Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jajj, de hülye vok!
Az alap bf 1942ben nincs punk buster csak az 1.6 telepítése közben kérdez rá!!!
Na és ez a punk buster amit használok a bf1942höz az ugye jó a bf vietnamhoz is meg a többi jatekhoz is nem???

Hát ja, én azért megkéselem õket biztos ami biztos
Kár, hogy szerver oldalon nem lehet a tornyokat sebezhetetlenné tenni, a repülõs mappok repülõk nélkül valahogy olyan bénák lesznek

vsly
Sejtettem,hogy ez történt.Csak ha valaki akkora láma,hogy nekiesik lángvágóval,akkor jobb úgy hagyni.Mire végez,addigra úgyse kell az a torony

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Magyarán a viet Mig-17 a viet Mig-21-ek tornyát bombázta folyamatosan mert "állítólag" látott ott egy amcsit
Rohadtul felhúztam rajta magam !

Pl. tegnap "valaki" a lángvágóst folyamatos bombázással próbálta kinyírni aminek az eredménye az lett, hogy 2 percel a map kezdése után Mig-21 ek nélkül maradtunk A SAJÁT BOMBÁZÓNKNAK HÁLA !

Amúgy a bf1942 cdkben hol van a punk buster install fájla?
Mert az jó volt.
Vagy valaki plz küldje már el a setup fájlát vagy nemtom.
az emailom és az msnem is ugyanaz:
[email protected]
Nem olyan nagy fájl. Msnen pillanatok alatt átjött 6 megabájt.

Nos, ne vedd sértésnek de ha rohadt nagy kemperekkel akarsz példálózni akkor nem kell nagyon messzire menned, elég a saját klánodban egy kicsit körbenézni

vsly
Mire lángvágóval végez vele,addigra úgyis új map jön.

Minek punk buster?
Amúgy rendesen igen végig fut az a frissítés de ígyse jó.
A bf1942nél jó volt. Most itt mérnem?

vsly
Mi az MC klán oldalának a címe?

Én se

Mindenkinek !
Ha valaki a vietekkel van és meglátja, hogy egy amcsi próbálja szétheggeszteni az irányítótornyát nem biztos, hogy az a legjobb módszer a kinyírására ha a Mig-17-el 6-szor leszõnyegbombázzuk !

Bercy
en teged soha se baszogattalak, mert nem tettel ellenem semmi rosszat!
Bercy
uhh nem azt a kartam irni h viccbolcsinaljuk hane azt h NEM viccbol csinaljuk(hulye vok).
Hát marha vicces.Én is kurvára utáltam.Ezért léptem le a serverekrõl.

Bercy
Bubat nem most kezdtuk el "basztatni" es viccbolcsinaljuk
Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Thx az infot, és vki megtudj adni PB url-jét hogy letöltsem a frissítést?? vagy legalább controláljam??? Elöre is thx.
Látod Buba.Engem is mindíg basztattak ezért léptem le.Ez most hogy van?Ha lelép az egyik akkor basztassuk a másikat vagy mi a pöcsöm???

Skiper
Hihi, ez tetszik! 😊
ui.: Jah, és csak neked: !!!

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper

Bercy
sztem az mar reg megalapult 😄
Mr Manson
Lassan meg lehet alakitani az ABFC szervezetet!
Anti Buba Fun Club

Yan
mé nem banoljátok?
a többi ismétlés lenne, ugy hogy: #4242

//ne csak a 'matic legyen reklámozva 😊

¥ xfire: kistekila

jakint
Vagy letöltöd a htm filet és azt másolod be a pb\htm könyvtárba és kész is.

AMD 64 3000+ 1GB RAM + ATI X850XT + 320GB

BaLeeX
Na mégegyszer, mert látom sokaknak még nem tiszta.
Az 1.02-höz van crack a GCW-n csak nincs benne a tört mod.dll, amit az 1.01-es crackból kell bemásolni és mûködik kifogástalanul.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

skorpio7
Nyugi... 1/4 4-kor történhetett vmi a PB-vel, mert az EA szerverérõl egyszerre dobott le 5-6 embert hasonló hibaüzenettel (köztük 2 társunkat), majd 20 percen át percenkét 2-3 embert. Vmi frissítés került ki éppen most és sokaknak egész egyszerûen nem tudta befrissíteni. Nos a 2 klántagunk közül az egyiknek csak teljes újrainstall után jött rendeb a dolog, illetve úgy hogy manuálisan letöltött mindent a PB-hezés bemásolta a helyére, ugyanis a pbweb-es dologggal nem akart mûxeni a dolog vmiért.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Mivel eddig az .:uHs:. korrekt módon adminkodott így nyugodtak lehettek srácok, hogy nem lesznek az eddig kapott jogaitok elvéve.
A kempelésssel kapcsolatos dologról meg annyit (az alírásom magáért beszél), hogy valóban nem szép dolog de mivel itt valóban elfoglalható minden pont, így valódi BC-rõl nem is beszélhetünk... az persze más kérdés ha azaz utolsó pontja az ellennek és csak foglalás nélküli fraggelés zajlik, akkor az milyen véleményt alakít ki a szenvedõ fél szemében. Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy mivel mindenki 1 helyre születik így mennyi esélye is lenne vkinek befoglalni közöttük az utolsó zászlót. 😊

Sziasztok!!
Lenne egy tiszteletteljes kérdésem hozzátok,aki tud segítsen pls.
Ma este kb 2-3 óra folyamatos játék után az serveren (korrekt játék)kibanoltak, hogy miért azt nem tudom és van jó néhány server azon kivül is ahova nem enged be a punkbuster. Azt irja hogy -GuidBan fdffa- mit jelent ez?? hogyan lehet megszüntetni??? A verziom eredeti bolti,nem crackelt.A punkbustert is frissiteni kell mint a CS-ben a Cheating Death-t??? Heeeeelp Segítséééég elöre is köszi. Vini--Rambo-
Sunz
Buba!

Sokan lekempelnek, nem érdekel, üvöltök egyet a mikibe és megyek tovább.
TE VISZONT CSÍTELSZ! EZ TUTI! MA CSAK 3X SZEDTÉL LE ÚGY HOGY NEM IS LÁTHATTÁL, SENKI NEM VOLT A KÖRNYÉKEMEN, TEHÁT NEM IS KELLETT LÕNÖD. EZEKUTÁN MIT VÁRSZ TÕLEM? ARRÓL NE IS BESZÉLJÜNK HOGY MÁSIK 24 EMBER JÁTÉKÁT VÁGOD KERESZTBE! ÉS TUDODMIT, HA EZÉRT ELINTÉZED, HOGY A VIETNAMOMATICON NE LEGYEN ADMINJOGOM, AKKOR TEDD, DE MEGBÁNNI SOSEM FOGOM!

Vegyük Ryan estetét. Rohadt nagy kemper, nem szeretem amit csinál de lexarom benne van a játékban, de õ még egyzser sem szedett le úgy, hogy az bármikor felmerûlt volna bennem, hogycsíter. Dettó Norad esete, de sorolhatnám még a nagy kempereket a szervereken, akik bejönnek Hastings-re, lekempelik Mi-8-al az US oldalt(nem véletlenül Mi-vel, hisz itt nincs SA-7), mejd ha másik map jön, gyorsan lelépnek, mert nincs heli (Ez fõleg nem rád, hanem Ryan-re, és Norad-ra vonatkozik, de te sem vagy sokkal különb!!)

Ennyi voltam, bocsi a nagybetûért....

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Bercy
en irtam...
Mr Manson
ok

skorpio7
Ha érdekelnek a részletek, akkor beszélj Qrz-al a fõfõ szerveradminunkkal. Szóval amint mond vki egy 1.02-es szerverfix-et másnap már mi is 1.02-õn futtatjuk a magunkét... addig viszont kénylemesen elvagyunk és elvannak mások is az elõzõ verzióval.

skorpio7
Hát nem sok embert hallottam panaszkodni amiatt, így nem is sietünk el semmit most (mint tettük anno 1.01-nél), mert nem olyan egyszerû a mi szerverünket átállítani 1.02-re (mármint tört-re).

Mr Manson
Ez igaz, de ez nem vág ki desktopra! Sokkal kellemesebb!
És sok tört 1.02 is van, meg nem tört is! <- Igy a törtek is jatszhatnak!

skorpio7
Mint már írtam oly hatalmas javítás rejlik az 1.01-->1.02-re való váltásban, hogy vhogy nem érezzük szükségét a váltásnak egészen addig, amíg nincs 1.02-es szerverfix.

Mr Manson
sajnálom ...
haladni kell ...

skorpio7
Igen vki írta ezt a "dos"-os felületû frissítési módot (csak vissza kell olvasni, hogy kiderítsük ki írta), amit a pbweb.exe progi használ elindításakor.

skorpio7
Ahogy gondolod... ha neked az is megfelel, akkor nincs is probléma.

Mr Manson
DOS??????????????????????

skorpio7
Nos azzal frissítettem én is, amikor újra raktam a game-t.

Mr Manson
gamecopyworld ott néz körül. Talán valami van!ó

Mr Manson
Sose...
azé van 1.02
... inkább maradok a német szervereknél!

skorpio7
Rakd vissza az 1.01-et és 30 ember vesz máris körül 3-4 helyett... pl. most is.

Robogo
MagyaR:te a dos-os exe-t töltöted le hogy aval frissisd a punkbustert?

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Match
valakimondjon már carck-et amivel meg tuodm csinálni hoyg menjen az 1.02!!! PLZ!!!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Mr Manson
Szóval nem értem miért üres szinte állandóan... max 3-4 ember!

Skiper

Mr Manson
pontosabban szombat óta

Mr Manson
már réges rég van