Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
LOOL EZ MEKKORA OFF! <#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Egy másik pályán írtjuk nagyba a sok lámát, egyszercsak leszed egy capone nevû arc, mondom jóvan. Megyek ugyan oda vissza, megint lekap. Beírom 'fu'. Megyek oda megint, leszedem, elfoglalom a zászlót, kifele menet a zászlótól megint lelõ. Beírja 'fu, lol'. Nem telik el 1 perc, caponet kibasza a szerver hogy updatelje a pb-jét (valamelyik jolt angol szerver volt). Kibaszott nagy röhögés ts-en. Játszunk tovább 2 perc múlva megjelenik a szerver üzenetekbe hogy capone banned, gondolom rögtön rejoinolni akart. Hát akkor már alig birtam játszani a röhögéstõl. Rá olyan 5 percre visszajön és elkezdi osztani az észt, hogy mekkora egy fasz vagyok hogy csak így tudom legyõzni hogy kikickelem, meghogy milyen szarul adminolom a szervert. Hát ekkor már teljesen kész voltam. <#nevetes1>#nevetes1> Aztán egy gyerek kiállt mellettem a pontjaimra hivatkozva (gondolom nyalni akart az 'adminnak' <#vigyor3>#vigyor3> ) Mindketõ angol volt, mert oldalakat flameltek egymással. Aztán beírom angolul: kussolj capone és játsz! És ekkor csettintésre egybõl abbamaradt a pofázás! <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
És mindezt úgy, hogy 20 percig nem volt rajtam a füles, mert jjj-vel csevegtem telcsin, miközben játszottam
-tRs-Landor
Nekem A4 tech optikai egerem van szóval vigyázz Landor.😄
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Ennél dúrvábbat csak unreal-es fórumon láttam ahol vallásháború szinten balhéztak össze hogy melyik optikai egér a jobb közben olyan technikai jellemzõkkel dobálóztak amikrõl azt se tudtam addig hogy egy egérnek egyáltalán van olyan... <#wilting>#wilting>
Ma vettem egy QPAD Gamer HighSense egérpadot, meg az MX510esmnek lecseréltem a tappancsait hyperglide-ra, szóval egy jó kis asszira bármikor kapható vagyok!
-tRs-Landor
2.Mert Landor egy nagy köcsög nagyoskodó alak.<#mf1>#mf1><#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
U.I.:Én is játszanék egy kis bfv-t,de csak azért hogy Landort öldököljem.😄
-tRs-Landor
4 emberrel kellett beszélnem, hogy a huncup meccset végre lefixáljuk :-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
-tRs-Landor
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Zsolt1 és mi az,hogy a tld-vel nem játszol???Azt hittem már ezer éve kibékültél a tld-sekkel???
Na mind1 mindenki férre értette ezt az egészet én csak poénból írtam.
Ja és még valami ezt miért írtad Zsolt1:Jah, meg ha valaki nem tud angolul ne kommenteljen---->nem is kommenteltem.
<#wow1>#wow1><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#szomoru2>#szomoru2>
Jah, meg ha valaki nem tud angolul ne kommenteljen, pláne ha az irása tele van helyesírási és stilisztikai hibával 😛
Én most itt helyben összeszervezek egy TLD vs tRs wart, Benne vagytok TLD???
Mert ezt az állitást teljes mértékben megcáfolnám.
Azért arról a pici tényrõl ne felejtkezzünk el hogy a trs lett a huncup gyõztese.. <#bdead>#bdead>
Már nemtom pontosan hogy mennyiszer, de jópárszor játszottunk ellenetek és valahogy sohasem éreztük a klánotokat nagy kihívásnak számunkra a vietnamban.. <#wilting>#wilting>
-tRs-Landor
BBB vs PB 653-0---->és úgy,hogy mi nem is játszottunk.😛
Ja különben Zsolt1 mellé fogtál mert az elsõ 5 CB meccsünket zsinorba megnyertük.😊Sõt 14 gyõzelmünk és 11 vereségünk volt.😊
De állítom,hogy a BFV-be a TLD simán leverte volna a tRs-t,de hát sajna már nincs BFV így nem tudunk titeket legyõzni vagyis lealázni...😊És büszke vagyok arra,hogy csítereznek minket,mert ebbõl is látszik,hogy túl jónak tartanak minket és ha csítereznek engem akkor nem ideges leszek hanem ezt bóknak veszem és büszke vagyok magamra.Látod Zsolt1 ebbõl is látszik hogy a tld-t túl jónak tartod "felülmúlhatattlanak" és ezért csíterezel minket és ezt köszönjük neked igazi barát vagy mégegyszer köszi.(Könyezek elérzékenyültem😄)<#mf1>#mf1><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
üdv:{TLD}Gaboca és az egész {TLD}klán!!<#vigyor>#vigyor><#wave>#wave><#taps>#taps>
Mi is jól kikaptunk,de mi olyanokat csináltunk ellenük hogy például én átálltam és tk-ztam a BBB-seket.😊
Aztán olyat is csináltam,hogy a Hue ment és én elkezdtem enni és lefeküdtem a híd végébe és annyit hallok ts-bõl:Gaboca foglalják a zászlót melleted meg,hogy Gaboca mit csinál nem mozdul??!!Meg ilyenek voltak.<#hehe>#hehe>
Szóval én elhülyültem az egészet a BBB klán elleni wart!
Na és akkor itt a (nyers) fordítás:
Az eredmény amit a BBB elért Hue-n az teljesen normális. Amikor a Wilda játszott a Huen gyengébb klánok ellen vagy örült taktikájú klánok ellen ( mint a hídtámadós 😄 ti nem csináltátok ezt a kör kezdetekor) szóval nyertünk 160-0, 150-0ra. Valószinû a BBBnek van erõs gylogsága és okos taktikájuk, én arra tippelnék hogy a BBB játékosok tudják hogy hogyan használják a mortart nagy taktikai fölénnyel.
A 7ths srácoknak szintén van néhány erõs játékosa, játszottam néhányuk ellen néha EU szervereken, de egy clanwaron kicsit töbre lenne szükségetek mint egy csapat skilles játékosra. Taktikákra van szükségetek, biztonsági zászlókra a csatamezõn, egyébként meghaltok a semmiben és az ellenfeletek blokkol a hídnál tankokat mortart és egyéb fegyvereket használva.
Üdv Ethan
ui: ha meg szeretnétek beszélni velem néhány taktikai szempontot a játékról, csak kérdezzzetek a bankszámlaszámomról, nem vagyok drága, csak 50euro/óra.. ezenfelül megtaláltok engem a bf2 mappokon 😄
BBB reméli hogy játszhat ellenetek (nem sok eséllyel a vietnamban) a bf2 mappokon.
-tRs-Landor
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Ethan (Wilda` ) 8 Jun 10:27 Reply
The results which BBB achieved on Hue are quite normal. When Wilda played Hue against weaker clans or clans with crazy tactics ( like the bridge attack 😄 you dont do this at the beginning of the round ) we also have won like 160-0, 150-0. Probably BBB has very strong infantry forces, and smart tactics, i bet that BBB players know how to use mortars which is a huge tactical advantage.
Guys from 7th have also some strong players, i have played against them on many servers in Europe, but on a clanwar you need something more then just a group of skilled players. You need tactics, you need to secure flags in the field, otherwise you will end up with nothing and your rival will lock you on your bridge using tanks, mortars and other weapons.
I will suggest to draw conclusions and prepare better tactics for your future wars.
Regards Ethan
ps. If you would like to discuss with me some tactical aspects of the game just ask me for my bank account, i'm not expensive only 50 euro/ hour... you can also find me on battledield 2 maps 😄
#wilda
www.wilda.pl/bf2/
BBB hope to play against you ( didnt have the chance in vietnam ) on Battlefield 2 maps.
..és mennyire igaz.. (nem csak a 7th-ra..)
-tRs-Landor
-tRs-Landor