GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Trance&Friends nothing more..
külöm mindjárt lamasenak!😊 meg lehet a gta3.net-nek is,de lehet õk nem érdemlik meg,mert mindent csak fikáznak,leszavaznak ott...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
-file\Videó rögzívése--> nem észlelhetõ videórögzítõ eszköz.. (videó rögztése alatt van eggy importálás gyüjteményebe)
-frapsel felveszem a videót
-muvi méker elindít
-1. Videó rögzítse résznél katt a videó importálása részre
-videó kitallóz,majd importál
-a kis részeket kijelölöd,majd alul a csíkra húzod õket
-nyomsz egy Ctrl+M-t azaz Egyesítés
-File/Film file mentése (Ctrl+P) / Sajátgép kiválaszt / Tovább / név beír, mentés helye kiválaszt / Egyéb beállítások...na és itt kiválasztod azt amelyiket szeretnéd,én a Helyi lejátszásra szánt videó (768-1-1,5-2,1) közül szoktam válogatni...ha rövid a videó,akkor a 2,1-est,akkor jó minõsége lesz,de ezt írja is alul,hogy hány MB lesz a végén...
-minden kiválasztva,majd tovább,és csinálja a videót
van 1 kis problem...
szal felraktam újra a gammát (format miatt delete :S)
felraktam a Modern Modot 1.2es Verziót.
gamézok 10-20 percig és utánna " gtasa.exe hibát észlelt.."
vagy megfagy a game.
van valami 5let hogy miért?..tipp?.
Thx az infókért!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
alpha
Ez jó lesz ?