Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
Persze mert még neked nem mondtuk L,
lehet hogy menni kék 😊))

¥ xfire: kistekila

Pink Tiger
lol

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Dave000
lol, úgy unalmas lenne fórumot olvasni, nem??? 😄DD
legalább vmi értelmes van a fórumban...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Ahány uHs-es annyi logo ? 😊))
egységben az erõ 😊

Dave000
Mondjuk másnaposan tényleg nem jó warozni!

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Pink Tiger
ez láma indok😊))

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Itt vagyok.
gizzda
vazz ölni akarok......csak nincs kit....kérek egy önként jelentkezõt a szerverre NOW....

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

kz
Yan!
Az összefüggést nem értem, de az irányelvet én is támogatom.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Mr Manson
Mert? Kanizsai?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Yan
Így igaz, és általában jól is sikerül

Yan
El ne merd hozni Snipert! 😄DD

Tengerecki Pál?

Tessék?!

Bóbita Bóbita játszik...

Mr Manson
Én Kanizsaról megyek (ha melóm engedi)... és?

kz
"Ezzel én sem értek egyet hogy valaki ne tudjon fellépni a nevével...ez bunkiság....és ha bele gondolsz nelked szerinted jó az hogy kénytelen kamu névvel feljönni?"

Lehet, hogy bunkiság, de szerintem nem vagy elég tájékozott ebben a kérdésben, ezért gondolod így.

kz
Jaja. Ezét csináljuk kicsiben, de rendszeresen. Ugyanis nálunk minden héten van |3B találkozó.

Yan
Mi is ettöl félünk..

gizzda
NA jó én azért nem merek elmenni a találkozóra mert félek hogy kinyírok mindenkit M60-el vagy Ak-val ...na meg Szekszárd messze van Bp-tõl.

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

polak
vitázni én se akartam!
volt 1 megbeszélés ahol 3 ember jelent meg 4 helyett igy reklamálás nem igen elfogadott...
amikor anno mondtuk hogy valaki válasszon dátumot mindenki sunnyogott, most lett ez és csak a problémák vannak....
mint mondtam jo szorakozást a bf talin de lehet ti ezt a ugymond jokivánságot észre se vettétek!

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Sunz
Hattori: Én nem vitázok veled, nem éri meg. De közlöm a tényeket:
I. 15-én éjjel Bf-Tali, ahol sokan ott leszünk 2 dolog miatt is. Mert meg akarjuk ismerni azokat akikkel játszunk, illetve szeretnénk egy bejelentést is tenni... deezt még nem fogom ide leírni. Ez a buli valszeg hajnalig megy majd, és van tõlünk olyan is aki 13:00-kor fog hazaérni(vagy még késõbb), tehát a szombat délután kilõve.
II. Vasárnap OC meccs (valószinûleg) így a vasárnap este 20:00-tól tuti, de inkább 19:00-tól már mással nem fogunk foglalkozni, de asszem ez egyértelmû. Ebbõl a szempontból egyetértek Manson hozzászólásával.
III. És talán ez a legfontosabb. Ha majd valamelyik magyar klán kijut a CB-re (remélem minél hamarabb lesz ilyen) rá fog döbbenni, hogy a meccsek péntek-szombat kivételével (akkor ritkán van) 21:00-kor kezdenek,ritkán 20:00-kor. Annál hamarabb soha. Így már érthetõ hogy miért álltunk erre rá.

Sajnálni fogom, hogy nem indulunk a Magyar Kupán, de rá fogtok jönni ha benne lesztek a vérkeringésben, hogy mi a szitu. Ezek nem azért vannak, hogy bántsalak titeket, hanem elmondjam a tényket. Sok sikert, az uHs-t nem tudom ki fogja, vagy képviselni fogja-e valaki!

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Zs0lt1
Nnah ezek után én személy szerint biztos, hogy nem leszek ott.
Vasárnap OC meccsünk lesz, szal én inkább azt választom.
Az fontosabb.
Ezek után a döntés Sunz-é, hogy indít-e uHs csapatot.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Én biztos ott leszek (már ha feltudok kelni és nem így fogok kinézni
UHS POWWAA!!!!!

Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU

Jó neked
Nekem kell a sok alvás különben egy pöttyet ideges vagyok és akkor nagyon tudok lenni
De jó lesz ez a bajnokság csak bírjuk!!!
Hattori ti nem jöttök a bf talira?

polak
Mi baj van a mapokkal? Akkor stimmelne ha te sorsolnád ki?
Jo szorakozást a bf talin, szerintem senki nem fog összezuhanni ha lemondjátok! A ti dolgotok hogy részt vesztek e vagy sem!

uHs Gerzson
Hát az uHs biztos ott leszünk mert jó a hangulat és remélem egy páran is jönnek a BFV-es emberek közül😊. De én biztos hogy hajnalig fent leszek és 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Yan
Mi ezez? Vagy csak vmit nem veszek észre rajta?

Bercy
en erre csak azt tom mondani h nem direkt tettuk a BF-tali utani napra(sot amikor kivalasztottuk az idopontot akkor meg a bf talirol szo de volt). siman fol lehet kelni delben. en minden penteken 4 ora korul erek haza es delben mar fonn vok(mondjuk ha ejfelkor mekk haza akkor is delbe kelek😄).
Jaja ha jó esetben kb reggel 4 fele megyünk haza akkor is kb délután négyig alszik mindenki...És másnaposan se jó ám jáccani az csak a józanoknak elõny😄
pályakiosztással szvsz semmi gond

Bercy
azt csinaltok amit akartok. en szoltam h ma 4 orakor lesz megbeszeles a muhaha TS-en. az uhs-bol nem jott senki h kepviselje a klant, a es a {tld} ott volt. nekik megfelelt ez a rendszer, csak nektek nem tetszik semmi.
Zs0lt1
Már bocsi, de ez úgy szar ahogy van.
Van legalább 2 szerver. Miért nem lehet két wart egy idõben lejátszani?
Akkor szombaton lezajlana az egész bajnokság.
A másik, pedig a mapsorsolás egy kicsit hektikás.
Arról nem is beszélve, hogy elõtte egy nappal bftali lesz, amin az uHs nagytöbbségben jelen lesz. Utánna délután egy órakor warozni hát nemtudom.
ne csodálkozzatok, ha esetleg lemondjuk.

Mr Manson

Robogo
Mi a 7th ellen kezdünk a kupán!Remélem,hogy mi gyõzünk most, és nem kapunk ki mint utóbb,vagy csak kis különbséggel gyõzne a 7th az is jó lenne!!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Mr Manson
OFF:
Elég érdékes a szerverzés. 2 nap alatt lepörgetni? Kedvezõbb lett volna heti fordulokkal.
Arról nem is beszélve, hogy BF tali után lesz, amire remélem mindenki jön aki teheti. Mert ugye nem csak itt kell dumalni...

Robogo
Engem se érdekelnek az új pályák!Csak egy fontos van:HOGY NE LEGYENEK MÁR BUGOK!Például amit nagyon utálok:nem nyílik ki az ejtõernyõ!!!!

polak

Jaja ez teljesen igaz,de ha már jön egy csomó újdonség vele akkor már a pályák is jók legyenek😄

Mortel
szerintem nem az új pályák kellenek elsõsorban.Jók a régiek.
HA bug mentes lesz én már nagyon bódóg leszek. sõt!!!

Egyébként tényleg kijöhetne már
Én legjobban az új pályákat várom remélem jobbak lesznek mint a legutóbbi és lesz benne egy dzsungeles jó sûrû
Na meg az a lángszórós apc az se lesz rossz,bár t72 már nem nagyon kéne...

A heliket így gyengítik:
A Basecamp elkerülésére is tettek további lépéseket:
- Helikoptereket az ellenséges zászlónál lévõ javítópadok nem fogják sem feltölteni, sem javítani mindaddíg míg a zászlót vissza nem foglalják.
- A MI-8-as helikopter találati pontjai 125-rõl 100-ra csökkentek és a rakétáinak az ujratöltési ideje 3 másodpercrõl 4,5-re emelkedtek.

Részlet Zsolti papa hírébõl a BF.hu-ról

Yan
Na mielött megint bepörögnék agyilag.
Kéritek a log-omat, mert ti akik az adminokat támadjátok a hülyeségeitekkel, csak azt felejtitek el, hogy loggol, és a szerveren is.
Lehet jelentkezni priviben, aki kiváncsi.

Yan
Az jó lenne 😊
Miskolci az összes |3B-s 😊

Mr Manson
Reggelt!

Bercy
nem 6 kor hanem 16:00 kor, tehat 4 orakor. nekunk 6kor mar warunk lesz
Lacc
Mi az hogy gyengitik? Az is már csak egy rakétát fog tudni kilõni vagy nincsenek részletek?
De én örülnék neki nagyon ha úgy általánosan gyengitenék a helikoptereket, mert néha röhej az amit csinálnak velük.
Zs0lt1
ITT található a BF Vietnam játékprogram hivatalos weboldala. Van ott hivatalos fórum.
Ott talán tudják, hogy mikor lesz kész az 1.2-es peccs.
Csak aztán nehogy úgy járjunk vele, mint az 1.1-el. Azok fogják szidni legjobban, akik a legjobban várták.
Egyébként tuti szar lesz. Gyengítik a MI-8-at 😊

Robogo
Bercy:Nálunk akkor {TLD}Dooma képviseli a TLD KLAN-t!Akkor ma 6-kor a 4 KLAN képviselõji megbeszélést tartanak ugye?

Tomeee
bocs nem neked akrtam hanem gizzdának

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

Tomeee
simán kick vagy admin vagy mittudomén mien kick???

Tomeee
engem se tett ki