82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Herold
    Engem a következő dolgok érdekelnek a GTA4:SA-val kapcsolatban:

- Ha leteszek egy járművet valahova, ott marad-e később is?
    - Ha összetöröm a helikopteremet/autómat, újratermelődik-e megint? (Remélem nem)
    - Kell-e majd benzin a járművekbe? (remélem igen)
    - Tudok-e majd úszni?
    - Ha leesek egy magas épületről, én fogok-e sérülni, vagy a pajzsom?
    - Ha felszedek egy kurvát, az anyósülésen fog-e ülni mozdulatlanul az aktus alatt?
    - Reálisabb lesz-e az idő múlása?
    - Reálisabb lesz-e a forgalom a városban?

(Meg ilyesmi.)
  • The Hedgehog
    Igen hát a játékélmény nem utolsó persze. De ne feledd, hogy mindenki más miatt szeret egy játékkal játszani. Én például nem azért nyomom Super Nintendo emulátoron a Final Fantasy 6-ot mert rohadt jó a grafikája (pedig az :D) hanem mert eszméletlen hangulatos.

Így vagyok én minden játékkal. Nem vagyok stílusfüggő. Bármivel nyomom, ha megvan a hangulata. Legyen az baseball, fps, stratégia stb.
  • Davidus
    itt e
  • Davidus
    Használt PS2 fél év garival 27K.
  • Kit--Kat
    NA menniyi a PS2 Zaki???

A DRIV3R most júniusban gog megjelenni PS2-re és Xbox-ra. Pc-re Szeptemberben.
    A San Andreas Októberben jön ki PS2-re és lehet, hogy Xboxra is.
    Pc-re valszeg jövő májusban.

A DRIV3R-nek most a grafikája is szép lesz, nagy és valósághű kidolgozású városok lesznek benn, lehet akciózni gyalogosan, ki-be lehet menni épületekbe,lesz motorcsónak, motor, autó, ultrarealisztikus törésmodell...
    De a Refliction-ösök mégis a fizikájára a legbüszkébbek...
    Büntető játék lesz, ami szerintem bármilyen FPS-t lever a játékélményével, még a HL2-t és a Doom III. is
  • The Hedgehog
    Nézőpont kérdése... a Rockstar sohasem hangoztatta, hogy élethű és valós fizikájú játékot akarnak kiadni, nem is ez volt a céljuk. Nekik inkább az eszeveszett száguldás hangulatának növelése volt a céljuk, szerintem sikerült!

A Driver széria más. Ott tényleg az élethűség dominál és azért olyan fantasztikus. A Driver1 remekbeszabott visszajátszásai ma is örömkönnyeket csalnak a szememben. Végigtoltam a Driver2-t is, többször, kafa volt. Vártam PC-re de ezek a lusta marhák kakáltak ránk :(

Én nem harcoltatom a két gammát! Mindegyiket végignyomom és nem emlegetem őket egy lapon, mert akárhogy is hülyén hangzik mindkét játék koncepciója más! Hiába egy műfajban nyomják...
  • Skyline
    Háttt...Énis tolnifogom mindkettőt ezerrel...De én megjelenési dátumokban már inkább nemreménykedem...Mindig minden csúszik...Hl2be is már 2szer nagonreménykedtem és tessék állítólag 2005 vmikor...
    Mosmá nemérdekel majd ha jön akkor 1 hétig bezárkózom a szobába piával kajával hl2vel...Addig nemizgatom magam.:)
  • M@TriX
    nekem 8 nekem mind2 kell... ;)
    A D3 hamarabb lesz ügyebár...
  • Skyline
    Hátttttö..
    Driver 1 autósüldözésben a mai napig etalon a városi kocsikázós progik között,eddig egy program sem hozta azt az autóüldözés feelinget még a gta-k sem...Az mi és a fizika is szintén mai napig szinte top a rendőrök rendesen emberiek voltak,belehetett őket csapni,és le lehetett őket rázni értelmesen még ha hatalmas kőrözöttség volt akkoris szemben a gta etéren bárgyú megoldásával (autófestő vagy rendőrlevonócsillag)...
    Egy olyan game fog kijönni a gta ellen ami eddig kétszer igennagyot robbant 2. alkalommal sajnos pc-n nem,pedig az első olyan progi volt 3-dben ahol ki lehetett szálni a kocsiból,stb..A készítői autósjáték téren fost még nemadtak ki kezükből utolsó cuccuk a Stuntman ami szintén nem jött ki pc-re pedig simán üti a hasonló stílusu játékokat...
    Ha a fizika,az mi és az autósüldözések legalább olyan jók lesznek mint az első két részben akkor körülbelül nagyondurván megalázza a gta4-et mivel eddig akárhonnan nézzük gta sorozatban fizika,autósüldözés terén hatalmas változások nem voltak és ezek reálisak nem voltak az biztos...
    Szeretem a gta-t de a driver autósüldözéseinek hangulatát (az első két részét) eddig egyik gta sem tudta hozni teht szerintem gta4-et a d3 tarolja...De maj kiderül.
  • M@TriX
    nem hinném, eddig a GTA szériával meg vagyok elégedve, hozta a szintet.
    Csak azt sajnálom, hogy jó esetben is 1 év múlva ha játszunk vele, de inkább 2 ;)
  • The Hedgehog
    Hát izé... először is a Driver3 még ki sem jött! Láttunk róla pár videót, egy kazal képet meg egy vagon infót gyömöszöltek belénk, de úgy is minden a monitor előtt fog eldőlni 30 perc játék után.

Láttunk már olyan gémet amit nagy dirrel durral harangoztak be és nem hozta azt amit kell.

Ne értsetek félre én optimista vagyok és igenis azt akarom bomba játék legyen a Driv3r. Elég ha hangulatban annyira jó, mint a GTA:VC és máris sima ötös!

A SanAndreas pedig gyanítom megint az év játéka címért indul. Ezt látatlanban ki merem állítani! Nem hiába dolgoznak most már majd másfél éve szép csendben a Rockstaros fiúk. Ők tudják mi döglik mitől...
  • Skyline
    Mindenesetre kiváncsian várom mit fognak felmutatni a driver 3-al szemben...Sztem keveset:)
  • Skyline
    Alig ment le az ára?
    Végülis tavaly még olyan 50-60 volt mostmár 30-40ért meglehet szerválni a ps2-t..:)
  • zaki
    hát pedig lehet olvasni, hogy qrva olcsó lesz. mindjárt utánanézek, hogy mennyi is
  • Kit--Kat
    Ami azt illeti arra várhatsz....
    Én is már 1 éve 1 és féléve PS2-t akarok venni, de alig ment le az ára.
    1-2 évig még nem lesz PS3, így marad az ára.
    A PSX meg 20ezer még mindig.
  • zaki
    attól még érdekelne engem. nem videókártyát veszek, hanem ps2-t. ugyis le fog jönni jelentősen az ára
  • M@TriX
    háát, PC-s verzió úgysem lesz még, szóval annyira nem sajnálom. ;)
  • zaki
    röviden csak ennyit erről:
  • zaki
    Kihagyja az E3-at a GTA4

A néhány napja keringő pletyka most már tény: a Take-Two megerősítette, hogy a 3 hét múlva rajtoló Los Angeles-i kiállításon nem fogják bemutatni a Grand Theft Auto: San Andreas-t. Hivatalos indoklás nincs, csupán annyit tudni, hogy a széria soronkövetkező részét június közepén egy zárt sajtótájékoztató keretében kívánják bemutatni a kiváltságos kollégáknak. A témához kapcsolódó hír még, hogy az Eidos sem szándékozik a Tomb Raider sorozat hetedik részét elvinni az E3-ra, annak ellenére, hogy a Crystal Dynamics egy játszható és stabilan operáló demonstrációt hozott össze. Kétségtelen, hogy mindkét tételt sokan fogják hiányolni az év legjelentősebb játékipari megmozdulásáról.

Info: 576 Online
  • Kit--Kat
    Miért, kerestél???
  • lachun
    !S Sumi na meg találtalak!!!
  • Kit--Kat
    Hmm 80as évek?????
    Tiszta 70es évek!!!
    Az autók, a városok kinézete, a zene, az egész hanguata tiszta 70es évek....
    Nem emlékszel az átvezetőből a mikrofonsérós csajra???
    A 80as és a 70es évek teljesen más.
    A zenék,a felfogás, a divat az autók minden...
    Hasonlíts össze egy Starsky & Hutc-ot és egy Miami Vice-ot.
    Vagy hogy egyzsreűbett mondjek, egy Driver-es Miami-t és egy Vice City-s Miami klónt...
    Ennyi:)
  • Bucser
    Driver 80-as évek közepén játszódik....
  • KG21
    hmm, tehát a Driverban nem kéne benne lennie, de Vice Cityben meg igen
  • neménvoltam
    A zenei választék elszomorító. Majd inkább mp3.
  • Kit--Kat
    Ja-ja, csak kicsit érdekes helyzet, mert valahol úgy olvastam, hogy az 1980as években csinálták meg. A Driver meg a jó kis 70es években jáccódik.
  • KG21
    igen ez benne volt anno a driverban, egyszer még üldözni is kellett egy ilyet. Kár hogy a Vice cityből kimaradt:(
  • Kit--Kat
    A Vice City-hez kapcsolódó metrós-villamosos eszmecseréhez szólnék hozzá:
    Miamiban a buszokon és a vízi taxikon kívül, egy vezető nélküli magasvasút van, amely nagyrészt Downtown-t az üzleti negyedet szeli át. Ez nem olyan mint egy klasszikus hosszú 8 kocsis magasvasút, hanem egy kis busz méretű kocsiból áll.
    Itt a kép:
    http://www.bigfoto.com/Sites/galery/florida/miami_florida_downtown-1.jpg
  • robotnyk
    hip-hop, árenbí, ezek mennek. kell valami mézesmadzag a löttyett gatyás amcsi kiccsávóknak. =)
  • zoli80
    justin timberlake?ezt meg hogy a rákba gondolták?
  • grebber
    GTA San Andeas infók

[2004-04-17 @ 07:25 - Berkenye]

A Gamigo.de weboldalon jelentek meg új információk a GTA San Andreas-ról, amik bár a PS2-es változatra vonatkoznak, valószínűleg ilyesmikben nem fog eltérni a majdani PC-re portolt verzió sem.

Lesz online mód

Mindenki magának csinálhat karaktert

A város nagyobb lesz, mint Vice City

Lesznek autópályák

A zenéért Justin Timberlake és 50cent lesz a felelős

Hát egyelőre ennyi, de az oldalon még azt is megemlítették, hogy az első videó még áprilisban látható lesz. (Thanks: OsOnO)

Info: Gamestar
  • zaki
    hát még én
  • Alien
    Remélem tényleg lesz egy kis előzetes video, alig várom!!!!
  • Yskam
    justin nem kell a többi jöhet!
  • zaki
    A végleges cím bejelentésén kívül eddig nem sok mindent hallozzunk a Gran Theft Auto széria ősszel debütáló új epizódjáról, a GTA: San Andreas-ról. A Rockstar szerencsére nem várta meg az E3-at, és már most elkezdték csepegtetni az infókat a következőn részről. Megtudtuk pédául, hogy San Andreas egy kategóriával nagyobb lesz, mint Vice City (a fejlődés hasonló mértékű, mint korábban Liberty City - Vice City esetében). Az új városban többsávos autópályákat is találunk - ezeket elsősorban a melléküldetésként funkciónáló autó / motorversenyek céljára alakították ki. Friss debütánsként üdvözölhetjük a "Stunt Creator" játékmóduszt - ebben valószínűleg a korábban is külön pontozott trükkök ("kaszkadőrmutatványok") végrehajtása kerül a középpontba. A korábban pletykált online multiplayer lehetőséget nem erősítették meg a Rockstarnál, csupán annyit árultak el róla, hogy "fontolóra vették" az implementálását. Ismét bombasztikus zenei aláfestésre számíthatunk: az előadók között ott lesz 50cent, a Happy Mondays és Justin Timberlake is [utóbbi úriember részvételét a magunk részéről ugyan egyáltalán nem tartjuk szükségesnek, de maximum nem kapcsolunk arra az adóra... :-]. Szerencsére az első trailer megjelentetésével sem várják meg a Rockstaros arcok az E3-at, az ígéretek szerint valamikor április végén finom videóanyagot kapunk a játékból.

info: 576 Online
  • M@TriX
    nem baj, lesz nekünk driv3r-unk. ;)
  • zaki
    San Andreas... mikor leszel?

[2004-04-13 @ 10:14 - ZeroCool] (kommentek: 1)

Sajnálatos módon még mindig nem tudunk semmit a GTA következő részének, a San Andreasnak a PC-s változatáról. Mike küldött egy linket újfent, mely azonban aggodalomra adhat okot. A jelek szerint a PS2 változat egy teljes évig egyedüli lesz, és még utána is csak az Xbox átirat várható. Azért nem hinném, hogy kimaradna a PC-s változat, hiszen a harmadik epizód és a Vice City világszerte óriási siker lett.

ingo: Gamestar

pf...
  • janos666 #383
    Hát sok készülő játéknak van is (doom3, stalker, HL2, a painkillernek is volt, de az nemrég meg is jelent)
  • cSuwwi
    év vége felé fog megjelenni PS2-re. A PC-s változatra még legalább 1 évet kell várni. SZAL NINCS SE ALPHA, SE BETA, SE OMEGA! :D
  • KG21
    akkor menj és kérdezd meg minden készülő játék topicjában, hogy "béta van?" Garantáltan kiröhögnek majd mindenütt.