Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

http://bfvietnam.unisoftnet.hu/

de itt van irva ekkét dolog bizony😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fritz Von...
LOL, az elsõ kerek szám is az enyém ....

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Hi itt is mindenkinek! Manson igazat mond, volt szerencsém a PCGURU-nál egy két órás tesztre. Írtam is róla egy cikket, ám a megállapodásunk szerint addig nem tehetem ide ki, amíg meg nem jelenik az újság.

A játékról pár rövid sorban annyit, hogy überfasza lesz. A grafika gyönyörû, a játékélmény olyan durva, hogy magasan ver mindent. A hivatalos megjelenés március második fele, remélem nem csúsznak vele és Mo.-on is kijön gyorsan (veszem is meg egybõl). Játszható demo valamikor február közepén-végén lesz. Illetve lesz majd még egy full game teszt is, amire hivatalos vagyok.

A gépigényrõl sokat nem tudok mondani, a bétateszten a gép egy 2000-es proci volt, GefFX5900-zal, 512 RAM-mal. És így kb két map volt játszható, de ugye az optimalizálás még hátra van.

Szóval megéri várni rá, iszonyat jó játék lesz.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Tuvok
Részvétem Life. Ha kijön, bánni fogod, hogy elvállaltad... 😉

Punker
😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

csakugy beirok hogy ne a második oldalon legyen a topik😊

Mr Manson
Valami hivatalos teszt volt, és ott nyomta!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Punker
hogyan? mikor?

Mr Manson
Fritz társam már jatszott vele...
Szerencséje volt kipróbálni, õ nagyon dicséri!

Admiralis
Nah hát halika mindenkinek!
Reméljük a tesok lenn a pincében szép játékot dobnak majd össze. És így rengeteg yo game órát tudunk majd vele eltölteni. Alig várom már, hogy kijöjjön. De addig is és mindig is BF1942 RULEZ!

Dell power

Punker
ok thx

megtörtént
Punker
a honlapon lévõ fórumban az órát nem lehetne beállítani pontosan?

de, csak ahogy a sima bf-es forumba.. arra szarnak magasrol
neked eddig nem tünt fel hogy ez már az "lcimben" is bentvan? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

<a href="http://bfvietnam.unisoftnet.hu>Magyar HQ, mindenki látogasson ide is el</a>
Mr Manson
Ez is beindult? Kira! Végre!

Mr Manson
Hy itt is!

WiNters
nem kiegészítés.

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

traXion
Nem kell.

Titan
Ehhh...Én meg fogok õrûlni mire megjelenik...

Punker
szerintem ez maga lesz az eredeti game...

Punker
remélem nem 😊)

Titan
Kell majd hozzá az eredeti BF??

traXion

Igen?Szerintem meg természetes.Mivel minden éjszaka azt álmodok😄Már megszoktam😄

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Punker
reggelt

traXion
Beteges 😊

DonPapa
a Házigazdá-t kérdezem itt is be lesz vezetve hogy reggel mindenkinek be kell köszöngetni és megosztani a többiekkel az éjszakai élményeit ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Punker
áááááá durvák nagyon a videók.....

WiNters
Jahh 😊

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Punker
csak jönne már

lesz demo...
Sry elküldtem véletlen 😄
2004.03.22-re van kiírva.
A teszt betát már megkapták a teszterek, így reménykedhetünk, hogy 1hónapon belül.
Punker
valami demó mikor jönki? és mi a hivatalos megjelenés?

Rendben.
Biztos lehetsz benne, hogy pörögnifog. 😊
Tudom, onnan találtam ide.
Az topicmod jogot általában nagyobb témákra osztjuk csak ki, amelyekben nagyon gyorsan pörög a hozzászólások száma, ott effektivebb egy "témalakó" segítsége.
Bár remélhetõen ez is legalább annyira élénk topic lesz majd, mint a sima BF 😉
Köszi igen de ment még mail is a közös mailotokra 😄
traXion
Jó lesz, köszi!

Imhol van e😊
Jó lesz így?
Természetesen folyamatosan fejlesztjük az oldalt és hírezünk.
A játék kijövetelekor pedig 2 szerver biztosan indítva lesz.😉
már megvan thx, szupik ezek a zenék 😉

már megvan csak kvikk tájm-mal kezdte...

nem kezdi tölteni, neked megy?

köszi 😉

de ott van a letoltesek kozott
a the letter - the box tops