82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • PAYNE
    húúúú találtam egy letölthető videót!!!!
  • Garcia
    huuuuuuuuuhhhh.... pont akkor!!
  • SKABALABABA
    mikor jön ki?
  • PAYNE
    jelenjen meg jelenjen meg jelenjenmármeg!!!!
  • cyrus #736
  • [HUN]PAStheLoD
    ehh ikonok , már van szebb , de ezek is jók :)
    iszonyat jó kis game lesz .. NAGY várossal .. nyámi nyámi ..
    cyrus kedvéért: mikor jön , nemtudja valaki véletlenüL ?
  • zaki
    asszem meghalt
  • Vanek
    hdc-vel mi van?
  • Dante2
    Tuti nagyon jó game lesz !
  • Kit--Kat
    JA ez az iszonyat feelinges király 80as évek emlte fel a a GTA-t a kategóriai és a többi játékok felé.
  • zaki
    San Andreas Icons

Csemegézünk egy kicsit. Van itt nekünk a Windows operációs rendszerhez néhány, szám szerint tizenkét darab szabadon felhasználható icon egy szép „kis” csomagban. Ezek az iconok a már ismerös San Andreas képeket jelenítik meg nekünk. Fel lehet használni mondjuk a hivatalos oldal linkjéhez, hogy ne az a csúnya e betüs legyen ott. De az elvetemültebbek felhasználhatják a sajátgép iconja helyett is, de ezt mindenkinek a saját fantáziájára bízom:

San Andreas Iconcsomag

info: GTA Online
  • DePreSsZYo
    Részvétem, pedig iszonyat nagy feelingje van ^|(._.)|^
  • Garcia
    hát a középkor nekem nem tetszene... nem szeretem az idő beli utazgatásokat... bár 1986 azért az még nem olyan húzós, de a mafia nem tetszett..
  • hen-tes
    jól
    ugyan úgy mint a gta3..
    szal erre is lehet majd várni, de biztos kijön..
  • BBird
    Amúgy biztos jó lesz ez a rész is, csak én nem túlságosan szeretem ezt a gettófaszagyerek vagyok stílust. Mikor játszódik már a középkorban, vagy a westernben? :-D Grand Theft Horse! :-D
  • BBird
    Ha nem adják ki, akkor annak biztos jó oka lenne, amiről lehet nem szereznénk tudomást. Amúgy Vice City is hónapokkal később jött ki, ha jól emlékszem.
  • PAYNE
    na jó én is de, ha ezt nem adnák ki hááát sok millió dolcsitól esnének el....
  • BBird
    utolsó mondta nem értelmes... szóval felkeresném mindenképp azt a játékot... :-)
  • BBird
    Elég esélyes, hogy megjelenik, azonban nem azért, mert félnek attól, hogy haragudni fognak a pc-gta fanok és nem vesznek több játékot Rockstar-tól.
    Gondolj bele... Ha Rockstar ezt nem adná ki, de később kiadna egy sokkal ütősebb játékot, te duzzogásból nem vennéd meg? :-D Én szó nélkül mennék a boltba kutatni az adott "pácienst". :-)
  • PAYNE
    !!!meg fog jelenni pcre az 100%!!! a rockstar nem olyan hogy nem jelenteti meg pcre! gondoljatok bele, a világon több millió gta fan van, és ha nem jelentetik meg pcre akkor az a több millió pc-s gta fan borzalmasan meg fog haragudni a rockstarra, aminek az lesz az eedménye, hogy még véletlenül se vesznek egy darab rockstar gamet se, ezáltal a rockstar jelentős pénzösszegtől esne el...
    tehát TUTI hogy meg fog jelenni, egy ilyet a rockstar nem merne megkockáztatni...
  • Tibor
    na már nagyon várom!
  • The Hedgehog
    wááááááá!!!! PS2-es megjelenéshez adj durván 1 évet... plusz-minusz 1-2 hónap! hivatalos PC rilíz nincs!
  • Johnny23
    mit gondoltok ütni fogja majd a Driv3r -t ????

Merthogy a minap megspiláztam a Driv3r legújabb TRAILERÉT éshát eléggé komoly(1ébként én a SA-t jobban várom!)

...egy másik kérdés: akkor mikorra is várható a megjelenés PC-re ????
  • hen-tes
    rohatt :D
  • Garcia
    Zaki mondta #706-os hozzászólás, de sztem nincs igaza..
  • The Hedgehog
    ki mondta, hogy nem?! csak egy "kicsit" késik a PS2-es megjelenéshez képest!
  • Garcia
    én biztosdnak veszem, hogy megjelenik PC-re
  • The Hedgehog
    engem igen mert mikor a sógoroknál megveszem azt fogom nézegetni hazafelé az autóban :D
  • hen-tes
    tőlem lehet fake..
    boritó hol érdekel már ? :))
  • The Hedgehog
    semmi új kép rajta csak azok a grafikák amik megjelentek hivatalosan... azokból meg összedobtak egy ilyet

honnan lenne meg nekik a game...?!
  • The Hedgehog
    sztem fake!
  • zaki
    remélem nem csak vmi fake cucc
  • zaki
    hmmm, ilyen lesz a borító (kis hír, de lealább valami...)

• Tibor
  • zaki
    gépigény? miről beszélsz? egyelőre nem is lesz pc-re. de ha kijön egyszer, sztem nem nagyon lesz nagyobb a vice city-nél...
  • Johnny23
    ....már csak azt volna jó,hogy mekkora lesz a gépigénye,ez ténleg érdekelne ?????
  • DePreSsZYo
    Ahogy bármely más játékot. (._.)
  • PAYNE
    amúgy meg alig birom kivárni hogy megjelenjen...
    megint tök flash lesz a story, még egy kicsit az enginen is javítottak úgy látom....
    hááát 1 ideig elleszek a true crime-al, dead man's handel,
    thief 3-mal, urban freestyle soccerel de nem tudom hogy hogy a fenébe fogom kivárni!
  • PAYNE
    köszi! rendszeres látogatója vagyok az oldalnak d híreket sosem olvastam!! :D
  • Garcia
    már vagy egy rakás hír van... olvass vissza, vagy nézd meg:
    GTA Online-t