82991
-
#380 Mert? Már fejlesztik nem? Régen leszartam őket, de az egyre növekvő számú a végtelenségig halasztott játék miatt mostanában rááltam ezekre az alpha beta cuccokra. -
#379 ez az értelmi szint.. -
#378 ez most vmi vicc? -
#377 Van már ebből valami pre-,apha/beta? -
#376 nem hát.. :( -
#375 multi:?sztem nem lesz -
#374 Ja és ha már lesz benne multi legyen hozzá majd normális törés mert anélkül nehéz lenne miltizni! :) -
#373 szerintem ebben sem lesz alapban multi -
#372 jajaja, sztem már belepakolják alapból, legalábbis ajánlom nekik -
#371 Remélem ebben már lesz beépitett normális multi! -
#370 Szokásos hírszerző oldalacskánkon, a GTA Gaming-en találtam egy érdekes cikket, mely azt taglalja, hogy milyen szereplők vannak tervben a GTA San Andreas-ban. Hát akkor íme:
Maccer (22 éves fehér manchesteri férfi)
Lou (Maccer barátnője)
Madd Dog (23 éves fekete amerikai férfi)
McGavin (zsaru)
Maria (McGavin barátnője, fiatal olasz csajszi)
Annyi van még megemlítve, hogy a GTA San Andreas a jelenkorban fog játszódni.
Ha így a cikk végére megengedtek egy egyéni véleményt: egyből felkaptam a fejem Maria-n, hiszen a GTA3-ban is volt egy Maria, aki szintén olasz csajszi, szintén fiatal, és ugye a GTA3 is a jelenkorban játszódott. Lehet, hogy a GTA3-as Maria fog szerepelni a San Andreas-ban is?
Remélem, hogy igen... :D
info: GTA Online -
#369 -
#368 :DDDD
fpsjani és tibor báze..:))))) ti kajak megérdemelnétek egy saját honlapot képekkel és rövid leírással rólatok:)))))) -
Darkboy #367 jaja, naon LOL!!!! -
#366 fpsjani te nagyon lol vagy :) -
FPSJANI #365 Toto-t értesítem majd a fórumról. -
FPSJANI #364 Mi a retket irjunk?!? Meg egy ev amire megjelenik ez a szerencsetlen program : sajnos igen
másiknak üzenem:
te kizs buta™ & te ostoba™ -
#363 KOSZI! -
#362 boldog szülinapot ;) -
#361 Mi a retket irjunk?!? Meg egy ev amire megjelenik ez a szerencsetlen program. -
#360 kussojá jó ? -
FPSJANI #359 hogy nem írtok... -
FPSJANI #358 www.gtaforum.on.hu
www.forum.pa.hu -
FPSJANI #357 Láttam a Toto oldalát... A fórumban leírta, hogy elérhető a fórum a; gtaforum.on.hu -n és a forum.pa.hu -n. -
#356 ugye? -
dieselG #355 JÉÉÉÉZUSOOOOOM ;ÐÐÐÐ -
#354 most te mit nem értesz???? Októberben jön ki PS2-re, később PC-re . Ennyi..... Nincs alfa, se béta ,se demo, se full.....
Vágod? -
#353 -
#352 senkinek........ -
#351 No comment -
#350 mennyé má el :DDDDDDDD
zaki te de dög vagy :D
most szegények mind asziszik hogy megjelent :DDD -
#349 Senkinek! Októberben jelenik meg PS-re, valszeg májusban több mint 1 év múlva PC-re béta GTA-hoz még sosem volt, sztem most se lesz. -
#348 Kinek van meg a béte verzió? -
#347 SEHONNAN! -
#346 nekem kéne, hogy honnan lehetne letölteni a GTA:San Andreas-t -
#345 NEM JELENT MEG!!!!! Októberben jön PS-re -
#344 ZAKI nem tudod, hogy honnan lehet letölteni a GTA:San Andreas-t?? -
#343 -
#342 Boccs ZAKI de nekem a linknél kiírja "You are an idiot" mitcsináljak? -
#341 LOL te szemét, lehet épp azzal szenved hogy állítsa le a kis ablakokat :DDDD