82991
-
#77122 Hogy érted, hogy jobb lesz-e?
Fagyás mentes verziót próbálok írni és eléggé úgy tűnik hogy fog sikerülni. -
#77121 hogy jobb lesz-e mint a régi .. -
#77120 Hogy érted hogy milyen?
Itt van pár infó és kép az új 2008-as New San Andreas-ról -
#77119 ezmegmilyen ? -
#77118 modding.jorgef.nl/renders/render368.jpeg
ez nem ingame kép, 3DS Maxban rányomtak a render gombra -
#77117 Ez nekem tükröződésnrk tűnik:
-
#77116 "different, better reflections, but not realtime." -
#77115 aha, felrepentek képek ebből a (nemistudom minek hívjam) "módból".engem érdekel.
#77113:Tenkjúverimacska -
#77114 Sziasztok, feltettem szűz san andreasra a modern modot és mentés betöltés kb. felénél kivág hibaüzivel, a faq-ban lévő megoldás nem működik ugyanúgy kidob, mit lehetne ezzel csinálni? Már vagy 20x újraraktam a gémet és többféleképpen, de amíg nincs modern mod megy, amikor felrakom meg már kidob... valami megoldás? -
#77113 Ajánlom figyelmedbe ezt a fórum témát
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=303855 -
#77112 volt eddig valami hír erről? szerintem az SA motorja nem képes valós idejű tükröződésre, vagy ha igen, akkor meg azért nincs mert iszonyatosan zabálná a gépet, minden jáművön valós tükröződés -
#77111 Van már hír a valós idejű tükröződésről? -
#77110 -
#77109 Lehet, hogy vitték vele a mozgássérült nagymamát vásárolni. -
Szoki333 #77108 Azt észrevettétek már, hogy az az autó ameliyket nemrég töltött fel valaki, az a mozgássérült melyen áll? -
#77107 működik, de úgy tudom nem szereti ha a handling meg ilyenek módosítva vannak. mindenki azt látja ami bevan rakva magának a játékba! tehát lehet nálad bansheen van egy corvette, de lehet a bansheen a másiknak meg egy zsiguli van, te a corvettet látod, ő meg a zsigulit! -
#77106 ha berakok pár autót a játékba IMG tools-al, attól működik a SA-MP! vagy úgy nem lehet hogy én látom a saját autóimat a többiek meg az eredetit ami a játékban van? -
#77105 a konverzióval önmagában nincs gond, csak ne ilyen limitált/kevésbé limitált példányszámú lux sportredvákat konvertáljanak állandóan. rengetek létező autó van különböző játékokhoz, amit szívesen látnék itt-ott, csak hát az átlag élettelen "autószakértő" kocka kölykök nem erre verik:/ -
#77104 Most legalább nem kocsit konvertáltak!
-
#77103 Nah, próbaképp kicseréltem a sziréna hangokat, és nagyon király lett! Nincs vele semmi bug. Új világ nyílt meg előttem! -
#77102 Kösz, kipróbálom azért. -
#77101 Hinnye büntetést neki de izibe :@ -
#77100 kicsomagolod, és mindent belepakolsz a játék főkönyvtárába (az üres audio mappát nem kell), majd elindítod a programot (SaatGuiFrontend)! és akkor innentől már csak attól függ hogy mit akarsz lecserélni! SFX / GENRL tartalmazza a járművek hangjait, meg fegyverekét pl. CH-TK a tádió adók asszem. az SPC_xyz cuccok tartalmazzák a szövegeket! rákell kattintani 2x arra amelyikre akarsz, majd várni amíg meg nem jelenik a nagyobb részben a sok cucc! file mérettől függ, a 345kb-os FEET-et gyorsan megnyitja, ezzel szemben az 1GB-os SPC_GA megnyitásával ellesz egy jódarabig! a hangokat ilyen "Bank_xyz" dolgok tartalmazzák, lenyitod az egyiket, majd rákattintasz 2x és lejátsza! felülírni úgy lehet, hogy file/replace és kész, elmented és elvben jó lesz! nekem mondjuk nem sikerült még lecserélni egy autónak a hangját sem normálisan, vagy nagyon halk, vagy szar az egész és recseg ropog sípol! -
#77099 Downloads 74, hát igen, ami nem konvertált vagy kicsit rondább az már kuka úgy látszik :| -
#77098 VÉGRE 1 NEM KONVERTÁLT KOCSI!!! -
#77097 Ömn, és hogy is kéne használni? -
#77096 Örök hála! -
#77095 Üdv!
Nekem is sikerült megírnom a scriptet ami leállítja a motort akit érdekel bemásolhatom, de elérhető lesz az új NSA-ban.
Béke! -
#77094 a mindjártból ma reggel lett bocs, itt van -
#77093 Okés! -
#77092 SAAT, de minjárt felteszem -
#77091 Van neve is a programnak? :) -
#77090 Akinek kell multihoz cheat, szóljon. Mindössze annyit kell tennie, hogy legyőz engem bizonyos feltételek mellett, és akkor elküldöm neki.
(Egyébként nem lesz könnyű dolga, pedig becsületesen fogok játszani.) -
#77089 igen az segít :) -
#77088 ja, erre többen is panaszkodnak, állítólag a HESOYAM kód (élet és pajzs, nem tudom hogy köthető össze ezzel :S ) segít a dolgon -
#77087 ez nagggggyon jó :D:D kár h be nem lehet csukni
meg az zavar h ha megnyomom a scroll gombot ami hátranéz akkor kinyílik a csomagtartó :D -
#77086 már újraéledt, majd visszateszem a géjmmonitort ha van! DM-re állt át, de nem volt sikeres, még a klán tagok részéről sem! nem nagyon jöttünk össze játszani, így ma visszaálltunk SA-MP-ra! itt egy IP addig is: 87.229.24.220:7775 -
#77085 Vagyis HM, na. -
#77084 Nem tudja vki, h mi van a HH. szeróval? -
Hymtozis #77083 [Joh bocs, akkor csináltam 1-et, 2-t. Csak nem tudtam mi az. Még egyszer bocs, h csak úgy belédkötöttem. =) Megkövezhetsz. :P]