82991
-
#620 nekem :))) -
#619 kegyetlen jó lesz :)
majd röf-röf tomival kergetjük cangával a nigrókat -
#618 De szvsz mindenkinek gebe lesz a karaktere, kinek jut eszébe enni a játék közepén? :D -
#617 királyság lesz :)))
én felhízlalom mint a disznót :) -
#616 "Ennünk kell a staminánk visszanyeréséhez, de ha túl sok hamburgert eszünk, akkor elhízunk és lassabban tudunk csak futni."
ezen beszartam -
#615 angolt minek olvassam ha nem értem ? :)) -
#614 más tod végig is olvassa:) -
#613 jófanna :D
kiszokta a végén kezdeni az olvasást ? :D -
#612 ott van alatta :) -
#611 #604-re -
#610 Ember alatta ott a madzsar szöveg :) -
#609 na ahogy látom megelőztél:) kellett volna frissíteni az oldalt :P na mindegy :) Jó ezeket olvasni úgyis , nem igaz? :D -
#608 fordítsa vki :)) -
#607 Ezeket most találtama GTAGamingen:
The following features have been confirmed for GTA: San Andreas:
Stamina Meter. Carl will have to consume food on his journey across San Andreas, and will gain weight if he eats too much. Gyms will be available to work out in.
Smog will be present in Los Santos to give it a "real life" feeling.
Larger map, which is much more interesting and "alive" than Vice City. Hills have been confirmed, and even a mountain is to be included.
House robberies will take place but require skill and planning.
Magyarul: lesz egy álloképesség-mérő, kell majd ennünk, és el is hízhatunk, ha túl sokat eszünkDe majd ledolgozhatjuk tornával
Lesz füst az egyik városban, Los Santosban, hogy még élethűbb legyen a dolog.
Ugye már volt róla szó, nagyobb lesz a várod, és lesznek dombok illetve hegyek is :)
Kirabolhatunk majd házakat, de kell majd hozzá megfelelő tudás illetve egy terv.
Én még mindig nem tértem magamhoz -
#606 hát ez nagyon király lesz.. és remélem ez nem csak hitegetés... már nagyon várom, de még fél év..... -
#605 király :D
zenének ha nagyon gáz ott lesz az mp3.. azon nem múlik :) -
#604 A játék komolyabb lett mint az előző részek, de a humoros részek most sem hiányoznak a játékból!
A játék készítői személyesen tanulmányozták Las Vegast, San Diegot és Los Angelest, hogy még élethűbben tudják visszadni a városok hangulatát.
A játékban lévő városok Las Vegast, San Franciscot és Los Angelest mintázzák.
Los Angeles játékbeli neve Los Santos, San Franciscot San Fieeronak és Las Vegast Las Venturrának fogják hívni.
Mind a három város területe kb akkora lesz mint egész Vice City. (deja vu':))
Nem minden város lesz nyitva a játék kezdésekor.
A játéktér mérete 6×osa lesz a VC-ének.
San Fierronak lesznek hegyei.
Elocsikázhatsz LA-ből a hegyeken keresztül San Franciscoba ahonnan
egyenes az út Las Vegasig.
A sivatagon keresztül autózva
kaktuszokon kívül láthatunk még
délibábot és egyéb érdekes dolgokat... :)
Sokkal több épület lesz kialakított belső térrel.
Nagyrészt 90-es évekbeli járműveket vezethetünk majd és végre lesz bicikli! :)
Las Venturrában építhetünk egy saját kaszinót amit mi üzemeltetünk.
A pénzünket elverhetjük a kaszinókban.
A karakterünk foghat egyszerre két fegyvert a kezében.
Ennünk kell a staminánk visszanyeréséhez, de ha túl sok hamburgert eszünk, akkor elhízunk és lassabban tudunk csak futni.
Tolvajként kirámolhatunk házakat és hozzá fogadhatunk társakat is.
A NPC-k sokkal okosabbak lesznek, így nem lesz olyan egyszerű a rablás és a mészárlás.
A zenéről csak annyit, hogy: Rap. Azért én reménykedek, hogy lesz más választásunk is! :)
info: GTA online -
#603 Hogyne jönne? Csak később. A Sony-val van egy szerződése a Rockstarnak, ami miatt Ps2 exkluzív lesz a játék, azaz erre jön ki először. -
#602 Te jóóóóóó ég!!!!!!!!Én idáig is imádtam a GTA-t, de ha ezt így megcsinálják, akkor engem képtelenség lesz majd felállítani a gép elől.
GTA : San Andreas -
#601 ahogy elnézem nem sokat változik a game kinézetre:/// elég gány akkor. remélem csak a kinézet maradt a régi..:) gondolok új sérülés modellre stb. bár kétlem..:( -
#600 az 594-es képen frankón úgy néz ki a csóka, mint a Taxi sorozatból a néger rendőrcsávesz :) -
#599 -
#598 -
#597 -
#596 -
#595 -
#594 új képek is vannak, pontosabban scannek, de jó az
-
#593 huhh, tátott szájjal olvastam a cikket, kegyetlen jó lesz :) főleg az 1. bekezdés tetszik :) lesz autópálya, meg vidék, pont mint a Mafiában :) már alig várom, 5 hónap az p*csa, a nyár úgyis mindig qrva gyorsan el szokott telni, SAN ANDREAS FOREVA!!!!! -
#592 kirájság :)
de remélem a "gta-szabadság" megmarad :)
uszás!!!!!!!!!!!!!! :) -
#591 Azért nem fogadnám le, hogy kokit ad DRIV3R-nek.
Miami, meg a Ronin-t idéző Nizzai üldözéske, a legjobb fizikájú autós gammával.
Azért én nem írnám le. -
#590 már alig várom! :D
-
#589 ki mondta, hogy nem jön PC-re? jön az csak később! -
#588 Egy ilyen frankó játék és nem jön PC-re...röhej és szánalom powwa. Béár nem kell sajnálni a PSX állandó hardwere miatt nem lesz számottevő fejlesztés a grafikában, sem a játékmenetben...küldetés lemez....kit érdekel....PC -re inkább egy jó képű következő részt hozzanak :) -
#587 Ezeket és a mai 576 Konzolos Driv3r előzetest olvasva ki merem mondani, hogy a GTA SA ütni fogja a Reflections játékát.
Nem nagyon, csak egy kis pofont ad neki ami épp elég arra, hogy azt elfelejtsék emiatt...! -
#586 San Andreas nem város, hanem állam - méghozzá Kalifornia virtuális megfelelője (pont úgy, ahogy Vice City Miami megfelelője volt). Három nagyváros található benne: Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) és Las Venturra (Las Vegas). A városok kierjedésükben nagyjából akkorák, mint Vice City: a történet ezekben, és az őket összekötő területen fog játszódni. Igen: nem csak városok lesznek, hanem "vidéki" területek is, a sztori bizonyos pontjain szépen átvezethetünk Santosból Fierroba. San Andreas összterülete ennek megfelelően úgy hatszor nagyobb, mint Vice Cityé.
Grafika. A játék alapjául szolgáló RenderWare technológiát alaposan felturbózták: az autókon tükröződik a környezet - ez egyébként az összes fényes / üvegfelületre is igaz. A Rockstar által kidolgozott rendering&streaming technológia a korábbinál jóval nagyobb területek megjelenítését és finomabb mozgatását teszi lehetővé. Minden objektumnak külön nappali / éjszakai változata lesz - így sötétben is jól néznek majd ki. Nagy hangsúlyt fektettek az árnyékok és karaktermodellek finomítására. Az egyik legnagyobb fejlődést a belső terekben tapasztalhatjuk: a Vice Cityben ezek elég egyszerűen néztek ki, itt JÓVAL komplexebbek lesznek
Lehetőségek. A misszióstruktúrát némileg átalakítják - néhány küldetést csak úgy tudunk teljesíteni, ha egy korábbi misszióban megszereztünk egy bizonyos tárgyat vagy képességet. Az assettek jelentősége is megnő - Las Venturraban például kaszinókat is tudunk majd vásárolni - itt különféle szerencsejátékokat is űzhetünk. A legjobb: végre nem csak a missziókon belük tudunk bankot rabolni hanem teljesen szabadon ( egyes házakba is betörhetünk).
A sztori. Erről már írtunk tegnap, de itt van még némi plusz infó: Carl Johnson (a főhős) Liberty Cityből tér vissza San Andreasba, első feladata régi bandájának (Orange Groove Family) újraszervezése lesz. A sztori során a korábbi részekből ismerős karakterekkel is találkozhatunk majd.
A városlakók / ellenfelek mesterséges intelligenciáját felpiszkálták, jóval realisztikusabban reagálnak majd az akcióinkra. Az autólopások látványosabbak lesznek: többféle "stílusban" tudunk" autót lopni. A San Andreas kamerakezelésén sokat javítottak - célozni is könnyebb lesz, a harcokban pedig ezúttal akár két fegyvert is használhatunk. Hősünk mozgáskultúrája kibővült: ezúttal pl. úszni is tud majd. A lövöldözések változatosságát a komplexebb sérülésmodell (több találati zóna) és a rongybaba-fizika fogja garantálni.
forrás: 576.hu -
#585 most miért ?
én egy olyat nyitottam hogy :
Kata nem tom már de nem szidtam !!!!
alulra meg beírtam hogy ha ezt törlitek akkor nem ilyen
szal dicsértem
és csak poén volt mivel pont olvastam hogy minden katás topikot törölnek..
kipróbáltam hogy a dicsérőt is törlik e
ha ez hiba akkor bannoltass.. -
#584 off: vigyázzá! -
#583 én egy másikat nyitottam de azt törölték :D
na de ne offojátok tele a topikot kecciek :D -
cyrus #582 már nyitott neked rajongoi topikot, csak tagadja.... -
#581 én is szeretlek :)