GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy az AT-400-nak azért van magasan az ajtaja mert ha legálisan jutsz hozzá akkor ott áll a Venturas-i reptéren a hangárjában és van hozzá emelvény...
amúgy sikerült nagy nehezen megcsinálni a "Szabadesést" 😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
majd megpróbálom h esetleg rá kell-e ugrani vagy nemtom
azért kösz
vagy amikor egy magánggép felett van a karika, és te a Dodoval nyomulsz? asszem itt is az, hogy beérsz a karikába, majd jön a többi tovább, de lehet megkell nyomnod egy gombot, hogy ugorjál!
gondolom át kéne menni azon a karikán a gép fölött, de nem történt semmi...
Mi a túrónak akarsz csinálni server-t?
Vagy milyet?
Most jöttem le és van összesen 408db! Több mint 21000 slot-tal!
Nem találsz köztük olyat ami neked jó lenne?
2. már feltetted a kérdést
3. nem azért nem válaszolunk, mert nem akaruk, hanem valószínû, mert senki sem tudja a választ!
4. nem tudom hogyan lehet!
vannak trükkök amivel könnyebb az küldi.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
bármilyen megoldás érdekelne!
monnyak le? <#eplus2>#eplus2>
a 2001 végén megjelent Windows XP
ma már nem elég, kell hozzá a
Service Pack.
A játék dobozán rajta is van, hogy
minimum a Service Pack 1, de mégjobb a
2004-ben megjelent Service Pack 2 a játékhoz.
és valóban elmentünk offtopic-ba, nem kicsit. asszem én kezdtem, sorry <#integet2>#integet2>
2. Azt én is tom. Erre én is gondoltam. 😛 Skyline: Ismerem az érzést. (Mármint azt, amikor a GTA cuccok nem férnek ki a DVDre. XD)
3. Utálom a rendõröket, meg a politikusokat is. (PL: Gyurcsányt, de az szerintem nem ebbe a topikba kéne megbeszélni. 😄) Szerintem mindet le kéne lõni. <#violent>#violent><#gun>#gun><#lama>#lama>
A heavy cost. I pay it gladly.
egyébként van pl online tv, próbáld ki, elég rendes adatforgalmat generál az is
2. nem csak játékot lehet dvd-re irni (fénykép, home video stb)
3. mert a magyar jog úgy van kitalálva, hogy az átlagusert akkor is meg lehessen szivatni, ha nem csinált semmit...<#gun>#gun>
a trainer jó,de az utolsó feladatota(ejtõernyõ)mindenképpen meg kell csinálni,mert nem enged tovább.ott volt minden feladatnál az aranyérem,nem adott új küldetést.
de hátra van még a n.o.a. és a freefall küldetés,ami szintén repülõs és nem megy...
szal valaki help pls!
Letölteni legális cucc. Akkor illegális, ha másolod, feltöltöd...
Nekem ez nem gond, mert annyira nincs szabad helyem, hogy 2x 100%, hogy nincs meg semmi se. 😄
Ez csak a torrenteknél ciki, ahol ha nem töltöd vissza a cuccokat, akkor kibaszhatnak az oldalról. 😊
3 kérédés:
Ha illegális lenne letölteni (vagy volt) akkor miért engediki meg, hogy 30GB-t lelehessen szedni netrõl?
Miért csináltak DVD írót, ha nem akarják, hogy másolják a játékokat?
Miért rejtsem el a lemezeket a szekrénybe, ha csak minden 1x van meg, ami nem számít illegálisnak?
A heavy cost. I pay it gladly.
mod(5. oldal) plz valaki tudna segiteni hogy hogyan kell belerakni a játékba??
Elõre is THX
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
ha nincs kedved végigcsinálni.
Ezt töltsd le :
GTA: San Andreas Crazy Trainer +151 v2.0
innen letöltherted
Indítsd el a trainert, aztán a játékot, játék közben a
TAB és az E billentyût egyszerre megnyomod és
kész az egész repülõs iskola.
Elõtte persze kattints a kis négyzetre ahol a
TAB és E gomb van és pipáld ki.
Aztán nyomd még meg a
BAL SHIFT és a V gombot is egyszerre, azzal
kitörlöd a nyomát, hogy használtad a
trainert.
Nem árt ha a legutolsó ejtõernyõs ugrást azért
teljesíted, akkor kapsz ajándék helit, repcsit
a reptérre. De nem lényeges...
Mentsd ki a helyzetet. 😊
nagy kérésem lenne!ha valaki meg tudná csinálni helyettem a repülõs sulit és a repülõs küldetést,azt nagyon megköszönném!ha valaki vállalkozna rá, elküldöm a mailben a mentést.1x már végignyomtam másfél éve és akkor is csak így sikerült..<#idiota>#idiota>
beszaladsz mint a mérgezett egér..és ajnlom az ágyba..vagy szekrény mögé behajintani a lemezt..
vagy 1 eldugott szekrény sem rossz 😄
már ilyenre is felkészültem 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
így engem is..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
az nem derült ki, honnan jutottak el hozzád?
és még a 66175 elsõ fele is ide szól, csak elfelejtettem megcimezni <#wave>#wave>
ezt a 2t ha tudod..és érted is.
okosan ki lehet bújni a kopók kezébõl..
nálam is jártak..
tanultam jogot..és a filmek is sokban segítenek..
(fater épp dolgozott..és meglátogattak...h benéznek az én kuckómba)
hát a kapunál tovább nem engedtem se én sem a kutya õket..
csak házkutatási parancsal..vagy bírósági végzéssel léphetnek be!!
ezt tanuljátok meg!!
igazoltatni kell! (kérd el a jelvényét vagy a rendõrségi igazolványát!)
akkor már látja h tanult vagy..és békén hagy..
engem békénhagytak..hálistennek 😊
mert hallottam ettõl eltérõ véleményt, csak nem tudom mennyire hiteles
a warezolás pedig az a tevékenység amivel az ilyen stuffokhoz hozzájutsz függetlenül a forrástól (anno amikor még dat-on, dlt-n, floppy-n meg hasonló módokon terjedtek a stuffok, ugyanúgy wareznak hivták (már a c64-es idõkben is))
a letöltés nem illegális cimû történet meg úgy tudom sw-re nem vonatkozik, legalábbis azt mindig külön kezelik a többi jogdijköteles dologtól (film, könyv, zene stb), persze a franc tudja, mert a mai magyar jogban nem egyszerû kiigazodni ez kétségtelen.
srác teljesen szétomlott..azóta 3x átgondolja mitcsinál a neten..