Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
-tRs-Landor
cimet pliz
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
vagy tán DC ???
van még egyátalán szerver ???
elsõ az egészség
No H2O !!!!
ujra ihato a viz Miskolc-on
* húúúúúú de gonosz *
-tRs-Landor
nekem még csak a szmítógépem szerepelt a tvben réges-régen <#zavart1>#zavart1>
-tRs-Landor
smi cska a fejed véltem felismerni😛
akkor neki is bszn ;-)
csak tomit vettem észre a listán 😄DD
majd egy évmúlva már jöhettek piálni 😄DDDDDDDDD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
meséjj mi vót? <#vigyor3>#vigyor3>
-tRs-Landor
egyébként tiszta szerencse hogy kivágtak és nem adtam a fejem ilye idióta riporthoz
-tRs-Landor