82991
-
#500 egyszer lesz PCre is... egyszer... -
#499 -
#498 pc-re is lesz akkor?
olyat hallottam, h csak ps2re -
#497 szűk helyekre ahová a motor és az autó nem fér be :D remélem lehet majd vele trükközni...
tiszta Jackass lesz ez a GTA sorozat... gördeszkát és WeeMant ide!!!! -
#496 ezek szerint lesz bringa a játékban? az majd fasza lesz, miközben a rendőrök üldöznek, és nem lesz más lehetőség, csak bringával elmenekülni tankok, meg helikopterek elöl -
#495 aaaaaaaaaaa, ezt már szeretem, SAN ANDREAS FOREVA -
#494 eh ahogy szokott lenni! -
#493 nem folytatták. ;) -
#492 És ezzel a moddal mi lett?! -
#491 készült ha emlékeztek olyan MOD ami összekötötte vlna a GTA3-at és a VC-t a Liberty import meg is volt, szóval sztem nem lehetetlen, de nem én fogom megcsinálni. ;) -
#490 jah hát ezt vesd fel valami buhermájszternek! én csak a GTA1-2-höz tudok mapeket készíteni... de ahhoz nagyon :D -
#489 ha az engine ugyan az, beimportálni meg lehet akkor nem lesz gond.
De előbb majd végignyomuk! ;) -
#488 pedig nem lehetetlen... -
#487 az mekkora lenne, ha később csinálnának egy modot, amiben benne lenne mind a 3 város összekötve -
#486 bazz... akkor egyre gondoltunk. ;))) -
#485 jajajaaaaa!!!!
csak abban reménykedek, hogy azért kijavítják a kocsi eltűnés "effektet", mert azzal már nem állna meg a mai piacon nagyon.
Szóval ha maradnak a kocsik, akkor király lesz... -
#484 nekem is nagyon bejön az engine, csak az a baj, hogy eltünnek az autók, remélem ezt a részét továbbfejlesztik majd. -
#483 Azért a fényeffektek ott vannak! Főleg ez a naplemente odavág! -
#482 Sokan leugatják az engine-t de szerintem marha jó. Könnyen kezelhető és fejleszthető... majd a GTA4-ben változtathatnak! -
#481 remek, a jó öreg engine-re épül, lehet majd széjjelmoddolni:)) -
#480 nájsz!
-
#479 Jah a 576-ban is volt hír róla... -
#478 Kaptam hírlevelet azzal a szöveggel hogy Comming 2004 october.
És a mailbe volt még egy hir Hogy MIDNIGHT CLUB 3 comming soon. -
#477 Uff... ez valami nagyon hatalmas! Bringa kira :D -
#476 e3: GTA: SAN ANDREAS!!!
Birdy, 07:36 - Játék: Akció -
(HW Insider) ÁÁÁÁÁÁÁ, ez a reggel már jól kezdődik, megérkeztek az első képej az új GTA játékból!!! De ez még semmi, hálisten még ma bemutatják a játékot, nem úgy, ahogy korábban ígérték, azaz, hogy csak a hónap végén! Megnyílt egy kis tízeroldal, ami egyből megerősíti a pletykákat: az új játék a modern időkben játszódik, a Nyugati parton, a lényeget egy mondatban lehet összesűríteni: "Gangszta Brada and Da Madafaka!"
Info: Hardwired -
#475 A rózsaszín melegítő csajszi tök Missy Eliot! :D -
#474 de ott nem csak egy szigeten volt katonaság ? : -\
[nem nagyon emlékszik] -
#473 azér írtam így mer nem akartam megsérteni őket..
most azt írtam volna hogy sok itt a lámmer kis pöcs.. az sztem durvábban hangzik
szal.. :P -
#472 Jó ötlet, hogy a GTA1 részeit dolgozzák fel a GTA3, VC, és SA gammákban. No nemcsak a nevűk hasonló, hanem a pályákon is van elég sok hasonlóság :) -
#471 hent beszélj magyarul, mert ez nem a gumiszoba -
#470 ájjááájj
sok itt a lamer kizs pöts.. : \ -
REAL_CIÁN #469 Már be is raktad. :DD -
#468 ja ez jutott eszembe nekem is, amikro megláttam.
A videóhoz annyit, hogy lehet hogy lesz, de sztem nem véletlenül akarnak zárt körű bulit...
Addig sztem hírzárlat, de ez csak magánvélemény. -
#467 én is láttam aképeket. csak azt nem tudom, mikori ez a cikk, mert nemrég azt írták, hogy mégsem lesz benne a játékban 50 cent, hanem inkább egy saját gammát csinálnak neki (lol) -
#466 kár, pedig nemrég még azt mondták, hogy még áprilisban lesz egy videjó a játékból :( -
#465 Na képek nem de egy kis infó tényleg van:
576-on van egy kis szkenngaléria
Nincs túl sok minden de meg lehet nézni a térképet
-
#464 ez egy kép a San Andreas-ból? ;) -
#463 Az E3-on nem lesz a cucc, hanem utána mutatja be a Rockstar egy zártkörű partin, sztem addig hivatalosan nem lesz semmi. -
REAL_CIÁN #462 -
#461 má mint tavasz vége és nyár eleje közt!