GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én néked ajánlom !
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Leszedtem az MTA SA-t valahonnan. Van egy .EXE. Ezt felraktam. A kapott fájlokat hova kell rakni? És hogyan kell majd üzembe hozni (hogy ne írjon ki semmit amikor a serverre lépek)? Meg gondolom, van pár extra pálya( +stb.) is hozzá, amit úgyszint lekéne szednem. Ezt honnan tehetem meg? Vagy ha lehet egy pach-kel leszedhetem az összeset?
Elõre is kössz a segítséget!
A heavy cost. I pay it gladly.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Töltsük le az internetet!
Pentium 4
NVIDIA GeForce 6600
1 GB RAM
Töltsük le az internetet!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
hm, de rég nem jáccottam a gta-val 😛
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem?
1 óráig tököltem vele! Volt amikor 40 szer akkora volt mint az autó! Valamikor nem is volt kereke! Na sikerült valami normálisat összehozni! De nekem nem csak azt a két számot kellett változtatni! Az a lényeg hogy megvan! köszi
ilyen

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
1, 0.768, 0.768, 0
na amiket vastagon írtam,azokat kell átírni,hogy kissebb legyen...minnél kissebb a szám,annál kissebb lesz a kerék...de lehet,hogy a modell hibája,hogy ekkorák a kerekek
amúgy 3d studio maxal konvertálok
azzt szeretném kérdezni hogy hol található a repülõs iskola a játékban? most nem rég csináltam meg egy olyan küldetést amikor a reptéren kellett megtalálnom egy furgont az ment is , csak gondoltam megnézem a repülõket de azokba még nem tudtam beszállni! késõbb visszamentem a reptérre de a kapunál azt írta ki hogy ellõbb ell kell végeznem azt az iskolát! ez majd egy küldetés lesz lessz? ha igen mikor kb? vagy ha nem küldetés merre találom azt a repülõs iskolát????????
elõre is köszi
A sérthetetlenség remek dolog. Én egy mega trainert töltöttel le a netrõl, és ott több lehetõség van: 1. minden autó sérthetetlen (ilyenkor egyik autó sem sérül és nem is tud felrobbanni még fejen állva sem) 2. csak a saját autó sértetlen (nem lehet kilõni a kereket, nem robban még fejre állva sem)!
Amúgy én már sajna meguntam a játékot, mert vagy 2x végigjátszottam.
De amikor kedvet kapok kocsikázni, akkor betöltöm a gamét. Ilyenkor választok egy Audit, vagy egy mercit és nekivágok az autópályáknak. San Fierro a bázisvárosom. Innen elindulok Los Santosba, majd Los Santosból Las Venturasba és onnan vissza San Fierroba.
Ezt a kört idõre futom, s nem azonosak az utvonalak sem. A kitt-es kocsit honnan ránthatom le???
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
amúgy nekem a KR-es kamion kéne még...nekem úgy rémlett,hogy volt a VC-hez,tegnap éjjel átkutattam egy csomó GTA-s oldalt,de sehol nem találtam!:\
pl gólyó álás
turbo bust
meg hasonlok de ez ugy is lehetetlen meg csinálni !
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
vagy nem fontos be másolni ?
mert nem tom be raktam a night rider autót és a gumi olyan orbitális lett hogy az már hülyén nézz ki ez márt lehet szerintetek ?