Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norBOSS
JJJJA!Igazad van a kempelést én sem szeretem ha kapom!!De sajna én 1mocsok vagyok és igazán jól esik 1x1(tényleg csak ritkán és akkor is csak ha a szitu adott)az uccsó zászlót agyonvágni!!Ezer bocsesz miatta de mint már mondtam néha jó kiengedi a gõzt az biztos!!!!!

Zs0lt1
Nna ezt megcáfolnám!
Én imádok kempelni :DDD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
BFV és BF2 alá is van poe de most csak BF2-re fejlesztik.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Wreck86
a poe mod az bfv-alá,vagy bf2 alá megy?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

norBOSS a kempelést még mindíg nem szereti senki! Még BFV-ben sem! Amúgy sokáig tartott hogy megund a Bf2-t. Én hamarabb átestem rajta.

Si vis pacem, para bellum!

uHs Gerzson
Hát te mióta vagy kempes teeeeee :DDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

norBOSS
Szasz-tok!!!De igen én is Bf2 fan fallosz lettem de most megint a vietnámra flesselek!!Bf2-ben már nem nagyon van mit elérni és már csak a pisztolyos szervereket bírtam elviselni!!Viszont vietben +int szakadok a röhögéstõl mikor kirakok 1 karó csapdát vagy kimortározom az agyukat!!Sõt a kempelés is állat!!!Már az is hiányzott!!!Arra a saigon68 szerverre én is járok mert az az 1ik legjobb csatatér!

Hello norBOSS !!!!!!!!! Látom Landor adta már az infót! Amúgy qrva kevesen játszunk BFV-t a régiek közül meg még kevesebben vagyunk. Szerintem nincs állandó szerver ahol vagyunk mikor merre találunk valamit habár a TFD Saigon68 szerveren én sokat idõzök. Amúgy mi történt nem tértél át a Bf2-re mint a többiek?

-tRs-Landor

norBOSS
Szasztok!Sajna túl sok szerver nincsen de azért +kérdezem hátha van 1-2 olyan szerver ahová sûrûbben jártok gyilkolni!?Néha látok 1-1 mgyar srácot de remélem ennél azért többen járnak vietnámozni!!Ha van ts akkor az is érdekelne!Aki õskövület az talán ismer még a 7th'-ból!!Szóval jól jönne 1 kis infó,hogy ne csak 1edûl nyomjam!!Köszi elõreis!!

Zs0lt1
ezek már akkor is megvoltak, mikor még mi voltunk.

pssz nem kell ez megnézni:D
nagyon halkan-> elég ha csak elhiszi:D

3TOMI3
megvan az eredeti :P

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

3TOMI3

Zs0lt1
juteszembe, ma este akkor mire lehet számítani? lesz vmi war?

Zs0lt1
a JW1-re csak Sunznak volt pass-a a kötsög nem adta meg nekem :DD

mind1, rég volt

-tRs-Landor

Yan
a jw1-re nem volt pass-od? <#wow1>
csodálkozok rajta, mert a tRs kapott, kérdezd meg Zsoltit vagy Sunzot.

Nauron, megnézzük a log fájlt? <#ravasz1>

&#165; xfire: kistekila

de azért tudod ki rúgott ki a legtöbbet ki téged?:D:D

csak úgy általánosságban a rendszert :D

-tRs-Landor

3TOMI3
most a ..::CB::.. -t szídod és itt Yan , Nauron , és szerény személyiségem is ebbe a kimagasló klánba tartozott egyszer <#bee1>

valamilyen általam ismeretlen oknál fogva nekem nem adtak sose rá passt xDD
a mocskos kurva annyukat :DD

-tRs-Landor

Yan
jó volt az.
nem kellett adminolni. ;)

3TOMI3
akkor jött a V.I.P.-s JW1 ^^

nem, csak a silentmaxx házamat jobban szeretem mint hattorit <#mf1>

-tRs-Landor

Yan
olyan kevesen? <#wow1>
pedig beférni sem lehetett oda. :)

Lol emberek most van 12 ember a muhaha szerveren:D
ilyet se láttam még waron kívül:d

3TOMI3
bszn

HBD!

Zs0lt1
jah hbd a szevenszes skacoknak!

Yan
a ki?
vmelyik álregje?
mind1, igyunk rája is, az a lényeg :)))

tényleg, akkor bsznd sitemaxx(om) :D

-tRs-Landor

Yan
BSZN Hatt és Zero! :)
<#pias>

uHs Gerzson
poe? mi? hol? merre?

Zs0lt1
most vasárnap én tudok lenni.
poe-t nem igazán játszanék, kivétel persze a Stalingrad map!
Jah és persze támadójátékot szeretnék :D

Donathun
Oksa de remélem most vasárnap pihi... mert nem tudom haza tudnék-e érni egy war-ra.<#hawaii> Golyófogó nélkül meg nem sereg a sereg.... <#hehe>

NE FELEDD: Ha ellenségid lõtávolon belûl vannak, akkor te is....!

Donat azért volt olyan hosszú mert Uni nem állította át a szervert fél órásra, ugyanis fél órás körök voltak megbeszélve!

Tomassyno számítottam rá hogy reagálni akarsz valamit azért írtam!<#vigyor>

Donathun
"Nem tom hogy vagytok vele de mégsem fogom fel vereségnek." Én sem éreztem a harc alatt hogy total esélytelen loserek lennénk... Inkább olyan kiegyenlitett érzésem volt... Csak most feléjük billent a mérleg kicsit... Szóval nem taroltak le minket.

Donathun
Én benne vagyok... Mármint a POE War-okban. Kedvelem a POE-t pontosabbak és gyorsabbak a fegyverek.... (elvégre maikorabeliek)

Csak két pálya oda vissza qrva sok idõben... Lásd a múltkor is éjfélre lettünk kész. Bár fárasztó volt nekem teljesség érzést adott... A Vietnam pályák sokszor túl hamar végetérnek...

Írod ezt még azelõtt hogy valami jófajta belekötést tehettem volna a fordításodba... <#ejnye1>

Simán mehet a rendszeres elpicsázás... ma is nyomtunk egy jót stalingradon, az a gusip gyerek egy állat<#boxer> Na mondjuk mi is<#eplus2><#eljen>

Hja és nem vagyok profi német szal NE KRITIZÁLJATOK! HA valaki jobban tudja fordítsa le!<#vigyor1>

"Sajnos a magyaroknak kevés emberük volt ezért kisegítettük õket a legjobb tagjainkkal. A sabre-n elõszõr elfogadható gyõzelmünk volt, de a stalingradon seggbekaptuk rendesen,( itt van egy rész amit nem értek mármint nem a szavakat csak hogy hogyan gondolták lehet hogy valami hiányzik kellene a teljes szöveg ha ez nem az ) A második körben(stalingrad) kézbe tudtuk venni a dolgot de sajnos a saját embereink tették fel az i-re a pontot. Az árulok! Na ja a végén a sabre-n még volt egy szoros gyõzelmünk, olyan rosszak nem is voltunk!" Ez nem teljes fordíttás de szerintem a lényeg benne van! Vagyis hogy elpicsáztuk õket stalingrádon és a végén még sabre mappon is megszorongattuk õket igaz nyertek. Nem tom hogy vagytok vele de mégsem fogom fel vereségnek. Hiszen ha jobban megnézitek nem nagyon szoktunk jhátszani POE-el. Unnimatrix szeretne rendszeresen warozni ellenünk. Én benne vagyok remélem ti is, szal ha valakinek tetszik az ötelet az szóljon és ha elég élrdeklõdõ van akkor megdumálok egy idõpontot Uni-val!

Donathun
"war ein super war!

leider hatten die hungaren etwas wenig leute dabei, und wir haben dann aus mitleid unsere besten leute hinübergeschickt (wie immer uni ausgenommen ). auf operation sabre haben wir zuerst nen akzeptablen sieg hingelegt, doch auf stalingrad haben wir den arsch vollgekriegt. die spielen recht gut im team, und wir so gut wie gar nicht. wir spielen zuviel public, als dass wir unsere einzelaktionen kontrollieren könnten... in der zweiten runde hätten wir das ruder herumreissen können, aber leider haben uns unsere eigenen männer nen strich durch die rechnung gemacht... diese verräter
naja, auf operation sabre haben wir dann zuletzt noch nen knappen sieg errungen. so schlecht waren wir gar nicht!"

-NEM Tudok németül, de érdekelne a -=wWw=- véleménye... Fentebb.
Leforditaná valaki? Bartlebi?

Yan
kivanzárva :D
utálom a tekilát ;)

te kis tekilabuzi

-tRs-Landor

Yan
aha, nem kevésre ;)
javaslom a jéger higitását tekilával :)

úgy nézek ki, mint akinek szüksége van holmi jégerre? xDD

-tRs-Landor