Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
A két pálya a Hue és a Landing Zone Albany voltak.
A Hue volt az õ pályájuk és elég szépen hozták is azt. Elõször 103-0-ra, majd 136-0 ra kaptunk ki. Iszonyat jól játszottak. A középsõ templomot úgy bevédték, hogy a közelébe sem lehetett jutni.
A mi pályánkon NVA oldalon kezdtünk és egy iszonyat szoros körben 4-0-ra kikaptunk úgy, hogy 12-5-re vezettünk a végén.
Az US oldalt simán hoztuk volna, de a nemtudom már hányadik percben egy warning connection problem után ledobott mindenkit a szerver.
Beszéltem utánna a warszervezõjükkel és nagyon rendes és megértõ volt. Sõt még a végén õk köszönték meg, hogy mennyire jó fejek és vendégszeretõk voltunk.
Én részemrõl nagyon sokat tanultam amit csütörtökön az ír
Így utólag is köszönjük a bíztatásokat😊
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
help me plz!
az van hogy felrakom a pecset 1.11-et és ha elakarom indítani a játékot az történik hogy elsötétül a kép majd visszatér a winbe...és ennyi
szal ha vki tud segíteni akkor tegye má meg😛
thx

\" puska kellett volna...\"
ez azért nem koser!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
lehet h kicsit gyorsabb, nemtom.
egy drivertol tul sok ujdonsagot ne varj
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Cat4.8-b driverrel nézte már valaki Bf:V-t?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ez a tuti script!
A PB nem kidob, hanem tiszteleg.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
egyebken nalatok is feher a taj es az emberek rikto sargak? jah es a falkon ti is atlattok???
vagy ez vmi bug nalam?
meg miert van az h ellendoan fejbe lovom az embert?

neha nalam is prosal jelol palyakat(amik benne vannak a jatekban) de attol meg siman fol tucc csatlakozni

OK, hát legyen!

Arra vóna eszed mi? Te kis perverz!

"MUTT
Elsõ pillantásra a MUTT úgy néz ki, mint egy egyszerû járõrhajó és csapatszállító, de közelrõl szemlélve feltûnik titkos fegyvere: a tatfedélzeten megbúvó rakétavetõ. Mozgékony harci jármû, mely gyorsan képes akcióba lépni, rázúdítani teljes tûzerejét az ellenségre, majd gyorsan távozni."
-battlefield.ea.com
Mellette ott a kép.
A fejemben meg egy másik kép van, a 38éves, elhízott szõke titkárnõrõl, aki ezt fordította... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
sniper: nézzél rá a felhasználói infokra, és gondolkodj, esetleg számolj!

¥ xfire: kistekila
oszt még a füvet is nekem kell nyírni.
szörnyûség.
igy jár aki becsajozik ???
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Nekem a fõ problémám az, gogy elköltöztem, így csak hétvégén tudok jáccani. amikor meglátogatom anyámat.

Mi lenne, ha összeírnánk az összes általunk ismert bugot és elküldenénk a DICE-nak magyar bfv scene aláírással?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
és a minimappon sem látszik hogy kitõl jön a rádió

Mindig lelõnek..😞(((((((
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
olyan problémám van a gaméval hogy hiába 1.02 es a verzió PB-t is bekapcsoltam szóval minden jónak tûnik (singleben csodás a game) de mikor be akarnék joinolni 1 serverre akkor azt írja ki h corrupt data! ez mi mit kell vele csinálni plz help me!!!!
most telepítettem 3szora fel és mindig ez van...a cd-k jóük mer ez má mûködött 1 másik gépen...
elõre is köszi
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340