Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonPapa
megprobálom neked és persze mindenkinek akinek esetleg kell felrakni a magyar HQ/letöltések részébe

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Lacc
Kliens-oldali lagfix? Háát én ebbe valahogy nem bízok.
traXion
A magyar HQ/letöltések sekció.

a lent megjelölt személy 😊
amugy tény hogy tüzfal jodolog de az iylen mindent bekapcsolok tipusu embereknél az is káoszolhat... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Evil
a jatek soundtrackjet honnan lehet lecibbantani?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Hamed
Nemtom, ha a tûzfalat beállítom, hogy a játékok exe-it engedélyezze, az új dolgokra meg kérdezzen rá akkor biztos nem kavar bele semmibe. Más meg pláne nem az én gépembe. Elõvigyázatosság😊
Vírusirtót meg ki futtat játék közben?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

"emellet virusírtó, tûzfal, meg ami létezik" na pont ezek azok amivel jól oda lehet vágni bármilyen netes gamenak, de még néha nem netesnek is... 😊
tüzfal belepiszkál a game forgalmába a netel, szuper csak éppen nem fog menni, a virusirtó marha jó dolog ogy game mellet fut és ha amugy még nem is akadna viruskeresgetõnek tuti sikerül leterhelnie anyira hogy ne legyen folyamatos a game... 😛
a minden ami létezik cimszó meg eleve olyan hogy egy bizonyos pont után ember minél többet buherálja a rendszert annál szarabb lesz csak... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

LSC
Tûzfalat kapcsold ki próbáld úgy.

LSC
nekem radonnal volt hasonló akkor ram hibás volt.

LSC
Azt nem lehet kikapcsolni szerver oldalon hogy csak a frendly nevét írja ki? Mert elég szar hogy ki tudom szedni a csávót ködön át és õ is engem.

Ezen a BFV hungarian pub server 1.0-an orokke ugyanaz az egyetlen map megy? 😞

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Yan
ha jobban megnézzük az árnyékokkal van a gond.

¥ xfire: kistekila

Hiába, narkó is volt Vietnamban 😊)
Toughtful
Csak mire elment a tank, pont pályaváltás volt.

Nembaj, még ilyet! 😊

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

ASE-ben már van BFVietnam ficsör, onnan csekkold, ha ne mmegy, látogass el a cb.hungs.hu -ra, ott le van irva hol-milyen szerverek vannak

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

1 hónapja raktam újra az xp-t, nem hiszem hogy gond lenne vele, minden más szigorúan müxik, emellet virusírtó, tûzfal, meg ami létezik, nem hiszem hogy az win-nel lenne a baj
Laza
hol van magyar szerver???
egyet talalok, az tok ures...

mashova meg nem took bemenni, mert allandoan invalid CD key, pedign fent van a crack fix

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lacc
Öööö... Win reinstall? Nálam az olykor csodákat tesz, még az ilyesmit is megoldja 😊)
Igen, ez aggaszt engem is. Bounce-nél vettem delux edition (hozzá adták az összes cracket is 😊 ). ennek ellenére nem megy. video driver ok. többször instaláltam. stb.stb. ??????????????????????? HEEELP PLEASE!!!!!!
traXion
Crack és crack-fix rendben?

van egy nagy gondom: a
pályák betöltésénél a csik megáll kb 80-85%-nál, és nem tudom mi az oka. se elõre, se hátra. tele a butykosom az egésszel, másfél napja küzdök vele, és semmi változás, segítsetek, mert megbutulok bfv nélkül.
Elõre is köszi.
hi
Sanko
vedd le az infra szemuveget

a mohának mindig a déli oldala fás

Yan
mind a 2-en jól járnánk,
föleg én

Sanko
szép :-)

Hi!
A Vietnamban is gyengék a botok? Az elõzõekkel az volt a bajom, hogy mikor lanon akartunk játszani vele és kevesen voltunk nem tudtam berakni +botokat (na nem mintha nagy segítség lett volna😊).
Remélem ezt a hibát orvosolták benne.

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

Lacc
Miért most mit írjon? 😊
kz
Arra vóna eszed mi?

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Serpa
nagy gubanc lehet.

Yan
szép virágok
utoljára mondom: cseréljünk kártyát 1:1-ben

Lacc
Whoa KZ ez meg hogy? Az FX szériában van beépített hippi-vision mode? 😄DD
kz
53.03-al is a ScreenShot0.jpg -t produkálja.

Serpa
régebbi driverrel ?

kz

Yan
kapcsold ki a capslock-ot

Lacc
De nem éppen az van, hogy a bozótba, ha lehasalsz, akkor eltûnik a neved? Ezt mondták a fejlesztõk is régebben, meg most én is így tapasztaltam, mert a fûben hasalva szedegettem le az amcsi bakákat a jó hangos assault dobtáras AK-val, de teljesen sík terepen kb. 50 méterrõl. Hát nem úgy nézett ki, mintha tudnák hogy egyáltalán merrõl lövök, szóval a nevemet nem írta ki szerintem. A végén is egy heli nyírt ki, mert felülrõl meglátott (sajna hibáztam és be tudott szállni végre valaki a helibe 😛P).
Picsába ramot kell vennem kevés az 512.Állandóan kerreg a vinyó.

traXion
Grat a 2K-ért.

Reméljük nem a JW serveren történt. Ha igen, akkor máskor szólj a CB-seknek, és majd intézkednek.

Nade mostmar a tokom televan a sok idiotabol, akik abban lelik szorakozasukat, hogy a sajat csapattarsaikat lovik halomra. Ezuton is koszonom nekik, hogy emelik a jatekelmenyt.
A helispawnerekrol meg mar ne is beszeljunk...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Engem a bozótharcban csak az idegesít, hogy ott virít az emberek feje fölött a szöveg. Elbújni sem lehet így, és legtöbb esetben a bozótharc szart sem ér.
Ki kellene kapcsolni, vagy legalábbis csak a sajátok feje felett legyen, vagy mittomén.
félünk😛 Épp most akcióztam egy sráccal, ketten próbáltunk bevenni egy bázist gyalog, persze túléltük😛 ugyhogy rettegjetek vietek😉

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

traXion
Woha.... 😊

Lacc
Lol ma vietnámiként bevetettem az Op. Irvingen a gerillaharc taktikáját és bevált de még hogy! 😛
Szóval rettegjetek majd ott amcsik mert az öreg Scythe jön értetek a bozótból
Mr Manson
Szerver beállítás!
nem csak a server settings.con ba kell a PB-t 1 re tenni hanem:
PBClient.con

game.clientPunkBuster 1

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sanko
MI LEHET A BAJ?
ÁLLANDOAN CONNECT PROBLEM VAN ÁLLANDÓAN LEKAPCSOL A MAGYAR SERVEREKRÕL!
MIELÖTT BÁRKI MENGEM OKOLNA A COD, AZ UNREAL 2004, A SIMA BF 1000-EL FUT STABILAN....TEHÁT NEM A NETEM SZAR....(AXEL KÁBEL) MI LEHET A GOND?

Hi megszeretném szerezni a BFV-bõl azt az számot aminek ez a címe: You Realy Got Me asszem a többi mind megvan de ez nincs.

[NST]Cifu
Ez ehgy kibelezett/kilõtt Sheridan lehet, hiányzik pár futógörgõje 😊
Meg mondjuk szép is lenne, mivel a legtáposabb CH-47D Chinook verzió is csak kb. 12 tonnát bír felemelni, a Sheridan pedig harckészen ~17 tonna...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Yan
😉

Yan