GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazs1
Ó a francba má!!!!!!!

bazs1
Na akkor ezt nézdd!

EZT
Én néked ajánlom !

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fresh Duke
Hy all!
Leszedtem az MTA SA-t valahonnan. Van egy .EXE. Ezt felraktam. A kapott fájlokat hova kell rakni? És hogyan kell majd üzembe hozni (hogy ne írjon ki semmit amikor a serverre lépek)? Meg gondolom, van pár extra pálya( +stb.) is hozzá, amit úgyszint lekéne szednem. Ezt honnan tehetem meg? Vagy ha lehet egy pach-kel leszedhetem az összeset?
Elõre is kössz a segítséget!

A heavy cost. I pay it gladly.

Szerintem faxán <#vigyor5>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

KILLER2
Ugyan ott van, legalábbis én úgy tudom.

Töltsük le az internetet!

hali. ha lecseréltem az infenus fájlait, a BMW siknére, akkor a vehicle.ide - ben mit kell lecserélnem??? hol találom meg az autót, mert ezen a térképen annyi van és nem látom ???
KILLER2
Kérdezem. Nem felvágok. kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mennyire fogja bírni (gondolom jól). Nekem most nincs meg ezért most nem tudo tesztrelni. De amúgy csak érdekesség képpen kérdeztem. Tudod, csak úgy.

tigeroo
ne vágj már fel...
Monster garagehez nem tud valaki patchet?Hogy honnan lehetne letölteni

KILLER2
Ezzel a géppeé hogy fog futni a játék?
Pentium 4
NVIDIA GeForce 6600
1 GB RAM

bazs1
a wheelie az az egy kerekezés! a stopie az elsõ keréken gurulás!

Falconer
A Wheelie az mi? Hátsó kerék?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Aquir

hm, de rég nem jáccottam a gta-val 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Csak már készlenne egy jól kidolgozott, Peugeot 406 Taxi ! :-D
Nem?

bazs1
HUH..
1 óráig tököltem vele! Volt amikor 40 szer akkora volt mint az autó! Valamikor nem is volt kereke! Na sikerült valami normálisat összehozni! De nekem nem csak azt a két számot kellett változtatni! Az a lényeg hogy megvan! köszi

DJ Skyline
GTA III-hoz van,elvileg átlehet konvertálni,de elég csozé...motor az karton,meg ilyenek!
ilyen

Akos 001

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
szerintem hagyd,olyan monsteres fíling😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
lál,az lassan már egy kuriózum,szal biztosan dolgozik rajta valaki:I

bazs1
Köszi mimndjárt megnézem!

Peugeot 406 Taxi-t tudsz készíteni ? csak kérdezem :-D

DJ Skyline
data mappában a vehicles.ide-t nyisd meg jegyjettömbbel,majd keresd meg az autó sorát,és a sor végén lesz 2 szám...pl:
1, 0.768, 0.768, 0
na amiket vastagon írtam,azokat kell átírni,hogy kissebb legyen...minnél kissebb a szám,annál kissebb lesz a kerék...de lehet,hogy a modell hibája,hogy ekkorák a kerekek

bazs1
Nem tudjátok hogy miért van ilyen nagy kereke a kocsinak? És mivel tudnám ezt orvosolni?

DJ Skyline
nem...végleges...nem látszik a rács,mert matt az egész kamion valamitõl,és csak akkor látszik,ha egy fényszóró megvilágítja!:\
amúgy 3d studio maxal konvertálok

hello mindenkinek!

azzt szeretném kérdezni hogy hol található a repülõs iskola a játékban? most nem rég csináltam meg egy olyan küldetést amikor a reptéren kellett megtalálnom egy furgont az ment is , csak gondoltam megnézem a repülõket de azokba még nem tudtam beszállni! késõbb visszamentem a reptérre de a kapunál azt írta ki hogy ellõbb ell kell végeznem azt az iskolát! ez majd egy küldetés lesz lessz? ha igen mikor kb? vagy ha nem küldetés merre találom azt a repülõs iskolát????????
elõre is köszi
mivel konvertáltok?

Ez még béta ugye? ha nem sértelek meg

DJ Skyline

Cairass
Hy!

A sérthetetlenség remek dolog. Én egy mega trainert töltöttel le a netrõl, és ott több lehetõség van: 1. minden autó sérthetetlen (ilyenkor egyik autó sem sérül és nem is tud felrobbanni még fejen állva sem) 2. csak a saját autó sértetlen (nem lehet kilõni a kereket, nem robban még fejre állva sem)!
Amúgy én már sajna meguntam a játékot, mert vagy 2x végigjátszottam.
De amikor kedvet kapok kocsikázni, akkor betöltöm a gamét. Ilyenkor választok egy Audit, vagy egy mercit és nekivágok az autópályáknak. San Fierro a bázisvárosom. Innen elindulok Los Santosba, majd Los Santosból Las Venturasba és onnan vissza San Fierroba.
Ezt a kört idõre futom, s nem azonosak az utvonalak sem. A kitt-es kocsit honnan ránthatom le???

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

DJ Skyline
hát a taxi helyére belehetne tenni,mert a taxi tud ugratni,de nagyon kicsit...a VC-ben jól megvolt oldva,mert volt egy Zebra nevû Taxi,amibõl csak 1 volt egész VC-ben,és arra belehetett tenni KITTet,vagy KARRt...és a VC-ben szép nagyot lehetett ugrani a taxival!😄 akkor lehet 2 kereken is menni,ha ügyes az ember😄 a golyóállóság meg annyi,hogy a handling.cfg-ben az elsõ számot (mass asszem) jó magasra kell írni,és nehezen fog sérülni

amúgy nekem a KR-es kamion kéne még...nekem úgy rémlett,hogy volt a VC-hez,tegnap éjjel átkutattam egy csomó GTA-s oldalt,de sehol nem találtam!:\

DJ Skyline
persze,hogy van,sõt KARR is!😄 íme

Kövesdi A
vagy l nem tudom hogy lehetséges lenne e csinákni egy kit mod-ot amiben kittt funciójibol párat szeretelne na az tetszene !
pl gólyó álás
turbo bust
meg hasonlok de ez ugy is lehetetlen meg csinálni !

KILLER2
Kéne olyan trailer aminek le lehet nyitni a hátulját.

Falconer
😊 És KITT is van?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Fido4life
Semmi, csak nem reagált senkise a képem-re ! <#puszi><#eplus2><#duma>

Fido4life
Wonderful..

DJ Skyline
<#kerdes>

DJ Skyline
kész!😊

Fido4life
<#mf3>

DJ Skyline
már csak ilyen fehér trailert kell valahonnan kerítneni,és teljes a knight rider "fíling"!😄

DJ Skyline
egy a baj vele,hogy mivel matt az egész kamion,így csak akkor látszik így a rács,meg a felnik,ha úgy éri õket a fény! :\ amúgy semmi nem látszik belõlük

Goliáth
DJ Skyline
ismerõs valakinek ez a kamion?<#gonosz1>

unatkoztam,így ez lett a köv. konvertálásom

Fido4life
Ezt ÉN csináltam 😄

Kövesdi A
meg mondanátok hogy a autók mellet található txd-k nek van valami szerepe az autó müködésében ?
vagy nem fontos be másolni ?
mert nem tom be raktam a night rider autót és a gumi olyan orbitális lett hogy az már hülyén nézz ki ez márt lehet szerintetek ?

Fido4life
Bocs a mértetért..

Fido4life
Itt van ni:

<#nevetes1><#nevetes1>

Fido4life
Jaja, az nekem se ment.. Én valamelyik járókelõt szoktam berakni barátnõnek.. Meg van egy fasza képem a Sóskút mod-ról, mindját be is rakom..<#circling>

DJ Skyline
foggalmam sincs...embert próbáltam konvertálni,de nem jött össze! Candy-t próbáltam konvertálni,mint barátnõ!😄 de nem tudtam lementeni .dff formátumba!:\