Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joe004
Ennyire vágod a heli témát?

ReTeK
és a gyenge pontot lõttem

ReTeK
én vótam

Joe004
mi8 páncélja gyengébb?

Joe004
Valaki szoljon már nekik játszani akarok!
Ja egy kérdés a Huey-nek nem lett erõssebb a rakétája vagy a mi8-nak a páncélja mert igen gyorsan leszedett egy srác a meglepetésemre kb 3rakéta, régen 5,6-ot is kibírt!

azok lúzerek

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Davidus
De most aztán tényleg nem lesz mentség a muhaha meg a vietam'O'matic serveren játszóknak😄

V9ykn8_TZL0

leszarom mostmár. Clonecd ugyis jobb mert legalább nem kell mindig a crackre várni.

Davidus
hm lol

V9ykn8_TZL0

Joe004
Itt a crack 5Mb ezért volt ez a nagy felhajtás 😊 !!
http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?Battlefield%20Vietnam_1.01_crack!rar

Davidus
Nah sikerült megoldani. Nem tudom mit csináltam de sikerült😛 A muhaha servert kik üzemeltetik? Be kéne õket fenyíteni hogy dobják rá a peccset. Amíg lesz 1.0-ás magyar server addig nem hiszem hogy lesz érdemleges forgalom JW1-en😛 Nehéz elszakadni az MP60-tól😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Csak az a baj hogy egyik gyenge pillanatomban úgy düntüttem hogy kitörlöm a BFV mappát ahogy van aztán majd én törölhetek a registryben😛

V9ykn8_TZL0

Serpa
köszi.

de ilyennel nem veszõdök.

Ez pénteken akartam írni csak a regisztráció miatt most tudom , de még végülis mindegy:
Én csak azt nem értem hogy erre más még nem jött rá, pl külföldön? És miért nem így rakták már föl a netre ? Mások nem ismerik a CloneCD -t ?
Elõzõ érdésre: Mivel mountoltad,mert a Virtualclonedrive nem jó ,próbáltam, én az alcoholt használom és jó.
Szólni kéne az adminoknak hogy frssítsék a szervert .Aki akarja az úgyi meg tudja ,tudta szerezni a jó clone-os cd-t.

Cobra.
Serpa #3676

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Serpa
én mennék, ha már lenne 1.01 -es crack.

az lesz a gond! lehet uninstalálni eddig mindenkinek sikerült. Megjelenik a képernyõ ahol pipálgatni kell, és ott kiveszed a pipát a két elsõ komponensbõl ami eddig be volt pipálva. És voilá!

Davidus
A régit nem lehetett uninstalláli valami miatt ezért kézzel töröltem ki a regisrtyböl amit találtam.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Felraktam újra a gámet a clone CD-vel de kéri a CD-t indításkor(fel van peccselve és a clone CD van mountolva)
Lehet hogy a régi BFV hagyott valamit a regben?

V9ykn8_TZL0

Azért elszomoritó hogy amekkora nyivákolás volt az 1.01 crackért, akkora a csend most hogy megszereztük végre (thx to ZsOlt1). Pedig ennyi idõ alatt mindenki leszedhette volna Petkotól. Mindenki rádöbbent, hogy már nem tud rambóként rohangálni az M60-al és az RPD-vel ezért inkább továbbra is a muhahán játszik? ehhh....

egyebkent a legujabb alcohol 120 virtual drivejevel is megy, azt nem detektálja
bazza
Az a baj, hogy nem csak ennél a játéknál van így....
Van amikor újraindul a gép, de általában kilép a winbe....

arty: Már vagy 10x reinstall volt, és mindig ezt csinálata...Már a WinXP-t is újraraktam, de nem segített...

Lehet hogy mégis csak hardware....VGA?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

arty
nekem ue. volt, reinstall segitett

Forza.

Bercy
ez inkabb software-s hibanak hangzik. nezd meg h azota amiota elkezdte ezt csinalni a game milyen modositasokat hajtottal vegre a gepeden(software&hardware)
bazza
Az mitõl van, hogy 2 percenként kilép a játék a winfosba?
Valami hardware probléma?

-geForce MX440 legújabb friverrel....

Bercy
server patchot csak akkor kell folraknod ha servert inditasz, de gondolom azt nem akarsz
Cobra.
Nem az XP, hanem a játék nyûge volt. Valamiért nekem is újra kellett raknom a játékot, mert csak fekete képeryõ volt indításkor, de utána már mûködött.

Hát én össze fosom magam.
Ilyen nincs. Ezt eddig soha nem kellet átírnom mert van RefreshLock nevû progim ami 100HZ-en tartja a monitort. És hogy ez lett volna az XP nyûge? Mind1
Ezer kössz!!!

videodefault.con ebben ir át ezt renderer.allowAllRefreshRates 1 ilyenre.Ja mindezt a vietnamban 😊

Már mindet próbáltam.
Persze! a 3. CD bennt van és el is indul a játék, de még az EA logót se tudja betölteni mikor kiírja azt hogy: A(z) bfvietnam.exe hibát észlelt, ezért leáll... (szokásos XP szöveg)
Már próbáltam más helyre telepíteni meg kitöröltem minden Registry bejegyzést de nem jó.
Ja és nem crackeltem. "Natúr" vann fenn. De ugye nem server patch kell?

Cobra.
Remélem a cracket nem raktad fel, mert akkor nem is fog menni. Ha a "natúr" BFV 1.01 van fent, akkor valami gond van, esetleg próbáld meg újra felrakni (miután uninstalláltad ÉS letörölted a könyvtárát). Ja, a 3.CD-t bemountolva hagytad ?

A szerver patch-et kell fölrakni ami 111 MB?
Ez komoly?
Lehet hogy azért nem ment mert a clien-et raktam föl?
De hát patch nélkül se ment pedig ugy kellene

HI. Valaki segytsen pls!
Miért van az hogy fölrakom a Battlefield Vietnam-ot (1,2 CD Razor911-es a 3. Petko féle) majd az 1.01 patchet. És mikor elindítanám, akkor bejön a kis BFV-s kép majd feketeség és kiírja hogy: A(z) bfvietnam.exe hibát észlelt, ezért leáll...
Miérrrtt?

Bercy
pontosan. szvsz jo most a fegyverek kiegyensulyozasa.
Yan
nana, ott van az emlitett AK-47, és a mat-49 se rossz

¥ xfire: kistekila

Sunz
Nem értek veled egyet. Én a peccs megjelenése óta 1.01-zek. Az AK-47 és az AKMS naggyon durva. Picivel rosszabb a szórása mint az M16-é, de egy lövéssel halálos, nemúgy az M16.

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

bazza
Majd az 1.1-ben kijavítják....
L.O.L

0Fritz0
Hehe, ez jó...
Peccs elött azért használtam M16-ot, hogy ne lámázzanak le az M60 miatt, erre tessék...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bazza
A na most az US van elõnyben és mindenki M16-al lóg!

Jól elcseszték a NVA fegyvereit!!!

Yan
Mountold újra,
nekem pl. minden restartnál elfelejti

¥ xfire: kistekila

Joe004
kedd estig ha lehet köszi!

akkor még marad keddig
Joe004
Petko meddig lessz fönt?
Mert nekem már csak 300mb letõltésem van úgyhogy majd csak kedden tudom leszedni! 😞

Tepet
pont ugy

Damned One
Úgy tetted fel ahogyan lenn /#3705/ írtam???

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Tepet
Hi
Az lenne a gondom hogy leszedtem a játékot és felraktam megin a clonecd-s verzióval de igyis aztirja hogy nincs betéve a cd. valami 5let?
ui: kösz petko

És az ACC-re? Már van olyan is. Bár most szûntek meg...

Damned One
MIvan emberek senki nem jön a JW1re játszan??????

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Damned One
akkor hajrá... 😄

Ok köszi felraktam újból most simán megy. :o)

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit