82991
-
#76579 Van már ilyen aszfalt textúra. Valamikor nekem is megvolt, de azóta újraraktam a játékot és elveszett, most meg nem találom.. -
#76578 na megnéztem, meglehet nyitni maxban! Dzsörnire rakta rá (várható volt, mivel az az egyetlen kemping autó :D) és misc_a nevű dummy felelős a vontatásért -
#76577 most jött ki bigtwingonak a kempinges autója, ha megtudod nyitni maxban, akkor látni fogod miképp oldotta meg! vagy elég ha megnyitod a baggage-t, de azért nézd meg előbb bigtwingoét -
#76576 de csak towtruck helyén ??? ugye nem.. -
#76575 Hogy lehetne a refresh rate-t 60 hz-ről elállítani?
A Rivatunerrel nem megy, pedig eddig mindenhol működött.
A faq-ban belinkelt kép meg rossz. -
#76574 Szerintem egyszerű, egy dummy az egész, towtruck módjára működne. -
#76573 Szerintetek mennyire bonyolult, vagy kivitelezhető egy adott modelre működőképes vonóhorgot szerelni??? -
#76572 tudom az tervben van!
jó hát ez most csak egy teszt volt, úgy sem ott lesz, gyanítom valami külön placcot kell ennek csinálni, legideálisabb talán SF reptér lenne, többi kettőn nincs hely -
#76571 Jól néz ki, de eléggé belelóg a kifutóba. Tényleg, ha már sivatagi reptér fejlesztésnél vagy, lebetonozhatnád a kifutót, mert ott csak egy aszfalt textúrát kéne a helyére berakni. -
#76570 egy új objekten -
#76569 nagyon király csak hol férne el?: D -
#76568 jelentem sikeresen levizsgáztam map object hozzáadásból
Silvester (HM klán tag) csinált egy hangárt az An-225-nek, betettem most a játékba pikk pakk:
levan textúrázva, csak sajna a képek kiterjesztése nem megegyező (van jpg, bmp, tga, pl jpg-et nem használ a játék), így a textúrákon heggeszteni kell még, amúgy így nézne ki:
-
Szabi1991 #76567 uhh , remélem még sok-sok ien lesz !!
-
Szabi1991 #76566 most mivan ?? -
#76565 Szabi szabi szabi ne egózz :D -
#76564 ja,hmmm -
#76563 Szabi csinálta a skint, és most híres lett duplán, mert az ő skinjével csinálták fotót :D -
#76562 4 kerekű :O -
ldavid #76561 a kocsi a lényeg :D -
#76560 egy jpg,és? -
Szabi1991 #76559 nézzétek meg a Blue Light mod képét :D -
#76558 kb ugyanúgy néz ki mint az alap játék broadway kocsija. 48-as nyitott fordot keress egyébként -
gruber trans #76557 Már megtaláltam és lehet vele futárkodni!! -
gruber trans #76556 csak igy nem tom h mellik kocsi a stricimobil!!!!!!!!!!! -
#76555 az min változtat hogy fentvan a mod? A küldetés ugyanaz, mint az alap játéknál. -
gruber trans #76554 értem aza lényeg!XD -
gruber trans #76553 Pedig elvileg kéne a 100%-hoz!?
-
#76552 Hopsz, "De azza len tudsz csináli" helyett "De azzal nem tudsz csinálni"-t akartam. XD -
#76551 Hashbury, asszem. De azza len tudsz semmit csináli, csak egyszerűen kivan írva. -
gruber trans #76550 ja meg a "HIPPY SHIPPER" merre található??(azon kivül h san fierroba) -
#76549 Szia!
Nekem is ezt csinálta!
Míg fennt voltak a mod ok!
Most megoldottam úgy h egy külső vinyora felraktam megint a Gta Sa-t és arrol multizok, a vinyomon meg fennt van a sok moddal együtt!:)
Persze ha ezt nem tudod megoldani akkor sztem is csak a Reinstall segíthet! MTA-m is van, de nem túl okés! (Sztem)
nem találtam rajta csak 2 magyar szervert!
No ennyi! :)
Hi! -
gruber trans #76548 valaki pls:stricis küldetést hogy tom megcsinálni?(ha a modern mod 2 fenn van!)help me -
#76547 biztos, de szerintem az megint scriptelés! viszont megoldható hogy a legszarabbat lecseréled egy VC adóra -
#76546 Thx, szerettem a VC-s kocskat. :)
#76543: Nem is tudtam, hogy ennyi mindent raknak bele... (Ahol én olvasta a módról, ott nem írtak szinte semmit.)
Btw, SA-ba lehet extra rádió állomást berakni? (Úgy, hogy a többi is megmaradjon.)
Tom, elég hülye kérdés, hisz van elég adó, plusz még a saját adó is, de jó lenne, hogy be lehetne rakni a VC-s adókat is. :D -
#76545 egy külföldi srác megkért hogy konvertáljam át neki a Cuban Hermest VC-ből, akinek esetleg kellene annak itt a link, és egy kép:
-
Szabi1991 #76544 Hawaii konvert ? -
#76543 enyémet megdicsérte :D:D -
#76542 jó lesz az ^.^
csak hogy tudd miket terveztek el:
Batcave
The Batcave consists of-
a computer room
a souvenier room
a garage
a dock
7 tunnels
2 elevators
6 platforms
and 2 heli pads
Still to be done in the cave-
weapon room
wardrobe
lighting
enex's
water level
Wayne manor
1st floor basic not including extensions-
Front and back foyer
Function/dome room
Kitchen
Bathroom
Sauner
Dining room
Sitting room
Living room
2 Studies
Home cinema
Bar
Games room -
#76541 Pedig 0.2.2 kellene a multizáshoz. Nem tudom, hogy vannak-e még 0.2.1-es szerverek...
Skyline: Csinálhatnál BatBarlangot, bele 1-2 garázst meg egy villát. Bár készül már a Batman Mód, de amire az elkészül... -
#76540 #76535: megvalósítható
#76536: több időt igényel jóval, de megoldható ez is
#76538: nem rossz ötlet