82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • sambauer
  • underground2
    igen eredeti a game, és akkor se tudod hogy ezt miért csinálja?
  • Ryder7
    más cracket használj, ha pedig eredeti nem szóltam.
  • USAMEN POWER
    ... Nagy hülyeség hogy egy játékhoz vannak cheatek is ! Én cheat nélkül vittem végig, de nem is nagyon éreztem szükségét. Ha pénz kellett akk dolgoztam érte, vagy drukkoltam magamnak a kaszinóban, ha fegyver kellett a megszerzett pénzből elmentem és megvettem, ezek cheattel mind mind fölöslegessé váltak volna, egyszóval a játék több funkciója értelmét veszti...
    Még anno a vice City-t toltam végig cheattel, majd rájöttem hogy kb. semmit nem élveztem az egészből, és végigtoltam még 2x cheat nélkül !
  • sonnyr
    ujra raktam és végülis most jó igaz most nem hazsnáltam még cheat tet de most már jönnek a telefonok is, tudok kondizni stb... jah meg a latin csávoka is kereset versenyre lehet ha kodok miatt volt az egész?:O vagy mert telepakoltam minden cuccal?
  • shevsenko7
    hello...van egy kis problémám...nem tudok semmit berkani az IMG tool 2.0-val...de miért?ami játékot most megkaptam abba egy csomo uj cucc meg egy csomo uj verda van benne...de nekem nem megy...pedig ahogy a FAQ-ban van leirva ugy csináltam az egészet:S:S
  • underground2
    egyetlen kocsit se raktam bele, csak az orig játék van fent
  • sonnyr
    nem hanem az utána lévö amikkor megkell védeni a groov street tet a ellenséges bandátol! huztam már a játékba eltelt vagy egy hét de semmi:S
  • Ryder7
    ha véletlenszerűen játék közben fagy be és tettél be új kocsit akkor valószinüleg az lehet a gond.

sonnyr: a bulis küldetés alatt azt érted, hogy elkell lopni a furgont kis tánc után igaz? sztem járj egyet LS-ben, hátha felhivnak. csak úgy húzd az időt.
  • sonnyr
    oké de az a baj h nem jutottam el még addig a küldetésig h bandaháboruzhasak :S nem tudom mi lehet a gond h nem keresnek a zsaruk :S mert most annak a molotovos küldetésnek kellene következni de nem keresnek semmi telefon :S..igy nem tudok tovább menni
  • sambauer
    megkell ölni három banda tagot
  • sonnyr
    lehet h hülye kérdés csak nem tudom h kezdjek el egy banda háborut ha a térképse jelöli a területeket különböző szinekel :S?
  • USAMEN POWER
    Jaja sztem ott basszák el a legtöbben... Első bandaháborúnál rövidgatya, leopárdmintás cowboy kalap fel, és félmesztelenül ami csak a kezembe akadt írtottam a népet, míg megnem szereztem az összes területet. Csak ezután álltam neki a térképen lévő küldetéseknek. De ahogy emlékszem nekem se volt küldi, csak bandaháború, és egyszer kaptam egy telefont a semmiből, és megint lett küldetés.
  • underground2
    Szia Ryder tudsz segíteni, a gond az hogy elinditom a játékot és egy idő után mindig befagy! Hogy mi lehet a gond?
  • Ryder7
    sztem bandaháborúzz egy kicsit. aztán majd hivni fognak. ha meg nem re-install
  • Benny04
    újratelepítettem és már jó...:D
  • Zeller01
    megy + a multis része is
  • sonnyr
    Sziasztok! vki segitene.. egyszerüen nem tudom h tovább.. meg csináltam sweet, big smoke, meg a másik két csávo küldetését is..az ucsó volt a bulis, de aztán nem kapok több küldetést, se a zsaruk nem keresnek se a cesar vagy ki... vagy mit kell csinálni h folytathasam? :S ezt nem nagyon értem...
  • shevsenko7
    hello!

azt szeretném kérdezni h a save gamet hova kell bemásolni köszi elörre...
  • Benny04
    Hello!
    Nektek elindul a játék windows 7-en? :c
  • norman001
    nem kell mára dft30 meg a sweeper meg a romero de az andromadát hol találom?
  • Béla9248
    Zsoberpapa! Kíváncsi lennék hogy hogyan lehet kiküszöbölni a texturák eltünését és lassú betöltését! Tudnál erről beszélni 1 kicsit!
  • norman001
    hy valaki el küldené e-mailon a romero a sweeper és a dft30 txd dff fájlját köszönöm [email protected] küldje
  • underground2
    sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni, az a kérdésem, hogy az miért van hogy elindítom a játékot és egy idő után mindig befagy a játék. Ilyenkor mi a teendő?
  • zyppy
    link
  • Volvoka
    és még tucc olyan oldalt? de ne legyen torrentes!!!!!!
  • USAMEN POWER
    Ne legyél türelmetlen, nem hiszem hogy napi 24/24 órában mindenki ezt a topikot lesi !
  • Volvoka
    kössz
  • Volvoka
    segitsetek lécci még ma!
  • USAMEN POWER
    Gondolom a játékot Daemon Tools segítségével telepíted. Szóval C/ Daemon Tools álltal létrehozott meghajtó, és abban benne lesz.

Amúgy innen letudod szedni !
  • Volvoka
    segitenétek ? a crackot akarom leszedni csak seholse találom!
  • ik0N
    Van itt valaki aki ért a SA MED-hez?
    Újratelepítés után nem tudom visszatenni a modosított térképeket, mert egyrészt nem u. oda teszi vissza a cuccokat, másrészt kifagy tőle a játék.....
    Megvannak az eredeti filok is, de ezt visszamásolva sem oldodik meg a fagyás.....
    Csak az újratelepítés segit... :(
  • Ryder7
    lol. látszik hogy nem figyeltem oda. nem lecseréltem a grove tagokat, hanem hozzáadtam még Sweet-et is mint toborozható bandatag.
  • Ryder7
    nem cseréltem ki hanem betettem helyettük, de csak Sweetet. szóval most 4 különböző tagot lehet toboroznia bandába.
  • jackcsabi
    Akkor te most kicserélted a random zöldpólósokat a sztoriban szereplökre mint pl Ryder?
  • Ryder7
    mondjuk az h 4 különböző Grove tagot lehet bevenni a bandába.
  • jackcsabi
    Igen és mi olyan jó ebben? :DD
  • Ryder7
    hát Sweet meg CJ. küldetésen kivül.
  • jackcsabi
    Ez mi akar lenni?
  • Amse
    Hi!

Faq oldalhoz kinek van hozzáférése? Én már nem tudom a jelszót, de még mindig az én email-em van kirakva. Át kéne irányítani az embereket erre a fórumra, mert néha még írnak nekem és már fogalmam sincs mire mi a megoldás...