Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepti
Sajna tapasztalat, hogy sokszor a klánosok is ugyanakkora idióták tudnak lenni, mint a nem klánosok (tisztelet a kivételnek) simán élvezem amikor láma "noname" klántalanokkal egy oldalon toljuk 4-5 klános ellen. Mókás dolog 3 perc múlva berépázva lenni, mer ugye idióta nem klánosnak fogalma sincs arról, ha megvár a jeeppel, akkor 2-an könnyebben fogunk be egy zászlót, mint õ egyedül. Vagy a másik kedvencem, amikor klánosok beállnak helivel répázni elején a bázist és még büszke is rá, hogy csinált 300 ezer fraget. Aztán ha kb 10 halál árán kiszeded egy jól irányzott, totál mákos tanklövéssel meg kb 10 tár lõszerrel (meg még ugye balfék is volt, mert alacsonyra jött), akkor te vagy a csíter. Király. Nekem ez nem kell, köszi.

Ne vegye magára senki, különösebben nincs gondom senkivel se, de összességében én ha publikozok, akkor 1 dolog miatt megyek fel a szerverre: jól akarom érezni magam elsõsorban, az összes többi a "hasznosat a kellemessel" effektus csak. Na most ha én jól akarom érezni magam, akkor egy szem ökörállat ugyanúgy el tudja rontani a szórakozásomat, mint 100. A szám mindegy. Ezért felmegyek nem magyar publikra, ahol ha én ülök bele elõször Hue-n a tnakba, akkor a másik jön és szerel a meccs végéig, esetleg még meg is fogja a tankomat, amíg én oda nem érek, mert kilõttek, de aztán átadja, és ugyanez fordítva. ÉS nem viszik el elõlem a tankot miközben szerelem, vagy ha éppen a tetején ülök valamiért, akkor nem ül bele és viszi el alólam. Sry, ez velem mindegyik magyar szerveren elõfordult eddig publikon. A dühítõ az volt, hogy miután kiléptem egy ilyen után a szerverrõl, átmentem egy norvég szerverre, és megesett velem a fenti eset, hogy jött a srác mögöttem és javított egész körben. Szóval csak ilyen különbségek vannak. De tény, hogyha a TS-en lévõk magyar publikon játszanak és értelmes társasáságnak tûnik a banda, akkor felmegyek én is. Egyébként magamtól csak nagyon ritkán. Nem ítélem el 20 miatt a maradék 80-at, de a 20-ból egyikkel sem óhajtok egy szerveren játszani és a szabadidõmben felhúzni magamat rajtuk.

Mortel
kb vab 100 magyar aki vietnamozik. Hány svéd?1000?2000?
elitéled azt a keveset is aki magy és jáccik.
persze lehet,hogy jogosan.Valszínû hogy akinnek van eredeti az ki megy külföldre.akinek nincs alias átlag magyar az itthon faszkodik.

magyarok nem tudnak kulturálatan publikozni???!!!

tudnak.Vannak köcsögök 100-ból 20.
20-ból itéled meg az egészet.

nem jogos.Te is mondtad ha a klán tagok vannak fenn többségban nincs nagy gáz... és bfv-sek fele klántag..... vagyis a public fele. ha gáz a public akkor... a klánokon múlik... vagy nem?
remélem érted mire gondolok

Hozzáteszem azt is , hogy a klánoknak érdemes külfüldön nyomni mert CB-n úgyis ott nyomjá... Szokják a magas pinget.

Tomi: lehet. Ettõl függetlenül valakinek pont a napokban fejtettem ki, hogy nem rajongok a magyar publikért, mert sajna a magyarok nem tudnak kultúráltan publikozni. Külföldön, mondjuk egy norvég vagy svéd szerveren (ahol én általában elõfordulok) egy rakat olyan játékossal találkozok, akiket én még bf42-bõl ismerek, ráadásul a legnevesebb klánokban játszanak, ezáltal én is jobban fejlõdöm. ráadásul a magas ping engem nem zavar, hanem inkább jónak tartom, megtanulok azon is lõni, nemcsak 20-as pinggel. És mivel ugye mit titkoljam, erõsen gondolkodom azon, hogy külföldön folytatom BFV-s pályafutásomat, ezért ugye nekem jobb, ha ott játszom, ahol az esetleges jövõbeni klántársaim :-) Tény, hogy emiatt nem ismerem a magyar játékosok nagy részét, de ha nagyon õszinte akarok lenni, amennyire kell, annyira már megismertem õket, ahhoz, hogy szerintem a legjobb összeállítást tudjam NT-ben pályára küldeni.

Ezen kívül ezeken a szervereken kb 80%-ban külföldiek játszanak, nem hazaiak :-)
Tomeee
kár hogy magyar szerverken nem jáccol mert sztem máshogy jáccanak
magyar publikon a magyar bfvesek mint a külföldiek a sajátjukon <#confused>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

nem, rosszabb :-) Megnõsültem :-)
Yan
átváltottál fiúkra?
😊))

&#165; xfire: kistekila

hát én általában külföldön publikozom :-)

De én ugye nõgondot már megoldottam :-)
Pink Tiger
ezt meg ki mondta? 😊))
láttam hogy sokat vagy bfv publicon is, hajrá 😉

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Igen én okos vagyok :-)
Pink Tiger
😊

Pink Tiger
te okos vagy? 😊

polak
jah, gyakorlásnak tökéletes!

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

polak
az más, ez már egyéb elfoglaltság a kettõ nem piszkálja egymást!😊

Hattori: hát ez már ugye tõletek függ :-)

Pink: okos ember okosan megoldja ;-)
Pink Tiger
az nt mellé belefér😊
csak aztán belefér-e egy barátnõ meg hasonlók....<#zavart1>

polak
ezt én is nézegettem😊 mondhatni szemeztem a dologgal😊 a kérdés az hogy befér e az nt mellé... vagy a ladder mellé

Más: Most olvastam a CB-n csak, hogy már egy hónapja szervezgeti Ethan a BF:V infantry kupát. A nevezési határidõ ha jól emlékszem, akkor nov 24. Custom, elsõsorban infantry mapok, 6vs6-ban. Jó móka, rutinszerzésre, csapatmunka gyakorlásra kiváló. Amelyik klánnak van rá kapacitása és kedve, az szerintem induljon el rajta.

Ja és a linkje: ClanBase BF: Vietnam Infantry Cup
Hehe rush rulla

Ja és szénné is aknázták a zsákutca elõtti utcát. Mivel engem már lekapott a mortar, ezért én második hullámban mentem utánnatok, és akkor aknázott a srác lelkesen, amikor ti már a déli pont elõtt voltatok és akkor szedtétek ki a két mortart. TEhát nagyon megcsúsztak valamivel õk ott.
Freddy azért a másik csoportban is ott van Anglia (77Crew, e-Frag, FTA), Lengyelország (WildA, recondo, Enclave, ejw) és Hollandia (NBrigade, NUTZ, reClamation, e-Frag, Impact Gaming). De tény, hogy könnyebb lett volna, mint a mostaniból: Svédország (PvP, NBrigade, Gents), Németország (k-clan, exe, F7C, dignified), Norvégia (BsE, dsr, 1stAC) és Franciaország (SOD, AvA, CDD, BF).

Bár amivel nincs mindenki tisztában az az, hogy a magyar csapat darabokra fogja szedni az egész csoportot. A németeket talán hagyjuk nyerni, de csak azért hogy tönkre verjük az A csoport nyertesét és így megmutassuk, hogy mi vagyunk a királyok :-)

Skillben egyébként a magyar csapat nagy része ott van, ahol a svédek, norvégok (már amennyire ismerem õket publikról), csapatjátékban kellene sokat fejlõdnünk.
Hehe, ez igazán jó, feltehetõleg a másik csoportból
továbbjutottunk volna, ausztriát meg az olaszokat megcsapkodtuk, szerintem a többi is piskóta ; viszont a saját csoportunk ...
Nem lesz ennyi sikerélmény ! Nem baj, én nagyon élvezem az NT-t
kezdünk összerázódni.

Sõt, tegnap már csapatmunkára utaló jeleket is láttam !!!! 😄DDD

Grat az NT-nek! 😊

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

Pink Tiger
grat😊

Yan
grat <#eljen>

Talán azért sikerült, mert nem a zsákutca elõtti utcán mentünk le cz-vel, ( arra számítottam, hogy szénné aknázzák ) hanem középen, jó távol minden ponttól. Mindent mégsem lehet leaknázni ... Egy tank jött szembe, ( felfelé a déli pontról ) azt CZ-vel kikaptuk, zutty be a pontra. Okosan megálltunk, biztosítottuk a pontot tankokkal ( ez szép szó arra, hogy répázás ) jöttek a gyalogok foglalták, lett közben plusz egy tank Ryannek, innéttõl számítva két perc múlva miénk volt a bal alsó kivételével az összes pont, csatárláncbe felhúzva egy nagyon durva páncélos - gyalogos háló. Bemenni öngyilkosság lett volna - ezt valahogy mindenki meg is érezte - ezért egyszerûen lerépáztuk õket. Egyszer sikerült visszavenniük c4-et azt hiszem.
Durván bejött még Hattori mortar tüze USA oldalról 😄 Déli híd elé aknáztam, gondoltam kaszálni fogok, ha ott próbálnak kitörni, de nem 😞 Hattori mindent kiszedett mortárral 😄
Mozgó célpontot indirekt célzással ... kész !

Lang Vei tapasztalatok :

Olaszok sokat, és jól használták a muttokat amcsi oldalról. A szállító Mi8-al szinte nem is lehetett felszállni, a csávókáim a faluben felállított muttokkal lõtték a main környékét, ergó ha beletettem a valagam a mi8-ba, azonnal kaptam x rakettyát. Jó ötlet.

Jó volt még a támadási irányuk ( rizsföld ) NVA oldalról - ha belegondolok tök logikus - egy foglalással két pontot kapnak ( ugye a lyuk ott spawnol ) a falu a rízsföld felett marha jó kis pozíció védekezni, belátni róla a zászló környékét ,és kordában tartható az amcsi légierõ mondjuk 2 sa7-el, ha jól bujkálnak a házak között.

hát igen. Lang Vei egy kicsit macerás volt, gyorsan összerakott strattal (amin iciri-picirit módosítani fogok :-)) gyakorlás nélkül egész jó arányban fordultunk, -30 tickettel. Viszont Quang Tri-n megállíthatatlan volt a gépezet. A meccs után beszélgettem az olaszok kapitányával, nem értette, hogy értünk át NVA oldalon a folyón olyan hamar és hogyan foglaltuk be a zászlót. Azt hitték, hogy ezerrel megyünk C4-re, amint nekiállnak mortarozni, úgyhogy elég lassan reagáltak a megmozdulásunkra. :-) A hibákat amiket én láttam közzéteszem NT oldalon, azokat is amik személyekre vonatkoznak. De összességében elégedett vagyok a tegnapi mûködésünkkel :-)
Mr Manson
jaja!

<#violent> Szétlöttük a valagukat...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tomeee
nyert a magyar NT az olasz csapat ellen (gyakwar)<#mf1>

lol..<#idiota>

jah...jó lett<#bohoc>

Tomeee
egyenruha <#mf1><#hehe>

vsly
hali,nekem is van új logóm,Bercy csinálta<#crazya><#nevetes1>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Oren
sok sikert gyakmecshez

Mr Manson
Kira!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Robogo
Jaja sok sikert és ne csak lõjétek hanem öljétek is az Olaszokat!

Bercy:Gratula a logóhoz nagyon jó!Tényleg mágus vagy honlap,logó.....stb!
A TLD-nek is csinálhatnál egy ilyen jó logót!!!<#nyes>Csak az a baj,hogy én nem VIP-es vagyok és akkor nem tudod olyan kis méretbe jól megcsinálni!<#rinya>😞(((

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Mortel
Sok sikert az NT-nek az Olaszok elleni meccshez!

<#violent>lõjétek le õket!!

Rusid
Ha játszani vetted akkor szerintem dobhatod is ki.😊 Ez tényleg komoly landor mesélhetne róla õ is ilyet vett majd gyorsan el is adta.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

rendeltem magamnak egy logitech mx 510-es egeret de ez lett belõle 😊
talán ez is jó lesz 😊

polak
köszönjük, Bercy érdeme😊 a mágus

Bercy
nincs sok, csak egy.
de az kib@szott nagy 😄DDD
Pink Tiger
hû ritka jó klán-gifetek van!! 😊)
grat

dronkZero
Hát, a f*szom menne ilyen helyre játszani...
Sokat kéne fizetniük... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

polak
sok kutya lehet😊

Csacsy
Nekünk sokkal nagyobb garázsunk van, ez gagyi!

Bercy
sztem elirtad ezt a garazs dolgot. ez a kutyaolatok. a garazs azert ennel egy picit tagasabb.
Yan
Hátul a garage-ban???
A családnak AC-130-asa van? <#wow1>

kz
Mi is rendeztünk egy szûk körû LAN partit hátul a garázsban.
Csináltam egy képet is.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Csacsy
Találtav véletlenül egy képet egy amerikai BFV hálópartyról. Nem egyszerûen nyomják a srácok. Itt nézhetitek meg:Amerikai hálóparty

Bercy
<#wave>
uHs Gerzson
Reggelt <#bee1><#fogmosas><#integet2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?