Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
-tRs-Landor
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
nnaszal kijön jövõjét kedden megnézni ezt a hadiparkot? 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
mivel vagy, 14.4es modemmel? <#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
ki fogja dobni csatlakozáskor valami olyasmival, hogy 'data differs from server'
egyszerûen csak a 3. imagenak clonecd-s veriónak kell hogy legyen és lehet bemountolni daemontoolsal virtuális cdként
a szerver cime egyébként server.bfv.hu
-tRs-Landor
ASE szerver keresõ,
A "muhaha" tört. Más aszem nem kell.
¥ xfire: kistekila
Hozzámkerült ma a BF: Vietnam. Kipróbálnám neten, annyit kérdeznék elõtte, hogy lehet-e játszani vele, ha nem eredeti a game, vagy hivatalos szerver van, illetve hogy le tudnátok-e írni, mit kell letöltenem, hogy játszani tudjak neten (patch, crack, loader, etc.).
Elõre is köszi!

az nme-sektõl nemtom miért vársz többet, mint csiterezés.
Viszont vant jópár MNZ-s és NME-s, igaz a végére MNZ elhúzott. A történethez hozzátartozik hogy Gancza megsértõdött mert leköcsögöztem. Viszont elõtte leTK-ztam (direkt bekapcsoltam erre az alkalomra a TK-t a szerveren 😊), meg kikickeltem, ara bezzeg nem sértõdött meg. Na mind1.. :] De azért tudhatná hogy milyen vagyok, káromkodok, meg igen, szegényes volt a gyerekszobám, de ez csak egy játék, nem gondolom komolyan. Kár hogy Gancza ellen nem ment úgy mint az NMEs srácok ellen. Egy kibaszott csíter is vótam, nah, mikor édeshármasban tologattuk a figurákat Cambodian Incrusionon.. <#vigyor5>#vigyor5>

-tRs-Landor
<#nemtudom>#nemtudom>
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Megtudja vki mondani,hogyan kell csinálni olyan 1.21 szervert ami nem ellenõrzi le
cd-kulcsot(ergo tört szervert)? Az nem elég hozzá hogy kliens tört legyen, de csak 1.0hez találtam private server patchet. Ugyanilyen van 1.21hez vagy hogyan kell? <#nemtudom>#nemtudom>
Thx a helpet! <#worship>#worship>
-tRs-Landor
Valaki írjon mér egy mûködõ tört címet az ASE-hoz!
Nemzetiség,szervernév.
Biztos van valakinek a kedvencek közt.
THX!
MAN T.G.A.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
ott a népligetnél van egy ilyen hadipark vagy mi a fasz, van ott egy csomó minden.
amiket felismertem azok, t34, hind, egy rakat faszomtudja milyen ágyú és egy ZSU, egy élõ igazi zsu bazdmeg. teljesen levoltam döbbenve, hogy hogy néz ki. nagyon állat. csináltam képet a telómmal, majd ha erõt veszek magamon akkor lementem.
nekem 1.2
Vigyázzatok, mert azt mondták, hogy könnyen függõvé válhattok 😄 !
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
nemhogy folytatnák a bfv fejlesztését, annak jobban örülne mindenki :-)
-tRs-Landor

-tRs-Landor
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.