Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt mondjátok el mik a tapasztalatok a csórikáknak akiknek csak másolt verzió van, mint pl. én. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Pro:új map, cobra(egy rakétát tud kilöni az elsödleges pilota és a másodlagos is csak egy hökövetöt)jeep (cabrio is van hehe),MUTT
Kontra:littlebird(csalodnom kellett

)m60 tul erös lett két m60 emberke leszed egy mi8-ast 1 tár m60 is elég neki...hát ha még ott van a MUTT...
sry ha vk-t untatok 😊)
Valszeg nem lett visszaállítva a publik jelszó.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
195.234.231.69:15567
Király vagyok vagy király vagyok :Ð
Akkor hozza az 1.1eseket!
Amugy német szerverek többsége már az uj verzióval megy!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Még 12 perc....................
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
az elöbb ezt már leirtam
Filter nincs rá!
Amugy egész jó ez az uj map!
Bár ASE még nem szür rá!
gg EA... ez szép húzás volt!
Littlebird éljen sokáá..
ahogy elnéztem nagyon sok minden jó dolog lesz benne m60-as gépfegyverfészek,hökövetös gépfegyveres radaros vietnámi heli...
a cobra pedig JELENTÖSEN le lesz gyengitve na végre..stb.
a stuff 140 MB körül van
gyuri http://gyur6.uw.hu
http://www.planetbattlefield.com/bfv/files/patch/11patch.shtml
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
hohy kiirja a menüben a multiplayer helyett hogy többjátékos mód?? vagy az options helyett hogy opciók? 😛
Lehet csûrni-csavarni, magyarázkodni, de azért ne nézzenek már ilyen látványosan hülyének..

Ha valami gondja van a géppel hívjon valakit aki ért hozzá és megcsinálja neki mindent fölrak beállít, ad neki egy 5-töst aztán le van a gond! De ez már kicsit nekem is gyanus
!!
Ráadásul meddig tart neki egy új nevet csinálni 20mp?
"Bubát pedig kényszerszabadságra küldtük " Ha ezt teszitek akkor legalább egy kicsit úgy érzem, hogy titeket is zavar. De az elsõ megnyívánulásodban õszintén szólva inkább szolidarítást véltem felfedezni mint elitélést.
Újra átolvasod erre te is rájössz. Nem sértegetni akarlak, de hagy ne kelljen csalókkal játszanunk már.
Mellesleg rohadtul nem értem továbbra se, hogy mi értelme de mind1 csinálja aki akarja.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
azé' nem érted.
De engem ne kérdezz, én sem tom hány óra.
Az biztos, hogy ha ez a "konzolos" dolog igaz, akkor engem már ezer* kivágot volna.
És különben is, milyen indokkal akart vkit kirúgni? (netán csít miatt)

¥ xfire: kistekila
#5678: "Bubát pedig kényszerszabadságra küldtük - 1 hónapig nem játszhat, aztán majd meglátjuk mi lesz"
Mosmá vékképp nem értem!!!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Meg lehet próbálni a következõ konzolparancsot:
Admin.kickplayer #
A # az a játékos sorszáma, a scoreboardon az utolsó oszlopnál lévõ szám.
Nekem semmi bajom Bubával, azt meg kell jegyeznem. Én még nem láttam csalni, csak hallottam róla. A Jungle Combaton is tiszta lappal indult.
Egyébként a napokban volt PB frissítés az 1.095-rõl 1.096-ra :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
Nem szép dolog ilyet írni, ez sértõ, mert nem is ismersz minket, szóval ne dobálózzunk hülyeségekkel, de hagyjuk ezt, akinek nem inge ne vegye magára igaz?
Bubát pedig kényszerszabadságra küldtük - 1 hónapig nem játszhat, aztán majd meglátjuk mi lesz - õ pedig elfogadta ezt a "bûntetést".
Amíg nem tisztázódnak a dolgok ennyi, amit teszünk, de egyébként mivel Buba egyáltalán nem szeretné itthagyni a klánt, inkább vállalja a következményeket. Magyar szerverekre nem jön fel, és majd meglátjuk mi lesz... Azért a kapcsolatot fenntarjuk vele, ha nincs ellenetekre 😊
Egyébként ha bármi további gond akad a klán BÁRMELY tagjával BÁRMIKOR, engem lehet személyesen - emailba 😊 - megkeresni, és orvosoljuk a problémát...
[email protected]
Inkább mégse kéne...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Egyébként valóban érdekes, hogy mindig neki vannak ezek a punkbusteres problémái.
Furcsa is egy kicsit, hogy csak Neked nem tûnik fel na mind1.
Itt ragadnám meg az alkalmat és megkérdezlek buba áruld már el légy szi, hogy miért jó így játszani??? Lehet priviben is.
bye
<<7th>>peter
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Mármint, hogy a gépem közelébe engedtem.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.