GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Az ötlet jó, de inkább Multiba lenne jó.. Olyan verseny lenne, ki ér leghamarabb arra a helyre, és néhányan kereszteznénk egymás útját.. De király lenne.. Már alig várom a Multit !!!44 Na akkor linkelj be egy képet !

bazs1
Nem csinálunk olyat, hogy valaki lefényképez egy helyet a játékból, és berakja ide, nekük ki kell találni hol van? Aki kitalálta rakja be a köv képet! Na?

KILLER2
Áááááááááááááááááááá már találtam!

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Honnan tudom leszedni a magyarosítást? Tudom, hogy ott van a logoban, de onnan nem sikerült leszednem.

KILLER2
Elindul a játék és közben néhány perc múlva írja ki vagy a menübe se enged be?

Fresh Duke
Hogy a program hibát észlelt ezért leáll.....
Tod a szokásos baja van. De már kurvára idegesít ez az újratelepítés, és szerintem nem gyorsabb a gép, nem mûkszik az anti-vírus se, szóval kurvára szar lett a gépem.....
Amúgy, fater szerrint nincs fennt a Directx 9, de szerintem össze-vissza beszél mindent.

A heavy cost. I pay it gladly.

Kösz <#wink>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

SZilaJMaGGoT
Mehetett volna az egész Photoshop/ImageReady-be... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DJ Skyline
paint,photoshop,ulead gif animator

Ezt melyik progival csináltad?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bazs1
Ja, tükrözné a topic színvonalát!<#wink><#nevetes1><#nevetes1>

KILLER2
ezt tegyed már ki a logóra

sziasztok vki tudja honnan lehet letöteni a gta san andreast?
de ott anyit kell keresni jobb megkérdezni 😊köszi 😛
DJ Skyline
skacok mielõtt kérdeztek valamit,elõtte:

kösz!😊

Nem tudna valaki tuning wartburgot szrkeszteni a gtába😊?
Ja nemszoltam bamme ^^
Tényleg a modern mod-rol tud vki vmit irni? 😊
Azt nemismerem..
Mien ujjitások vannak benne?
Jah már közbe nézegetem kössze... de ha van vmi + majd irhattok 😄
Fent megtalálod a linkeket.

Sziasztok!
Régebben már jáccottam a game-el meg raktam is bele ugy kocsikat, most ujra felrakom.. tudnátok adni linket ahol vannak hozzá jo cuccok: kocsik, tool-ok, magyarosítás.. Tom h vhol viszább levan irva de 60ezer hozzászolást végignézni..
Köszi Elöre is!
KILLER2
Liberty Citys küldetésben van hó. Meg van olyan mod is, hogy a sivatagban homok helyett hó van.

max esö van
😊)))) ugylácik elköltözik ara is a hó 😊)))))))
zaki
Kaliforniában hó? Gondolkozz már ember... 😄DDD

Max a hegyekben, de én ott sem emléxem hóra.

Goruck
Bocsi h megzavarom a témát😊 csak annyit szeretnék megtudni, hogy a játékban hol van olyan hely ahol hó van???????? mert láttam képeket, de nem találom 😞
Elõre is köszi 😊

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

KILLER2
Mi a hibaüzenet?

Fresh Duke
1 nagy kérdésem volna:
A faterom újratelepítette a Windows-ot tegnap elõtt.
Azt ma akartam jáccani a GTA SA-szal, de nem indult elt. Újraraktam, de mostsem 😞😞😞😞. V.mi hibaüzenetet ír ki az NVIDIA után.
Mit tegyek?
Elõre is kösz.

mongyuk az jol volt mert ott nem kellet külön berakni az autokat hanem eccere kicserélte az egészet
köszi mert én amit leszetem elcseszte a játékomat de jo volt mert kicserélte jácotam vele csak utána nem indult el 😊
DJ Skyline
igen,FAQ a bannerban

Sziasztok tud valaki olyan progit vagy valamit amitöl letudom cserélni a kocsikat könyen ?
Oksa.

Van magyarításom. De ahogy az építkezésre érek nekem a radarjel nem vált át sehova. Csak tellik az idõ aztán lejár és kiírják pirosan ,hogy sikertelen küldetés.

Hát próbálkozok. Hátha.

Thanx for All

Akos 001
Kövesd a radarjeleket.A reptér lesz az utolsó állomás,és ott kell megmenteni májkit😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Fido4life
Nem kell az építkezésen semit sem csinálnod, utána asszem a kikötõbe kell menni, utána meg a Repülõ térre kell menned és ott megtalálod azt a Mike-ot.. Amúgy ha felrakod a Magyarítást, az sztem segíteni fog !

Sziasztok.

Segítsen valaki légyszives. San Fierróban vagyok és egy lilarózsaszín öltönyös stricinek dolgozom.

Van egy küldetés ,hogy egy spanyol mandróval egy építkezési területhez kell sietni mert valami Mike bajban van és le fog merülni a mobilja.

Oda is megyünk ahol a térkép jelzi , de semmi és senki nincs ott.
Van egy daru. Fel is mászok rá. De semmi.

Próbálom feltörni a bebetonozott munkavezetõ betonját de az sem megy.

Most mi a rákot kell csinálni marhára nem értem.

Please help!

DJ Skyline
csak addig kell boldoggá tenni,amíg nem adja oda a mágneskártyát

hella,
azt akarom megkérdezni, hogyha Millie - tõl megszereztem a mágneskártyát is akkor hogyan tovább???
nem hív senki telefono, pedig már voltam a 4 sárkány kaszinóban is.
Millie -t 100% boldoggá kell tenni??
Fido4life
Ha beleállítom a Láncfûrészt, és kifolyik a bele satöbbi, akkor megértem..<#circling> De így...

bazs1
Van ez így!

bazs1

bazs1
Elsõ próbálkozásom:

KILLER2
Hát válaszoltál a kérdésedre. Ha újrateszed a windowst és mindet megcsinálsz rajta úgy mint most vagy hasonlóan és csomó mindent ráteszel akkor ugyan olyan lassú lesz szóval szerintem nem, legfeljebb ha sok vele a hiba.

Fresh Duke
Egy kérdés:
Szerintetek megéri újratelepíteni a windowsot, csak azért, hogy gyorsabb legyen a gép, de annyi munkád lesz utánna, hogy mire mindent megcsinálsz, addig eltellik egy hét is, azt akkor vezsed észre, hogy pár dolog kimaradt, azt ugyanolyan lassú lesz minden....?

Fresh Duke
Én se, olyan szelíd játék.... 😄

Akos 001
A 10 legdurvább játék:

*Resident Evil 4
*Grand Theft Auto: San Andreas
*God of War
*Narc
*Killer 7
*The Warriors
*50 Cent: Bulletproof
*Crime Life: Gang Wars
*Condemned: Criminal Origins
*True Crime: New York City

GTA elõkelõ helyen van,csak azt nem értem,hogy miért.....😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
www.gtaonline.hu-érdemes újra megnézni:-)

Akos 001
Semmi.....a kocsid jobban kanyarodik,jobban gyorsul.....szal egyszerûbb kezelni.
És motorról is nehezen esel le (bár néha elég érdekesen néz ki😊)

Hirtelen változás nem is lesz, de fokozatosan jobb lesz az úttartás.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

bazs1
Nem fogsz semmit se észre venni mivel fokozatosan növekszik! Ha legalacsonyabbról röktön maxra ugrana akkor sok változás lenne! (Szerintem)