Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja egy kérdés a Huey-nek nem lett erõssebb a rakétája vagy a mi8-nak a páncélja mert igen gyorsan leszedett egy srác a meglepetésemre kb 3rakéta, régen 5,6-ot is kibírt!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
V9ykn8_TZL0
http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?Battlefield%20Vietnam_1.01_crack!rar
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Én csak azt nem értem hogy erre más még nem jött rá, pl külföldön? És miért nem így rakták már föl a netre ? Mások nem ismerik a CloneCD -t ?
Elõzõ érdésre: Mivel mountoltad,mert a Virtualclonedrive nem jó ,próbáltam, én az alcoholt használom és jó.
Szólni kéne az adminoknak hogy frssítsék a szervert .Aki akarja az úgyi meg tudja ,tudta szerezni a jó clone-os cd-t.
V9ykn8_TZL0
Lehet hogy a régi BFV hagyott valamit a regben?
V9ykn8_TZL0

Van amikor újraindul a gép, de általában kilép a winbe....
arty: Már vagy 10x reinstall volt, és mindig ezt csinálata...Már a WinXP-t is újraraktam, de nem segített...
Lehet hogy mégis csak hardware....VGA?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Valami hardware probléma?
-geForce MX440 legújabb friverrel....
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ilyen nincs. Ezt eddig soha nem kellet átírnom mert van RefreshLock nevû progim ami 100HZ-en tartja a monitort. És hogy ez lett volna az XP nyûge? Mind1
Ezer kössz!!!

Persze! a 3. CD bennt van és el is indul a játék, de még az EA logót se tudja betölteni mikor kiírja azt hogy: A(z) bfvietnam.exe hibát észlelt, ezért leáll... (szokásos XP szöveg)
Már próbáltam más helyre telepíteni meg kitöröltem minden Registry bejegyzést de nem jó.
Ja és nem crackeltem. "Natúr" vann fenn. De ugye nem server patch kell?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ez komoly?
Lehet hogy azért nem ment mert a clien-et raktam föl?
De hát patch nélkül se ment pedig ugy kellene
Miért van az hogy fölrakom a Battlefield Vietnam-ot (1,2 CD Razor911-es a 3. Petko féle) majd az 1.01 patchet. És mikor elindítanám, akkor bejön a kis BFV-s kép majd feketeség és kiírja hogy: A(z) bfvietnam.exe hibát észlelt, ezért leáll...
Miérrrtt?
A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.
Peccs elött azért használtam M16-ot, hogy ne lámázzanak le az M60 miatt, erre tessék...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Jól elcseszték a NVA fegyvereit!!!

Mert nekem már csak 300mb letõltésem van úgyhogy majd csak kedden tudom leszedni! 😞
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Az lenne a gondom hogy leszedtem a játékot és felraktam megin a clonecd-s verzióval de igyis aztirja hogy nincs betéve a cd. valami 5let?
ui: kösz petko
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit