82991
-
#77082 azóta van már újabb, rendes program, nem kell dos parancsokkal szórakozni :D kb már 2x feltöltöttem, de majd feltöltöm megint, csak most nem az én gépemnél vagyok -
#77081 SAAT, de ez egy parancssoros progi, elég nehéz, én még nem próbáltam csak tutorialt láttam. Remélem, hogy valamikor lesz rendes verziója, aminél nem a parancssorban kell turkálni. -
#77080 Temég életedbe nem használtál olyan programot aminek nem tiszta a licensze?, azt nemhiszem el. -
#77079 ÉN még mindig nem tudom hogy világit a trailera mit ad tatok német oldalt ott nem mondják meg -
#77078 Gyerekek!
Valaki mondja meg anak a proginak a nevét, amivel a járművek hangját lehet kicserélni/moddingolni.
Link is jöhet, ahonnan le lehetne tölteni.
Előre is köszönöm. -
#77077 Hmm ezt kipróbálom :DD -
#77076 Car lights mod
With this mod you:
can turn on / off cars lights
open trunk
open hood
and even shutdown your cars engine
jól hangzik -
#77075 mivan? :D leszeded a telepítőt,felteszed gta könyvtárba az egészet,feltette -> könyvtárában megkeresed a samp.exe-t,elindítod,kiválasztod megint a gta könyvtárat (kéri),és már mehetsz is -
#77074 Sziasztok! A Multiplayer érdekelne. Megnéztem a Faq-ban nincs leirva. A GTA-SA-MP-ről tudok, azt kell letölteni és utána hova kell rakni azt a fájlt,hogy lássam a servereket? -
Hymtozis #77073 Off: Kezdhetem? (Nem értek a warez-hez, viszont lehet, h már csináltam, de nem hiszem.) :On -
#77072 én csak arra gondoltam ezzel a warezzal,hogyha nem 17k-ba kerülne minden normális játék,hanem mondjuk 10,akkor még elviselhető is lenne -
#77071 1etértek, de az kövezzen meg érte aki még nem warezolt soha... -
#77070 nem vagyok rá büszke, de nekem fontos szempont, hogy ne kelljen megvennem a cuccokat 10k-ért. -
#77069 most büszke vagy? "warezolok rá" "Full grafikán akadásmentesen ráadásul" de ezzuel a full graffal egyetértek..azért -
ldavid #77068 mert az már hot coffee mentes v2-es, de van hozzá patch -
#77067 Én vettem boxot, főleg majd a gta4 kedvéért, de NBA2k8 NBA STREET homecourt Burnout Paradise stb... miatt is. Ugyanúgy warezolok rá, 70k-ból meg nagyot nem tudtam volna fejleszteni a gépemen, így meg még évekig élvezhetem a legújabb, olyan játékokat is, amik pc-re lehet nem is lesznek soha. Full grafikán akadásmentesen ráadásul. Konzol rulez :) -
#77066 "Kérjek Xboxot?" Ez igen!!! Mennyivel könnyebb is az, mint megdolgozni az áráért :) -
#77065 én nem vennék xboxot! én csak akkor fogok elkezdeni gondolkozni ezen, mikor már lesz 10 olyan játék ami nincs PC-re, és mindenképp kiakarom próbálni őket! 1-2 játékért nem fogok kiadni a kinézett gép árának a felét, vagy még többet! gta sa-t nem éri meg eredetiben megvenni, mert nincs különbség a warez és az eredeti között, sőtt, a modok mint pl + autók nem működnek eredeti verzión! legalábbis haveromnál feltettünk 3 autót és állandóan kifagyott, elvittem neki a warez verziót és hip-hop működött! aztán lehet kivételes eset, de én ezt szűrtem le, hogy eredetin nem működnek ezek a dolgok, nem tudom miért -
#77064 Szerintem előbb várd meg, hogy kiadják-e gépre, és ha igen, akkor fejlessz. -
#77063 kérjé' ikszboxot aztán majd vidd a szervízbe egy fél év után tuti kifog jönni pc-re is -
#77062 lol fejleszzem helyett fejlesszem :D -
#77061 ÁÁÁÁ világgá megyek :(
Ugye lehet hogy nem jön ki a GTA 4 PC-re viszont ha kijön akkor is olyan lesz a gépigénye hogy csak na szal ez kiesett. PS3-at biztos nem kapok (mázlista vagy psp xD) Xbox 360 még lehetséges de az is max karácsonyra. A kérdésp edig az, hogy várjam meg PC-re és fejleszzem a gépet, vagy Kérjek Xboxot? -
#77060 ezjóez? -
#77059 Már kerestem, de egyszersem találtam normálisat. -
#77058 Koenigsegg CCX -
#77057 na ezt kipróbálom -
#77056 Jól néz ki, egy próbát megér. Bár nekem szerintem akadozni fog, mert az Oblivion moddal is akadozott kicsit, de csak LS-ben, és csak a legmagasabb grafikai szint mellett. -
#77055 Sziasztok!
Rég voltam már itt, most kezdek bele ismét moddolni, hiszen mindjárt megint tavasz és tele vagyok ötletekkel :D -
#77054 2 - nem autókkal kapcsolatos - kérdés:
1. Mikor fog újra működni a Hydra Madness szeró?
2. Van magyar szerver MTA: DM-en? -
#77053 ez rá is fér:) azok a gyári painttel rajzolt textúrák..:c volt még pár pakk, amit egyszer meglesnék, de hirtelen csak az oblivionos növényzet jut eszembe.. -
#77052 :D
hát ja:c -
#77051 GTA: SA újratextúrázva . -
#77050 nagyon érdekelnek minket ezek a témák.. -
Tiati #77049 A szemek felcsillannak, a szájak kinyitódnak, a
szívverések felgyorsulnak, és a fülek mámorító dübörgést
közvetítenek az agyaknak, amikor feldübörög a
világ jelenlegi legbrutálisabb, legerősebb sportkocsija,
a Mosler GTR...
A magyar rajongók így üvölthetnek:
Moss le Mosler mindenkit!!!
És akkor beindul a totálbrutál verda, és az 1800 lóerő
villámgyorsan repíti a célja felé a csodajárgányt...
Az amcsi tunigfenegyerekek korszakalkotót alkottak és
nagyon magasra tették a mércét.
A Corvette Z06 alapokra épített Mosler GTR sportkocsi
elképesztő fölénnyel utasítja maga mögé az összes riválisát.
Vajon ki lesz a legelső a világon, aki a GTA SA játékba
varázsolja ezt a legerősebb autót? :) -
Dzsotin #77048 A világ legerősebb sportkocsija most (1800 LE) :
cikk
cikk 2
cikk 3
cikk 4
cikk 5
cikk 6
cikk 7
cikk 8
cikk 9
cikk 10
Az utóbbi években óriási harcot vív egymással a
legerősebb és a leggyorsabb sportkocsi címért a
Porsche,
a Bugatti Veyron,
a McLaren,
a Koenigsegg és
még néhány sportkocsi gyártó.
Hétről-hétre, hónapról-hónapra változik a helyzet...
A játékhoz szorosan kapcsolódnak az autók és az, hogy milyen
autót érdemes még készíteni hozzá, akár ezek közül is... :) -
#77047 szerintem tegyük túl magunkat ezen a Veyron kérdésen, a #77037-es kommentben van egy link, ott lehet folytatni, kösz -
#77046 Mivel a Veyron tavaly óta tényleg nem a leggyorsabb már a világon, attól még talán a legszebb. Nehogy már összehasonlítsd egy 911-el, ugyan már, te sem gondoltad ezt komolyan. -
#77045 há most őszintén.. szted ki nem sz...ja le?:D nem azé, de iszonyatosan tök mind1, mi előz le mit..:c még ha lenne is vmelyiked egyszer csak az életben, nem mind1 melyikkel mész 60-al lámpától lámpáig?^^ -
#77044 Ha már offolós nap:
Off:
Kell valakinek meghívó iwiw-re (az dobjon egy privit)
On -
Hymtozis #77043 Off-
És C. Ronaldo is lefutja rövid távon, oda-visza.
C. vs. Bugatti
De ez nem SA.
-On