82991
-
#75614 a kamion hangot nem tudja valaki hogy hol lehet ki cserélni? -
Zsoberpapa #75613 Gyári paintjob lesz benne, de fogok saját festéseket is készíteni hozzá. Csak december 18-19-én és 21-én, illetve január 7-17 között vizsgáim lesznek az egyetemen, de türelem, előbb-utóbb kész lesz, sőt, ha valakinek van valami ötlete vagy festésvariációja, nyugodtan írhat e-mailt vagy felvehet MSN-re. Végülis neketek készül ;-) -
#75612 nem amit te ír tál az m3 nekem meg m5 van a szultán helyére rakja be. de hol tudom ki cserélni azt hogy ne a régi dolgokat legyenek hanem az újak mert a kerekeket ki cseréltem de a többit nem tudom. -
#75611 gyári, ez meg az extra paintjob! erről van szó! -
#75610 nade minek raksz egy egyedi festésű tuningautót a bravura helyére? Vagy alapból az gyári, csak ilyenre lehet tuningolni? Mert nagyon hülyén nézne ki ha 3-4 ilyen jönne szemben az utcán -
#75609 Cső nem tudja valaki,hogy miért nem tudok BMW m5 tuningolni?Mert be álok és ki dob azzal hogy rendszer hiba?előre is köszi. -
Szabi1991 #75608 -
#75607 -
Zsoberpapa #75606 A Modern Mod készítése folytatódik. Jó, hogy alapos teszteléseket folytattam, mert akadtak bugok rendesen.
Itt meg tudjátok nézni, hogy eddig milyen autók kerültek be a játékba. -
Zsoberpapa #75605 Hát nem tudom, úgy lehetséges...
(a készülő vadászgépről szeretnék majd valamit kérdezni) -
#75604 ez pedig szebb verzió! a BMW Challenge M3-asa szebb mint a Pro Street M3-asa! -
#75603 megéri berakni? :S -
Zsoberpapa #75602 Még hány ilyet fognak csinálni?
Szerintem Wired88 BMW-je lett a legjobb. -
#75601 méghozzá ebédidőben??!!! :S :D... -
#75600 rendszer visszaállítás -
#75599 Félpályás parkolólezárás. XD -
#75598 azigen -
adammmmmmm #75597 Multizni szeretnék de nem megy.Letöltöttem az MTA 1.1-et felraktam ott vagyok ahol a szervereket sorolja és mindegyik unscenned. Néha ki írja 3 szervernek a nevét de azok eltünnek egy perc alatt. Valaki el tudná mondani hogy miért van ez? Hogyha van rá megoldás azt is írja le valaki?(sajan nem értek ehez nagyon) -
ldavid #75596 biztos megy majd sztrájkolni :D -
#75595 lol:D így találtam a parkolóban:D
-
#75594 oké :( köszi -
#75593 nagyon nem, csak ötletem van, de szerintem az nem az -
#75592 és a rendszám? :(pls azt tudod hogy kell? -
#75591 na de abból nem lesz még magyar TT police, hogy ráraksz egy szirénát:D azt le is kell textúrázni, meg a komplett kasztnit újból, tehát megkell tanulni UVW Mappingot is, ahoz meg nem kell egy hatodik TT! na mind1 -
#75590 Cső ki az aki kicserélt bármi jen hangot is a San Andreasban??És milyen program kel hozzá és hol találom meg? -
Szabi1991 #75589 én megakartam hoditani velük a világot
bumblebee festést 14ezren szedték le :O -
#75588 gondolom a te céled nem az volt, hogy világhírű legyen a pack, hanem, hogy aki nem akarja külön bepakolni az autókat, annak legyen egy ilyen csomag, de sg-s kereteken belül nincs is vele semmi gond, ugyanez vonatkozik szabi skinjeire. -
#75587 Modern modos részt vállalom, vehettem volna a fáradtságot, hogy minden autóhoz odabiggyesztem a készítő nevét, de lusta voltam. Viszont nem akartam más tollával ékeskedni, azt beírtam infóba hogy éncsak válogattam a dolgokat. -
#75586 Sziasztok, szól a kérdés elsősorban a házigazda Dummymesternek, de aki tudja, mit kell hogy kell megcsinálni h egy modellen San Andreas-os rendszám legyen ???
köszke -
#75585 olyan kocsi kéne a a ProStreetből ami még nem volt SanAndreasba!!! :( -
#75584 rofl
gta modding színvonal eléggé ocsmány
szerintem csinálok egy rendőrskint crown victoriára, és elkezdek modellezni egy Carerra GT-t. Vagy inkább kirippelek 3 bodykitet Audira. Közben postolok egyet GWM-re, hogy nagyon faszák a modellek mert highpolyk, és nagyon ügyes mindenki aki NFS-ből tud konvertálni És tetszik a Tupak póló, meg a Crysis skin ja meg írok egyet a request topikba, hogy csinálják már meg az új Mustangot egy másik spoilerral.
Bocs, de tényleg eléggé elszaladt a ló ezzel a GWM-el, mindenki leszarja a jogokat, kit érdekel ki modellezte az autót, végülis csak a munka 99%-át végezték, nevezzük "Free Model Source" néven. A népnek ez kell, ezerféle tuningautó, lehetőleg NFS-ből
Áh, erről a Modern Modról és GTASIW2-ről még egy szót sem szóltam, osszunk meg mindent készítő nélkül.
Berlin Mod készítőit viszont becsülöm, végre valaki aki modder.
Akinek ne inge, ne vegye magára -
Szabi1991 #75583 hogy tehessek rá lámpát, és legyen tt rendőrautó -.- -
#75582 de minek egy hatodik? :) a Carrera-k nagy része is Carrera GT, pedig a Carrera széria nem abban a típusban merül ki hála Istennek! 64'-től sok féle típus legurult már a szalagról, de csak azért is GT :\ -
Szabi1991 #75581 ami van új tt az kb 4 poligon.. -.- -
#75580 Én nekem ez van MYZ80 -
zol4506 #75579 by!
Kinek sikerült berakni az mtz-80-ast? -
#75578 abból is van vagy 5 féle! :| -
#75577 gwmről csak én nem tudok letölteni? -
#75576 cső ha valaki tud nekem segíteni az mondja meg nekem hogy lehet a hangokat ki cserélni?(autó+kamion) -
Szabi1991 #75575 inkább audi tt kéne :D