Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
-tRs-Landor
egyedül lövöldözök össze-vissza!
-tRs-Landor
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ennek a gecinek lelke van, ha nem használod sokáig megsértõdik és baszik egynél több mapot elindítani. 😄
nekem is volt már ilyen, többször is.
sõt, ez örökölt tulajdonság, mert voltam már ugyanígy a bf42-vel is 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Landor ment mél.
(szójj vissza hogy jó-e)
😊
¥ xfire: kistekila
szerintem.. azért olvasd már végig mr inglisticser, hátha ki tudsz olvasni belõle még valami fontos infót <#wink>#wink>
-tRs-Landor
'Add one of following 'bf' accounts below to your Xfire friends list for each BF event.'
tehát az egyik bf account-ot kell hozzáadni a userlistádba, nem mindet!
-tRs-Landor
November 9.én kijellöt privát szervereken kell játszani (a "logibfv1"tõl - "logibfv9"ig kell ezen nevû kontaktokat felvenni az xfire userlistába)
Az össz nyeremény az összes játékos között véletlenül lesz kisorsolva óránként.
A nyeremények: 15db G5, 14db G15. Plusz 2db 2142 is ki lesz sorsolva a 2142-t játszók között de az most minket kurvára nem érdekel 😊
További részletes infót itt találtok
Szóval hajráhurrá, gyakoroljatok!

-tRs-Landor
Rá se ismernél, hogy BF2 mod.
Nna jó egy kicsit 😄
Egyébként tényleg rohadt jó, vannak iszonyat nagy asszi pályák.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Hoppp ... Badsec, ahogy van valami ami letõthetõ, csapassad is valami letöltõ helyre ... (Bár tuti hogy nincs kedved a Bot supportal szarakodni 😊 ) azért mekkérdem ... singleben menni fog?
Mostanában csak céges net van 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mijazaavitnám?😛
mikor?😊
2: november elejéig tedd fel!! (meg más is akinek esetleg nincs fenn és akar jönni!)
3: stérber vagy, no comment 😄
-tRs-Landor
2. nincs fent otthon a vietnám
3. 4-s lett a programozás dogám jeeee
😄DDD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Jolt.co.uk 04 - BF:V Flaming D|46ms|213.208.119.134:15564
Húúú de kurva jól néz ki ez a Flaming Dart, nem tudom levenni a szemem a képekrõl 😄
De a tornyokat se felejtsd el<#lookaround>#lookaround>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Úgy döntöttem, hogy a kedvenc BF Vietnam mapjaimat megcsinálom BF2 alá. Ezek az OP. Flaming Dart, Op. Irving és "közkivánatra" esetleg a Hastings lesz. Jelenleg az Operation Flaming Dart-on "dolgozom". Bár szerintem senki nem fog raja játszani, de nem baj! Engem szórakoztat az elkészítésük!<#vigyor>#vigyor> Itt van róla pár kép! Kiváncsi vagyok a véleményetekre!
Szóval egyelõre itt tartok...
Horda Maki!:D
-tRs-Landor