GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkro úgy mondom, hogy a Heroes meg a társai az ilyen túlfantáziált gamék. Nem mondom, hogy szar mert igen sokan nyomják de nekem nem jöt be. De nem is fikázom. A lényeg én a GTA stilusu gaméket szeretem ennyi.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DJ Skyline
nem mindíg a graf a nyerõ...a MOHAA egy lineáris FPS,amiben az van,hogy 2 óra 2 perckor elõjön 4 katona a fal mögül...az SA is ilyen,de nincs úgy megkötve a kezed,mert már annak több válfaja van,hogy hogyan jutsz el a küldetésig,nem beszélve arról,hogy merre menekülsz,és mivel,vagy hogyan likvidálod az ellent,bemész és rambo módjára mindenkit levadászol,vagy csak a célszemélyt...szóval a MOHAAban megvan az adott sövényút,ahol tudsz menekülni,de nincs az,hogy most nem erre akarok menekülni,hanem megnézem a másik úton mi van...ettõl függetlenül sokat MOHAAztam,meg multiztam is vele...csak megint nem 1 kategória a 2 játék!😊 de most miért akarunk überbefosás grafikát egy játénak,mikor még gépünk sincs hozzá!? lehet ha olyan lenne az SA grafikája,mint a Quake4-nek,akkor sokkal,de sokkal kevesebben játszanának vele,mert nincs mindenkinek atomerõmûve...és különben is ha az SA nem lenne moddolható,akkor kb arra a sorsa jutna mint mondjuk az NFS Most Wanted...2x végig viszi az ember,és elfelejti mindenki! ezzel szemben az SA-ba minden lószart tudsz tenni,csak érteni kell hozzá!😊

Qwerty4
A Quake 4-nek egyebkent jo a grafikaja, kijatszodtam.Mondjuk nagyon pocsekul ment.

Qwerty4

Qwerty4
Milyen varazsolgatos jatekokrol beszelsz?

Qwerty4

Yes igazad van. Én se szeretem pl: WOW-ot+az ilyen varázsolgatós játékokat mégse megyek a fórumára és fikázom (Qwerty4)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Qwerty4
A lassusogon azt ertettem hogy maga a jatek menete lassu, tehat nem eleg akciodus.A gepem megfelelo hozza, nem akadozik:Sempron 2500+ proci, 512 mb ram,Ati Asus Radeon 9200 se videokartyaval.A jatekokba nem mindig a realitas fontos velemenyem szerint, mert aki annyit jatszik mint en(sokat) az egy ido utan elvesztheti a realitas erzeket, s ez veszelyes.Nekem nem fontos tehat a maximalis realitas.Amikor megjelent a VC abban az idoben is jelentek meg nala jobb grafikaju gamek pl.MOHAA.

Qwerty4

Qwerty4
A lassusogon azt ertettem hogy maga a jatek menete lassu, tehat nem eleg akciodus.A gepem megfelelo hozza, nem akadozik:Sempron 2500+ proci, 512 mb ram,Ati Asus Radeon 9200 se videokartyaval.A jatekokba nem mindig a realitas fontos velemenyem szerint, mert aki annyit jatszik mint en(sokat) az egy ido utan elvesztheti a realitas erzeket, s ez veszelyes.Nekem nem fontos tehat a maximalis realitas.Amikor megjelent a VC abban az idoben is jelentek meg nala jobb grafikaju gamek pl.MOHAA.

Qwerty4

xotyi
Gratz igy kell elegánsan vitát rendezni😊<#eljen>

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
írhatsz bármit,de akkor ne úgy nyiss,hogy szar meg minden,hanem építõjellegû lehordást írjál indokokkal,mert így hogy jössz se szó se beszéd leszarozod mindenféle indok nélkül a játékot...ez nem nyerõ itt a fórumon,akármennyire is ez a véleményed róla!

DJ Skyline
de azt érzékeled,hogy a VC már egy 3 éves játék (ha nem több)? mai szemmel minden régebbi játéknak szar a grafikája,lehet 1 év múlva a Quake4-nek is szar grafikája lesz,mert a világ fejlõdik,és ez alól a számtech sem kivétel...mit értesz az alatt,hogy lassú? akadozik?mert lehet nem a játék a hibás,hanem te nálad nem kóser valami...mentési rendszer így hitelesebb,hogy vannak házaid,ahova bemész,akkor mentesz,nem az,hogy a puszta közepén mentesz egyet és kész...így sokkal reálisabb,elvégre suli után hazamész,nem a fõút mellett alszol😊 kameraállással sincsen sok gond szerintem,egyedül az a baj,mikor vonattal mész,és autómatikusan vált a kamera...de ha megnézzük nem sok ilyen játék van a piacon,mint a GTA,anno volt a Mafia,de mondj még egy ilyen játékot,amiben ekkora a bejárható terület,és ennyire sok oldalú! lehet a The Elder Scrolls IV.: Oblivion,de az más tészta minden téren,max a bejárható terület nagyobb benne (bár nem játszottam vele,így nem ismerem nagyon)...lehet vannak hibái az SA-nak,efelõl semmi kétség,de jelen pillanatban nincsen nagyon versenytársa ebben a témában!😊 vagy igen?

Qwerty4
A forum tudtom szerint arra van hogy elmondjuk vagy a rossz vagy a jo velemenyunkot egy jatekrol vagy akarmirol, ez nem egy GTA rajongoklub ugyhogy irhatok rosszat akarmikor, s ha nem erted akkor hagyd abba a forumozast.Ennyi az egesz.

Qwerty4

Qwerty4
Netem 2006 aprilis 13.-a mota van es leirom mi a bajom a jatekkal.Eloszor is a jatek tul lassu, nincs normalis mentesi rendszer, a kameraallas, a hangok s meg sorolhatnam.Ami az egyeteln jo benne a grafikaja de most a grafikat a San Andreasra ertem, mert a Vice Citynek nagyon pocsek.

Qwerty4

xotyi
még az autómatikus filmkészítés után sem engedi lementeni. mindig az a k****ott hibaüzenet <#gun>

DJ Skyline
nem skinst kellett volna írni,hanem Paintjobs-ot...

DJ Skyline
na kész

külöm mindjárt lamasenak!😊 meg lehet a gta3.net-nek is,de lehet õk nem érdemlik meg,mert mindent csak fikáznak,leszavaznak ott...

SZilaJMaGGoT
Ja akkor minden rendben van, nem is szóltam semmit... :\

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Speedbreaker
Hát õ már király. Már 2006. 04. 22-án regisztrált <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

SZilaJMaGGoT
Én csak egy dolgot fikáztam benne, különben jó, de te meg sem indokolod, hogy mi bajod?? Mióta van amúgy neted?? :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DJ Skyline
király,köszönjük!

Speedbreaker
akkor menny innen <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Qwerty4
Ez a jatek szar az osszes tobbi GTA-val egyutt.

Qwerty4

xotyi
az hiba h mikor a 3 klippet lehúzom az alsó sávba ott ha le akarom játszani ott csak hang van de képet márt nem mutat?

xotyi
egyszerüen nem tuja lementeni. azt irja ki h gyözödjön meg róla hogy továbra is elérhetõk a folmben felhasznált eredeti forrásfájlok,hogy a mentés helye továbbra is elérhetõ,vagy hogy elég szabad terület áll rendelkezésre. (megjegyzem 4.36Mb a film és 14Gb szabad hely van)

Speedbreaker
melyikrõl csinálod?

DJ Skyline
amúgy ilyen eddig

DJ Skyline
ne a rögzítését nyomd,mert az a digitálís kameráról veszi fel a dolgokat...importálás gyûjteményekbe,arra kattints

xotyi
muvimaker elindit.
-file\Videó rögzívése--> nem észlelhetõ videórögzítõ eszköz.. (videó rögztése alatt van eggy importálás gyüjteményebe)

DJ Skyline
nekem is! akkor nem értem mi lehet a baj! leírom azért még1x,ahogy szoktam
-frapsel felveszem a videót
-muvi méker elindít
-1. Videó rögzítse résznél katt a videó importálása részre
-videó kitallóz,majd importál
-a kis részeket kijelölöd,majd alul a csíkra húzod õket
-nyomsz egy Ctrl+M-t azaz Egyesítés
-File/Film file mentése (Ctrl+P) / Sajátgép kiválaszt / Tovább / név beír, mentés helye kiválaszt / Egyéb beállítások...na és itt kiválasztod azt amelyiket szeretnéd,én a Helyi lejátszásra szánt videó (768-1-1,5-2,1) közül szoktam válogatni...ha rövid a videó,akkor a 2,1-est,akkor jó minõsége lesz,de ezt írja is alul,hogy hány MB lesz a végén...
-minden kiválasztva,majd tovább,és csinálja a videót

xotyi
nah SP2 es XP- má aztse tudom,hogy mit írok.:/

xotyi
SP2

DJ Skyline
milyen windowsod van? XP? vagy SP2-es XP?

xotyi
múví maker-fraps muvi importálva - 3 klipp eggyesítve.. - Filmfájl mentés - film mentése számítógépre lejátszás végett (név és hely megadva)-legjobb minõség a szgépen való lejátszáshoz-->> tovább.. és itt... a winfos mowie maker nem tudja amegadott helyre menteni a fájlt.. stb stb..<#falbav>

DJ Skyline
muvi mékerben mikor mented el,akkor van ott olyan,hogy egyéni és ott kiválasztod,hogy milyen minõségû legyen,és elvileg wmv-be vagy mi a rákba menti

xotyi
fraps aviba vette fel 300 megás lett.. a tömörítés után meg egyszerüen nem enged más kiterjesztést mint a MSWMM (én basztam el vmit?) pedig ugy csináltam ahogy leírtad, mondjuk a movie makerem márt nem mai gyerek xD

DJ Skyline
ja de tényleg,tegnap arról beszéltünk,hogy egy 8-ast teszek föl a kocsira,nem kilencest😄

maradjon

DJ Skyline
ilyen lett (bár még az elején egy kicsit kell igazítani)...szerintetek rajta maradjon a szám,vagy ne?

KITT ? 😊

xotyi
oks. 😊

DJ Skyline
leírás a #54633 kommentben,és itt a fraps!

xotyi
öö nincs frapsom.. meg ha lenneis,nemtom használni de ha elmagyarázza valaki akkor nyomatok eggyet<#zavart1>

DJ Skyline
videót!😄

xotyi
valaki próbálta márt a MW-s Eclipset? mert nálam érdekes dolgokat mûvel mint Pl:az autószanonból csak ugy magától(senki nem ül benne)megpróbál kitörni<#idiota>miután felrobbantom még vígan megy tovább,mikor beükök a verdába onnantól kezdve ugy megy az autó ahögy ö akar(de csak az amelyik a szalonban van)<#idiota><#idiota>

DJ Skyline
p1csába,pedig jól nézett volna ki...lehet leszedem a tetejérõl a számot,befejezem az elejét,és akkor nem lesz SA Racing Team

img tool ban probálj egy rebuild archieve-t hátha , általában az segit 😊

Üdv All!
van 1 kis problem...
szal felraktam újra a gammát (format miatt delete :S)
felraktam a Modern Modot 1.2es Verziót.
gamézok 10-20 percig és utánna " gtasa.exe hibát észlelt.."
vagy megfagy a game.
van valami 5let hogy miért?..tipp?.
Thx az infókért!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Speedbreaker
nem Az csak a SA-MP -ben lehetséges

Hi all!!!lehet SA mta-n ugy nyomni h lövöldözni lehet...szal deathmatch mert én feltettem az mta-t és csak race-s szerverek vannak....ha tudtok segitsetek elöre is ksözi!!!
mihez lesz jó ??

image
alpha
Ez jó lesz ?