82991
-
#76619 Na megbabráltam, HIHETETLEN! Jó :DD /bár sokakanak nem mondok újat/
Na mind1
Szal állítgattam, jó szép kormány kicsit mókás mer cj pont a levegőt fogja de nem baj, kerekek jók :DD
Azon gondolkozok hogy meik futófény legyen, mer a régi kittes az ---> így megy és vissza, az új meg úgy megy hogy ---->|<---- és vissza. Remélem értitek :D -
#76618 Na ráraktam Infernusra tök jó ellenben, van rajta csík szal má rég nem kitt + nem megy a futófény de azé szép :) Még megnézem azt hogy ha beállítgatom a handlingot meg a többit akkor TALÁN lesz ajtó :DD -
#76617 Na szétszarakodom az SA-m úgyis újra kell rakni xD -
#76616 Elég morbid és télleg megy a futófény, sőt 2 féle is van :o egy régebbi a Régi NR-ből meg egy új :D tök baró :D Vajon ajtós kocsira is rá lehet tenni? xD mer itt banditon van meg bf infjectoron és egyiknek sincs ajtaja :O -
#76615 Én is akartam ám új KITTET :DDDD -
Szabi1991 #76614 és hogyan megy a futófény ? :O -
gruber trans #76613 Bövitik a ferihegyet -
#76612 wow,drifelni is tud xD -
#76611 Szabi, új KITT-et szerettél volna, tessék! :)
és letölthető -
#76610 és igen, készülődik a 4-dik Lamborghini Gallardo Spider, TDU-ból ez
egyszerűen már falra mászok ezektől annyira unalmasak! ott van a Miura, szintén TDU-ból, miért nem azt? abból egy sincs! illetve van egy darab, de az nem TDU, és rondább is -
dawyd169 #76609 Visszatérve a KÉK Mustanghoz, nekem sem emelkedet fel, én letöltöttem az oldalon szereplő szinte összes autot, de egyik sem tartalmazot sem handlinget, sem más readme-t, illetve csak azt ,h köszönjük a letöltést asszem. Ja és még ha nem néztétek nézzétek ezt is. Itt orosz tipusok, sok száz!!! -
#76608 és a drifthez? -
#76607 Fuh, án már nem is tudom, hogy mit vettem feljebb. Asszem a végsebesség, meg az Acceleration, de nem 100%. -
#76606 segítetek nekem, kérlek, nem nagyon értek a handlingezéshez
thx -
#76605 A teljesítményén kell emelni, nekem a fűnyíró megbuherálása után sikerült, nagyon durva volt, ágaskodó fűnyíró. XD XD -
#76604 azzal ilyet lehet??? fasza, és aztis tudod6elárulod, hogy hogyan? -
#76603 handling buherálása -
#76602 hogy emelkedett meg a KÉK Mustang orra????????? -
#76601 Több értelme lenne, az biztos. Olyan lenne, mint majd a IV-ben lesz a busz. -
ldavid #76600 aha, ezt én is érdekesnek találom
inkább lenne egy script, és hétköznap/hétvégén (vagy akár minden nap) megadott időpontokban jönne
a menetrend meg ki lenne téve az állomásokon -
#76599 mondtam -.- -
#76598 gondoltam azért legyen már valami öröm, bespawnoltam úgy 20 taxit a sínre, erre eltűnik a forgalom :| vonat se jön, bár a vonat érdekesen jár, van hogy ott állok 2 napig és semmi, máskor meg rögtön elmegy ahogy oda érek a sínhez -
#76597 Nah, mostmár mehetsz Adam-hez és Jamie-hez mítosztörőnek! XD -
#76596 van video is, de a kép most bőven elég
átmegy rajta, ezt is megtudtuk! -
#76595 Kiváncsian várjuk az eredményt! XD -
#76594 megfogom nézni
Yoda, ha van colision, akkor a halálcsillag szuperlézere sem fog átmenni rajta, mivel nincs leprogramozva hogy törjön vagy valami! elvileg! aztán lehet átmegy rajta, lehet kifagy, nem tudom, majd megnézem -
#76593 Hi,
A HM szeró működik most? Vki tudna adni egy címet? -
Szabi1991 #76592 csak kötekedni akarsz -.-" -
#76591 na jó,már énsem tudom mit akarok irni...xD szóval átmegy -.- -
#76590 akkor próbálj meg letenni valamivel egy objektumot a sinre és nézdd meg h nemmegy át -
Szabi1991 #76589 mulytba megy át mindenen, mert ott moddolt villamos van, hogy bele tudjál szállni.. -
#76588 szóval ha át tud menni akkor a vonat is xDDDDD -
#76587 ha a villamos nemtud átmenni objekteken akkor a vonat se.. -
Szabi1991 #76586 sztem meg igen !!
ha nemlehet átmenni rajta gyalog, akkor vonattal se.. -
#76585 nem... -
Szabi1991 #76584 télleg, milesz ha beteszed elé a hangárt ?
[szal megállitja??] -
#76583 unatkoztam -
#76582 azt a ku...ez igen, mennyi minden! kösz a linket! -
dawyd169 #76581 Sok sok autó japánból, föként Pro Street konvert itt -
#76580 Nem, szerintem a szkript csak dummy-függő, és nem autó-függő, tehát szerintem lehetséges bármelyik autó helyén.