Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Engem nem untatsz. 😊

Sõt mondjátok el mik a tapasztalatok a csórikáknak akiknek csak másolt verzió van, mint pl. én. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

oks thx

Nahh leteszteltem a JW1-en akkor lag volt hogy elövettem a pisztolyom 15 mp mulva visszarántotta a sniper rifle-t 😊
Pro:új map, cobra(egy rakétát tud kilöni az elsödleges pilota és a másodlagos is csak egy hökövetöt)jeep (cabrio is van hehe),MUTT
Kontra:littlebird(csalodnom kellett)m60 tul erös lett két m60 emberke leszed egy mi8-ast 1 tár m60 is elég neki...hát ha még ott van a MUTT...
sry ha vk-t untatok 😊)

Zs0lt1
A Jungle Combat le lett zárva gyakorlás végett.
Valszeg nem lett visszaállítva a publik jelszó.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kz
Sajnos igazad van!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Ja bocsi még kora van nem gondolkoztam..

Ehh végre mennék játszani a muhaha 7th-ra nem lehet fellépni még játékbol sem a jungle combathoz meg beirom a jelszot és nem fogadja el...gondolom ez MEGINT csak NÁLAM van igaz?

polak
neked nálam kellene jelezned a jelszoért!

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Skiper
Ja most látom, a weboldalán kint van, hogy nem publikus. wááá 😞(

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
Mi a jelszó oda??? én is mennék tesztelni

Zs0lt1
ISTENKIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊

jwt átállítottam
Zs0lt1
Nnah, a krekkeseknek:
195.234.231.69:15567
Király vagyok vagy király vagyok :Ð

Mr Manson
Igy Igy!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Zs0lt1
Ugye milyen jó, ha valakinek eredeti játéka van.

Mr Manson
Igen!
Akkor hozza az 1.1eseket!
Amugy német szerverek többsége már az uj verzióval megy!

Zs0lt1
Other-re kell rakni a filtert, ugye?
Még 12 perc....................

Damned One
ok

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Mr Manson
Uj Map:

Zs0lt1
Jah 😊

Mr Manson
De már van sok 1.1 szerver is!

polak
de, csinálj local gémet! ott berakhatsz mindent!

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Damned One
Az új pályákat nem lehet single-be kipróbálni???

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Mr Manson
? 😄
az elöbb ezt már leirtam
Filter nincs rá!

Amugy egész jó ez az uj map!

Zs0lt1

Mr Manson
Remélem ma már lesz 1.1 szerver is! Akkor ma keményen tesztelek is 😄

Bár ASE még nem szür rá!

gg EA... ez szép húzás volt!

Na végre éljen!!!!!
Littlebird éljen sokáá..
ahogy elnéztem nagyon sok minden jó dolog lesz benne m60-as gépfegyverfészek,hökövetös gépfegyveres radaros vietnámi heli...
a cobra pedig JELENTÖSEN le lesz gyengitve na végre..stb.

Mr Manson
Igy van! Milyen meglepõ!

EA Link 1.1 - 135MB

Skiper
Igen, engem most a következõ kép fogadott az ase-ben, amikor nagy unalmamban szerverek után akartam nézni:

a stuff 140 MB körül van

uHs Gerzson
KIJÖT AZ 1.1 ES PATCH:

http://www.planetbattlefield.com/bfv/files/patch/11patch.shtml

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mr Manson
Igy van! 😄

Zs0lt1
Ehhez a parancshoz admin jog kell.

Egyébként is minek ehhez a game-hez magyarositás????
hohy kiirja a menüben a multiplayer helyett hogy többjátékos mód?? vagy az options helyett hogy opciók? 😛

Ez igaz azért ennyire ne nézzenek madárnak hogy elöször magyarositásért dobta ki majd azért mert beirta a consloba ezt a parancsot Gamehack felirattal 😛

Frankie
ha a PB valakit kivág gamehack címen, arra csak egy magyarázat van.

Lehet csûrni-csavarni, magyarázkodni, de azért ne nézzenek már ilyen látványosan hülyének..

Joe004
Na látjátok ezért vágtuk ki mi is! Én eddig nem hittem el hogy csal de rossz hírnevet vet ránk és rátok is srácok 😞 !
Ha valami gondja van a géppel hívjon valakit aki ért hozzá és megcsinálja neki mindent fölrak beállít, ad neki egy 5-töst aztán le van a gond! De ez már kicsit nekem is gyanus !!

Ezt én sem fogom fel hogy mitl lesz jobb igy a játék mert ettöl még egy icurka-picurka kihivás sincsen benne...
Ráadásul meddig tart neki egy új nevet csinálni 20mp?

Akkor jól sejtettem hogy Max volt buba...

ehhez a parancshoz azért kéne egy admin jelszó is nem ? 😊

Én egyáltalán nem haragszom, de ez nem normális, hogy állandóan visszatérnek a pb-s problémák.
"Bubát pedig kényszerszabadságra küldtük " Ha ezt teszitek akkor legalább egy kicsit úgy érzem, hogy titeket is zavar. De az elsõ megnyívánulásodban õszintén szólva inkább szolidarítást véltem felfedezni mint elitélést.
Újra átolvasod erre te is rájössz. Nem sértegetni akarlak, de hagy ne kelljen csalókkal játszanunk már.

Mellesleg rohadtul nem értem továbbra se, hogy mi értelme de mind1 csinálja aki akarja.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

vsly
Na persze,most elöadod itt a nagy megtorló klánvezért,közben meg tudod te nagyon jól,hogy tegnap is fennt volt Max néven.Hülyék a túloldalon kisfiú.....

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Yan
Kicsi vagy még ehez, vagy túl nagy ...
azé' nem érted.
De engem ne kérdezz, én sem tom hány óra.

Az biztos, hogy ha ez a "konzolos" dolog igaz, akkor engem már ezer* kivágot volna.
És különben is, milyen indokkal akart vkit kirúgni? (netán csít miatt)

¥ xfire: kistekila

kz
#5660: "meg vagyunk gyõzõdve róla, hogy egyáltalán nem csal, és nem is próbálkozik ilyesmivel"

#5678: "Bubát pedig kényszerszabadságra küldtük - 1 hónapig nem játszhat, aztán majd meglátjuk mi lesz"

Mosmá vékképp nem értem!!!

Zs0lt1
Azt szerintem mindenki tudja, hogy azért, hogy valaki megpróbál kirúgni valaki, attól még nem kickelõdik gamehack miatt.
Meg lehet próbálni a következõ konzolparancsot:
Admin.kickplayer #
A # az a játékos sorszáma, a scoreboardon az utolsó oszlopnál lévõ szám.
Nekem semmi bajom Bubával, azt meg kell jegyeznem. Én még nem láttam csalni, csak hallottam róla. A Jungle Combaton is tiszta lappal indult.
Egyébként a napokban volt PB frissítés az 1.095-rõl 1.096-ra :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ

"Magyar szerverekre nem jön fel"...buba néven nem is

HalalUr
Peter, ne haragudj, de mi is szeretjük a korrekt játékot...
Nem szép dolog ilyet írni, ez sértõ, mert nem is ismersz minket, szóval ne dobálózzunk hülyeségekkel, de hagyjuk ezt, akinek nem inge ne vegye magára igaz?

Bubát pedig kényszerszabadságra küldtük - 1 hónapig nem játszhat, aztán majd meglátjuk mi lesz - õ pedig elfogadta ezt a "bûntetést".
Amíg nem tisztázódnak a dolgok ennyi, amit teszünk, de egyébként mivel Buba egyáltalán nem szeretné itthagyni a klánt, inkább vállalja a következményeket. Magyar szerverekre nem jön fel, és majd meglátjuk mi lesz... Azért a kapcsolatot fenntarjuk vele, ha nincs ellenetekre 😊

Egyébként ha bármi további gond akad a klán BÁRMELY tagjával BÁRMIKOR, engem lehet személyesen - emailba 😊 - megkeresni, és orvosoljuk a problémát...

[email protected]

Inkább mégse kéne...

vsly
Nos.Ha BUBA csítelt,és azért vágta ki a PB.,akkor nem kérdés,hogy miért van bannolva.Ha az a magyarázat helyes,miszerint egy parancsot írt be a konzolba,amivel kickelni akart valakit(ö ezzel magyarázta),akkor meg szintén jogos a bann.Hogy jön ö ahhoz,hogy bárkit is ki akarjon rúgni????Erröl ennyit.Azt hiszem mi elég nagyvonalúak voltunk vele eddig.Nem egy esélyt kapott.Eljátszotta végleg.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Nézd srác, ha nem rúgjátok ki az a ti dolgotok. Nyílván megérted, hogy azon a war-on én nem szeretnék résztvenni ahol ti, vagytok ellenünk. Bár szerintem ezt a klánom se szeretné. Mindenesetre a magam nevében én tuti nem. Tudom hülyeség és számotokra ismeretlen, de szeretem a korrekt játékot.
Egyébként valóban érdekes, hogy mindig neki vannak ezek a punkbusteres problémái.
Furcsa is egy kicsit, hogy csak Neked nem tûnik fel na mind1.

Itt ragadnám meg az alkalmat és megkérdezlek buba áruld már el légy szi, hogy miért jó így játszani??? Lehet priviben is.

bye
<<7th>>peter

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

kz
Vigyázz, nekem is van egy öcsém és már nagyon bánom.

Mármint, hogy a gépem közelébe engedtem.

kz
Csak szerintem nem vicces ez?