Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ülsz a heliben, nyomj TAB-ot. Told meg az egeredet fel majd le. :Ð
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Már annyi szép szemet ideraktam most már megérdemelnék egy linket.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Úgye úgye aki annak idején tojt a clonecd-s verzióra amit 1es emberek nagy csapatmunkával és magukat nem kivélve összehoztak.... most meg indúl a sírás a crackért 😄 Remélem 1 hónap múlva jelenik majd meg

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Segítsetek,plsplsplslécciléccilécci
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

addig élvezzük a napsütést😉
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

eredj dolgozni.. 😊
a net meg ott maradt.
meg a gépem is.
(most a munkahelyemen vagyok)
csak pénteken látogatok haza, ezért csak akkor tudom kipróbálni.
Grrrrrr!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
😊

bibibibi

kb. 3-4 másodperc!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Az aztán a gyors hely!

Ha Miskolcon jársz, akkor egy-egy sörért megkapod tõlem a linket, Yan-tól a passt.
Ugye Yan?

Ha Szombathelyen jársz szólj és megkapod!
Ha letöltési helyet mondasz.
Vagy ez olyan rátermettségi próba? Ha megtalálja és letölti, akkor kap pass-t.
Végül is, így is logikus.

<- Na jó, amugy nem tudom 😄the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
¥ xfire: kistekila
viszont a jeep nagyon ász nem robban fel rögtön ha belemegy egy kátyuba és ráadásul gyorsabb cabrio szériát is adtak hogy ne legyen olyan meleg... 😊
a littlebird azthittem jobb lesz ....tévedtem mondjuk az jó olyan fürge és mozgékony hogyha felborulsz könnyedén visszatudod hozni...
Szal szvsz a régi jobb volt 😊
Az új pálya nagyon király. Jók az új 3d mapban lévõ cuccok: mediszekrény, ammódoboz, csapattárs által lerakott aknák, robbanószerek stb.
Ezekután nem kell keresni a medizekrényt és az ammódobozt, bár szerintem ezek lelõhelyét már mindenki ismeri a pályákon.
Jah és mégvalami: A régi pályák nem lettek módosítva. Tehát a Hastings-on nem lett MUTT. Így maradt a kemperek paradicsoma :Ð
A Flaming Dart-on a tornyokba eddig 6 timebomb kellett. Mostmár 24 kell, viszont három teljes mig17 bombasorozat (12 telibetalált bomba) elpusztítja.
Nna így hirtelen ennyi. 😊
http://www.eagames.com/official/battlefield/vietnam/us/editorial.jsp?src=community_update_15
jejejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu