Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
amugy tény hogy tüzfal jodolog de az iylen mindent bekapcsolok tipusu embereknél az is káoszolhat... 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Vírusirtót meg ki futtat játék közben?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
tüzfal belepiszkál a game forgalmába a netel, szuper csak éppen nem fog menni, a virusirtó marha jó dolog ogy game mellet fut és ha amugy még nem is akadna viruskeresgetõnek tuti sikerül leterhelnie anyira hogy ne legyen folyamatos a game... 😛
a minden ami létezik cimszó meg eleve olyan hogy egy bizonyos pont után ember minél többet buherálja a rendszert annál szarabb lesz csak... 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Nembaj, még ilyet! 😊
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
egyet talalok, az tok ures...
mashova meg nem took bemenni, mert allandoan invalid CD key, pedign fent van a crack fix
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
pályák betöltésénél a csik megáll kb 80-85%-nál, és nem tudom mi az oka. se elõre, se hátra. tele a butykosom az egésszel, másfél napja küzdök vele, és semmi változás, segítsetek, mert megbutulok bfv nélkül.
Elõre is köszi.
A Vietnamban is gyengék a botok? Az elõzõekkel az volt a bajom, hogy mikor lanon akartunk játszani vele és kevesen voltunk nem tudtam berakni +botokat (na nem mintha nagy segítség lett volna😊).
Remélem ezt a hibát orvosolták benne.
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Reméljük nem a JW serveren történt. Ha igen, akkor máskor szólj a CB-seknek, és majd intézkednek.
A helispawnerekrol meg mar ne is beszeljunk...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Ki kellene kapcsolni, vagy legalábbis csak a sajátok feje felett legyen, vagy mittomén.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Szóval rettegjetek majd ott amcsik mert az öreg Scythe jön értetek a bozótból

nem csak a server settings.con ba kell a PB-t 1 re tenni hanem:
PBClient.con
game.clientPunkBuster 1
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
ÁLLANDOAN CONNECT PROBLEM VAN ÁLLANDÓAN LEKAPCSOL A MAGYAR SERVEREKRÕL!
MIELÖTT BÁRKI MENGEM OKOLNA A COD, AZ UNREAL 2004, A SIMA BF 1000-EL FUT STABILAN....TEHÁT NEM A NETEM SZAR....(AXEL KÁBEL) MI LEHET A GOND?
a mohának mindig a déli oldala fás
Meg mondjuk szép is lenne, mivel a legtáposabb CH-47D Chinook verzió is csak kb. 12 tonnát bír felemelni, a Sheridan pedig harckészen ~17 tonna...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!