82991
-
#740 húúúú találtam egy letölthető videót!!!! -
#739 huuuuuuuuuhhhh.... pont akkor!! -
#738 mikor jön ki?
-
#737 jelenjen meg jelenjen meg jelenjenmármeg!!!! -
cyrus #736 -
#735 ehh ikonok , már van szebb , de ezek is jók :)
iszonyat jó kis game lesz .. NAGY várossal .. nyámi nyámi ..
cyrus kedvéért: mikor jön , nemtudja valaki véletlenüL ? -
#734 asszem meghalt -
#733 hdc-vel mi van? -
Dante2 #732 Tuti nagyon jó game lesz ! -
#731 JA ez az iszonyat feelinges király 80as évek emlte fel a a GTA-t a kategóriai és a többi játékok felé. -
#730 San Andreas Icons
Csemegézünk egy kicsit. Van itt nekünk a Windows operációs rendszerhez néhány, szám szerint tizenkét darab szabadon felhasználható icon egy szép „kis” csomagban. Ezek az iconok a már ismerös San Andreas képeket jelenítik meg nekünk. Fel lehet használni mondjuk a hivatalos oldal linkjéhez, hogy ne az a csúnya e betüs legyen ott. De az elvetemültebbek felhasználhatják a sajátgép iconja helyett is, de ezt mindenkinek a saját fantáziájára bízom:
San Andreas Iconcsomag
info: GTA Online -
DePreSsZYo #729 Részvétem, pedig iszonyat nagy feelingje van ^|(._.)|^ -
#728 hát a középkor nekem nem tetszene... nem szeretem az idő beli utazgatásokat... bár 1986 azért az még nem olyan húzós, de a mafia nem tetszett.. -
#727 jól
ugyan úgy mint a gta3..
szal erre is lehet majd várni, de biztos kijön.. -
#726 Amúgy biztos jó lesz ez a rész is, csak én nem túlságosan szeretem ezt a gettófaszagyerek vagyok stílust. Mikor játszódik már a középkorban, vagy a westernben? :-D Grand Theft Horse! :-D -
#725 Ha nem adják ki, akkor annak biztos jó oka lenne, amiről lehet nem szereznénk tudomást. Amúgy Vice City is hónapokkal később jött ki, ha jól emlékszem. -
#724 na jó én is de, ha ezt nem adnák ki hááát sok millió dolcsitól esnének el....
-
#723 utolsó mondta nem értelmes... szóval felkeresném mindenképp azt a játékot... :-) -
#722 Elég esélyes, hogy megjelenik, azonban nem azért, mert félnek attól, hogy haragudni fognak a pc-gta fanok és nem vesznek több játékot Rockstar-tól.
Gondolj bele... Ha Rockstar ezt nem adná ki, de később kiadna egy sokkal ütősebb játékot, te duzzogásból nem vennéd meg? :-D Én szó nélkül mennék a boltba kutatni az adott "pácienst". :-) -
#721 !!!meg fog jelenni pcre az 100%!!! a rockstar nem olyan hogy nem jelenteti meg pcre! gondoljatok bele, a világon több millió gta fan van, és ha nem jelentetik meg pcre akkor az a több millió pc-s gta fan borzalmasan meg fog haragudni a rockstarra, aminek az lesz az eedménye, hogy még véletlenül se vesznek egy darab rockstar gamet se, ezáltal a rockstar jelentős pénzösszegtől esne el...
tehát TUTI hogy meg fog jelenni, egy ilyet a rockstar nem merne megkockáztatni... -
#720 na már nagyon várom!
-
#719 wááááááá!!!! PS2-es megjelenéshez adj durván 1 évet... plusz-minusz 1-2 hónap! hivatalos PC rilíz nincs! -
#718 mit gondoltok ütni fogja majd a Driv3r -t ????
Merthogy a minap megspiláztam a Driv3r legújabb TRAILERÉT éshát eléggé komoly(1ébként én a SA-t jobban várom!)
...egy másik kérdés: akkor mikorra is várható a megjelenés PC-re ???? -
#717 rohatt :D -
#716 Zaki mondta #706-os hozzászólás, de sztem nincs igaza.. -
#715 ki mondta, hogy nem?! csak egy "kicsit" késik a PS2-es megjelenéshez képest! -
#714 én biztosdnak veszem, hogy megjelenik PC-re -
#713 engem igen mert mikor a sógoroknál megveszem azt fogom nézegetni hazafelé az autóban :D -
#712 tőlem lehet fake..
boritó hol érdekel már ? :)) -
#711 semmi új kép rajta csak azok a grafikák amik megjelentek hivatalosan... azokból meg összedobtak egy ilyet
honnan lenne meg nekik a game...?! -
#710 sztem fake! -
#709 remélem nem csak vmi fake cucc -
#708 hmmm, ilyen lesz a borító (kis hír, de lealább valami...)
-
#707 -
#706 gépigény? miről beszélsz? egyelőre nem is lesz pc-re. de ha kijön egyszer, sztem nem nagyon lesz nagyobb a vice city-nél... -
#705 ....már csak azt volna jó,hogy mekkora lesz a gépigénye,ez ténleg érdekelne ????? -
DePreSsZYo #704 Ahogy bármely más játékot. (._.) -
#703 amúgy meg alig birom kivárni hogy megjelenjen...
megint tök flash lesz a story, még egy kicsit az enginen is javítottak úgy látom....
hááát 1 ideig elleszek a true crime-al, dead man's handel,
thief 3-mal, urban freestyle soccerel de nem tudom hogy hogy a fenébe fogom kivárni!
-
#702 köszi! rendszeres látogatója vagyok az oldalnak d híreket sosem olvastam!! :D
-
#701 már vagy egy rakás hír van... olvass vissza, vagy nézd meg:
GTA Online-t