Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem a noobzor landor volt a tvben lol😊

Beers
Csak az a kérdés, hogy a fából marad-e valami 😄 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Yan
ez jó rá. 😊

¥ xfire: kistekila

<#hehe>

-tRs-Landor

Danee
ugyis anyám panaszkodott h sok a veréb...

DonPapa
ha jó leszel majd kapsz karácsonyra egy ilyet

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

kapd be.. jönnél inkább most hétvégén a repülõnapra.. <#rolleyes>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Attól függ merre van és mit kérnek hogy bemenjünk, mert ha a BFV-s elõéletünk megfelel akkor mehetünk <#vigyor3>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
egyébként a kép bal oldalán egy Hind hátsó rotorja látszódik ;-)
nnaszal kijön jövõjét kedden megnézni ezt a hadiparkot? 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Yan
ez az enyém, nem adom <#nyes>

&#165; xfire: kistekila

uHs Gerzson
Zsuzsi, jó a lökháritód <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uhh <#zavart1>

-tRs-Landor

Zs0lt1
Nna itt a ZSU amirõl már beszéltem 😛

Zs0lt1
LOL 😄

<#wilting>
mivel vagy, 14.4es modemmel? <#nevetes1>

-tRs-Landor

Aquli
Jól látom, hogy 300 mega körül van az 1.2 patch? Most sajnos nem tudok ennyit letölteni, majd egyszer.. T_T

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Köszi!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

crackel sztem sok szereveren online nemfog menni
ki fogja dobni csatlakozáskor valami olyasmival, hogy 'data differs from server'
egyszerûen csak a 3. imagenak clonecd-s veriónak kell hogy legyen és lehet bemountolni daemontoolsal virtuális cdként
a szerver cime egyébként server.bfv.hu

-tRs-Landor

Yan
1.21 peccs + crack,
ASE szerver keresõ,
A "muhaha" tört. Más aszem nem kell.

Aquli
Hi!
Hozzámkerült ma a BF: Vietnam. Kipróbálnám neten, annyit kérdeznék elõtte, hogy lehet-e játszani vele, ha nem eredeti a game, vagy hivatalos szerver van, illetve hogy le tudnátok-e írni, mit kell letöltenem, hogy játszani tudjak neten (patch, crack, loader, etc.).
Elõre is köszi!

uHs Gerzson

uHs Gerzson

Zs0lt1
lol 😄
az nme-sektõl nemtom miért vársz többet, mint csiterezés.

Szép játékok voltak a ma este folyamán, akik ígérkeztek kár hogy nem jöttek többen..
Viszont vant jópár MNZ-s és NME-s, igaz a végére MNZ elhúzott. A történethez hozzátartozik hogy Gancza megsértõdött mert leköcsögöztem. Viszont elõtte leTK-ztam (direkt bekapcsoltam erre az alkalomra a TK-t a szerveren 😊), meg kikickeltem, ara bezzeg nem sértõdött meg. Na mind1.. :] De azért tudhatná hogy milyen vagyok, káromkodok, meg igen, szegényes volt a gyerekszobám, de ez csak egy játék, nem gondolom komolyan. Kár hogy Gancza ellen nem ment úgy mint az NMEs srácok ellen. Egy kibaszott csíter is vótam, nah, mikor édeshármasban tologattuk a figurákat Cambodian Incrusionon.. <#vigyor5>

-tRs-Landor

Yan
aha, 1ütt aggyák a kettöt 😊

DonPapa
a vijetnámban van olyan is ?

<#nemtudom>

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Yan
meg még vmi bf1942-t is bele csomagolnak 😊

Zs0lt1
meg kell venni az eredetit potom 4ezerért már hozzádvágnak egyet 😛

Ahhoj
nem csak bizonyos portokat kell tiltani? :o

Sziasztok!

Megtudja vki mondani,hogyan kell csinálni olyan 1.21 szervert ami nem ellenõrzi le
cd-kulcsot(ergo tört szervert)? Az nem elég hozzá hogy kliens tört legyen, de csak 1.0hez találtam private server patchet. Ugyanilyen van 1.21hez vagy hogyan kell? <#nemtudom>

Thx a helpet! <#worship>
server.bfv.hu <#miaz> <#wink>

-tRs-Landor

KraZ
Csá mindenkinek!
Valaki írjon mér egy mûködõ tört címet az ASE-hoz!
Nemzetiség,szervernév.
Biztos van valakinek a kedvencek közt.
THX!

MAN T.G.A.

<#smile>

-tRs-Landor

Ahhoj
jah, szegény Zs0lt1 folyamatosan extázisban volt onnantól hogy meglátta 😛

BSZNancsika!<#buck>

-tRs-Landor

Zs0lt1
nnah bfv-s ratyik hazafelé mit láttunk AHojjal?
ott a népligetnél van egy ilyen hadipark vagy mi a fasz, van ott egy csomó minden.
amiket felismertem azok, t34, hind, egy rakat faszomtudja milyen ágyú és egy ZSU, egy élõ igazi zsu bazdmeg. teljesen levoltam döbbenve, hogy hogy néz ki. nagyon állat. csináltam képet a telómmal, majd ha erõt veszek magamon akkor lementem.

Nektek mi a verzió számotok? mert nekem csak pár szervert indít.

nekem 1.2

Beers
Rusid nagyon ott volt a híradóban 😄 !
Vigyázzatok, mert azt mondták, hogy könnyen függõvé válhattok 😄 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Ez meg a másik kérdésem, hogy a WWII mod-ot sehol sem játsszák?! (az ASE-ben nem jelenik meg nekem servere)
Zs0lt1
egyébként frankón nem vágom minek csinálják ezt, annó az a három map sem volt valami kurva sikeres.
nemhogy folytatnák a bfv fejlesztését, annak jobban örülne mindenki :-)

Bercy
Ez idei, idén esik júni 1. csütörtökre.
Zs0lt1
tavaly? 😄

uHs Gerzson
Battlefield Vietnam(tm) World War II Mod Extended v0.9 on Thursday, June 1st.

uHs Gerzson
És hol maradtál a gyakorlásról mi? najó a szülinapod miat elnézem <#nyes>

Nah, épp most koccintok gyerekpezsgõvel a 19"os monitorommal <#banplz>

-tRs-Landor

-tRs-Landor

Rusid
BÓDIG SZÜLINAPOT !!!

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

HBD

vsly
HBD<#pias>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

hányadik? 62? má remeg a kezed bfv közben mi? 😛 😄D