg megnem szereztem az összes területet. Csak ezután álltam neki a térképen lévő küldetéseknek. De ahogy emlékszem nekem se volt küldi, csak bandaháború, és egyszer kaptam egy telefont a semmiből, és megint lett küldetés. -
#81095 Szia Ryder tudsz segíteni, a gond az hogy elinditom a játékot és egy idő után mindig befagy! Hogy mi lehet a gond? -
#81094 sztem bandaháborúzz egy kicsit. aztán majd hivni fognak. ha meg nem re-install -
#81093 újratelepítettem és már jó...:D -
#81092 megy + a multis része is -
sonnyr #81091 Sziasztok! vki segitene.. egyszerüen nem tudom h tovább.. meg csináltam sweet, big smoke, meg a másik két csávo küldetését is..az ucsó volt a bulis, de aztán nem kapok több küldetést, se a zsaruk nem keresnek se a cesar vagy ki... vagy mit kell csinálni h folytathasam? :S ezt nem nagyon értem... -
#81090 hello!
azt szeretném kérdezni h a save gamet hova kell bemásolni köszi elörre... -
#81089 Hello!
Nektek elindul a játék windows 7-en? :c -
norman001 #81088 nem kell mára dft30 meg a sweeper meg a romero de az andromadát hol találom? -
#81087 Zsoberpapa! Kíváncsi lennék hogy hogyan lehet kiküszöbölni a texturák eltünését és lassú betöltését! Tudnál erről beszélni 1 kicsit! -
norman001 #81086 hy valaki el küldené e-mailon a romero a sweeper és a dft30 txd dff fájlját köszönöm [email protected] küldje -
#81085 sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni, az a kérdésem, hogy az miért van hogy elindítom a játékot és egy idő után mindig befagy a játék. Ilyenkor mi a teendő? -
#81084 link -
Volvoka #81083 és még tucc olyan oldalt? de ne legyen torrentes!!!!!! -
USAMEN POWER #81082 Ne legyél türelmetlen, nem hiszem hogy napi 24/24 órában mindenki ezt a topikot lesi ! -
Volvoka #81081 kössz -
Volvoka #81080 segitsetek lécci még ma! -
USAMEN POWER #81079 Gondolom a játékot Daemon Tools segítségével telepíted. Szóval C/ Daemon Tools álltal létrehozott meghajtó, és abban benne lesz.
Amúgy innen letudod szedni ! -
Volvoka #81078 segitenétek ? a crackot akarom leszedni csak seholse találom! -
#81077 Van itt valaki aki ért a SA MED-hez?
Újratelepítés után nem tudom visszatenni a modosított térképeket, mert egyrészt nem u. oda teszi vissza a cuccokat, másrészt kifagy tőle a játék.....
Megvannak az eredeti filok is, de ezt visszamásolva sem oldodik meg a fagyás.....
Csak az újratelepítés segit... :( -
#81076 lol. látszik hogy nem figyeltem oda. nem lecseréltem a grove tagokat, hanem hozzáadtam még Sweet-et is mint toborozható bandatag. -
#81075 nem cseréltem ki hanem betettem helyettük, de csak Sweetet. szóval most 4 különböző tagot lehet toboroznia bandába. -
#81074 Akkor te most kicserélted a random zöldpólósokat a sztoriban szereplökre mint pl Ryder? -
#81073 mondjuk az h 4 különböző Grove tagot lehet bevenni a bandába. -
#81072 Igen és mi olyan jó ebben? :DD -
#81071 hát Sweet meg CJ. küldetésen kivül. -
#81070 Ez mi akar lenni? -
#81069 Hi!
Faq oldalhoz kinek van hozzáférése? Én már nem tudom a jelszót, de még mindig az én email-em van kirakva. Át kéne irányítani az embereket erre a fórumra, mert néha még írnak nekem és már fogalmam sincs mire mi a megoldás...