GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
rohattul nem akar sikerülni 😊
valahol olvastam, hogy van valami rejtett motor verseny, hol?
és a kagylós térképen az 50.esnél látszik egy verseny de nekem nincs ott😊 vagy a kettõ ugyan az?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

és nem nyírta ki magát? <#nyes>
<#nevetes1>

HIE
Osztálytársam azt csinálta, hogy a saját arcképét beszúrta az egyik banda tag képének helyére. Nagyából jó is lett. Azt játékban a saját arca volt a banda tag helyén. Kicsit ugyan deformáltan, de azért hasonlított <#nyes> lol

SZilaJMaGGoT
Hát egy ilyen embert könnyû lemodellezni, csak én nem tudnám játékba tenni... :\

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

xotyi
pl ezt lehetne á átalakítani. a mostoroscsizmát sztem nem kell bánatani,jó ugy ahogy van😊ghostrider 😄

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
.txd file tartalmazza az autók textúráinak nagy részét,bár ezt gondolom tudod,TXD Workshoppal meg tudod exportálni (majd szerkeszteni),importálni a textúrákat,vagy tömöríteni is tudod õket,így nem lesznek 5MB-s .txd-k a játékban,hanem csak 1-2,vagy amennyire tömöríted,stb

Speedbreaker
Gondolom .txd fájlokat tudod megcsinálni vele. Ha vagy olyan kedves megmutathatnád a ghost rider-t és megcsinálhatnád nekem <#love11><#vigyor5>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Mi az ? 😄 😛

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

xotyi
Értesz a TXD vorkshop-hoz? mertz akkor tok mutatni eggyet ami átalakítva jó lessz ghos rider hez😊

Trance&Friends nothing more..

Bõrdzseki van úgy emléxem a Victim-ben is
Speedbreaker
nem vettem bántásnak. Inkább segítségnek 😛 Remélem találok lámarájdert

DJ Skyline
de,gta3.net,és a többi!😊) nézz szét,nincsen listám az oldalak tartalmáról!😊)
biztos van bõrdzseki,de nekem ugyanannyi idõbe telik megkeresni,mint neked! 😄

Speedbreaker
Tényeg. Köszi. 😉

Nincs a gsxR-hez ghost rider skin?
Nem tudtok vhonnan fekete motoros bõrdzsekit? vagy egész ruhát? 😛
<#help>

Ha kihúzod, és úgy indítod a játékot, CJ akkor is elkóborol? Szerintem az van, hogy a joy nincs rendesen középre opzícionálva.

Speedbreaker
van joy

Kormányod, pedálod, joysticked nincs? Nekem a Logitól méég Lara is felfedezõ utakra indult a Tomb Raiderben, pedig köze nincs a kormányhoz a beállításoknak.

Speedbreaker
tegnap kiesett az enter 😄 Lehet az options-ban beállítani úgy egy opcíót, hogy ne legyen ott semmi?

DJ Skyline
nem tudom,ütögesd meg a billt😄 <#idiota>

Speedbreaker
AKkor mi az isten baja van? : (

DJ Skyline
nem tudom mit szerkesztettél össze,de nálam mûködik mind2

DJ Skyline
<#szomoru2>

Az még talán megoldható mérsékelt gázzal...

JVT válaszolt már vmit ?

DJ RUSH99
<#eljen><#gonosz1><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

E30 4ever

bazs1
Gyalog nem lehet felmenni? Egyébként nem jó se a wtc se a new sa!

DJ Skyline
nekem a codban volt ilyen,hogy "beragadt" a gomb amivel elõre megyek,és ment magától a fazon,vagy tüzelt...pedig semmi nem akadt be,és az istennek sem akart megjavulni akármit nyomtam meg!😄 de az egerem (optikai) is néha életre kel,és csak annyit látok,hogy a nyil magától megy valamilyen irányba szépen lassan,pedig az egérhez hozzá sem érek!😄

Speedbreaker
Mi az istenért kezd el magától sételni az emberem?????? :@@@@@@@@@@@@@@@
megy mindig jobbra magától. Sétál bazki :@@@@@ Hogy a szarba kapcsoljam ki?
ha megnyomom az "N" betût megáll, és jó lessz. De nyomva kell tartani, csak úgy megy. Hogy az istenbe kapcsoljam ki???? :@@@@@ MEGÕRÜLÖK!!!

DJ Skyline
az a legnehezebb a 2 autó közé beállás...azzal nagyon sokat szívtam...de mikor a rendõrautó defektes kerekeivel kell manõverezni az sem egyszerû...

DJ Skyline
van ott egy kis reptér mellette,amin áll egy hydra,innentõl elég egyértekmû szerintem!😄 amúgy szerintem 2x magasabb mint a játékban lévõ legmagasabb épület....már a golden gate hídról is szép a kilátás,a wtc teteje meg sokkal magasabban van mint a híd...majd meglátod,ha felmész!😊

Azta...
Ilyenek nekem miért nem jutnak az eszembe? Köszi a tippet!

Egy kis trükkel végre sikerült megcsinálnom a BMX-Chellenge (BMX pontgyûjtõs) feladatot. Szereztem egy olyan teherautót, aminek a hátulján egy felhajtó rámpa van, azzal odaálltam a félcsõvel szembe, feltekertem a rámpán, fönt még egyet ugrottam helyben és kész is volt. Hurrá, megvan a 100 %!

Én meg sem próbálom, esélytelen.

emléxem mennyit szívtam az autós sulival hogy meglegyen mindebõl az arany..<#circling>
Asszem a gáztól jobban pröög tengelyirányban, a féktõl meg kicsit visszavesz a pörgésbõl.

Met
gáz féket nem próbáltam levegõben
a 2 autó közé persze, asszem másodszorra😊

Eléggé szivacs rész, kb. az autó közepével célozd meg a rámpa szélét, gázzzal-fékkel a levegõben is lehet irányítani a járgányt. A két autó közé bekézifékezés már sikerült? 😊

bazs1
egyébként a wtc az mien magas a játékban kb? és hogy lehet a tetejére fel menni?

bazs1
TOP10be vagyunk!!

DJ RUSH99
vannak szivatós részek a game-ben! ez is azok közé tartozik<#idiota>

E30 4ever

Met
az autós iskolában az a feladat nem megy sehogyse amikor a rámpáról pörögve kell talpra esni
pedig egyszer régen már sikerült

DJ RUSH99
jaa...hogy photo snap<#hehe>photoshopot olvastam<#idiota> 6.3-masom van

E30 4ever

DJ RUSH99
van külön photoshopom... azzal nincs baj😄 csak lusta vok minden képnél ps-t indítgatni😄DDD

E30 4ever

Csak megnyitottam átméretezés a pipát levettem hogy ne arányosan csinálja hanem azt amit én akarok és hát ez lett

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Megvan a Nero 7 ? pl abban is van magyar photo snap azzal simán lehet képet méretezni

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ye

DJ RUSH99
DJ RUSH99
irfanview-ben nemtod h lehet átállítani a screenshot méretét? vagy most méretezhetek egyesével photoshoppal?:S

E30 4ever

Rá fogsz jönni én is sokat szenvedtem de utánna megy minit állat <#crazya>
ui: <#ejnye1> máskór méretezd át a képet minimum 800x600-ra

DJ RUSH99
b+ de nagy lett<#miaz>

E30 4ever