Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beers
Ehhez tényleg elkellett érni egy szintet 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
😄DDDDDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
Szép volt Rusid 😊

Errõl az jut eszembe, mikor a régi szép idõkben haverommal egy átmulatott éjszaka után, hajnali 8 órakor botorkáltunk az EFOTT-on vissza a sátrunkhoz, de hogy-hogynem kinyitott közben mellettünlk egy kocsma és kénytelenek voltunk sörözni ... hogy ne zavarjuk az alvókat, bementünk a csetsátorba, 2 egymás melleti géphez és elkezdtünk egymással csetelni ... a "felvigyázók meg csak annyit láttak hogy a két hülye röhög - röhög - iszik ... és közben egy kurva szót nem szól, csak pötyög 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

<#eplus2><#eljen>

-tRs-Landor

Rusid
Ehh kidobott az ágy, hú de értelmetlen amit írtam 😄. Azt hiszem kilogoltam még chachet is üritetem bár errõl homályos emlékeim vannak 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

remélem otthagytad az etele tér közepén a bfv fórumra belogolva a terminált.. <#banplz>

-tRs-Landor

ilyet máskoris méggg!!44 <#nyes>

-tRs-Landor

Zs0lt1
ez nemrég lett kitárgyalva, olvassá vissza!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
Te is inkább menj csucsukálni <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
HBD Pepti!

trogerzsiger
olyan nettel tudok játszani jól ami 60kb/seccel tölt le kb?

DummyBoy
HBD Pepti!!!

Rusid
jah és bszn pepti .😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
haliho mindenkinek szar ez abillentyüzet nincsnen rajta shift vagy csak én nem találom,iagz ez nem csoda mert kissé illuminált állapotban leledzem, szara space is. ráadásul a buszom is csak fél óra mulva indul szal ki kell tölteni az idõt. gáz lett a roctogon is felújították éss tulajcsere történt csakperszemás sorrendben ennyi mû rokeret eegy helyen márr régen láttam azért nem volt olyan szar. nagyon gáz ez a fém billenyûzet látszik nem kandós tervezte. inkább valami görény menedzser tervezte. ogy ne kanyarodjsak el nagyon atémától a rocktogonban voltam és szar lett telee volt mû rockerekkel de volt pár õs kandósis akik szerintem még akkor is a kaanddóba fognak járni ha énmár végeztem ami nagy szó ,azértén birom õket õk tartják a kandóban a lelket. a mostani irással megpróbálom megtesstesíteni aa gonzó féle ujságírás, nemsok sikerel,de ez nem fontos mert mégmindig nem jön a buszom ez akibaszott bill. még mindig nemjó most belerugtamegyet demost sem jó sõt egy kicsit rosszabb vibrál a kép. nah mindegy rendkívül sok ember jött a bankból õketnem szeretjük deviccesek külalakra. a bill még mindig szar. hol az a rohadtshift. MEGVAN. EZ csöcs végre tok nagybetüvel irni bár annyira nem hiányzott. uhh közbenmeg megjött a buszom sugyhogy most megyek mert még pislnem is kell joccakátmindenkinek.

HBD😊

uHs Gerzson
HBD Pepti papa <#vigyor>

BaSZNáD Pepti!!!44

-tRs-Landor

Zs0lt1
boroskóla is legyen benne 😄

Yan
csinálok kistekilást, ugy hihetöbb lesz 😊)

(remélem az ujdizájn elküldte a privit)

&#165; xfire: kistekila

jó.. a [email protected] nem igazán volt számomra hihetõ elsõ blikkre <#nevetes1>

-tRs-Landor

Yan
elméletileg rég fel vagy véve msn, ha nem töröltél azóta 😊
ha igen, felhasználói info, katt a logóra 😉

adj msnt vagy valami :]

-tRs-Landor

Yan
idöm lenne.
majd beszéljünk róla.

Ha megadom a régi forrását vállalod, hogy átkonvertálod az új sg designal kompatibilissá? Nemsok idõm van mostanság <#szomoru1>

-tRs-Landor

Yan
Landor, nem akarod át/visszafaragni a topik kinézetét? 😊

sajnos nem tudom kipróbálni, nekem sajnos 3072 az uploadom <#szomoru1> <#idiota>

-tRs-Landor

joebacsi
nana, a kisköcsögöket nekeverjed bele!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DummyBoy
Nnnna ... faszaság van ... most hogy nem tudok netezni, kaptam Leányzótól egy eredeti BFV-t 😊

Elméleti síkon gameképes lettem <#hehe>

Zs0lt1
nemtom mit köcsögölsz, de tényleg így volt. próbáld ki.

Danee
<#hehe><#hehe><#hehe>

persze meg te voltál a kerületi dsl alközpont
wake up neo <#nevetes1>

-tRs-Landor

Zs0lt1
BFV-nél az 512 bõvel elég!
Sõt, mikor annó nekem megemelték a netet 512-rõl 1megára, akkor játék mellett még bõven töltöttem ftp-rõl, beállítottam a flashfxp-t, hogy 50kbyte-tal töltsön, aztán mentem játszani. Simán ment, kicsit nagyobb volt a pingem, mint a többieknek. ezt egyébként nem csak én csináltam.

Prince of Máté
a neted 512 kbites ami kevés hogy ennyi emberrel játszhass!!
Ajánlott egy 1 megabites net!
ÉS A processzoro d márkája nagyon fontos mert ha celeron akkor azt cseréld le ha van rá szerencséd...Nekem Celeron van és 12 embernél már akad mint a szar

trogerzsiger
nem leggyengébb grafon

a netted nincs smi baj ,fullon jáccol?

trogerzsiger
63kb/seccel tudok letölteni a gépem megfele a követelményeknek a videjókártyám 64mbos

mien neted meg mien géped?

trogerzsiger
mért van az hogy 35 ember felett neten akad a játék? a gép miatt vagy a net miatt van?

kz
thx

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

3TOMI3
hbd

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

HBD KZ!

ájííí <#finom>

-tRs-Landor

Zs0lt1
az EoD-nál készülõdnek valamire ;-)

Zs0lt1

😛<#integet2>

oszt majd arra fogod ha lelöllek!😊

Rusid
Köszi így késve is, ennek örömére most iszom 😊.

<#worship>

Yan
inni sose késõ <#pias>

hbd Rusid😊
sry a késésért...nem votam gépközelben😛