Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ásós viet mérnökkel fuss keresztül egy rókalyukon és közben nyomd a G-t így felveszi. Az ásó kiválasztásával a rókalyukat le tudod rakni. Mobil spawnpont.
THX bercy scorpinak már kijárt 1 alapos letolás/beillesztés/eddig is tudtam hogy káromkodik de ez jó buli hogy igy!

Igazad van, de én amúgy ilyenért soha nem kérek bocsánatot😄
FOREVER!!! 😄
FOREVER!!! 😄gyuri http://gyur6.uw.hu
Lehet hogy túlreagálom de legalább az assaultok között ne kezdjen elterjedni a DTK
Kedves Capt.Joker !
Ha beleoldalazol a kereszttûzben és egy picit megsérülsz plusz még bocsánatot is kérek érte azonnal (pedig ezért nem szokás) arra nem az a válasz hogy le DTK-zol. Persze ha mindenáron meg akarod útáltatni magad még mielõtt egyáltalán belejönnél a játékba az a Te dolgod.
Ha beleoldalazol a kereszttûzben és egy picit megsérülsz plusz még bocsánatot is kérek érte azonnal (pedig ezért nem szokás) arra nem az a válasz hogy le DTK-zol. Persze ha mindenáron meg akarod útáltatni magad még mielõtt egyáltalán belejönnél a játékba az a Te dolgod.
ha annyira fontos neki a MI8, vegyen hipergyors gépet, akkor valszeg az elsõk között spawnol, és viheti a kávédarálóját 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
HM,megmonda,hogy övé a MI8?????????????
Érdekes mentalitás.
Scorpi már a BC-ben bemutatkozott.Azóta sem nötte ki.Úgy néz ki,hogy már így marad
Érdekes mentalitás.
Scorpi már a BC-ben bemutatkozott.Azóta sem nötte ki.Úgy néz ki,hogy már így marad

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Én igen.
Az egerem eredeti Logitech, a billentyûzetem pedig eredeti Samsung!
Az egerem eredeti Logitech, a billentyûzetem pedig eredeti Samsung!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Akkor 2-3 hét múlva jövök, csak elõbb le kell tudnom a shaolin táborom!
Mindenki eredetivel nyomja itt?
Mindenki eredetivel nyomja itt?

Ja, ööö... jó, OK
(a francba megint! Titokban reménykedtem hogy valami burkolt sértés, most dobhatom ki a frappáns riposztjaimat az ablakon! ITT MINDENKI TÚL KULTÚRÁLT A FLÉÉÉÉÉMHEZ!!!!)

(a francba megint! Titokban reménykedtem hogy valami burkolt sértés, most dobhatom ki a frappáns riposztjaimat az ablakon! ITT MINDENKI TÚL KULTÚRÁLT A FLÉÉÉÉÉMHEZ!!!!)

A francba, a baljós és fölöttébb sátáni vigyorok lemaradtak a végérõl...
szóval:

szóval:

Remélem helikopterbõl NAGYON kevés van rajtuk különben a tankok csak extra célpontnak lesznek jók
Persze ha vannak Mig-ek és Corsair-ek is akkor remélem NAGYON sok heli van a mappon
Persze ha vannak Mig-ek és Corsair-ek is akkor remélem NAGYON sok heli van a mappon
Az a BF42-es pálya Vietnámi konverziója.
Szerintem nagyon jól sikerült, elfoglalhatatlan fõbázisokkal, sok tankkal, nem az amit megszoktunk a BFV-ben, hogy egy pályán egy-egy tank.
Egyébként ma megtaláltam még a Wake, a Coral Sea meg még egy pálya átiratát is, majd holnap letöltöm és megnézem milyenek lettek, érdemesek-e egy hírre.
Szerintem nagyon jól sikerült, elfoglalhatatlan fõbázisokkal, sok tankkal, nem az amit megszoktunk a BFV-ben, hogy egy pályán egy-egy tank.
Egyébként ma megtaláltam még a Wake, a Coral Sea meg még egy pálya átiratát is, majd holnap letöltöm és megnézem milyenek lettek, érdemesek-e egy hírre.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Úhh na most, hogy már rossz helyre is sikerûlt beírnom ide is :
Hey
Az lenne a kérdésem, hogy mitõl nem megy a bfv ? 😞
Na szal: ase- rákattintok és fekete képernyõ és befagy..
Ha a bfv.exe-t indítom akkor meg minden ok..de ha a multira megyek és ott kiválasztok valamit akkor ismét fagy..😞
config:
1800+, xp, 256 ddr, ati 9600 256 ddr
Hey
Az lenne a kérdésem, hogy mitõl nem megy a bfv ? 😞
Na szal: ase- rákattintok és fekete képernyõ és befagy..
Ha a bfv.exe-t indítom akkor meg minden ok..de ha a multira megyek és ott kiválasztok valamit akkor ismét fagy..😞
config:
1800+, xp, 256 ddr, ati 9600 256 ddr
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Az BF42 pálya volt az nem volt kérdés. Minden igazi BFes tudja!
LoL?
= LoL? puff puff --> Értelme semmi, csak reagáltam hogy lásd(lássátok) hogy figyelek!
LoL?
= LoL? puff puff --> Értelme semmi, csak reagáltam hogy lásd(lássátok) hogy figyelek!the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Hellóóóóóó emberek!
Mondjátok már meg nekem, hogy lehet e normálisan neten gémelni egy 384kbps-es nettel ezzel a naccerû gammával!
Ez a Battlefield1942-es ElAlamein pálya "vietnámosítása"
A link a bf.hu-n lévõ hírre mutat mert a hírt Zs0lt1 találta, az Õ érdeme, ott van a link a letöltéshez is. Én csak arra KÉRTEM az illetékeseket, hogy ha nekik is tetszik az ötlet felrakhatnák valamelyik szerverre.
LoL?
<- Ez mit jelent? Egyfolytában így reagálsz egy csomó mindenre
A link a bf.hu-n lévõ hírre mutat mert a hírt Zs0lt1 találta, az Õ érdeme, ott van a link a letöltéshez is. Én csak arra KÉRTEM az illetékeseket, hogy ha nekik is tetszik az ötlet felrakhatnák valamelyik szerverre.
LoL?
<- Ez mit jelent? Egyfolytában így reagálsz egy csomó mindenre
rendben. akkor a rszleteket majd a titkos gyulesn megbeszljuk, miutan lerottuk tiszteletunket Lenin elvtars 25*25m es kepe elott.
hehe, regen enis igy csinaltam :] mostmar m16-ot lovok magamnak
UI: vettem 365kg voros festeket. kene egy kis segitseg h fol tudjuk loni a Holdra. tudomasomra jutott h Onnek megvannak a kapcsolatai melyel e problemat megoldhatjuk. kerem segitsen kedves elvtars asszony 😄DD
UI: vettem 365kg voros festeket. kene egy kis segitseg h fol tudjuk loni a Holdra. tudomasomra jutott h Onnek megvannak a kapcsolatai melyel e problemat megoldhatjuk. kerem segitsen kedves elvtars asszony 😄DD
hát utoljára 1.0 alatt játszottam, akkor meg értelemszerûen nem m60-al kezdett az ember kicsi lánya, hanem lõtt magának egyet 😊
és ugye zord külsõm amúgy is a pártért izzó szívet takar... 😊
és ugye zord külsõm amúgy is a pártért izzó szívet takar... 😊
www.battlefield.hu