GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Tod a szokásos baja van. De már kurvára idegesít ez az újratelepítés, és szerintem nem gyorsabb a gép, nem mûkszik az anti-vírus se, szóval kurvára szar lett a gépem.....
Amúgy, fater szerrint nincs fennt a Directx 9, de szerintem össze-vissza beszél mindent.
A heavy cost. I pay it gladly.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Azt nemismerem..
Mien ujjitások vannak benne?
Régebben már jáccottam a game-el meg raktam is bele ugy kocsikat, most ujra felrakom.. tudnátok adni linket ahol vannak hozzá jo cuccok: kocsik, tool-ok, magyarosítás.. Tom h vhol viszább levan irva de 60ezer hozzászolást végignézni..
Köszi Elöre is!
Elõre is köszi 😊
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
A faterom újratelepítette a Windows-ot tegnap elõtt.
Azt ma akartam jáccani a GTA SA-szal, de nem indult elt. Újraraktam, de mostsem 😞😞😞😞. V.mi hibaüzenetet ír ki az NVIDIA után.
Mit tegyek?
Elõre is kösz.
Van magyarításom. De ahogy az építkezésre érek nekem a radarjel nem vált át sehova. Csak tellik az idõ aztán lejár és kiírják pirosan ,hogy sikertelen küldetés.
Hát próbálkozok. Hátha.
Thanx for All
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Segítsen valaki légyszives. San Fierróban vagyok és egy lilarózsaszín öltönyös stricinek dolgozom.
Van egy küldetés ,hogy egy spanyol mandróval egy építkezési területhez kell sietni mert valami Mike bajban van és le fog merülni a mobilja.
Oda is megyünk ahol a térkép jelzi , de semmi és senki nincs ott.
Van egy daru. Fel is mászok rá. De semmi.
Próbálom feltörni a bebetonozott munkavezetõ betonját de az sem megy.
Most mi a rákot kell csinálni marhára nem értem.
Please help!
azt akarom megkérdezni, hogyha Millie - tõl megszereztem a mágneskártyát is akkor hogyan tovább???
nem hív senki telefono, pedig már voltam a 4 sárkány kaszinóban is.
Millie -t 100% boldoggá kell tenni??
Szerintetek megéri újratelepíteni a windowsot, csak azért, hogy gyorsabb legyen a gép, de annyi munkád lesz utánna, hogy mire mindent megcsinálsz, addig eltellik egy hét is, azt akkor vezsed észre, hogy pár dolog kimaradt, azt ugyanolyan lassú lesz minden....?
*Resident Evil 4
*Grand Theft Auto: San Andreas
*God of War
*Narc
*Killer 7
*The Warriors
*50 Cent: Bulletproof
*Crime Life: Gang Wars
*Condemned: Criminal Origins
*True Crime: New York City
GTA elõkelõ helyen van,csak azt nem értem,hogy miért.....😊
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
És motorról is nehezen esel le (bár néha elég érdekesen néz ki😊)
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.