GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne egy láma kérdésem: hogy kell bandatagokat toborozni? 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ha többször randizol vele és majd a sikeres randik után,
ha arrafelé jársz, ahol lakik, kapsz egy üzenetet,
hogy ajándékba ad neked olyan ruhát.
Azt minden lakásod ruhásszekrényében felveheted.
Barbara fenn északon lakik, csak San Fierro után juthatsz el oda.
Az információkat
itt megtudhatod.
Ott az alábbiakra kattints :
Ajándékok, jutalmak listája
A 6 barátnõ
Játékhelyzeteket is letölthetsz onnan, ha gyorsan akarsz
rendõrnek látszani...
gta_sa.set fájlt, ha hibát észlelsz a játékban,
az segíthet.
Ha nem az a hiba okozója, akkor azok a fájlok,
amelyeket utoljára bemásolgattál a játékba.
Hibát nem mindig azonnal okoznak, hanem
csak bizonyos helyzetekben. Sajnos.
Hogyan lehet police skint szerezni, tõlteni oldalról. Hogyan lehet rendõrgúnyát szerezni? Tudjátok?
ÜDV!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
de görgess az oldal legaljára,mert ott van(legalábbis nekem csak ott van szöveg)
Mert még nem járt Romániában! 😊
(Pláne a régi lej)
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ha igen, akkor más okozza a hibát.
Sok hibát meg lehet elõzni azzal, hogy a kimentési mappából
kitörlöd a "gtasa.set" fájlt, abba menti el a játék a beállításokat.
A játék majd automatikusan készít egy új "gtasa.set" fájlt.
Akkor az eredeti BEÁLLÍTÁSOK lesznek, azokat átállíthatod.
A kimentési mappa:
Documents and Settings / -a te neved- / Dokumentumok / GTA San Andreas User Files
Ha a játékba bármit bemásolsz, azt a fájlt mindig ajánlott kitörölni.
de mindegy,engem jobban zavar,h hiába csinálok meg egy küldetést 10x,mikor végzek és csak haza kellene repülnöm liberty city-bõl,kilép ez a szar!
és az a nevetõs szmájlí jogos...
van erre megoldás?vagy telepítsem újra?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
DUKE!!!!
Tudsz ajánlani valami server-t amin van mission?
A régiek eltûntek!
Pedig de jók voltak, amikor a terroristák repülõket vezettek a tornyoknak (Ratt's server) vagy a jó kis orosz Mini-missions.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ha igen légyszi írjátok le a nevét!(és ha lehet angol legyen)
köszi!
innen letölthetõ.
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
sztem nem kell benzines mod a repülõk lezuhanásához, bizonyos százalékban leesnek maguktól. én az alappal játszom és ha nem is gyakori, de már párszor elõfordult a közelemben légikatasztrófa. egyik alkalommal meg is ölt a rámzuhanó gép
Nekem tegnap elszállt a gépem és vele a mentésem is nem tudna valaki adni egy olyan címet ahol lehet mentéseket leszedni?
A választ elõre is kössz!
egyszer mikor minden cheat meg trainer nélkûl játszottam , csináltam vmi feladatott , és mindig a sivatagi reptéren volt egy 😊
amugy feltettem ezt a benzines modot is , és egyszer kifogyot a felettem elmenõ repcsibõl a kerozin, és elémzuhant le XD