GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Sziasztok!
végre megjelent a SA-MP!!!! Ez sokkal jobb mint az MTA féle multiplayer, nem csak versenyezni lehet, hanem bármit, ugyan olyan mint anno az MTA:VC volt. Szedjétek le 😉
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
több bandatagot lehet toborozni. 😊
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
Alapból úgy jó, ahogy van.
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Alakul a mod, csak lassan, de most éjszakánként mindig matatok rajta. 😊))
Onnantól ott ingyé van. 😊))
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De te tudod
magyarosított san andreas + all hoodlum crack + patchfx.exe lefuttatva. Nemtudjátok, mikor menteni akarok, miért írja azt, hogy mentési fájl nem található?
TommoT
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Los Santos-ban Downtown és Glen Park határán egy magas toronyház emeletén egy falikép.
Ezt maguktól csinálták, én csak néztem. Felrobbant egy kocsi, aztán jöttek bele többen is.
Élõ autós üldözés. 😊

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
ilyen lett egyébként
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
annyit tudok mondani hogy a gép alapon megy van egy dzsiforsz4 mx440 64-es kari gyári driverrel illetve alaplapi ac97' hang gyári driverrel szintén.
illetve azt nem tudtam elolvasni hogy mi van a kék képernyõn mert lefut és újraindul a gép de valami bios-ról karattyol vagy nem tudom hát kb ennyi
Lenne mit felvennem, autós is, repülõs is.
Mi kell hozzá, hogyan csináljam?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
#29-es kommenttõl,eddig pozitív visszajelzés jött az egyik moderátortól!😊
a múltkor is fennakadtam valamin,aztán se elõre,se hátra...biztos emlékeztek arra a küldetésre,mikor a krupié csajt kellett követni,és a sex shopnál (Las Venturas) vannak ilyen kis oszlopok a parkoló körül...az egyiken átmentem félig,mert az autó felénél fennakadtam,és úgymaradt!😄D
33 MB szóval egy picit nagy, de nem rossz és van benne pár szép kocsi. (BMW M3 GTRnek egy szerintem igencsak jó festése) A videót letölthetitek innen.
Töltsük le az internetet!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nekem van olyan képem, hogy totál elsüllyedt az autó az aszfaltban 😊
mindjárt mutatom is majd