GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
sehol, nem vezethetõ, csak ha a car spawnerrel elõ nem "csalod"

Web mester
Andromada repcsi hol van?

DJ Skyline
ja, csak õ azt írta, hogy Boeing, na most nem tudom melyikre gondolt, mert lelehet szedni a játékhoz egy 747-est, amibe nem tudsz beszállni azon az emelvényen keresztül, hanem csak az elsõ futómû környékén! 😄

ha cheat-eltél akkor az ellenkezõvel, vagyis idõgyorsítással (SPEEDITUP)

amúgy az AT-400-nak azért van magasan az ajtaja mert ha legálisan jutsz hozzá akkor ott áll a Venturas-i reptéren a hangárjában és van hozzá emelvény...
toysoldier
az idõlassítást h kell újra normál sebességre rakni?

amúgy sikerült nagy nehezen megcsinálni a "Szabadesést" 😊

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

DJ Skyline
melyiket? a 747-et? elsõ kerék körül kell beszállni!

Balazs15
oks...hogy lehet vezetni a boinget???azt a bazi nagy gépet csak tul magasan van az ajtaja..talán ha oda állitanék egy kocsit????akko miylen kocsi legyen?

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

toysoldier
oké, köszi

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

DJ Skyline
akkor valószínû meg kell nyomni valamit, majd jön az átvezetõ videó, aztán a többi!

toysoldier
egy másik gép jön szembe (vmi bérgyilkos pali gépe) és az fölött van 1 karika, átmentem rajta de nem történt semmi

majd megpróbálom h esetleg rá kell-e ugrani vagy nemtom

azért kösz

DJ Skyline
ez nem az, amikor egy 2 motoros régi utasszállítóval kell menned? semmi különös, elvileg átrepülsz a karikán, aztán jön a többi tovább!
vagy amikor egy magánggép felett van a karika, és te a Dodoval nyomulsz? asszem itt is az, hogy beérsz a karikába, majd jön a többi tovább, de lehet megkell nyomnod egy gombot, hogy ugorjál!

toysoldier
Valaki el tudná magyarázni nekem h miafaszt kéne csinálni a "Szabadesés" küldiben?

gondolom át kéne menni azon a karikán a gép fölött, de nem történt semmi...

DJ Skyline
ja, és ez lehetne az 5-ös pont is, hogy annyi szerver van mint a franc! 😄

Mi a túrónak akarsz csinálni server-t?
Vagy milyet?
Most jöttem le és van összesen 408db! Több mint 21000 slot-tal!
Nem találsz köztük olyat ami neked jó lenne?

DJ Skyline
1. elég lett volna 1x is beírni
2. már feltetted a kérdést
3. nem azért nem válaszolunk, mert nem akaruk, hanem valószínû, mert senki sem tudja a választ!
4. nem tudom hogyan lehet!

Balazs15
Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba?????????????? Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba??????????????

DJ Skyline
ezért lett kifejlesztve a lap alján lévõ keresõ! 😊

tudom,próbáltam is,de 66 ezek hsz-t elég nehéz átböngészni...
Akos 001
keress vissza,nem csak neked voltak vele gondjaid.....
vannak trükkök amivel könnyebb az küldi.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

én kérek elnézést,h san andreasról szót merek ejteni ebben a topikban,de azt szeretném kérdezni,h a repülõs küldetések senkinek nem okoztak gondot?vagy velem van a gond?nekem kvára nem mennek!<#falbav>
bármilyen megoldás érdekelne!
de mi legalább beismertük
monnyak le? <#eplus2>
Hát az manapság alap, hogy a
a 2001 végén megjelent Windows XP
ma már nem elég, kell hozzá a
Service Pack.
A játék dobozán rajta is van, hogy
minimum a Service Pack 1, de mégjobb a
2004-ben megjelent Service Pack 2 a játékhoz.

Fresh Duke
Ja, van benne v.mi.
Elkúrtuk, nem kicsit, nagyon.

A heavy cost. I pay it gladly.

én azért nem hagynám ki az ügyvédeket se (esélyegyenlõség meg hasonlók)<#eplus2><#beka3>

és valóban elmentünk offtopic-ba, nem kicsit. asszem én kezdtem, sorry <#integet2>
Fresh Duke
1. Én is úgy értettem.
2. Azt én is tom. Erre én is gondoltam. 😛 Skyline: Ismerem az érzést. (Mármint azt, amikor a GTA cuccok nem férnek ki a DVDre. XD)
3. Utálom a rendõröket, meg a politikusokat is. (PL: Gyurcsányt, de az szerintem nem ebbe a topikba kéne megbeszélni. 😄) Szerintem mindet le kéne lõni. <#violent><#gun><#lama>

Balazs15
Hogy lehet szervert csinálni a lövöldözös multiba??????????????

bocs, de nem mennétek inkább ezzel a bukott killer/murder topicba? 😞

1. rosszul látod, nem 30 GB-t engednek letölteni, hanem 30 GB-ra bekorlátoznak upc és társaik -> <#boxer><#violent><#banplz><#mf1>
egyébként van pl online tv, próbáld ki, elég rendes adatforgalmat generál az is
2. nem csak játékot lehet dvd-re irni (fénykép, home video stb)
3. mert a magyar jog úgy van kitalálva, hogy az átlagusert akkor is meg lehessen szivatni, ha nem csinált semmit...<#gun>
köszi!
a trainer jó,de az utolsó feladatota(ejtõernyõ)mindenképpen meg kell csinálni,mert nem enged tovább.ott volt minden feladatnál az aranyérem,nem adott új küldetést.
de hátra van még a n.o.a. és a freefall küldetés,ami szintén repülõs és nem megy...
szal valaki help pls!
DJ Skyline
2. nem feltéltlen másolt játékokat, programokat lehet DVD-n tárolni! pl GTR 2-höz letöltöttem 4 filet, máris 520 MB! de ha hozzáadom a jelenleg gépen lévõ GTA SA cuccokat, meg LFS-t, akkor hopp, máris 700+ MB-nál tartok! 😊 vagy pl az egyik kedvenc repülõmrõl leszedtem videókat, képeket, lassan megtelik a DVD lemez!

DJ Skyline
2. nem feltéltlen másolt játékokat, programokat lehet DVD-n tárolni! pl GTR 2-höz letöltöttem 4 filet, máris 520 MB! de ha hozzáadom a jelenleg gépen lévõ GTA SA cuccokat, meg LFS-t, akkor hopp, máris 700+ MB-nál tartok! 😊 vagy pl az egyik kedvenc repülõmrõl leszedtem videókat, képeket, lassan megtelik a DVD lemez!

Fresh Duke
Amennyire jól tudom:

Letölteni legális cucc. Akkor illegális, ha másolod, feltöltöd...
Nekem ez nem gond, mert annyira nincs szabad helyem, hogy 2x 100%, hogy nincs meg semmi se. 😄
Ez csak a torrenteknél ciki, ahol ha nem töltöd vissza a cuccokat, akkor kibaszhatnak az oldalról. 😊

3 kérédés:
Ha illegális lenne letölteni (vagy volt) akkor miért engediki meg, hogy 30GB-t lelehessen szedni netrõl?
Miért csináltak DVD írót, ha nem akarják, hogy másolják a játékokat?
Miért rejtsem el a lemezeket a szekrénybe, ha csak minden 1x van meg, ami nem számít illegálisnak?

DJ Skyline
gondolom törölték az oldalt valamiért! sajna nem én kezelem a FAQ-t, de majd beszélek azzal, aki csinálta anno

azértr 4 nél cak nem hagyják ki a PC-t-sztem tuti siker lenne

nem olvastam végig mert hosszú. nekem is volt ilyen nem értettem. sp2 KELL neki, anélkül nem települ fel. sztem az lesz a hiba

Sziasztok!A #66153kommentnél lévõ oldalon van egy "project-OBLIVION v 1.2"
mod(5. oldal) plz valaki tudna segiteni hogy hogyan kell belerakni a játékba??
Elõre is THX

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Repülõs iskolát egy pillanat alatt teljesítheted,
ha nincs kedved végigcsinálni.
Ezt töltsd le :
GTA: San Andreas Crazy Trainer +151 v2.0
innen letöltherted
Indítsd el a trainert, aztán a játékot, játék közben a
TAB és az E billentyût egyszerre megnyomod és
kész az egész repülõs iskola.
Elõtte persze kattints a kis négyzetre ahol a
TAB és E gomb van és pipáld ki.
Aztán nyomd még meg a
BAL SHIFT és a V gombot is egyszerre, azzal
kitörlöd a nyomát, hogy használtad a
trainert.
Nem árt ha a legutolsó ejtõernyõs ugrást azért
teljesíted, akkor kapsz ajándék helit, repcsit
a reptérre. De nem lényeges...
Mentsd ki a helyzetet. 😊

üdv!
nagy kérésem lenne!ha valaki meg tudná csinálni helyettem a repülõs sulit és a repülõs küldetést,azt nagyon megköszönném!ha valaki vállalkozna rá, elküldöm a mailben a mentést.1x már végignyomtam másfél éve és akkor is csak így sikerült..<#idiota>
hová tûnt a GTSA FAQ? Nem elérhetõ...
ha váratlanul jönnek akkor mielõtt beengeded õket gyorsan "elzádod a fûrdõvizet vagy a gázon a levest.."
beszaladsz mint a mérgezett egér..és ajnlom az ágyba..vagy szekrény mögé behajintani a lemezt..
vagy 1 eldugott szekrény sem rossz 😄

már ilyenre is felkészültem 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

akit megbüntettek ismerõseit ellenõrizték..
így engem is..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

DJ Skyline
és hogy kerültek hozzád? csak úgy, csing csöng, jöttük ellenõrizni?

és mire föl kerestek meg?
az nem derült ki, honnan jutottak el hozzád?
a torrent meg a dc is legális, mert az csak egy eszköz a file cserére, illegálissá (warez-zá) akkor válik, ha tiltott tartalmat cserélnek rajta
és még a 66175 elsõ fele is ide szól, csak elfelejtettem megcimezni <#wave>

ezt a 2t ha tudod..és érted is.
okosan ki lehet bújni a kopók kezébõl..
nálam is jártak..
tanultam jogot..és a filmek is sokban segítenek..
(fater épp dolgozott..és meglátogattak...h benéznek az én kuckómba)
hát a kapunál tovább nem engedtem se én sem a kutya õket..
csak házkutatási parancsal..vagy bírósági végzéssel léphetnek be!!
ezt tanuljátok meg!!
igazoltatni kell! (kérd el a jelvényét vagy a rendõrségi igazolványát!)

akkor már látja h tanult vagy..és békén hagy..
engem békénhagytak..hálistennek 😊

és ezt a "nem adok engedélyt" dolgot a magyar jog elismeri?
mert hallottam ettõl eltérõ véleményt, csak nem tudom mennyire hiteles
az utsó tárgytalan, elcsúszott a szemem, a 66170-esen, biztos a másnaposságtól van, sorry <#pias><#bohoc>
a kalóz verziót nevezik wareznak, függetlenül attól hogy milyen módon szerzed be, leszámitva talán azt az esetet, ha megvan az eredeti, bolti verzió is (igazából ebben se vagyok biztos)
a warezolás pedig az a tevékenység amivel az ilyen stuffokhoz hozzájutsz függetlenül a forrástól (anno amikor még dat-on, dlt-n, floppy-n meg hasonló módokon terjedtek a stuffok, ugyanúgy wareznak hivták (már a c64-es idõkben is))
a letöltés nem illegális cimû történet meg úgy tudom sw-re nem vonatkozik, legalábbis azt mindig külön kezelik a többi jogdijköteles dologtól (film, könyv, zene stb), persze a franc tudja, mert a mai magyar jogban nem egyszerû kiigazodni ez kétségtelen.
eladták a 3hónapos BORA-t+ a vikend házukat..
srác teljesen szétomlott..azóta 3x átgondolja mitcsinál a neten..

DJ Skyline
uhh, szívás :|