82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Diodi
    GTA SA +126 TRAINER programot

innen töltsd le.

WinRAR programmal csomagold ki a letöltött programot.
    Indítsd el a trainert és felül kattints a
    "Mind kell" - szóra, akkor mindent használhatsz.

A trainerben a JÁRMŰVEK címszó alatti részben van a

Kocsim ajtaja bezárva

A bal SHIFT és a Z gombokat kell egyszerre megnyomni és
    akkor rajtad kívül senki sem tudja kinyitni a kocsid ajtaját.

Ha azt akarod, hogy valaki be tudjon szállni, akkor újra nyomd meg
    azt a 2 gombot, egyszerre.
    Majd megint megnyomva bezárhatod.
  • DJ Skyline
    hát komolyan majdnem lefordultam a székről! törölgetem a gépen a cuccokat, de annyi dff, 3ds, max file volt a gépen, hogy idő után nem néztem már mi micsoda, csak delete gomb midenen olyan jól sikerült mindez, hogy az összes tomcat munkát letöröltem! mondtam magamban, hogy azt a büdös mindenségit neki, ekkora fatal nem lehetek, hogy minden eddigi munkát letöröltem vele kapcs! szerencsémre az asztalon volt még egy mappa, amit nem néztem át, és volt benne egyetlen egy darab shamal.dff, így hála a jó Istennek maradt egy darab tomcat file, így nem kell a fejemet a falba verni, hogy oda a sok napnyi munka!
  • DJ Skyline
    beindult a konvertáljunk NFS-ből láz :|
    Ford Mustang Cobra SVT
    Nissan GT-R V2

WIP cuccok:
    NFS PS Audi R8
    NFS PS Aston Martin DBR9

R8 nem tudom minek, mikor a játékhoz van vagy már 5 féle! :\ bár a képek alapján nem lesz rossz konvert, wired érti a dolgát, csak mi a ráknak az R8-ast! :\
  • DJ Skyline
    teszt gyanánt felpakoltam pár színt, hogy lássam az összképet! jó lesz ez eléggé apróbb finomítások kellenek még a modellen, de amúgy készen van, jöhet a textúrázás! csak honnan szerzek szép, normális minőségű textúrákat:D
    új kerék NGcs által ^.^

• ngcsnet
    trainerekben van olyan kód, lock doors.
    magyarul nem kell hozzá mod, alapból képes rá a játék, de azt hiszem begépelhető cheat nincs rá.
  • hungaro
    sziasztok!nincs olyan mód amiben csak az van bent hogy lelehet zárni az autót?Csak ez az 1 kell!
  • DJ Skyline
    beállításoknál nézd meg, hogy a frame limiter bevan-e kapcsolva! options / display / advanced
  • ldavid
    kormány, joystick ha be van dugva azt szüntesd meg, video beállításoknál frame limitert kapcsold be, vagy AMD procikhoz van külön driver is
  • Yoda001
    ő, valami fps korlátozó progit tegyél fel, ha nagyon gyors
  • Humesz
    Nagy vagy!
  • eddie
    Sziasztok.Valaki tudna segíteni?Most vettem meg a játékot eredetiben, és amikor a menűben új játékot indítok a betöltő képernyő után minden animációt átugrik és CJ. megy magától úgy, hogy nem is irányítom.És ráadásul minden kétszer olyan gyors mintha a videót képpel tekerné az ember.Joyokat is kihúztam de hiába.Előre is köszi.
  • BIZ0906
    Képes voltál annyit várni XD
  • Goruck
    hát te tényleg uncsiztál, fasza :D
  • DJ Skyline
    unatkoztam kicsit, felrepültem Hydrával amennyire csak lehetett, és megnéztem milyen messze lehet ejtőernyőzni :D
    háttérben látható a Golden Gate híd, tehát szinte SF csücskéből indultam

és itt kötöttem ki 7 perc után :D

• Yoda001
    azta XD
  • DJ Skyline
    régebben beígértem McQueen-t, íme! kis alakítgatás a modellen, és lehet textúrázni! belső, motor, sérülés nincsen, nem is lesz!

• Yoda001
    ja!
  • LTomi
    Már csak 20 perc...
  • Máté94
    téves!!
  • Stefibaba
    58 perc és GTA IV Trailer :D
  • zeli
  • Fresh Duke
    Na bazz előbb írtál mint én. -.- XD
  • Fresh Duke
    Engem érdekelne a mód. :)
    Bár mondjuk nem moddolom SA-t, de azért nem ártana ha meglenne. :D
  • zeli
    ez faszán néz ki
  • zeli
    Ámen :)
  • DJ Skyline
    5-dik elemből a Taxi, elég komoly

• DJ Skyline
    videó, eléggé jó kis modnak tűnik, bár a téma nem fogott meg! de látszik hogy nem 2 perces munka!
  • Yoda001
    porsche :OO
  • Fresh Duke
    Jól néz ki. (Y)
  • DJ Skyline
    Japán tutorial hogyan csináljunk Zmodelerben világító rendszámot
  • DJ Skyline
    Nissan GT-R
  • KG21
    aktualizáltam :)
  • DJ Skyline
    abba hagyjátok egymás baszogatását, vagy ellesztek még egy darabig? és az utóbbi időben a segítőkészség mintha vissza esett volna, aki csak annyit tud írni, hogy google vagy keresd meg magad, stb, az inkább be se írja! természetesen a másik oldalra is igaz, azaz a populáris kérdéseket feltevők brigádjára, hogy ott van a FAQ! igen, a hangot hogyan tudom lecserélni nincs benne, de kb 5x írtam már le hogy mit kell csinálni! alul van a "Keresés a témában..." oda bepötyögitek a szót, pl hang, és kész! de a hogyan tudok autót lecserélni az benne van!
    tehát:
    - egymás baszogatása off
    - aki nem akar segíteni az ne is írjon semmit
    - mielőtt kérdezel olvasd el a FAQ-t, esetleg alul a keresőben bogarássz, utánna jöhetnek a kérdések! szívesen átírnám a FAQ-t, csak sajna nem én csináltam, aki csinálta az meg nem tudja a jelszót! de mivel eléggé összeszedett a mostani, így nem akarok újat csinálni!

köszönöm a figyelmet
  • Yoda001
    jah, egyébként mindneki leszedheti innen a full-t haverom oldala :D
  • USB ACTIVE
    csátok! hol találhatom meg fraps-t , hogy ne 30 mp-t hanem akármennyit vehetek fel videóra?
  • Hymtozis
    Alapból a TAB gombal.
  • Csiaki
    Ha több fegyver van nálam és a gátas küldetésnél fel kellene vennem a kés és nem tudom, ahoz hogyan tudok eldobni valamit?
  • Szabi1991
    East Side Alien City
  • zeli
    Hmm, nem tom miért nem jó. Esetleg a felbontást állítgathatnád, hátha. Nekem is van olyna felbontás, ammivel nem megy, mert tök nyomorult lesz a kép..
  • Mike at home
    csakhogy itt még mindig tojás a radar