GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van benne egy hiba 😞 a tetõn a csik nem a legjobb azért nem linkeltem még be 😄

DJ RUSH99
fasza lett,én meg még mindig nem tudok skint csinálni<#eljen><#idiota><#falbav>

E30 4ever

Ford Mustang f&f Tokyo Drift Skin by én 😊
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5

DJ RUSH99
mééééég?<#zavart2> már lassan kifut a san andreas és nem tudtak csinálni nyomoronc deatmatch-et??? áááááááááá<#gonosz3><#wilting><#bdead><#falbav><#idiota>

E30 4ever

nem még nincs deathmach mta
DJ RUSH99
srácok... most mta-val nyomom multiban a san andreast,van egy csomó szrver megy is mind meg minden,de van vmi amit nem értek... nincs olyan szerver amelyikben gyalok lehet mászkálni és egymást nyírbálni? mert én egyet sem találtam... mindegyikben versenyezni kellett vagy autóval v repülõvel v gokarttal v bármi mással:S

aki tud segítsen pls
Elõre is köszi😉

E30 4ever

DJ Skyline
itt ilyet nem fogsz kapni,még nem is fogjuk belinkelni...sry,de nem foglalkozunk multis cheatekkel,trainerekkel

nem szabad csalni ...

SZilaJMaGGoT
Szánalom ha valaki már multiba is csítelni akar...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

van amire nagyon nehéz ,van amire nem 😄

Hi!
Valaki el tudná küldeni azt a trinert amivel lehet repülni autóval és lehetõleg multiba is mûködik?<#idiota>
Külföldi szerveren jól jönne...
Vagy valaki linkelje be vagy küldje el ide: [email protected]
Köszi!

passz, talán valamelyik tüzelõ bill. de nem tudom nekem szinte minden másra van állítva, nézd meg az optionsban
milyen hotel? amibe be is lehet menni? mert a Rodeo-n tuti nincs olyan
DJ Skyline
ha értesz a Photoshophoz akkor nem (nem kell nagy szaktudás hozzá,de az alapok nem ártanak),de ha soha nem láttál még PS-t,de még a Paintot is ritkán használod,akkor nehéz

Atti12
amugy ilyen skinneket nehéz a kocsikra csinálni? <#vigyor3>

Los Santos Rodeoban van valami hotel. hol van az rodeon belül?nemigazán találom...

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

xotyi
nálam mûködött<#zavart1>

Trance&Friends nothing more..

csabush
Szevasztok!

Konvertáltam egy autót(bmw x5, tudom hogy van a gémhez, csak megnéztem h sikerül e)Minden király, nem csillog, kerék is jó.
A hasmagasságát hol állítom?És a rugók erõsségét?Mert elég sportos, és pattog kicsit.
Másik: Nincs törésmodell...Ha oldalról ütök meg vmit, csak kinyílnak az ajtók, és nem törik. Ezzel lehet vmit csinálni? És van még egy érdekes dolog: a hátsó tengely mintha ellene csúszva jobbra, mert a jobb kerék jobban kiáll mint a bal. És ezzel lehet vmit csinálni?😄

Jó tudom, szedjem le azt ami már a játékhoz van, de lehet h más autónál is lesz ilyen gondom, szal elõre megkérdezem😄

Kösz elõre is😛

KILLER2
A DOOMos és Quake 4es BMWkre gondolsz a képen?

Töltsük le az internetet!

Speedbreaker
ennyire nem vagyok hülye <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

KILLER2
Van rá meglodás. Ki kell törölni bizonyos fájlokat, de én sajnos már elfelejtettem , hogy melyikeket. Kérdezõsködj máshol is hátha ott tudnak segíteni.

Töltsük le az internetet!

ez már velem is elõfordult sokszor sokjátékkal, én se tudtam rá megoldást , de egy idõ után sikerûlt uninstalálni mindig 😊

constantin
Srácok.a játék nem engedi telepíteni magát.Fel akartam tenni de a felenel megállt a telepítõ és ki kellett nyomnom.Csakhogy a feltett fyleit nem szedte le és nem lehet õket sehogy sem törölni.Hamrg megegyszer installalni akarnam akkor a gép azt hiszi hogy fel van téve és nincs ott az install lehetõség.De uninstallálni sem lehet mert nincsenek meg a fyleai.Szar hgelyzet.valaki tudna ajanlani valamit?Kurvajó lenne

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Saddalim
help #62152

<#confused>

Jut eszembe, van már a négyajtós-kunyerálós levélre valamilyen reagálás??

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Nagyon faja, csak mikor beraktam a helyére, akkor fagyott, mint bolond.
Igaz, hogy Modinstallerrel raktam be, és azért...
Viszont berakom más helyére, és kiderül.

(nekm már agyon van moddolva...)

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

bazs1
BOLDOG SZÜLINAPOT!

Met
ilyen scannel-t cucc volt de ez mégjobb, köszi!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Goruck
jaa és elõre köszönöm 😊
Goruck the One-eyed

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Goruck
Kedves fórumozók,(már rég írtam ide) de az lenne a kérdésem, mikor még nem jelentkeztem be, milyen zene szólt az oldalon???? REmélem érthetõen fogalmaztam:S és a szám címét szeretném 😊

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

daxan
Hali Killer2! Voltak azok a BMW-k a képen amiket be akarok rakni de honnan lehet leszedni?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

xotyi
bejön az oldal-->download file-->vársz 15 sec-et-->download file 😊

Speedbreaker
Nekem nem müködik a sendme file 😞

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
<#idiota>

Saddalim
melyikre gondolsz?

xotyi
nameg a bmw szalonos barátuk Dj Sky xD

BiG G
nem én azokra a srácokra gondolok akik baszottjo kocsikat csinálnak a GTA-khoz, lásd #62138, amire egyébként azzal az üzimmel válaszoltam, amire te írtál nekem, szal sok IQ nem kell hogy rájöjjön az ember... sõt a képeken is rajta van az SPC logója

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DJ Skyline
van egy pár csapat,akik jó cuccokat csinálnak...meg emberkék is,nem csak csapat...JVT,SPC,Sin5k4,Ducati996,Supersupra,stb

xotyi
annyi biztos,hogy ök adják ki a leg igényesebb darabokat sa-hoz: )

DJ Skyline
nem,SPC-re mint "autó gyártó" csapatra...azt nem tudom,hogy multiban van-e klánjuk,de most per pill spc.gta.com.ua
😄

Fresh Duke
[=SPC=]-re gondols za múltiból?
Felvettek volna klánba, de máshova mentem. Egyesek szerint nem túl kemények...

A heavy cost. I pay it gladly.

nyomtál billentyût? mert azzal veszi fel
xotyi
Speedbreaker
OTTTTTTOTTTTT AZZZ Az a jobboldali kell nekem <#vigyor>

BiG G
az SPC-s arcok nagyondurván tolják, lehet h a végén felteszem ujra a játékot, és elszorakozok 😊)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DJ Skyline
<#kerdes> ilyennel nem találkoztam még,lövésem sincs mi lehet

<#wow1>

Saddalim
help
van ez a hülye küldetés amikor egy mágneses helikopterrel kell mindenfélét csinálni egy terepasztalon. nekem a mágnes nem tud emelni, csak tolni tudok vele (igen tolni, nem húzni, a mágnes taszíta a vasat!?!)így aztán 5 perc után végre sikerült arrébrakni a hordókat de a lappal nem tudok semmit csinálni, mert azt emelni kell, a bombát meg se tudom mozditani...

DJ Skyline
SPC-ék kiadtak egy új taligát

1970 Pontiac Le Mans, scrap yard edition

letöltés