Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Errõl az jut eszembe, mikor a régi szép idõkben haverommal egy átmulatott éjszaka után, hajnali 8 órakor botorkáltunk az EFOTT-on vissza a sátrunkhoz, de hogy-hogynem kinyitott közben mellettünlk egy kocsma és kénytelenek voltunk sörözni ... hogy ne zavarjuk az alvókat, bementünk a csetsátorba, 2 egymás melleti géphez és elkezdtünk egymással csetelni ... a "felvigyázók meg csak annyit láttak hogy a két hülye röhög - röhög - iszik ... és közben egy kurva szót nem szól, csak pötyög 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-tRs-Landor
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
-tRs-Landor
(remélem az ujdizájn elküldte a privit)
¥ xfire: kistekila
-tRs-Landor
ha igen, felhasználói info, katt a logóra 😉
¥ xfire: kistekila
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elméleti síkon gameképes lettem <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
wake up neo <#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
Sõt, mikor annó nekem megemelték a netet 512-rõl 1megára, akkor játék mellett még bõven töltöttem ftp-rõl, beállítottam a flashfxp-t, hogy 50kbyte-tal töltsön, aztán mentem játszani. Simán ment, kicsit nagyobb volt a pingem, mint a többieknek. ezt egyébként nem csak én csináltam.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ajánlott egy 1 megabites net!
ÉS A processzoro d márkája nagyon fontos mert ha celeron akkor azt cseréld le ha van rá szerencséd...Nekem Celeron van és 12 embernél már akad mint a szar
-tRs-Landor
sry a késésért...nem votam gépközelben😛