82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • KG21
    igen, Frisco jobb lenne, hatalmas ugratók lennének:)
  • Alien
    Szerintem a hangulat nagyon ott lesz megint. Baromira várom!

Jöhetne még pár darab új kép, esetleg egy kis video! Remélem hamarosan ismét adnak vmi infót a srácok. Azért arra kiváncsi lennék, hogy kb hány százaléknál tarthat a játék, hogy milyen fázisban tartanak éppen :)
  • Kit--Kat
    Na mondtam, hogy Los Angeles style
    Én jobban örültem volna, ha a 70es években játszódik San Fransiscóban.
    Los Angeles olyan semmilyenn város.
    A sztori se győzött meg túlságosan, ezt vártam a ganxta képek után.
    Remélem azért jól megcsinálják
  • Kata
    én hoztam köveket. :)
  • zaki
    lol hentes
  • M@TriX
    nem fogunk! ;)
  • The Hedgehog
    tartsd a hátad!

nyugi tudjuk, hogy a jóindulat vezérelt!
  • hen-tes
    ehh
    nem vagyok vak csak reggel (suliba) benéztem és ott még nem volt semmi.. : - \
    kövezzetek meg.
  • The Hedgehog
    hihi! :D
  • Tibor
    ezt írta reggel pyx is!
  • M@TriX
    vakoknak ;)
  • hen-tes
    Hardwiredről is akkor :)
    maximalistáknak :))

Van még új a nap alatt! A Rockstar máris elhintette a Grand Theft Auto: San Andreas történetének első morzsáit. A leírtak alapján egy az egyben Los Angeles-t vették alapul a készítők.
    Öt évvel ezelőtt, Carl Johnson hátrahagyta a San Andreas-i élet nehéz mindennapjait. Állandósult gengháborúk, drog és korrupció, s a pocsolya felszínén idejüket aktív rongyrázással mulató milliomos filmsztárok és pénzemberek egy tető alatt.

Korai 90-es éveket írunk. Carlnak haza kell mennie. Az édesanyját meggyilkolták, a családja széthullott és a gyermekkori barátjai mind a kilátástalan jövő útján téblábolnak.

Hazatérve korrupt zsaruk felültetik, gyilkosságot varrnak a nyakába. Hopsszú utat kell megtennie, hogy családját újra összehozza és átvegye az irányítást az utcák felett.

• zaki
    Az els? képek után nem sokkal befutottak az új GTA történeti szálát boncolgató infomorzsák is, melyb?l megtudhatjuk, hogy h?sünk Carl Johnson a 90-es évek elején tér vissza San Andreas-ba, ahonnan öt évvel korábban egy bandaháború nem éppen kellemes következményei kellett elmenekülnie. Visszatérvén sem rózsásabb a helyzet: a mamit meggyilkolták, a család széthullott, a barátok pedig kisebb-nagyobb problémákkal k?zdenek. Célunk természetesen az lesz, hogy visszarázodva az itteni kerékvágásba szépen fokozatosan átvegyük a város utcái fölötti uralmat, miközben ?si ellenségeikkel is leszámolunk.

Info: 576 Online
  • The Hedgehog
    San Fransisco lesz nem?!
  • zaki
    hmmm, pedig San Franciscot emlegettek régebben... mind1, jöhetne még pár db kép
  • joe69
    hat nem...
  • Galy
    kiváncsi vagyok, milyen muzik lesz alatta :)
  • KG21
    korai 90-es évek jeee:))) Nem lett volna jó, ha napjainkban játszódna, így stílusosabb
  • Galy
    tipikus amerikai sztori :-D

alig várom!
  • Pyx #561
    Hardwired.hu:
    e3: GTA: San Andreas infók
    Dixie Flatline, 23:27 - Játék: Versenyautós -

Van még új a nap alatt! A Rockstar máris elhintette a Grand Theft Auto: San Andreas történetének első morzsáit. A leírtak alapján egy az egyben Los Angeles-t vették alapul a készítők.
    Öt évvel ezelőtt, Carl Johnson hátrahagyta a San Andreas-i élet nehéz mindennapjait. Állandósult gengháborúk, drog és korrupció, s a pocsolya felszínén idejüket aktív rongyrázással mulató milliomos filmsztárok és pénzemberek egy tető alatt.

Korai 90-es éveket írunk. Carlnak haza kell mennie. Az édesanyját meggyilkolták, a családja széthullott és a gyermekkori barátjai mind a kilátástalan jövő útján téblábolnak.

Hazatérve korrupt zsaruk felültetik, gyilkosságot varrnak a nyakába. Hopsszú utat kell megtennie, hogy családját újra összehozza és átvegye az irányítást az utcák felett.
  • zaki
    biztos, hogy San Francisco lesz...
  • Alien
    Vagy lehet, hogy a kettő lesz ötvözve...
  • Alien
    Hmm mintha vhol olvastam volna, hogy Los Angeles is benne lesz.
  • Kit--Kat
    mert ez a külvárosi néger falva elég Los Angeles style
  • zaki
    San Francisco
  • Alien
    asszem mind a kettő
  • Kit--Kat
    Ez most San Fransisco, vagy Los Angeles koppintás lesz?
  • Alien
    Szerintem nem fog egy évet csúszni, "csak" felet. Tehát kb 2005 április vége-május eleje lesz a Pc-s megjelenés.
  • Adi
    Szerintem egy időbe fogják kidobni.. majd kb. pc-re és x-box-ra kijön egy év múlva... szóval kedves pc-sek és boxosok: Comming Soon GTA:SA 2005 October!
  • Adi
    Oktoberbá már befog csúszni a kis drága a fekete masinába!:D
  • Alien
    csaknem Nem hinném!
  • zaki
    az lesz a szép, ha zikszbokszra hamarabb fog kijönni, mint pécére
  • Alien
    A játék PS2 exkluzív ami annyit tesz, hogy először kizárólag erre jön ki (sony-val kötöttek ilyen szerződést), de később várható a PC-s és szerintem az Xbox-os verzió is.
  • Kata
    feka lesz a főszereplő? ööö... Úgy értem néger úr...
  • zaki
    ja, egyelőre csak arra
  • Davidka
    idáig még csak az biztos, de mindig ki szokták adni pc-re is.
  • Atiii
    igaz hogycsak ps2-re jön ki?
  • zaki
    Slayerboy ha nem vetted volna észre már be vannak linkelve a képek
  • magus
    nem azt mondtam hogy baj, egyik se fut rendesen a gepemen, csak ha mar ennyi ideig huzzak, akkor azt vartam ohogy tenyleg egy uj enginet csinalnak
  • Slayerboy
    Itt vannak, nézzétek meg...