Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg ne aggódj értem, elég jó nekem a bf 😊
www.battlefield.hu
Wan trial?
Adide, hol?
SWG-t 14-napos trial van most, néha a földön fetrengek a nevetéstöl amit ott mûvelünk.
Vki lehet reménykedõen naív, de én maradok realista cinikus. 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
www.battlefield.hu
Ezt a kritikus hozzállást szeretem benned, hogy így megmondod (meg persze ahogy más is)... amúgy hányszor is próbáltál minket a mi hozzáálláom/unk "helytelenségérõl" meggyõzni? És most vajon lesz vmi változás?
Ja igen... ezért fejlesztettünk mindannyian gépet, de talán tiltott a dolog?!
Igen elsõként érünk oda éppen ezért a ponthoz, de tiltott a dolog?!
Ne adj isten még csapatként együtt is mozgunk és ez is tiltott?!
Átállni meg azért nem szoktunk, mert a pilótáink kényesek (BF109-et ajnározzák), bár már volt rá példa, hogy csak a kör meghosszabbítása/magunk élvezetére megtettük. Nincs is annál szebb, mint beszorított helyzetbõl beszorítani az eddig rapelõ oldalt és folytani a mókát a másikon újabb frag-eket szerezve.
Ugye ezt akartad BB hallani.

amúgy engem majdnem szórakoztatnak, legalább õket mulatság lelõni - fõleg ha közben ts-en hallod ahogy anyáznak miatta 😊))))
csak ha látom ahogy skorpi osztja az észt a bc varázsáról muszáj nekem is betolni a szokásos rizsámat, mert különben oda lenne a hagyomány 😊))
www.battlefield.hu
Minden játékban vannak és lesznek powerplay-t nyomó játékosok, amivel egy "halandó" nem tud mit kezdeni. És ha ezek a power játékosok egy klán/guild/corporation-ba gyülnek akkor õk lesznek a "menõ"-k mert skill-ben, cuccban(rpg-kben), szintben jóval feletted lesznek. Ezért van az hogy egy játékot max 1-2 hónapig szabad ûzni mert utánna jön a répa/pk/meg a többi kellemes nyalánkság.
Amit megértek (és már íratam #4538), hogy az amiknak a heli elvesztése (max lelöléve, mert az ellopásról vajh melyik oldal tehet) után nehezebb a dolguk. Nos ilyen "unbalanced" esetben mûködik az a taktika, hogy szépen el kell sunnyogni az ellen háta mögé és foglalgatni. Bf-ben tökéletesen mûködik és itt is, fõleg hogy hatalmasak a távolságok ezeken a bizonyos kempelõs pályákon és a sok lamma pilóta inkább köröz az alap fölött kempelve, mint menne vissza megakadályozni a zászló befoglalását. Ha ezek után meg vki még mindíg az alapra respawn-ol , nos akkor az megérdemli a sorsát (sajnos tényleg azt kell hogy mondjam, sokszor érzi úgy az ember ha egyedül játszik "hogy egyedül játszik").
www.battlefield.hu
és persze nem a ti hibátok, h gyorsabb a gépetek, ahogy az sem, h egy oldalra álltok, meg ahogy az sem, h oda áll más is ahol ti vagytok, sõt az sem, h esetleg a berépeltekbõl is átáll más is oda, és végül is tényleg, mi okotok lenne megtenni bármit is, h a játék nem csak néhány embernek legyen élvezetes, hanem többeknek is 😊 hadd szopjanak, ti vagytok a "jobbik csapat" és a jutalmatok a BC 😊)
és skorpi igen, átállok, meg visszaállok ha kell, mert tod én nem megyek be répelni, esetleg üldögélek valahol egy aa-ban vagy valami, és max ha már nagyon unom h nem történik semmi akkor átállok megint 😊)) és ettõl nem érzem magam mazochistának, csak ugye semmi szórakoztatót nem találok abban, h akkor lõjem le az ellent, amikor minimális esélye van a védekezésre 😊 (lásd baxe wallen és jómagad tankkal a reptéren és pl bencsi futkos az AT-vel spawnolók közt assiként, és hasonló jól megérdemelt - általam is megélt - "jutalom" helyzetek 😊)
www.battlefield.hu
2. Egyetlen screenshootom sincs, ahol hû de überfasza-királycsávó vagyok, mert van egy aranymedálom... nos ez nem az én stílusom ilyesmit csinálgatni magamról, na meg ezzel fényezni magam.
3. Ja igen valóban szeretnek/ik minket/azokat akik egy klánból egy oldalra állnak. Nos át is nevezhetnénk magunkat, de akkor mi változna?! Akkor is ott vagyunk TS-en, akkor is csapatként játszunk és akkor is a mi csapatunk nyer legtöbbször. Max. abban van igazad, hogy egy kicsit dühösek ránk, amiért nem hagyjuk "õket" nyerni, "játéklehetõséghez" jutni. De kérem szépen most ne játszunk együtt csak azért, mert ez így nem fair egy public szerveren?! Nos a véleményünk a dologgal kapcsolatban megegyezik azzal a tevékenységgel, amit "a király is egyedül végzett" feltehetõleg ülve... ja és a végére rá.
Mossberg
Hát ez elég érdekes teória. Tudtommal (szerencsére mostmár) egyenlõ létszámban kezdi mindkét oldal a játékot és adva mindkét csapat számára a lehetõség, hogy gyõzzön. Aztán a küzdelem folyamán a gyorsabb/ügyesebb/szerencsésebb csapat elõnyt szerez, amit ha okosak is a játékosaik ezt kihasználva beszorítja az ellent. Nos egy taktikai háborús csapatjátéknak éppen az a lényege, hogy legyõzzük az ellent és ez bekövetkezhet úgy is, hogy akár egy 5-6 fõs klán van a beszorított oldalon.Bekövetkezhet mindez annak elleénre is, hogy TS-en vannak, csapatjátékot játszanak csak egész egyszerûen a szedett-vetett de "jó" játékosokból álló ellen a fentebb felsorolt játékos jellemzõknek köszönhetõen szorította be õket... és át kellene ezek után állni?! Butaság... saját tapasztalatból mondom, hogy ebben az esetben gyorsan fordul a kocka mert a pillanatnyi balszerencse után a csapatmunka meghozza eredményét egy viszont BC-ben és onnan nem igen van ezek után kiút. Amúgy meg megkérdezem, hogyha jópáran átállnának a beszorított csapatba és ezek után a kiegyenlítetlen játékosszámnak köszönhetõen az eddig bekempelt csapat visszaszorítja a kempelõket és most õk kezdik el a BC-s mókát vajon újra visszaállsz mert nem egyenlõek az erõviszonyok??? Ha igen, akkor egy kissé mazohista lehetsz, hogy szereted magad sz*vatni. Én úgy vagyok ezzel, hogy beállok/unk egy oldalra és lesz, ami lesz. Persze mivel de-sek esténként jópáran vagyunk fent TS-en és szeretjük a csapatjátékot, így egyoldalra igyekszünk állni (5-6 fõ), ami persze legtöbbször egyértelmûen annak az oldalnak hozza meg a gyõzelmet... vagyis a csapatjáték gyõzedelmeskedik a káosz felett (vagy ahogy Petko mondta majd 2 éve ránk: a káosz gyõzedelmeskedett a koreográfia ellen), hiszen errõl szól a játék.
Na EZ szíven ütött...
A Mossberg nicket a shotgun-mániám miatt választottam, de ez után...
Kitalálok valami másikat
Amúgy érdemes körülnézni külföldi public, akár klán szervereken is legyen szó európairól vagy amerikairól... egy kutya mindegyik. Most nem azért, de ugye mindenki azért játszik egy adott csapatba, hogy azt segítse tetteivel gyõzelemre... legalább is "nálunk" az a szokás hogy törekszünk rá. Persze attól még valóban lehet jó a játék, ha veszt a csapatod csak megfelelõ playereknek kell összejönnie mindkét oldalon, de ez saját tapasztalatból mondom, hogy talán minden hónapban ha 1-2 alkalommal összejön. És mindez abban az esetben, ha egy másik klán 4-5 fõnyi tagja van az ellen oldalán. Nos igen ekkor a kiélezett vesztes küzdelem is élvezetes tud lenni.
Publicon csapatjáték? Mirõl is beszélünk miszter klánnal- vonulhatok-be-a-public szerverre? /CB megengedheti magánk, mert õk nagy létszámmal jönnek, így õk tudnak csapatjáccani/ 😊 Õszintén szólva 30 vadidegennel TS nélkül elég idealista gondolkodás ez már. Haggyuk a nagy szavakat nézd a valós élet a szervereken... és hiába a nagy gondolatok dronkZero, ha az ellenséges csapatba is vannak legalább olyan jó playerek, rambók nem fognak fordítani egy megszorított csapat helyzetén.
És Mossenbergnél a pont nem azért mert egyetértett velem ( :-p ), hanem a kiegyenlített játék a vicces. És biza énis átálltam rengetexer a beszorított oldalra. Mert õszintén szólva büszkeséggel tölt el, h én megteszem.
Hadd ne soroljuk a példákat arra, hogy a helikopterraj miként köröz a bázisok felett anélkül, hogy egy gyalogos is odatolná az arcát. És ha még mindig nem esett volna le, a gond az, hogy ha leglább egyszer sikerült megfosztani az amcsikat az egyetlen légi elõnytõl, onnan nagyjából dõlt a meccs el. Sima BF-be ez azért nem olyan nagy probléma, mert egy bézkempet ki lehetett védeni tankal APC-vel, AA-val. Ittmeg? A zsunak odaraknak két raksit, és menten meghal. Pfft
És igen, engedjük õket újra foglalni, én pl. egy csomószor átállok az amcsi oldalra amikor pár kemper beszorítja õket és próbálok fordítani mert ez a játék nekem csak akkor élvezetes ha zajlik. Itt jegyzem meg, ha a csapatod be tudja a másikat szorítani publicon az azt jelenti hogy a csapatok nincsenek kiegyenlítve és létszámtól függetlenül át kell(kéne) állnia néhány embernek. Én az olyan köröket szeretem amik szinte a végtelenségig tartanak és a fégén pörgetés helyett minimális pontkülönbséggel nyer az egyik csapat (tök mindegy melyik) Ez a public, ha az emberek nem a gyõzelmet hajszolnák hanem a játékélményt akkor ez a játék is elérné a céljét ami nem más mint a JÁTÉK.
És a Battlefield játékok tényleg csapatjátékok, illetve azok is lehetnek de publicon inkább a team-deathmatch megy mégpedig azért mert a publicosk többsége nem stratégiázni akar hanem mindíg nyomulni a következõ zászlóig és közben lelõni mindenkit aki nem az õ csapatának a színében pompázik. Persze Te nyugattan leszarhatod a "publicos csürhét" és az se kell hogy érdekeljen hogy õk miért is mennek fel egy szerverre, nyugodtan gyártsd magadnak az 50/50/1 -es statokról a screeneket ha neked ez okoz örömet, legfeljebb néhány tucat ember utálni fog ezért.
Szerintem ez nem éri meg 😊
Rengetegszer van, hogyha látom az ASE-ben, hogy bizonyos emberek bent vannak egy szerveren, akkor be sen megyek.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Cheat?! Tudod ha hozzászólok vmihez, akkor veszem a fáradtságot és visszaolvasok és megnézem volt-e már róla szó, ne adj isten akit megszólítok az nyilatkozott-e már a témában.
Nos ha már csak 1 zászlója van az ellenek, akkor bárhogy is nevezzük a dolgot mégha fogalnánk is a zászlót ez csak 1 féleképpen lehetséges "fragvadász kempeléssel"... esetleg te tudod vmi más módját? Engedjük ki õket újra foglalni? Ezt te sem mondhatod komolyan szóval errõl beszélni kár.
Amit megértek az nem más, mint az amik védekezõ képessége ha már nincs helijük... csakhogy addig vhogy el kell jutni a vieteknek.Ha senki nem ül be és senki nem védi a jármûrespawn pontot, akkor csak azt kapják az ami oldalon lévõk amit megérdemelnek. Ja hogy ezt csak csapatjáték esetén lehetne megtenni? Nos a "Battlefield" játékok nem csapatjátékok?! De azok csak éppen a public játék nem arról híres, ahol ilyen csapatszellem sûrûn elõfordulna... szóval 1 szónak is 100 a vége a pubic játékban mindent lehet amit a játék megenged (hogy mit nem, nos olvass vissza a #4436-os hozzászóláshoz).
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Én plö imáttam sima bf-ben gadál kanálon hajóval leparkolni a nmy reptér elé, és folyamatosan idegesíteni a felszálló repcsiket, ergó kemper oldalról is látom a témát. Másrészt viszont énis rühellem a fragvadász kempelést.
"A játék megengedi tehát lehet"
Igen, akkor miért is volt sírás a m60 miiatt annó? A játék ilyen volt, tehát? Vagy úgy gondolod, hogy a Dice az olyan hardkór gémer banda, hogy egybõl übertutit csinál? Akkor minek kellenek peccsek? És a csítelések is megengedettek, hiszen a game nem büntet minden csítet.
"Minek születsz oda, ha meg igen, akkor lõdd le"
No komment, az amcsik televannak légvédelmi cuccal... (csak egykét pályán, és aztis ki lehet hamar kempelni, onnantól meg szenvedés lévén nincs sa7 vagy ha el is találod muttal, alig sebzi) lol
Egyszó mint száz, ez egy unbalanced game.
Más játékokba legalább meg tudták csinálni, hogy teszemazt team-érzékeny lézerrel volt védve a respawn, vagy egyszerûen ajtóval.

warokon persze teljesen mas a helyzet, ott mindet lehet amit a jatek megenged.
Nem azzal van a baj, hogy elviszik a helit, hanem a kemppel.
Bár azt is meg kell jegyeznem, ha ez war-on van, akkor minden más, mert a gyõzelemért bármit. 😊
Félreértés ne essék, nem magamat védem, általában max szállítóhelit vezetek, azt is csak 1 útra.
Komolyan nem értem. Ha idegesít, lõdd le. Ha beszorít az utolsó bázisra, akkor már valszeg az sem segítene, ha nem lenne ott. Nem szabadott volna beszorulni. Nem rinyálni kell, hanem megoldani a problémát. Ha nem sikerül, hát nem sikerül. Akkor úgyis hamar vége lesz.
Másrészrõl, a háború nem fair. Nem várhatod el az ellenségtõl, hogy úgy viselkedjen, ahogy te szeretnéd.
Bocs, ha valakinek belegázoltam a lelkivilágába.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Viszont a BFV-ben nem könyvelik el õket campereknek. Ahol sokkal kisebb helyeken folyik lövöldözés (más játék, pl. sof2, q3, ilyesmik), ott ez a kempelés. Ott az olyen idegesítõ, mint itt a helikemp. REmélem érthetõ, mert szerintem k**vajól megfogalmaztham!!!

gyuri http://gyur6.uw.hu
De nincs BFV maxx kampalése nélkül!

😊)
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Tudod vannak akkora kemperek akik már hálózsákot is visznek magukkal!
Ilyen pl a #4511-ben emlitett ember(NEM ÉN)

Már értem mért utálja mindenki a kempelõket.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Az a kemp ha pl beszállsz 1 MI-8-ba odamész az amcsi föbázishoz és csak ott körözöl és ölöd az embereket úgy hogy nem is foglalsz..és amikor megszületenk szinte rögtön megölöd öket=KEMEPELÉS!

A kempelés az amikor valaki például lefekszik egy dombon és egész játék allat csak ott van és onnan öli az embereket egy mesterlövész fegyverel?
Vagy mi a kempelés?

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
De ha ö kempel akkor észre sem veszi magát!
Ez a baj vele meg még sok minden más..
jó oké én is szoktam káromkodni de nem ennyit igy és ilyen keményen!De szerintem mindenkivel megesik de ez azért 1 kicsit durva szerintem!
(az a legjobb hogy a németeknél 1 rossz szót sem hallottam SOHA)

Scorpinak és társainak szerintem nemsok klán adna helyet.