Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vegye magára senki, különösebben nincs gondom senkivel se, de összességében én ha publikozok, akkor 1 dolog miatt megyek fel a szerverre: jól akarom érezni magam elsõsorban, az összes többi a "hasznosat a kellemessel" effektus csak. Na most ha én jól akarom érezni magam, akkor egy szem ökörállat ugyanúgy el tudja rontani a szórakozásomat, mint 100. A szám mindegy. Ezért felmegyek nem magyar publikra, ahol ha én ülök bele elõször Hue-n a tnakba, akkor a másik jön és szerel a meccs végéig, esetleg még meg is fogja a tankomat, amíg én oda nem érek, mert kilõttek, de aztán átadja, és ugyanez fordítva. ÉS nem viszik el elõlem a tankot miközben szerelem, vagy ha éppen a tetején ülök valamiért, akkor nem ül bele és viszi el alólam. Sry, ez velem mindegyik magyar szerveren elõfordult eddig publikon. A dühítõ az volt, hogy miután kiléptem egy ilyen után a szerverrõl, átmentem egy norvég szerverre, és megesett velem a fenti eset, hogy jött a srác mögöttem és javított egész körben. Szóval csak ilyen különbségek vannak. De tény, hogyha a TS-en lévõk magyar publikon játszanak és értelmes társasáságnak tûnik a banda, akkor felmegyek én is. Egyébként magamtól csak nagyon ritkán. Nem ítélem el 20 miatt a maradék 80-at, de a 20-ból egyikkel sem óhajtok egy szerveren játszani és a szabadidõmben felhúzni magamat rajtuk.
elitéled azt a keveset is aki magy és jáccik.
persze lehet,hogy jogosan.Valszínû hogy akinnek van eredeti az ki megy külföldre.akinek nincs alias átlag magyar az itthon faszkodik.
magyarok nem tudnak kulturálatan publikozni???!!!
tudnak.Vannak köcsögök 100-ból 20.
20-ból itéled meg az egészet.
nem jogos.Te is mondtad ha a klán tagok vannak fenn többségban nincs nagy gáz... és bfv-sek fele klántag..... vagyis a public fele. ha gáz a public akkor... a klánokon múlik... vagy nem?
remélem érted mire gondolok
Hozzáteszem azt is , hogy a klánoknak érdemes külfüldön nyomni mert CB-n úgyis ott nyomjá... Szokják a magas pinget.
Ezen kívül ezeken a szervereken kb 80%-ban külföldiek játszanak, nem hazaiak :-)
magyar publikon a magyar bfvesek mint a külföldiek a sajátjukon <#confused>#confused>
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
De én ugye nõgondot már megoldottam :-)
láttam hogy sokat vagy bfv publicon is, hajrá 😉
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Pink: okos ember okosan megoldja ;-)
csak aztán belefér-e egy barátnõ meg hasonlók....<#zavart1>#zavart1>
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Ja és a linkje: ClanBase BF: Vietnam Infantry Cup
Bár amivel nincs mindenki tisztában az az, hogy a magyar csapat darabokra fogja szedni az egész csoportot. A németeket talán hagyjuk nyerni, de csak azért hogy tönkre verjük az A csoport nyertesét és így megmutassuk, hogy mi vagyunk a királyok :-)
Skillben egyébként a magyar csapat nagy része ott van, ahol a svédek, norvégok (már amennyire ismerem õket publikról), csapatjátékban kellene sokat fejlõdnünk.
továbbjutottunk volna, ausztriát meg az olaszokat megcsapkodtuk, szerintem a többi is piskóta ; viszont a saját csoportunk ...
Nem lesz ennyi sikerélmény ! Nem baj, én nagyon élvezem az NT-t
kezdünk összerázódni.
Sõt, tegnap már csapatmunkára utaló jeleket is láttam !!!! 😄DDD
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
Durván bejött még Hattori mortar tüze USA oldalról 😄 Déli híd elé aknáztam, gondoltam kaszálni fogok, ha ott próbálnak kitörni, de nem 😞 Hattori mindent kiszedett mortárral 😄
Mozgó célpontot indirekt célzással ... kész !
Lang Vei tapasztalatok :
Olaszok sokat, és jól használták a muttokat amcsi oldalról. A szállító Mi8-al szinte nem is lehetett felszállni, a csávókáim a faluben felállított muttokkal lõtték a main környékét, ergó ha beletettem a valagam a mi8-ba, azonnal kaptam x rakettyát. Jó ötlet.
Jó volt még a támadási irányuk ( rizsföld ) NVA oldalról - ha belegondolok tök logikus - egy foglalással két pontot kapnak ( ugye a lyuk ott spawnol ) a falu a rízsföld felett marha jó kis pozíció védekezni, belátni róla a zászló környékét ,és kordában tartható az amcsi légierõ mondjuk 2 sa7-el, ha jól bujkálnak a házak között.
<#violent>#violent> Szétlöttük a valagukat...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Bercy:Gratula a logóhoz nagyon jó!Tényleg mágus vagy honlap,logó.....stb!
A TLD-nek is csinálhatnál egy ilyen jó logót!!!<#nyes>#nyes>Csak az a baj,hogy én nem VIP-es vagyok és akkor nem tudod olyan kis méretbe jól megcsinálni!<#rinya>#rinya>😞(((
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
talán ez is jó lesz 😊
grat
Sokat kéne fizetniük... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Csináltam egy képet is.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.