Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nekem nem engedték hogy két Vietnamot vegyek, de a többi játék viszont kurvára nem érdekel ... Anthology megnem volt 😞
Ez hiányzik már csak a BF sorozatból nekem, de nemtom mit vegyek melé 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Teccsóban voltam ma, egyet fizet kettõt kap akcija van EA Classic játékokból ...
Csak sajna nem volt csak BFV , 2 Vietnamot meg nem lehet választani ... 😞
Ha valaki BFV-t és 1942-t akar venni annak most kell lépni 😊
-tRs-Landor
avval nem megy.
a 3. image clone cd-s változatnak kell hogy legyen
-tRs-Landor
MItõl van ez? Hogy tudom megcsinálni?
ne lõdd le elõre a poént! ezzel még várni akartam amíg megjön a domainregisztráció a landorazisten.hu ról! <#mf1>#mf1>
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kerek 50 percig bírták a srácok aztán kijelentették hogy most kapok 10 perc bant hogy kiröhögtem õket.. <#taps>#taps>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
ZSU(zsika) is várja már nagyon a minyócakat!
De csak hjui jönn 😞
¥ xfire: kistekila
Gyík a te MI8 meg már muzeumban van mert muzeális értéke miat nem merték harcba vinni és a sok strigula az oldalán már egy zebrára emlékeztett 😄
Az enyém szerintem most úgy reülhet, mint egy tégla😊
Már jó régen játszottam ezzel😊
BF2-ben meg nem jutok semmi repülõ cucchoz!😞
Az én mi8-am rendben van tartva, a tiédet meg majd meglátjuk ;-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Bíztam benned😊
Letörölgetted a MI8-at?
Mert az enyémröl is leszedhetnéd a port.<#vigyor2>#vigyor2>
Én regeltem az oldalon, de hibás bejelentkezés választ kapom😞
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
BFV.HU
Ezt is megértük! <#pias>#pias>
Kommentek jöhetnek ide! <#integet2>#integet2>
-tRs-Landor