82991
-
#460 de ha jól tom!még tavasz és nyár között kidobnak 1 videót!
:)
-
#459 még nincs!
-
CK1 #458 vannak már képek a játékrol, vagy hülyeséget kérdezek? :) -
dre #457 előre rapperek -
dre #456 kapd be a faszom te geci!!! -
REAL_CIÁN #455 Persze lehetne ragozni, mondjuk valami jó kis harlemi elnyújtott "szeenenríísz"-el...:DD -
Darkboy #454 én is :)) -
REAL_CIÁN #453 szánándreász -
Darkboy #452 ti hogy ejtitek a san andreas-t? -
#451 Volt de azért köszi! Mondjuk a videóról nem hallottam, de örülök és alig várom! -
REAL_CIÁN #450 Volt már?:
"A végleges cím bejelentésén kívül eddig nem sok mindent hallozzunk a Gran Theft Auto széria ősszel debütáló új epizódjáról, a GTA: San Andreas-ról. A Rockstar szerencsére nem várta meg az E3-at, és már most elkezdték csepegtetni az infókat a következőn részről. Megtudtuk pédául, hogy San Andreas egy kategóriával nagyobb lesz, mint Vice City (a fejlődés hasonló mértékű, mint korábban Liberty City - Vice City esetében). Az új városban többsávos autópályákat is találunk - ezeket elsősorban a melléküldetésként funkciónáló autó / motorversenyek céljára alakították ki. Friss debütánsként üdvözölhetjük a "Stunt Creator" játékmóduszt - ebben valószínűleg a korábban is külön pontozott trükkök ("kaszkadőrmutatványok") végrehajtása kerül a középpontba.
Szerencsére az első trailer megjelentetésével sem várják meg a Rockstaros arcok az E3-at, az ígéretek szerint valamikor április végén finom videóanyagot kapunk a játékból." -
#449 jaja, LOL -
#448 "saját játékot kap". -
#447 UP -
#446 nekem se -
#445 az egy divatrepper, nem is baj... 13 éves kis köcsögök kedvence, nem fog hiányozni nekem. -
#444 baze, nem hallhatjuk 50cent-et a játékban -
#443 Tényleg nem lenne baj ez a távoli idő pont, ha a Driv3r most jönneki júniusban PC-re.
Na mind1 marad a PS2 max azzal fogom tolni:)) -
#442 Lehet valamit tudni a storyline-ról? -
#441 jaja, ősszel jött ps2-re a game, májusban meg pc-re. így volt a 3-nál, és a vice city-nél is, de most nagyon úgy néz ki, hogy a san andreas-sal nem így lesz -
REAL_CIÁN #440 Én 1 év csúszást olvastam a SA esetében. -
#439 azért egy évet nem fog késni, a gta3 sem késett egy évet, legalábbis a pc verzió (az Xboxos nem is annyira rég jött ki) 6-7 hónapot, és ez lesz az SA esetében is. -
#438 igen, de az is előbb jön konzolra:))) uhogy a helyzet ugyanaz. -
#437 jah sajna, nem baj lesz Driv3r-unk, és egy év alatt hátha csiszolnak valami jót a Rockstar-ék... -
REAL_CIÁN #436 Ez kérem biznic, méghozzá nagy biznic. Amikor megjelent a GTA3, nagyon sokan vettek ezért PS2-t, mert nem akarták kivárni az egy évvel későbbi PC-s kiadást. Ezt remélik a GTA SA-tól is, nem véletlenül. Most úgy áll a helyzet, hogy októberben jön a SA, és minimum csak egy évvel később az Xbox/PC. -
#435 pontosan -
#434 Nem a Rockstarosok a bénák, mert ez nem olyan nagy meló.Ez a sony mániája, de ezért sok pénzt fizetnek a Rockstarnak. -
#433 a megjelenési dátum az fix, mert ahogy mondtad, amit ők bejelentetek, az nem nagyon késik. GTA-knál legalábbis nem
Mondjuk idegesít kicsit ez a PS2-es időhöz kötött exklúzivitás. A Sony ennyire tart a PC-től vagy ennyire kevesen lennének a Rock'-nál, hogy nem tudják egyszerre fejleszteni PS2-re és portolni PC-re? -
#432 a megjelenési dátum az fix, mert ahogy mondtad, amit ők bejelentetek, az nem nagyon késik. GTA-knál legalábbis nem -
#431 Júniusban lesz egy zártkörű sajtótáj. ahol bemutatják a játékot (vagy ami van belőle) és közlik a megjelenési dátumot is. Rockstarék nem nagyon csúsznak vagyis nem volt eddíg rájuk jellemző. -
#430 egy kis hír a Gamestar-ról:
Nem lesz GTA4 az E3-on
[2004-04-22 @ 20:31 - Berkenye] (kommentek: 1)
Igen, ez így elég egyértelmű :) A GTAGaming forrásai szerint a Take 2 emberkéje úgy nyilatkozott, hogy nem kívánják bemutatni a május 12-14 között megrendezésre kerülő E3 játékrendezvényen a GTA San Andreast. Majd valamikor a show után akarnak bővebbeket mondani a játékról. Nos, ugye azt tudjuk, hogy egyelőre be sincs PC-re jelentve... Ezért lehet fontos ez a hír, ugyanis most már szinte egészen biztos, hogy május 14-ig nem is lesz :) De azért még van esély. (Thanks: OsOnO)
csak hogy kicsit Up-oljam a topicot :) -
#429 A Gamespoton is ősz van írva, annak meg van egy "kis" híre a játékvilágban.
A Vice City-t is ők tesztelhették az elsőkközött az IGN csapatával -
#428 Folytatom:
- A mentős néhány szívmasszázzsal újraéleszti-e majd a hullákat?
És talán a legfontosabb:
- A végigjátszás után lesz-e értelme a pénznek?
-
#427 Ezek részletkérdések, abban igazad van, de szerintem fontosak. Nem hinném, hogy van értelme az eddiginél változatosabbá tenni a küldetéseket. Így is voltak értelmetlen feladatok, amikre semmi szükség nem volt, vagy meg lehetett volna oldani sokkal egyszerűbben. Pl. a minihelikopteres bombarakás, a The driver, aminek se füle se farka, a Candy Suxxx felirat a reflektoron, amihez elég lett volna egy helikopter is. -
#426 online shopok csak spekulálnak, hogy pénzt húzzanak ki a naív emberekből, nem kell készpénznek venni a dátumjaikat. -
#425 Ja és az én legnagyobb vágyam, hogy sokkal nagyobb legyen a város.
Én annak is örültem volna, ha Vice City-t csinálják meg Miami-sabbá, és 10x ekkorává. -
#424 Hol???
Nézd meg a nagy online shopoknál tesó, és meglátod.
(PC)
THX a PS2 infót. -
#423 szeptemberi driv3r megjelenést hol olvastad? a san andreas meg a megjelenést követően 1 évig csak ps2-re lesz -
#422 Én nagyobb forgalmat várnék, jobb törést, nem összevissza előtünő/elvesző autókat, realisztikusabb, nem matchboxszintű fizikát. És kezelje a kormányt végre!!!! -
#421 "- Ha felszedek egy kurvát, az anyósülésen fog-e ülni mozdulatlanul az aktus alatt?"
Ez aztán rohadt fontos. Én azt mondom, hogy mai színvonalon turbózzák fel a grafikát. Növeljék a szavatosságát. Tegyék változatosabbá a küldetéseket (több gyalogos és beltéri akció) és máris kész a játék. A részleteknek egy része amiket említettél meg csak részletkérdést!